İlk olarak Viya tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Banane lan senin yardimindan sen o maci katlettin bizim sampiyonlugumuzu elimizden aldin, haciosmanoglu'na katiliyorum alsinlar kaseti oynatsinlar ve cem papila kendi yönettigi macinin önemli pozisyonlarina yorum getirsin, gerci bunu o senesi mactan iki gün sonra telegol programinda yapmislardi, ama ben yine yapilmasindan yanayim daha net ve daha düzgün sekilde pozisyonlari degerlendirsin.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBanane lan senin yardimindan sen o maci katlettin bizim sampiyonlugumuzu elimizden aldin, haciosmanoglu'na katiliyorum alsinlar kaseti oynatsinlar ve cem papila kendi yönettigi macinin önemli pozisyonlarina yorum getirsin, gerci bunu o senesi mactan iki gün sonra telegol programinda yapmislardi, ama ben yine yapilmasindan yanayim daha net ve daha düzgün sekilde pozisyonlari degerlendirsin.
onada bır kılıf bulur bu cakallar ama trabzonsporumu yıkmaya kımsenın gucu yetmeyecek bızım yuzyıllık tarıhımız olsaydı sımdıye dunya klubu olmustuk
bızımle serefsızlık yapmadan ugrasamazlar guclerını ancak boyle kancıklık yaparak yettırmeye calısıyorlar
Birgün herkes TRABZONSPORlu olmasın
Bırakın o şeref bizde kalsın....!
Yorum
-
Haklisin ama yinede bu istanbul basini bizi cekemiyor, Trabzonlu diye onu aff edecek degilizya millet para icin neler yapiyor.İlk olarak spotreis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonada bır kılıf bulur bu cakallar ama trabzonsporumu yıkmaya kımsenın gucu yetmeyecek bızım yuzyıllık tarıhımız olsaydı sımdıye dunya klubu olmustuk
bızımle serefsızlık yapmadan ugrasamazlar guclerını ancak boyle kancıklık yaparak yettırmeye calısıyorlar
Bu arada Haciosmanoglu diyorki iste aramizda hic trabzonlu yok, tam cem papila araya giriyor ben trabzonluyum diyor, haciosmanoglu: ölemi bilmiyordum yüz ifadesi cok komikti, adam trabzonlu oldugunu duyunca sasirdi
Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
Arkadaşlar, lûtfen herkes sükûnet ve seviyesini muhafaza etsin... Burada küfürlü yazılar görüyorum. Kurallarımıza göre küfür ima eden kısaltmalar da yasaktır ve ceza-i müeyyede gerektirir. Şimdi vaktim yok, az sonra çıkmak zorundayım. Eğer yarın sabah bu yazılar yine yerinde kalırsa gereken cezalar tereddütsüz verilir.
Küfür ve hakaretle kimse daha fazla Trabzonsporlu olmuyor, bu söz ve davranışları yönelttiğiniz insanların itibarında da bir eksilme olmuyor. Bu ifadeler sizin ağzınızı ve BMN sayfalarını kirlettiğiyle kalıyor...
Yönetici olarak uyarım, ağabeyiniz olarak da acizane tavsiyemdir...
Yorum
-
İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklisin ama yinede bu istanbul basini bizi cekemiyor, Trabzonlu diye onu aff edecek degilizya millet para icin neler yapiyor.
Bu arada Haciosmanoglu diyorki iste aramizda hic trabzonlu yok, tam cem papila araya giriyor ben trabzonluyum diyor, haciosmanoglu: ölemi bilmiyordum yüz ifadesi cok komikti, adam trabzonlu oldugunu duyunca sasirdi
cem papılayı kesınlıkle affedelım demedım ona en buyuk hakaretlerı yakıstırıyorum sadece bıde kalkmıs trabzonluyum dıyor marıfet sayar gıbı ulan trabzonlu olan degerıne bunu yaparmı bıraksın o ıslerıBirgün herkes TRABZONSPORlu olmasın
Bırakın o şeref bizde kalsın....!
Yorum
-
İbrahim haciosmanoğlu böle izleyince kral adam. taraftarın sesi oluyo. dilimizden anlayan bi yönetici diyorum. sivas maçında önümüzde yıkılıp ağlarken tam bi trabzonsporlu diorum ama bu yönetim içinde haşim le fikir ayrılıklar. yani resmen sidik yarışları aklıma gelince deli oluyorum.
işallah bi şekilde düzelir. yoksa haşim olsun ibrahim olsun ikiside kral adamlar. futboldan anlayan adamlar."Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer
BMN l TRABZON
Yorum
-
niye üye olurken nüfus cüzdan fotokobisi ile 3 fotoğraf mı istiyolar kuş kafalılarİlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemin eziklerin formunu gezdim teker teker antu cok dikkatimi cekti oyle her onune gelen uye olamiyor. guzel calismaa
BiZiM COOOK CALISMAMIZ LAZIM COOOOK[ille d' 7]
Yorum
-
İlk olarak units tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye üye olurken nüfus cüzdan fotokobisi ile 3 fotoğraf mı istiyolar kuş kafalılar
bak bu güzeldi iste ...

sanki bankadan kredi aliyorsun...
Yorum
-
arkadaşım mesela ben üyeyim yavaştan aralarına girdimİlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemin eziklerin formunu gezdim teker teker antu cok dikkatimi cekti oyle her onune gelen uye olamiyor. guzel calismaa
BiZiM COOOK CALISMAMIZ LAZIM COOOOK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum