Biraz geç oldu ama Hrant Dink hakkında naçizane şunları belirtmek isterim biz osmanlının torunlarıyız ne kadar da kendisi Türk Düşmanı olsa da(Mahkeme ile kanıtlanmış)bu tür bir cinayeti kesinlikle tasvip etmek dogru degil biz onlar gibi degiliz biz Türküz biz Dünyaya hoş görümüzle nam salmış bir milletiz ne kadar da hoşgörü görmesekde Peygamber efendimiz bir hadis-i Şerifi vardır bir gün ümmetine ''Biri Size kötülük yaparsa ona yardım edermisiniz?'' sormuş Ümmeti ''Evet Ya Resulallah'' diye cevap vermişler Peygamberimiz tekrar sormuş yine Ümmeti aynı cevabı vermiş ücüncü kez sordugu zamanda bu sefer ümmeti hiç cevap vermemiş bunun anlamı Yardım etmeyiz demekmiş O anda Hz.Ali(r.a) gelmiş Peygamberimiz ona da aynı soruyu üç kere sormuş ve üç kere de ''Yardım ederim Ya Resulallah'' Cevabını almış bunun üzerine peygamberimiz içinizde en hakikatınız Alidir cevabını vermiştir bu hadis den yola çıkarak ne olursa olsun Türk-İslam inancını taşıyan kişiler olarak kendi vatanımızda yaşayan kişilere her ne olursa olsun bu tür yaklaşmamalıyız ne kadar da kötülük ve Katliamları yaşasak bile
Saygılarımla...
Saygılarımla...

Milan plani
Alin size transfer
As başkan Haşim Sayıtoğlu nun “2-3 maç sonra ne olur bilinmez”açıklaması tepkiyle karşılandı...
Teknik Direktörümüz Ziya Doğan müsabakadan sonra yaptığı açıklamada, ''Kazanamadık ama hedefimize ulaştık'' dedi. 
Yorum