Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biraz geç oldu ama Hrant Dink hakkında naçizane şunları belirtmek isterim biz osmanlının torunlarıyız ne kadar da kendisi Türk Düşmanı olsa da(Mahkeme ile kanıtlanmış)bu tür bir cinayeti kesinlikle tasvip etmek dogru degil biz onlar gibi degiliz biz Türküz biz Dünyaya hoş görümüzle nam salmış bir milletiz ne kadar da hoşgörü görmesekde Peygamber efendimiz bir hadis-i Şerifi vardır bir gün ümmetine ''Biri Size kötülük yaparsa ona yardım edermisiniz?'' sormuş Ümmeti ''Evet Ya Resulallah'' diye cevap vermişler Peygamberimiz tekrar sormuş yine Ümmeti aynı cevabı vermiş ücüncü kez sordugu zamanda bu sefer ümmeti hiç cevap vermemiş bunun anlamı Yardım etmeyiz demekmiş O anda Hz.Ali(r.a) gelmiş Peygamberimiz ona da aynı soruyu üç kere sormuş ve üç kere de ''Yardım ederim Ya Resulallah'' Cevabını almış bunun üzerine peygamberimiz içinizde en hakikatınız Alidir cevabını vermiştir bu hadis den yola çıkarak ne olursa olsun Türk-İslam inancını taşıyan kişiler olarak kendi vatanımızda yaşayan kişilere her ne olursa olsun bu tür yaklaşmamalıyız ne kadar da kötülük ve Katliamları yaşasak bile
    Saygılarımla...

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

marcenin golü
      marce'nin golü değil sanırım bu. çünkü haberde golü sağ ayağı ile attığı yazıyor...

Yorum

• İlk olarak mkmsas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        marce'nin golü değil sanırım bu. çünkü haberde golü sağ ayağı ile attığı yazıyor...

bende onu farkettim ama marce orada 32 numaralı formalı giyiyor bu olmalı
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bende onu farkettim ama marce orada 32 numaralı formalı giyiyor bu olmalı
          yok fotodaki marce zaten. ama bu attığı gol değil diye yazdım.. gerçi önemli değil .biz daha çok hayıflanırız o gol attıkça ..

Yorum

• arkadaslar milanin yedigi karta kimse itiraz etmesin.resmen sallamis tekmeyi.o sereften yoksun hakem de sansina gozunun onundeki olayi, bi de trabzon olunca kacirir mi basti penaltiyi.benim anlamadigim bu adam musampanin umutun bicildigi pozisyonlarda nerdeydi?bize peynir ekmek gibi sari karti basrken neden konyaya karsi bu kadar comert deildi
            HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bence milan satılabilir satılsında tepkim olmaz çünkü kafasında hep gitmek var bence. kim istemezki adam öte tarafta milyonları veriyo ve sen üç kuruşa top oynuyorsun biraz düşünelim derim. geçen yıl defansta belkide bizi kurtaran oyuncuydu ama bu yıl alternatifleride var defans ta oyuncu bol hazırda para ediyo bence satılsın.
              ben sana katiyyen katılmıyorum.
              bu adam daha çok genç iki sene sonra bundan çok daha fazla para eder.
              eğer biz büyük takımsak yedek kulübemizin de güçlü olması laızm.giren oyuncu diğerini aratamamalı.
              hele şu anda takımda tek doğru düzgün oynayan stepanovken onu nereye satıyoruz.bence bu yönetim bu adamı satarsa trabzonspora hainlik etmiş demektir bu akdar net.daha önce de yazdım ama tekrar ettmeden geçemiyeceğim
              HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Milan plani
                Trabzonspor yönetiminin, Sirp oyuncunun gitme ihtimaline karsilik Risp'i aldigi ve Erdinç'i de geri çagirdigi iddia edildi.

Trabzonspor'da transfer bitmiyor... Ara transferin hizli takimi bordo-mavililer simdi de Milan Stepanov'u veriyor. iddialara göre iki ispanyol ekibinin (biri Osasuna) yetkilileri Antalya kampina gelerek Sirp oyuncuyu, yönetimden resmen istedi. Görüsmelerin olumlu geçtigi de iddialar arasinda.

6 MILYON EURO
                Daha
                önce Milan ve Chelsea gibi takimlrinn da transfer listesine giren Milan Stepanov'a Osasuna'nin 6 milyon euro vermeye hazir oldugu belirtiliyor. Hatta bordo-mavili yönetimin Stepanov'un gitme ihtimalini düsünerek Risp'i transfer ettigi, Sakarya'ya giden Erdinç'i de geri çagirdigi iddia ediliyor.

YÖNETIM BÖLÜNDÜ
                Stepanov'un gitmesine teknik direktör Ziya Dogan ve bazi yöneticilerin karsi çiktigi da belirtiliyor. Bazi yöneticiler ise "Lig treni kaçti Kupada yolumuza devam edecek gücümüz var. Risp alindi, Erdinç döndü. Eksigi hissedilmez. Teklif edilen para da cazip. Verelim gitsin" diye görüs belirtiyor.
                FOTOMAC

Alin size transfer
                Trabzonspor aski,Babamin bana biraktigi bir miras! Benim görevim!!!
                Bu mirasi ölene dek sevmek ve bu sevgiyi ogluma miras bırakmak!

Yorum

• Şu tip transfer haberlerine, daha doğrusu dedikodularına pek itibar etmemek gerekiyor. Bakın gidecek olan oyuncu nasıl gitti iki günde. "Kampın en çalışkan oyuncusu" falan filan derken, bir baktık ki adam Wolfsburg'da.

Yorum

• ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI
                    As başkan Haşim Sayıtoğlu nun “2-3 maç sonra ne olur bilinmez”açıklaması tepkiyle karşılandı...

BÖYLE KONUŞMANIN ZAMANI MI?
                    TRABZON - YENİMAHALLELİ
                    KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• Bu YÖnetİm Dİ Fatİh Tekkeyİ Satan Stefİ Haylİ Haylİ Satarlar
                      Teklİf Edİlen Ücretler De İyİ Olunca,bİrde Defansa Alinan Rİsp Ve ErdİnÇ Den Sonra Akillara Sadece SatilacaĞi Gelİyo
                      BMN l TRABZON

Yorum

• ARAS PEREKLİ : TRABZONSPOR?A DOST MU DÜŞMAN MI?
                        İnsan bir kere takılmayı görsün.."Kafayı sana taktım" der gibi ne yapsan artık yaranman mümkün değil.
                        Bu günlerde de Trabzonspor teknik direktörü Ziya Doğan?a eleştiri yöneltmek eleştiri den öteye saldırı düzenlemek adeta yazarlar prim getiren hisse senedi gibi oldu.
                        Yazımı kolay geçerli Reşat altını sanki.
                        Arayan yok soran yok.
                        İş bulamadın "Vur Ziya?ya" ne olacak Ziya hoca adeta basında "Abalı" gibi olmuş.
                        Niye önce şunu dedin şimdi böyle yaptın.
                        Peki senin takımın dörtbaşı mamurmu idi?
                        Elbette değil, dün rva görmediğime bugün şartların gereği "Cici mama" dedim, ne yapalım yani. Yok, gaye başka, konu yok millet işin ko

layını bulmuş.
                        "Vur abalıya"?Olsun devam.
                        Şimdi ben Ziya Doğan?a avukat mı oldum?
                        Elebtte değil de?şimdi bana da kulp takarlar. Durun daha sonucu bağlamadım?bekleyin.
                        Dün meydan?da bir gazetede gözüme ilişti kocaman puntolarla. Haşim saitoğlu "Kendimi asarım" demiş. Eeee..niye?"Falanca futbolcudan menfaat temin ettiğimi ıspat edilirse" demiş?Tövbe..! Bir söz vardır "Söz var halk içinde, söz var hulk içinde"
                        Yani "Hulk" demek gırtlakta boğazda, ağızdan çıkmamış anlamı taşır.
                        Bu gibi lâflar belgesiz şahitsiz halk içinde gevelenir mi? Valla ayıp yani?İnsanın şerefi var haysiyeti var.
                        Şimdi, be birader yani, bizler Trabzonspor?un iyiliğini mi istiyoruz yoksa tepetaklak gitmesini mi?
                        Herkes kendince bu kulübün başına gelenlere her fırsatta kulp takmaya ve saldırmaya devam ederse bu kulübe daha kimse sahip çıkmaz.
                        Bakın eskisi gibi kaliteli futbolcu Trabzon?a gelmek istiyor mu?
                        Yook..niye?Trabzon futbol şehri olmaktan çıkmış cehennem olmuş adeta, herkes birbirinin bacağını çekiştirip duruyor.
                        Peki eleştirileri yol gösteri şeklinde yapsak ve bir miktar sabretsek te insanlar da rahat nefes alıp işlerini mantıklı yapmak için sağlıklı düşünebilseler olmaz mı?
                        Olmaaaz?niye olmaz?.. Ben sonra ne yazacam? E, yaz o zaman.
                        Peki "Takım nerede ise küme hattında sen daha ne konuşuyorsun ?" dersen bana.
                        Canım bizim de gözümüz görüyor, elbette biz de razı değiliz durumdan, birileri de sırada bekliyor ise ille de o Trabzon?a gelmesi gerekiyorsa bir gün o da gelir. Ama bırakın şu an çalışan insanlar idarecisi, hocası, antrenörü neyse aklı başında çalışsın. Başarı ...İstikrar?la, İstikrar ise süreklilikle kaimdir. Millet?te bu çene varken, ne bir hoca bu takım?da üç yıl çalışabilir, ne de bir yönetim iki devre kalabilir.
                        Bu şekilde "nah" şuraya yazıyorum bu takımı küme?ye atarız.
                        Ondan sonra da Bayburt?lunun yaptığı gibi "Kargaşada adamı dövmüşler, adam komalık olunca başlamışlar birbirlerine sormaya?"Yahu bu adam ne yapmıştı da biz bu adamı dövdük(!)" "?Buyurun şimdi cenaze merasimine.

YA TRANSFERLER??
                        Gelelim Transferlere yapılan eleştirilere.
                        Takım gol atamaz ken yapılan transferler hep savunma ağırlıklı bu mantık tenakuz değil mi?
                        Erdinç trasferine de takacaklar.
                        "Madem kıymetli idi?.Niye gitti, şimdi niye alındı?" Dün dündür, bugün bugündür?zaman göre adapte olmayı öğrenmek gerek.
                        Yapılan transferlerinde hep savunmaya dönük olduğu ayrı bir eleştiri bombardımanı.
                        Peki yapılan ve uygulanan mantık doğru mu?
                        Aynen doğrudur?Bu transferlere eleştir getirmek, Futbol?un saha içi kuralını bilmemekten kaynaklanmaktadır. Bu takımın en büyük zaafı sık ve beleş goller yenmesidir. Neden?...Bir?Vasıf olarak, yeterli oyuncu bulunamadığından savunmada istikrarlı bir düzen ve kadro oluşturulamadı. İki....bu sebepten Trabzonspor çok sayıda bedava denilecek goller yedi. Üç?Bir takımın savunması paldır küldür beleş gol yerse forvetin gol atmaya mecali kalmaz. Onun için Ziya hocanın eleştirilen "Savunmaya dönük sistem"
                        Veya "Korkak futbol" anlayışı bu düzen içerisinde geçerlilik kazanmıştır?mantık ve en akılcı anlayışta budur. Dolayısı ile yapılan transferler son derece isabetlidir.
                        Tabii oyun içerisinde umut edilen randımanın alınması safhasını da mecburen " bekle gör" olarak izleyeceğiz. Bu yazıyı kesip saklayın?sonra tekrar konuşacağız. :bayrak:

TRABZON - YENİMAHALLELİ
                        KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• Ziya Doğan: Hedefimize ulaştık
                          Teknik Direktörümüz Ziya Doğan müsabakadan sonra yaptığı açıklamada, ''Kazanamadık ama hedefimize ulaştık'' dedi.

Kendi sahamızda oynadığımızdan dolayı maça avantajlı başladığımızı ifade eden Doğan, "Grup birincisi olarak turu geçmek istiyorduk ama son dakikada yaptığımız hatayla bu olmadı. Takımımın her iki devredeki mücadelesinden çok memnum kaldım. Belki çok farklı galip geleceğimiz maçta son dakikalarda riske girdik. Eksiklerimiz var. Çok sarı kart gördük. Mücadele anında sarı kartlara tamam diyebiliriz ama itirazlar sonrası gördüğümüz sarı kartlar bize yakışmadı'' diye konuştu.

Doğan, ''Oyunun genelinde üstün taraf bizdik. Rakibe pozisyon vermedik, birçok pozisyona girdik. Önümüzdeki haftayı düşünmek zorundayız. Lige de iyi bir başlangıç yaparsak ikinci yarı çok iyi bir Trabzonspor izlettireceğimizi düşünüyoruz" yorumunu yaptı.

"Hakem için fazla konuşmaya gerek yok'' diyen Doğan, "Yalnız bir pozisyonumuz vardı. Hakem takdirini öyle kullandı. Umut Bulut'un düşürülmesi bence penaltıydı. Stepanov'un gördüğü kırmızı kart doğruydu. Milan Stepanov'un rakibine tekme attığını gördük. O ise rakibinin kendisine dirsek attığını söyledi. Tekme atmak doğru değil, Milan'a yakışmadı. Bugün oyuncularım kazanmak için her şeyi yaptı. Maçı kazanamadık ama turu geçtik" ifadelerini kullandı.
                          21.01.2007 23:08:00
                          :bayrak:
                          TRABZON - YENİMAHALLELİ
                          KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• marcelino golle başlamış.hiç şaşırmadım adamlar görev yerinde oynatıyor.bizde nerde oynadığı belli değildi.kendilerine başarılar diliyorum,,,
                            TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

• Trabzonspor-Konyaspor Maçında Bıçakla YaralamaTrabzonspor ile Konyaspor Arasında Oynanan Maçta Bir Taraftar Bacağından Bıçakla Hafif Şekilde Yaralandı.

Trabzonspor ile Konyaspor arasında oynanan maçta bir taraftar bacağından bıçakla hafif şekilde yaralandı.

Avni Aker Stadyumu'nda iki takım arasında oynanan Fortis Türkiye Kupası maçında Trabzonsporlu taraftar Metin Ö, sol bacağından bıçakla yaralandı.

Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Metin Ö'nün ayakta yapılan tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Metin Ö'yü yaralayan kişinin belirlenmesine çalışıldığı belirtildi. (Anadolu Ajansı
                              TRABZON - YENİMAHALLELİ
                              KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• Trabzonspor'da Tur SevinciFortis Türkiye Kupası'nda Kendi Saha ve Seyircisi Önünde Konyaspor ile 1-1 Berabere Kalarak Gruptan Çıkan Trabzonspor'da, Çeyrek Finale Kalmanın Sevinci Yaşanıyor.

Fortis Türkiye Kupası'nda kendi saha ve seyircisi önünde Konyaspor ile 1-1 berabere kalarak gruptan çıkan Trabzonspor'da, çeyrek finale kalmanın sevinci yaşanıyor.

Sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan ayrı kalan ve 147 gün sonra resmi bir müsabakaya çıkan İbrahim Yattara, sahalara golle döndüğü için mutlu olduğunu belirterek, "Golle sahalara döndüğüm için mutluyum. Arkadaşlarımla birlikte iyi mücadele ettik. İnşallah bunun sonunu getireceğiz" diye konuştu. Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut ise, takım olarak iyi mücadele ettiklerini söyleyerek, "Takım olarak gerçekten çok iyi mücadele ettik. Galip gelemedik ama tur atladığımız için mutluyum. İnşallah Kayserispor maçı ile lige iyi bir başlangıç yaparız" dedi. Kaleci Tolga da, takımın ve kendisinin performansından memnun olduğunu kaydederek, "Takım olarak çok iyi mücadele ettik. Kendi performansım ise bana göre bu akşam iyiydi. Stepanov'un yaptığı faul öncesi ona faul yapıldı. Bu tartışılması gereken bir konu" ifadelerini kullandı.
                                Bordo-mavili takımın bir diğer golcü futbolcusu Ersen Martin ise, farklı galip gelebilecekleri müsabakadan beraberlikle ayrıldıklarını belirterek, "Farklı galip geleceğimiz bir karşılaşmadan beraberlikle ayrıldık. Ama turu geçtiğimiz için sevinçliyiz. Bunun sonunu getireceğiz ve kupayı kazanacağız" şeklinde konuştu. Trabzonspor'da savunmanın solunda görev yapan Çağdaş Atan da, takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, karşılaşmanın hakemi Kuddisi Müftüoğlu'nun galibiyetlerini engeldiğini iddia etti.

(GÖK-KÇ-OK-S) (İhlas Haber Ajansı)
                                TRABZON - YENİMAHALLELİ
                                KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X