Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hayır taka değil İLK HABER
    farketmez
    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Galatasaray'ın eski golcüsü Brezilyalı Mario Jardel, Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nden Anorthosis Famagusta takımıyla 5 aylık sözleşme imzaladı.

Yorum

• son bombayı da patlatmışız

Ayman ve Risp’i renklerine katan Trabzonspor, son olarak Fenerbahçeli Serkan Balcı ile de anlaşmaya varırken, bu oyuncuya iki gün içerisinde resmi imzanın attırılacağı öğrenildi.Trabzonspor, devre arası transferde son bombasını Fenerbahçeli Serkan Balcı ile anlaşarak patlattı. Sarı-Lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım’ın bu transfere onay verdiği ve tecrübeli oyuncu ile de her konuda anlaşmaya varıldığı öğrenilirken, İstanbul’da bulunan Başkan Nuri Albayrak’ın bu transferle ilgili uzun süredir görüşmelerde bulunduğu belirlendi.

İMZA AŞAMASINDA
        Serkan Balcı ile anlaşmaya varan Bordo-Mavililer, Fenerbahçe’nin de bu transfere onay vermesi ile birlikte, resmi imza için gün saymaya başladı. Tecrübeli oyuncunun iki gün içerisinde Trabzon’a gelerek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Trabzonspor, Serkan Balcı ile transfer defterini kapatmayı düşünürken, devre arasında toplam üç transfer yapmış olacak.
        Güngör KAYA

Yorum

• @champions

Yanlış anlaşılmazsam bir sorum olacak Güngör Kaya kim. Cahilliğime ver bu soruyu güvenilir bir kaynak mı. Şahsen ben serkan balcıyı takımda görmek isterim. Gökdeniz ile iyi ikili olurlar. Ben onun kadar çok koşan başka futbolcu görmedim. Adam 90 dk koşuyor. Bu kadar yetenekli biri ni Trabzonspor forması ile mücadele etmesi bana gurur verir.
          (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• hala oyunkurucu konusunda ses yok sanırım oyunu sıkıştırıp kontra ataka birde kanatlardan yapılan ortalarla goller arayacağız, maçlarımız çok sıkıcı geçecek gibi görünüyor gol at üstüne yat maçı kazan taktik bu olacak gibi.
            0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• eger serkanida alirsak yuh diyorum bu kadar olmaz yaa

Yorum

• sarman61 ;tanısam söylerim ama bende tanımıyorum gazetecenin biri olmalı
                kuğu;oyun kurucu almaya gerek yok neden mi 2 önlibero yer garanti (hüseyin ayman)iki kanat yer garanti(gökdeniz yattara)birde musampa var forvetsizde çıkamayacağımıza göre oyun kurucuya yer kalmadı musampa bana göre bu mevkide denenmeli oyunu kurabilecek yeteneklere sahip yani boşalan kontenjana bence forvet transferi daha iyi olur

Yorum

• Bende, eğer Serkan'ı alırsak hele şükür ihtiyacımız olan bölgeye transfer yapıldı diyorum
                  ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sarman61 ;tanısam söylerim ama bende tanımıyorum gazetecenin biri olmalı
                    kuğu;oyun kurucu almaya gerek yok neden mi 2 önlibero yer garanti (hüseyin ayman)iki kanat yer garanti(gökdeniz yattara)birde musampa var forvetsizde çıkamayacağımıza göre oyun kurucuya yer kalmadı musampa bana göre bu mevkide denenmeli oyunu kurabilecek yeteneklere sahip yani boşalan kontenjana bence forvet transferi daha iyi olur

oyunu kuracak bi öniberomuz olmalı.
                    önlibero dediğimiz sadece korkuluk vazifesini görmemeli.
                    al topu sağa sola ver.
                    ne adam eksiltme özellikleri var ne derin ne uzun pas.. takımı atağa kaldıramayan adamı düz libero bile yapmıyorlar. olsa olsa stoper olur...
                    oyun kurucu dediğimiz orta sahada oynayacak zaten. orta sahamız fındık işçileri ile dolu. bi tane kalfa alsalar da işi biri idare etse...

Yorum

• En son 27 Ağustos'da forma giyen Yattara, 13 lig maçında bordo-mavili takımda yer alamadı.

GÜNEY: ''OYNAMASINA ENGEL YOK''
                      Trabzonspor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, Yattara'nın şu anki durumuna göre hafta sonu Konyaspor maçında oynamasına bir engel bulunmadığını söyledi.

Güney, Yattara'nın hafta içinde daha çok kontrol amaçlı MR'ının çekildiğini belirterek, ''Şuan da bir ağrısı yok. 1-2 gün dinlendirdik. Şu anki durumuna göre Konyaspor maçında oynamasına bir engel yok. Teknik heyetin görev vermesi halinde sahada olacak'' diye konuştu.

keşke liğ başlayana kadar dinlenip tamamen iyiylesip sonra dönse..tekrar sakatlanması belki ziya yı rahatlatır ama bizi üzer

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        oyunu kuracak bi öniberomuz olmalı.
                        önlibero dediğimiz sadece korkuluk vazifesini görmemeli.
                        al topu sağa sola ver.
                        ne adam eksiltme özellikleri var ne derin ne uzun pas.. takımı atağa kaldıramayan adamı düz libero bile yapmıyorlar. olsa olsa stoper olur...
                        oyun kurucu dediğimiz orta sahada oynayacak zaten. orta sahamız fındık işçileri ile dolu. bi tane kalfa alsalar da işi biri idare etse...
                        ben olabilecek şeylerden bahsediyorum sen olması gerekenlerden tabi ki sana katılıyorum önliberolardan biri şöyle yetenekli falan olsa güzel olur şöyle olabilir mesela hüseyin rusyaya gider onun yerine musampa geçer aymanla birlikte oynarlar hem oyun kurma sorunu ortadan kalkar hemde çift forvet oynarız böylece yada tek forvet ve forvet arkasıyla birlikte keşke olsa

gerekli olan herşey yapılacak diye bişey yok ki ne derece gerekli ona bakmak gerek
                        En son champions tarafından düzenlendi; 19.01.2007, 14:14.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben olabilecek şeylerden bahsediyorum sen olması gerekenlerden tabi ki sana katılıyorum önliberolardan biri şöyle yetenekli falan olsa güzel olur şöyle olabilir mesela hüseyin rusyaya gider onun yerine musampa geçer aymanla birlikte oynarlar hem oyun kurma sorunu ortadan kalkar hemde çift forvet oynarız böylece yada tek forvet ve forvet arkasıyla birlikte keşke olsa

olanların yetersiz olması demek, transfer gerekli demekle aynı şey değil mi??

hem orta sahamız yetersiz hem adam almayalım o zaman..

olabilecek ne demek.. oyun kurucu orta saha alırlarsa olabilecekler değişir.
                          gidip amele toplarlarsa olabilecekler gene değişir.

Yorum

• İlk olarak magurali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hiç sorma kardeş sakarya kim yaa,çiviymiş komple şehri söker gideriz ruhları duymaz
                            kardeş ben senin bu cevabını ayakta alkışlıyorum. yeminle söylüyorum espri anlayışında bu ülkenin en kaliteli insanına sahibiz. vallahi gülmekten gözlerimden yaş geldi, koptum yahu...

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Emrah abi, Suat Usta derken eski GS'li, yeni Antalya'li Suat'mi ???
                              Evet, o... Yanılmıyorsam Tonya'lı. Ama Trabzonspor'lu olduğunu çok yakınen biliyorum.

Yorum

• L'Atletico Madrid a proposé un contrat de trois ans au défenseur de Trabzonspor Fabiano Eller (29 ans). Actuellement prêté à l'Internacional, il devrait signer très prochainement.
                                kaynak: http://www.sambafoot.com/fr/
                                a.madrid eller e 3 senelik bir kontart önermi$ ve çok yakinda imzayi ataçakmi$

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X