Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nome: WAGNER
    Nome Completo: Wagner Ferreira dos Santos
    Posição: Armador
    Data de Nascimento: 29/1/1985
    Nacionalidade: Brasileira
    Local de Nascimento: Sete Lagoas (MG)
    Altura: 1,75 m
    Peso: 65 Kg
    Carreira: América-MG (2003 - 2004); Cruzeiro (desde 2004)
    Estréia no Cruzeiro: Cruzeiro 0 x 3 Atlético-MG, em 23/10/2004, pelo Campeonato Brasileiro, no Mineirão
    Título: Campeonato Mineiro 2006 (Cruzeiro)
    Seleção Brasileira: Sub-17 (2002); Sub-20 (2004)
    Títulos Seleção Brasileira: Mundialito Sub-17 2002 (Rio de Janeiro); Vice-campeão Copa Samsung Sub-17 2002 (Costa Rica); Copa Mediterrâneo Sub-20 2004 (Barcelona)

eğer Halil Şanlının dedigi dogruysa işte cruzeirodan Wagner takımında 10 numara giyiyo

Yorum

• Sinan müsabakayı kazandı yoluna devam ediyor
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
        halil şanlı kim?
        gerçeten halil şanslı kim???

Yorum

• gecin artik marcelinho tamam birazcikta diger yildiz icin baski kuralim ..nedir bu böyle...2, yildizi unuttunuz beyler

Yorum

• İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi
            halil şanlı haberine göre denilson işi p.tesiye kalmış cevap bekleniyormuş.O olmazsa Cruzeiro dan Wagner (22 yaşında) alınacakmış bu oyuncunun işi bitmiş.
            imza atana kadar inanmam gecen senede kimleri almistik kimleri,arkadaslar brezilyadan iyi bir futbolcuyu almak cok zor,adamlarla anlasiyorsun,bir gün sonra ya futbolcu veya kulüp daha fazla para istiyor.zaten bizim almak istedigimiz wagner le (international de oynayan )almanyanin wolfsburg takimi anlasmis,ama bir gün sonra fazla para istemisler onun yüzünden vazgecilmis 3 hafta önce.üstelik wolsburg un arkasinda dev firma VW olmasina ragmen.yani imza atilmadan brezilya dan transfere inanmayalim.

Yorum

• İlk olarak FERO61 tarafından gönderildi
              gecin artik marcelinho tamam birazcikta diger yildiz icin baski kuralim ..nedir bu böyle...2, yildizi unuttunuz beyler
              Denilsonda pazartesi yada salıya kadar imza atar heralde

Yorum

• Haber Tarihi : 2006-07-30
                DENİLSON'DAN HABER BEKLİYORLAR

Trabzonspor'un uzun süredir renklerine bağlamak istediği Brezilyalı oyuncu Denilson'a verilen süre bugün bitiyor. ABD'de tatilde olan oyuncuya faks yoluyla son tekliflerini ileten Bordo-Mavili yönetim, bonservisi elinde olan bu oyuncudan bugün gelecek olan cevaba göre hareket edecek. Denilson'un büyük olasılıkla Bordo-Mavililer'in teklifini kabul etmesi beklenirken, olumsuz durumda rota, Corihentaslı Feriera Wagner'e çevrilecek ve yönetici Faun Kanca, sol kanat oyuncusunun transferini bitirmeye çalışacak.

karadeniz gazetesi

Yorum

• denilson hala tatil yapıyosa sezonu zor açar ne tatili fransada oynamıyomu bu 2 hafta sonra lig başlıyo

Yorum

• İlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi
                    gerçeten halil şanslı kim???
                    Halil Şanlı yerel tvlerden birinde spor programı yapan bir zat.
                    Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• marcelino nasıl bir futbolcu izleyen bilen varmı ??
                      "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• DENİLSON'DAN HABER BEKLİYORLAR
                        Trabzonspor'un uzun süredir renklerine bağlamak istediği Brezilyalı oyuncu Denilson'a verilen süre bugün bitiyor. ABD'de tatilde olan oyuncuya faks yoluyla son tekliflerini ileten Bordo-Mavili yönetim, bonservisi elinde olan bu oyuncudan bugün gelecek olan cevaba göre hareket edecek. Denilson'un büyük olasılıkla Bordo-Mavililer'in teklifini kabul etmesi beklenirken, olumsuz durumda rota, Corihentaslı Feriera Wagner'e çevrilecek ve yönetici Faruk Kanca, sol kanat oyuncusunun transferini bitirmeye çalışacak.

Karadeniz Gazetesi 30.07.2006
                        En son Mustafa DOST tarafından düzenlendi; 30.07.2006, 00:44.
                        MUSTAFA DOST

Yorum

• DUYUNCA ŞOK OLDUM

İDMAN SONRASI
                          Trabzonspor'da geçen sezon ilk 11'de sık sık kendisine yer bulan ve hazırlık maçlarında gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine toplayan Adem Koçak, bir gece operasyonu ile Ankaraspor'a verilmesinin şokunu yaşıyor. Genç oyuncu, "Akşam Bordo-Mavili ekiple idmana çıktım, idman sonrası bana 'Ankaraspor'a verebiliriz' dediler. Gece uçağı ile de Ankara'ya döndüm" dedi.
                          2-3 SAAT
                          "Oynamaktan büyük gurur duyduğum Trabzonspor'dan ayrılmam 2-3 saat içinde oldu, böyle olmamalıydı" diyen yetenekli oyuncu, "Ben Trabzonspor'da çok mutluydum. Böyle büyük bir camianın formasını giymekbenim için çok önemliydi. Böyle ayrılmak istemezdim ama yöneticiler böyle uygun görmüşler. Bundan sonra bu kulübün başarılı olmasını gerçekten çok istiyorum" diye konuştu.

Ben Adem'in bonservisiyle verilmesine çok üzüldüm. Çok kaliteli oyuncu. Kiralık olarak bir sene banko oynardı Ankara'da seneye de kendini geliştirirdi. Yazık oldu...

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi
                            DUYUNCA ŞOK OLDUM

İDMAN SONRASI
                            Trabzonspor'da geçen sezon ilk 11'de sık sık kendisine yer bulan ve hazırlık maçlarında gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine toplayan Adem Koçak, bir gece operasyonu ile Ankaraspor'a verilmesinin şokunu yaşıyor. Genç oyuncu, "Akşam Bordo-Mavili ekiple idmana çıktım, idman sonrası bana 'Ankaraspor'a verebiliriz' dediler. Gece uçağı ile de Ankara'ya döndüm" dedi.
                            2-3 SAAT
                            "Oynamaktan büyük gurur duyduğum Trabzonspor'dan ayrılmam 2-3 saat içinde oldu, böyle olmamalıydı" diyen yetenekli oyuncu, "Ben Trabzonspor'da çok mutluydum. Böyle büyük bir camianın formasını giymekbenim için çok önemliydi. Böyle ayrılmak istemezdim ama yöneticiler böyle uygun görmüşler. Bundan sonra bu kulübün başarılı olmasını gerçekten çok istiyorum" diye konuştu.

Ben Adem'in bonservisiyle verilmesine çok üzüldüm. Çok kaliteli oyuncu. Kiralık olarak bir sene banko oynardı Ankara'da seneye de kendini geliştirirdi. Yazık oldu...
                            Ademi satmamiz COK BÜYÜK BIR HATAAAAAAAAAAAAA
                            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Size diyeyim yakın zamanda Adem Bjk'ye gider
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• eğer adem kendini gerçekten göstrip parayla almaya çalışırsak var ya yönetimin...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X