Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• rekor kırdık

trabzonspor'da transfer rekoru
    19 Ocak 2007 Cuma 12:31
    Turkcell Süper Ligi'nde her sezon şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, 2003-2004 sezonundan bu yana oyuncu sirkülasyonu yaşayan kulüpler arasında ilk sırada yer alarak bir rekora imza attı.

1984 yılından bu yana şampiyonluk hasreti yaşayan Trabzonspor, yaptığı transferlerle lig şampiyonu olamadı ama son dönemlerde yaptığı transferlerle transfer şampiyonu oldu. Bordo-mavili kulüp, 2003-2004 sezonundan bu yana 30 isme imza attırırken, 29 ismi gönderdi. 6 oyuncusunu kiralık, bir oyuncusunu ise kadro dışı bıraktı.
    Bordo-mavili takımda 50 üzerinde oyuncu forma giyerken, Atay Aktuğ ve Nuri Albayrak dönemlerinde 7 kez teknik adam değişikliği yaşandı. Ziya Doğan, 2 kez takımın başına getirilirken, bu dönemde Şenol Güneş, Ziya Doğan, İhsan Derelioğlu, Orhan Çıkrıkçı, Vahid Halilhodziç ve Lazaroni takımın başında görev yapan isimler oldu.

2003-2004 sezonundaki kadrodan 2006-2007 sezona 4 isim kaldı. Takım kaptanı Hüseyin Çimşir, Gökdeniz Karadeniz, Hasan Üçüncü ve İbrahim Yattara, takımda kalmayı başardı. Bordo-mavili kulüp ayrıca zaman zaman sıkıntı yaşayan oyuncuları Tayfun Cora, Erdinç Yavuz ve kaleci Hasan Sönmez'i kiralık olarak başka kulüplere verdi.
    Atay Aktuğ ve Nuri Albayrak'ın başkanlık yaptığı dönemlerde Trabzonspor biri Türk statüsünde oynamak üzere 12 yabancı oyuncu ile sözleşme imzaladı. Atay Aktuğ, Bernd Thjis, Jefferson, Fabiano Eller, Tomas Jun, Szymkowiak ve yeniden Trabzonspor'a dönen Lee Yong ile sözleşme imzaladı.

Yorum

• anlatmaya çalıştığım kimin hangi takımı tuttuğu değil,futbolcunun kariyerindeki amacından bahsetmiş ve ilerde gs forması giymek istiyorum demiş,ben sahada Trabzonspor formasıyla bu düşüncede bir futbolcuyu görürsem rahatsız olurum,siz olmuyorsanız, beni alakadar etmez.
      "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• gereksiz polemikler adamın icraatına bakmak lazım bunlar yanlış işler.allahtan febe li değilmiş bunada şükür.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• rahat ol

İlk olarak firari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          anlatmaya çalıştığım kimin hangi takımı tuttuğu değil,futbolcunun kariyerindeki amacından bahsetmiş ve ilerde gs forması giymek istiyorum demiş,ben sahada Trabzonspor formasıyla bu düşüncede bir futbolcuyu görürsem rahatsız olurum,siz olmuyorsanız, beni alakadar etmez.
          kardeş duygularına saygı duyuyorum fakat artık futbol eski futbol değil.trabzonsporda oynıyan trabzonlu olmıyan her oyuncu gençliğinde 3 istanbul takımının birisinin hayaliyle yaşamıştır.

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bizim yıllarca kaptanlığımızı yapan biri de doğuştan FB'li olduğunu söylemişti. Sonra Sebat'a dönünce kıvırdı. Ama hatırlarsanız çocuğunun sünnet merasiminde her yer sari lacivertti.

Önemli olan çocukken hangi takımı tuttuğu değil, formamızı giydiği sürece hakkını verip vermediği.
            Kesinlikle katılıyorum... Sıkı Trabzonspor'lu Suat Usta'nın bizi şampiyonluktan ettiği maçtan sonra "abi ne yapayım, vuruyorum giriyor, vuruyorum giriyor" dediğini duymuştum Ben de olsam Trabzonspor istemiyorsa gider parayı veren kulüpte terimin son damlasına kadar oynarım. Rakip Trabzonspor olunca da becerebiliyorsam 8 tane atıp, sonra akşam yatağımda hüngür hüngür ağlar mıyım, gece uyuyamaz mıyım bilemem... Ne olursa artık... Aldığın paranın hakkını vermek Trabzonspor sevgisinden daha az şerefli bir olay değil.

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eşhedüenlailaheillellah!
              Barı tamamınıda getirseydin kardeş
              Ve eşhedü enne muhammeden Abdühü ve Resülü

Tamam şimdi bi erkan eksikti

Yorum

• bir profesyonel futbolcunun kesinlikle hangi takımı tuttuğu önemli değildir ,geçen yıl röportajında ben küçükten beri gsliyim, kariyerimdeki hedeflerimden biri galatasarayda forma giymek demişti,beni rahatsız eden sadece bu,yanlış yönden değerlendiriyorsunuz.

Yorum

• firarinin haklı olduğu nokta bizde çok başarılı olup gs den teklif aldığında takınacağı tutumla ilgili, gerçi erkanın transferinin doğruluğu şüpheli havanda su dövmesek diyorum. Gençler erkanı bırakmaz ellerinde alternatifi olmayan tek futbolcuları çünkü.
                  0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Yazmayacaktım ama yine yazmak zorunda kaldım. Arkadaşlarım güzel arkadaşlarım Sakaryasporlu yöneticinin fevri ve sadece kendisini, bağlayan Sakaryasporluları ilgilendirmeyen, bağlamayan açıklamaları için tüm Sakaryasporu ve şehrini karalamaya hiçbirimizin hakkı yok. Bu konuda bazı arkadaşlar ayıp ediyor. Nuri Başkan bazen konuşuyor ya da başka bir yöneticimiz söylediklerinin hepsi doğru mu ya da söylemleri ile bizleri ne kadar temsil ediyorlar. Biz başka söylüyoruz onlar başka değil mi? O nedenle Sakaryasporlu kendinibilmez bir yöneticinin açıklamasını da lütfen tüm Sakaryasporlulalar mal etmeyelim. Sakaryaspor bir şehir takımıdır. Bizim gibi/Ve ilişkilerimiz iyidir ve iyi olarak devam edecekti. O yönetici ve bizim yöneticiler def olup gideceklerdir. Bizler kalacağız. Takımını karşılıksız sevenler. Dost olalım ama dost olamıyorsak düşman da olmayalım, karalamaya hiçbirimizin hakkı yoktur. Bu net.
                    Ogün açıklama yapmış. Doğruysa öyle diyor. 95-96 yılının acısını unutmayacağız. İnanmayın arkadaşlar. Yalan söylüyor. Daha öncekiler ve şimdikiler gibi aklısıra bzileri kandıracak Ogün Bey de. Ona Fenerliler hocalık görevi vermezler. Yine hocalık emellerine en iyi Trabzonsporda ulaşacağını çok iyi biliyor. Ayak yapıyor/Bizi yiyecek ya. Yemezler Ogün. Sen omaçı unuttun biz çok iyi biliyoruz. Fener formasıyla Trabzon maçında bordo mavi formalıların üzerine yürüdün sen. Ben bunu unutmam. Herkezi kandırabilirsin ama bizi kandıramazsın. Gerçi Fatih AKYEL'ide 2. kaptan yapmadılar mı bu takıma. Sna da verirler hocalık görevi. Bilmem ne yapılmaya alıştık artık. Trabzonsporun orospuları olduk evet.
                    95-96 yılını her yıl önümüze koyup ağlamayı da bırakalım artık. Ders alalım önümüze bakalım. 10 yılda bu takım 10 kere şampiyon olurdu. Olmaz mıydı? Tamam 1 kere olurdu/O da bize 20 sene daha yeterdi. Ama hep bilmemne çocuklarının eline baktık 25 yıldır. Şimdikilerin de daha öncekilerin de topunun... Herkes gidecek/BİZ BURDAYIZ...

Yorum

• İlk olarak firari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bir profesyonel futbolcunun kesinlikle hangi takımı tuttuğu önemli değildir ,geçen yıl röportajında ben küçükten beri gsliyim, kariyerimdeki hedeflerimden biri galatasarayda forma giymek demişti,beni rahatsız eden sadece bu,yanlış yönden değerlendiriyorsunuz.
                      firari sıkma canını biz seni anladık hassasiyetini iyi anlıyorum ama büyütülecek kafa yorulacak bi mevzu değil.inşallah Erkan takıma faydalı olurda hepimizde menmun oluruz sende onu affedersin.g.s ye transferi döneminde oraya yaranmak için söylenmiş olabilir. formasını giydiği takımın hakkını verecek kalitede bi kişiliğe sahiptir erkan yoksa bu kulübün kapısından içeri giremez.sen rahat ol.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        firarinin haklı olduğu nokta bizde çok başarılı olup gs den teklif aldığında takınacağı tutumla ilgili, gerçi erkanın transferinin doğruluğu şüpheli havanda su dövmesek diyorum. Gençler erkanı bırakmaz ellerinde alternatifi olmayan tek futbolcuları çünkü.
                        evet işin somut yönü bu ve tabiki işin içinde Trabzonspor olunca duygusal yönü de var bu olayın yani böyle bir amaç taşıyan bir futbolcuyu Trabzonspor formasına yakıştıramam.

Yorum

• Trabzon yerel gaztelelerinden İlk Haberin haberine göre Serkan ile anlaşmaya varılmış 2 gün içinde sözleşme imzalanacakmış.(büyük ihtimal yalan haberdir)

Yorum

• İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzon yerel gaztelelerinden İlk Haberin haberine göre Serkan ile anlaşmaya varılmış 2 gün içinde sözleşme imzalanacakmış.(büyük ihtimal yalan haberdir)
                            taka mı ...

Yorum

• İlk olarak firari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              taka mı ...
                              Hayır taka değil İLK HABER
                              Başlık atmış SON bomba diye

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kesinlikle katılıyorum... Sıkı Trabzonspor'lu Suat Usta'nın bizi şampiyonluktan ettiği maçtan sonra "abi ne yapayım, vuruyorum giriyor, vuruyorum giriyor" dediğini duymuştum Ben de olsam Trabzonspor istemiyorsa gider parayı veren kulüpte terimin son damlasına kadar oynarım. Rakip Trabzonspor olunca da becerebiliyorsam 8 tane atıp, sonra akşam yatağımda hüngür hüngür ağlar mıyım, gece uyuyamaz mıyım bilemem... Ne olursa artık... Aldığın paranın hakkını vermek Trabzonspor sevgisinden daha az şerefli bir olay değil.
                                Emrah abi, Suat Usta derken eski GS'li, yeni Antalya'li Suat'mi ???
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X