Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ankaragücü Ceyhun'u vermiyor

Ankaragücü, Ceyhun Eriş'i Trabzonspor'a vermiyor. Ankaragücü Kulübü'nden yapılan açıklamada, ligin devre arasında takımı güçlendirmek için çaba harcandığı belirtilerek, ''Hiçbir oyuncumuzu vermeyeceğimiz gibi teknik kadromuzun isteği doğrultusunda takviyeler yapacağımızı belirtmiştik. Takviye olarak Yasin Çelik, Devran Ayan ve Sedat Yeşilkaya'yı renklerimize bağlamış bulunuyoruz. Transfer çalışmalarımız da devam etmektedir'' denildi. Açıklamada, kadroda bulunan ve transfer teklifleri gelen hiçbir oyuncunun verilmeyeceği, kadronun güçlenmesi için de çalışmaların sürdüğü belirtildi.

-''SEZON SONUNA KADAR ANKARAGÜCÜ'NDEYİM''

Ankaragücü'nün başarılı orta saha oyuncusu ve kaptanı Ceyhun Eriş de AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor'a transferinin gündeme geldiğini doğrulayarak, transferinde 2 kulübün anlaşamadığını söyledi.
    Ankaragücü'nün kendisini vermek istemediğini belirten Ceyhun, ''Sezon sonuna kadar Ankaragücü ile sözleşmem var. Ondan sonra ne olur bilemem. Şu anda Ankaragücü'nün başarısından başka bir şey düşünmüyorum ve burada çok mutluyum'' dedi.
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak serseerii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      çünkü takımı destekleyen taraftar yokk artı bilmiyorum ama ceyhun ankaragücünde dimi???

geçen sene galatasarayda ki yıldız kimdi??????

say mondragon riştüden ii mi bence degil necatii geçen sene cimbomlular ana avraf sövdü be ona top bile tutamıyo diye
      hasan 2002 de kaldııı tamam bi g.s maçını izle arada bi
      tomass yıldız olsa sampiyonlar liginde takımı batırmaz dı
      gelelim song aa sence song mu milan mıı alsa yıldız

önemli olan yerine gelecek kişi unutma cannavaro real e 7milyon€ gitti milanı biz en az 6 satıcaz?
      artı madem necatiye yıldız diyon alsana yıldız gökdeniz al sana yıldız yattara al sana yıldız musampa hasanla necati yıldızsa bunlar dünya yıldızı

oooo abi sen ona bakarsann bu takımda her yıldız olan her sene sonu gidiyooo bak mesele fatih har transfer sezonunda transfer olsu gökdeniz aynı stepanov aynı he gazetelerden başka bi kaynagın vars adicek bişey yok(
      taraftar istiyosan sana bursadan örnek vereyim ama şampiyonlukları yok. bursanında taraftarı yok deme türkiyede ilk 5 e veya 10 girer.
      hangi takımda olduğu önemli değil iyiydide da madem niye istanbuldan kovuldu bi musampayla kıyaslıyabiliyomusun. ve bu oyuncu bizim ts de yedek fazla söze gerek yok 1 musampa sana 5 tane ceyhun alır. ama transferi o yapmadığı için ve biraz teknik olduğu için yedek daha ne diyeyim elimizdeki ceyhunları oynatsın önce.
      En son Bahtiyar tarafından düzenlendi; 24.01.2007, 21:39.
      Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• sezon sonu sözleşmesi bitecekmiş almasınlar tabi zaten bir yabancı hakkımız var şu anda musampayı oynatsın ne gerek var keçeliyi fatih akyeli martinez için kullansınlar

Yorum

• aynen kardeşim sana katılıyorum

Yorum

• sadece biz iyi oyuncu bulamayız sezon ortasında. ama millet bizim iyi oyuncuları istediğinde hiç ses etmeden veriyoruz..
            ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• Trabzonspor Ceyhun'u alamadı..
              6 dakika önce

Orta sahasını güçlendirmek için Ankaragücü'nden Ceyhun'u resmen isteyen Trabzonspor bu transferi gerçekleştiremedi.. Ceyhun Eriş yaptığı açıklamada, "İki kulüp anlaşamadı, sezon sonuna kadar Ankaragücü'ndeyim ve çok mutluyum" dedi..

Ankaragücü, Ceyhun Eriş'i Trabzonspor'a vermiyor.

Ankaragücü Kulübü'nden yapılan açıklamada, ligin devre arasında takımı
              güçlendirmek için çaba harcandığı belirtilerek, ''Hiçbir oyuncumuzu
              vermeyeceğimiz gibi teknik kadromuzun isteği doğrultusunda takviyeler
              yapacağımızı belirtmiştik. Takviye olarak Yasin Çelik, Devran Ayan ve Sedat
              Yeşilkaya'yı renklerimize bağlamış bulunuyoruz. Transfer çalışmalarımız da devam
              etmektedir'' denildi.

Açıklamada, kadroda bulunan ve transfer teklifleri gelen hiçbir oyuncunun
              verilmeyeceği, kadronun güçlenmesi için de çalışmaların sürdüğü belirtildi. ''SEZON SONUNA KADAR ANKARAGÜCÜ'NDEYİM''
              Ankaragücü'nün başarılı orta saha oyuncusu ve kaptanı Ceyhun Eriş de Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamada, Trabzonspor'a transferinin gündeme geldiğini doğrulayarak, transferinde 2 kulübün anlaşamadığını söyledi.

Ankaragücü'nün kendisini vermek istemediğini belirten Ceyhun, ''Sezon sonuna
              kadar Ankaragücü ile sözleşmem var. Ondan sonra ne olur bilemem. Şu anda
              Ankaragücü'nün başarısından başka bir şey düşünmüyorum ve burada çok mutluyum''
              dedi.

Kaynak:Ajans Spor
              forza Trabzonspor
              GUZEL GOREN GUZEL DUSUNUR. GUZEL DUSUNEN HAYATINDAN LEZZET ALIR. ( B.S.N)

( munzevil)

Yorum

• adamlar takımlarını güçlendirmek için vermiyorlarmış senin elinde avrupanın en iyilerinden biri vardı onu birkere bile oynatdınmı marcelinhoyu iki futbolcu için satan kulube ben ne diyeyim ayrıca ben

musampa yattara gökdeniz umut varken ofansif bir adam alınacaksa hem genç hemde çok teknik ve sorunsuz olmalı işte önlerinde 6 ay var araştırsınlar

ama mustafa keçeli ve fatih akyelden kurtulmalıyız kadro şişkinliğine gerek yok işte saldırsınlar martinez için

sakarya daha transfer yapmadı çok zor durumda

Yorum

• sağlık olsun bizde yusufu alırız

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    adamlar takımlarını güçlendirmek için vermiyorlarmış senin elinde avrupanın en iyilerinden biri vardı onu birkere bile oynatdınmı marcelinhoyu iki futbolcu için satan kulube ben ne diyeyim ayrıca ben

musampa yattara gökdeniz umut varken ofansif bir adam alınacaksa hem genç hemde çok teknik ve sorunsuz olmalı işte önlerinde 6 ay var araştırsınlar

ama mustafa keçeli ve fatih akyelden kurtulmalıyız kadro şişkinliğine gerek yok işte saldırsınlar martinez için

sakarya erdinç mevzusundan kızgınmış bize. vermeyecekmiş.
                    ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• ya kardeş ne yusufu ya alsınlar işte mehmet çakırı daha da genç 23 yaşında

ama ben 6 ay daha beklenmesi taraftarıyım

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        adamlar takımlarını güçlendirmek için vermiyorlarmış senin elinde avrupanın en iyilerinden biri vardı onu birkere bile oynatdınmı marcelinhoyu iki futbolcu için satan kulube ben ne diyeyim ayrıca ben

Katılıyorım bide alibilgini alsınlar tamamdır

Yorum

• ya verirler abi ya sen istemesini bil yeter ki

daha geçen gün hocaları diyodu sagve sol kenar oyuncum yok transferde sürprizler olabilir diye

ama bizimkiler alamaz

birde zaten cagdaş bjk de sol bek oynuyordu ve son maçta çok begendim ben dolayısıyla murat ocak celaleddin var kulubede oturacak adama para vermeye gerek var mı

Yorum

• bana sorarsan yok da. çağdaş ta bana göre bek değil. hücum özelliği olmayan bek olmaz.
                            ama gene diğerleri ile karşılaştırırsan yeterli görünüyo şu an.
                            ama sakarya nın tavrı bize karşı. başkasına verebilirler.
                            ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• kardeşş yusuf tam bize göre gelsin umutla ersen leblebi gol atar gol pası verecek adam kim aymanmı ,feratmı, hüseyinmi, hasanmı ,bunlar 1 mtre önüne pas veremeyen adamlar .mehmet çakır demişsin bizim takımda 11 yüzü göremez

Yorum

• ya arkadaşlar bu on mumara olayını ziya dogan çıkardı sanki orada ilk dönem birilerini denemiş de olmamış gibi ya bütün maçları seyrettik da

hangi maçta 10 numara oynadık demedimiki marceye solda ihtiyacım var gerek yok türkiyenin en iyi kanat oyuncuları bizde korkmasın oynatsın musampayı

martinez

ufukhan risp milan cagdaş

hüseyin ayman

yattara musampa gökdeniz

umut ulut

tabi sakatlık durumunda bittik

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz