Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    evetg dedigin gibi AGAOGLU yöneticiyken yaptıgı hatalarında farkında o zman yaptıkları yanlış transferlerinde farkında şimdi daha bilgili ve daha çok kendine hakim

ayrıca AGAOGLU güçlü bi kadrosus hiç bişey yapamaz demişsin yazılarını az çok okuyorum her konuda bilgi sahibisin AGAOGLUNUN TRABZONDAN gidiş (kaçış) sebebinide bilirsin tekrar tekrar yazmama gerek yok . Yani bu adam kendisi bi liste yapmak istiyodu zaten eş dost degil hatır degil kendi gibi iş yapacak adamalr o yüzden her yönüyle AGAOGLUNA güveniyorum ve inannıyorum bence sizde böyle düşünün şıuan TRABZONSPORUMUZU en iyi tanıyan ADAM GİBİ ADAM TRABZONSPORLULUK RUHU bulunana tek başkan adayı ama dedigim gibi şuan seçim yok kongre yok onunda eli kolu baglı... saygılar...
    ahmet agaoglu ismi sadece burda gecer baskanlik icin kendisi her platformda belirtti baskan olmayacagini cunku isin icinde isler var agaoglunun yerinde kim olsa ayni seyi yapardi sonucta bir ailesi var ve sorumluluklari varr ama kendisi gercek bir taraftardir

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ahmet agaoglu ismi sadece burda gecer baskanlik icin kendisi her platformda belirtti baskan olmayacagini cunku isin icinde isler var agaoglunun yerinde kim olsa ayni seyi yapardi sonucta bir ailesi var ve sorumluluklari varr ama kendisi gercek bir taraftardir
      son haftaya kadar her hafta AGAOGLUNU dinledim izledim son programda bile şunu dedi TRABZONSPOR İÇİN HER ZAMAN VARI YETERKİ BANA İHTİYAÇ OLSUN hatta spiker sordu başkanlık hakkında bişeyler AYNEN ŞUNU DEDİ ONLARI KONUŞMAK İÇİN ŞUAN YERİ VE ZAMANI DEGİL AMA YERİ VE ZAMANI GELİNCE ELİMİZİ TAŞIN ALTINA SOKMASINIDA BİLİRİZ .. aynen böyledir kulaklarımla duydum gözlerimel gördüm bundan başka bişeyi savunmam dedigin gibi bi ailesi var ve herşeyden önemli olan hepimizin ailesidir. İllaki kararı verecek olandan o insandır ama ben AGAOGLUNUN BAŞKANLIKTA yokum dedigini duymadım görmedim inanmam... o yüzden bi başkan seçilkecekse bu AGAOGLUDUR.....
      ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
      **ARSİNLİ AKREP**
      **61*77**

Yorum

• ağaoğlu gelse tam super olacak
        İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• [quote=blackseastorm;599848]arkadaşlar sanki başkan adayları kapının önünde sıra olmuşta adam beğenmiyoruz...

Mehmet Ali Yılmaz başkan adayları içinde en iyisidir.. herkes Ağaoğlu diyor ama bi açıklamasını göremedik bu zatı muhteremin. bugün konuşmayacaksa takım bu haldeyken konuşmayacaksa bi şeyler yapmayacaksa otursun uturduğu yerde istemiyoruz onu....

hataları olabilir ama MEHMET aLİ yılmaz mevcut adaylar içinde en iyisidir.

her şeyden önce güçlü bağlantılrı var hakem hatalarını televizyondan izleyip çocuk gibi ağlayarak seyirciye şikayet etmez gereğini yapar..

3-5 gereksiz transfer yapar ama campelli pfaff gibi gerçek dünya yıldızlarınıda getirir.....

Su anda tam MAYlık takım var....
          Camia umutsuz,düzensiz ve sahipsiz..
          Yani kaos var....
          Tam MAY A uygun hersey.....
          Aynen geçmişte olduğu gibi...
          Bizim onursal baskan agır takılır...
          Çagırsınlar gelirim der....
          Çok lazım ya....
          Ben aday olmam der...
          Kulislere adını salar...
          Aday gösterilsin diye çevirmediği dümen kalmaz...
          Elindeb tesbih yaka bağır satılmış gazetecilerin programlarına çıkar...
          Ki bu satılmışlar FLASH Tv, vs kadar da düşmüştür...
          Ancak oralarda yer bulur kendine....
          Ordan atar tutar...
          En çok da FUTBOL YASASINI BEN YAPTIM DER...
          Agır delikanlı takılır...
          Klübe haciz yollatır...
          İçide cız etmez....
          Sonra bizimonursal baskan futbolu da çok iyi bilir....
          Recepler fetiler bülent uygunlar misse misseler tanseller seyit cem ler
          Dahası futbolcuya yamyam demeler....
          Yöneticiler rahat kumar oynasın diye kıbrıs ta kamp yapmalar...
          ...............
          ...............
          ..............

YEMEZLER ONURSAL BASKAN YEMEZLER....
          GEÇTİ O DEVİRLER....
          TRABZON ESKİ SAF TRABZON DEĞİL...
          TANIDI SENİ....
          Haczavera,Maçka,Trabzon....,
          Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
          Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

• Hamit Altıntop cumartesi Florya'da!
            Son dakika! Lig TV'de futbol gündemi programına katılan Almanya muhabiri Taner Güven'in verdiği habere göre Hamit Altıntop cumartesi günü İstanbul'a gelip Galatasaray ile sözleşme imzalayacak. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ismi elinden çıkarmak isteyen Schalke 04'ün Galatasaray ile anlaştığı belirtildi

Yorum

• Trabzon - TRABZON (İHA) - Trabzospor'dan sezon başında Rusya'nın Zenit St. Petersburg takımına transfer olan milli futbolcu Fatih Tekke, Trabzon'u ve Trabzonspor'u çok özlediğini belirterek, 'Bugün isteseler bugün dönerim. Ama şu an bu kolay bir şey değil' dedi. Rusya Ligi'nin sona ermesinin ardından Türkiye'ye dönen ve yaptığı tatilin ardından hacca da giderek hacı olan Fatih Tekke, Trabzon'daki son gününü 4 yaşındaki oğlu Muhammet Berkay ile gezerek ve bir restoranda yemek yiyerek geçirdi. Zenit'in yeni sezon öncesi kampına katılmak üzere Trabzon'dan ayrılan Fatih Tekke, İHA muhabirine özel açıklamalarda bulundu. Trabzonspor'un içinde bulunduğu durumun kendisini çok üzdüğünü kaydeden Fatih Tekke, 'Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında çok iyi oynadı, ama bu maçlardan sonra bir seri yakalayamadı. 2-3 maç arka arkaya maç alabilselerdi takım olarak şu an bulundukları durumdan çok daha iyi olabilirdi. Çünkü 'tam kendilerine olan güveni yakaladık' dedikleri anda mağlubiyetlerle veya içeride beraberliklerle karşı karşıya kaldılar. Bu tabi kendilerine olan güveni sarstı. Bence en büyük sıkıntı buydu. Takım kendine olan güveni tam olarak yakalayamadı. Bunu yakalarlarsa ligin 2. yarısında çok büyük bir problem yaşayacaklarını tahmin etmiyorum. Çünkü Beşiktaş ve Galatasaray maçlarını özelikle izledim. Gördüğüm bu takım bunları yapabiliyorsa her şeyin üstesinden gelebilirler. Büyük maçları çok iyi bir şekilde geçirdiler. Diğer maçlarda şansları yaver gitmedi' diye konuştu. Bordo-mavili yönetimin transfer politikası hakkında yorum yapmasının doğru olmayacağını belirten Fatih Tekke, 'Şampiyonluğu arka arkaya 2 sene kaçırdığımız ve Türkiye Kupası'nı aldığımız, başarılı olduğumuz, insanların gönlünde şampiyon olduğumuz o dönemden bugüne baktığımız zaman kadroda kalan oyuncu sayısı sadece 2 ve bunlar da Gökdeniz ile Hüseyin. Bunun böyle olmaması gerekiyordu. Ama bu şu andaki yönetim ile ilgili olan bir durum değil. Bundan önceki verilen kararlarda eksiklik vardı. İyi takım kolay kurulmuyor. İyi karakterleri her zaman bir araya toplayamıyorsunuz. O dönem bizim iyi bir takımımız vardı. Şu anki kadroda iyi bir kadro ve kaliteli oyunculardan kurulu ama o kalitelerini daha henüz sergileyemediler. Bu takımın kötü olmasını isteyen bir sürü insan var. Trabzon ve Trabzonspor camiası olarak bütün olmak zorundayız. Birbirimize sarılırsak işler iyi gidecektir. Bu ülkede Trabzonlu ve Trabzonsporlu olmak bazı kesimleri rahatsız ediyor. O yüzden birlik ve beraberlik şart' ifadelerini kullandı. 'ZENİT'DE 9 HAFTA GOL ATAMAYINCA TARAFTAR YUHALASA DA RAHATLASAM DİYE DÜŞÜNDÜM' Sözleşmesinde bulunan 'Gittiği ilk sezon Türkiye'ye Trabzonspor'dan başka bir takıma dönemez' maddesi ile ilgili yapılan spekülasyonlara da değinen Fatih Tekke, 'O dönemde Fenerbahçe'ye transfer olacağım şeklinde basında haberler çıkıyordu. Menajerler milletin kafası rahat olsun diye böyle bir madde koydurdular. Böyle bir şey de zaten söz konusu değil. Bunun olması da mümkün değil. '1 sene Türkiye'ye dönüş yok' diye sözleşmede madde bulunduğunu biliyorum. Trabzonspor beni isterse dönerim. Bunu duygusal olarak söylüyorum. Böyle bir durumda tabi ki dönerim. En azından ağabey olarak ihtiyaç anlamında bir şeyler verebilirim. Ama şu an bu kolay bir şey değil' diyerek, Trabzonspor'u asla unutamadığını söyledi. Rusya ile Türkiye arasında futbol anlayışı açısından büyük farkların olduğuna dikkat çeken Fatih Tekke, 'İki ülkede futbola bakış açısından çok fark var. 9 hafta ben orada gol atamadım ve Zenit takımının en pahalı transferiyim. Buna rağmen bir kez bile tribünlerden 'yuh' sesi çıkmadı. Bir ara yuhalasalar da bir rahatlasam diye düşündüm. Çünkü Türkiye'de taraftarın böyle bir transfere vereceği tepkiyi biliyoruz. Orada insanların eğitim düzeyleri yüksek. İnsanlar kendilerini coşkuya hazırlamıyor. Galibiyete de mağlubiyete de hep destek veriyorlar' diye konuştu. Vestel Manisaspor'dan Rusya'nın CSKA Moskova takımına transfer olan Caner'in Rusya Ligi'nde mücadele edecek 2. Türk futbolcu olmasının kendisini gururlandırdığını ifade eden Fatih Tekke, 'Caner benimle birlikte bu ligde forma giyecek 2. Türk futbolcu olacak. İnşallah bunun sayısı artar. Caner çok kaliteli ve karakterli bir oyuncu. Onun transferinde benim bir referansım olmadı, ama kendisini Genç Milli Takım'da da izlemiştim. Bana göre iyi bir karar verdi. Futbola hem kafa olarak hem de maddi olarak daha farklı bakabilecek. Onun için hayırlı uğurlu olur inşallah' dedi. 'KENDİMİ TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRLÜĞÜNE HAZIRLIYORUM' Milli futbolcu Fatih Tekke, 29 yaşında olduğunu ve beyninin vücuduna ve ayaklarına hükmettiği sürece futbol oynamaya devam edeceğini ifade ederek, 'Hayat devam ediyor. En iyi yapabildiğim iş bu. Beynim vücuduma ve ayaklarıma hükmettiği sürece futbol oynayacağım. Futboldan sonra teknik adam olarak çok büyük hedeflerim var. Teknik direktör olarak Trabzonspor'a hizmet etmek istiyorum. Bu yönde hedeflerim var. Şu andan itibaren kendimi buna hazırlıyorum. İnşallah bu yönde fırsat gelirse hoca olarak hizmet etmek istiyorum' dedi. A Milli Takım forması altında çok şansızlıklar yaşadığını da kaydeden milli futbolcu, 'Milli forma altında çok sakatlık yaşadım. Oynayacağımız maçların öncesinde veya antrenmanlarda sakatlanıyorum. Hep talihsizlik yaşıyorum. Son Macaristan ve Moldova maçında sakattım. İtalya maçında ise sakat sakat 10-15 dakika oynadım. Milli takımda bana görev verildiği sürece ben elimden gelenin en iyisini yaparım. Trabzonlu olmamış olsaydık belki Milli takımdaki durumumuz çok daha farklı olabilirdi. Bu çok önemli değil. Benim için orası görev yeri ne verilirse 5 dakika, 10 dakika ve 90 dakika elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım' dedi. Trabzonspor altyapısından çok yetenekli oyuncuların çıkmasını istediğini, ama çok yetenekli futbolcu göremediğini söyleyen Fatih Tekke, 'Benim veliaht bırakacak veya gösterecek bir durumum yok. Ben Trabzonspor'un altyapısından çok yetenekli oyuncuların çıkmasını isterdim. Hüseyinler, Gökdenizler gibi. Ama bu tarz futbolcular göremiyorum. Türkiye'de altyapı olarak Galasaray'ın altyapısında bir hareketlilik var. Genç ve yetenekli oyuncular var. Galatasaray'ın altyapısında Oğuz diye genç bir oyuncu var. Vestel Manisaspor'a kiralandığını duydum. Kendisini 20 dakika izledim. Kendine çok iyi bakarsa ve dikkat ederse o çok iyi bir yıldız oyuncu olabilir' ifadelerini kullandı.

bilmiyorum daha önce yazan oldumu ama Kral'ın açıklamaları var
              kraldan gelen parayla marçe gelmişti şimdide marçeden gelecek parayla kralı geri alsınlar bari gerçi bu çapsız yönetimden beklenmez ama belli mi olur yinede...
              Adalet topaldır.Ağır ağır yürür.Ama gideceği yere er geç varır!

Yorum

• neler oluyor boyle...
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Kayseri Erciyesspor'da Werner Lorant dönemi sona erdi. Mevcut başkan Erol Bedir ve başkan olmasına kesin gözle bakılan Ziya Eren Ligtv.com.tr'ye yaptıkları açıklamada Lorant haberinin detaylarını verdi.

Daha önce Fenerbahçe'de de görev yapan Alman teknik adam büyük umutlarla İran'dan getirilmiş ve Kayseri Erciyesspor'da Mustafa Uğur'un yerine çalışmalara başlamıştı.

Kayseri Erciyesspor'un 13 Ocak'ta yapılacak olan Genel Kurul toplantısında yeni başkanı olmasına kesin gözüyle bakılan Ziya Eren mevcut başkan Erol Bedir'in ricasıyla Kayseri Erciyesspor kampına giderek Lorant'ın görevine son verdi.

http://www.ajansspor.com/haber/165186

Yorum

• Edinho Trabzonspor yolunda iddiası

Ayman transferini bitiremeyen Trabzonspor'da transfer iddiaları bitmek bilmiyor. Brezilya basını ise Trabzonspor'un Brezilya'da ilgilendiği futbolcuları yazmaktan geri kalmıyor. Brezilya'dan Gazeta do Sul, Trabzonspor'dan ayrılmak isteyen Eller'e karşılık Trabzonspor'un Internacional'de forma giyen Edinho'yu transfer etmek istediğini iddia etti.

Trabzonspor'un Brezilya'daki işlerini halleden Jaider Moreira'nın da doğruladığı bu haberde Internacional'in bu transfer gerçekleşirse Trabzonspor'a 1 milyon dolar vereceği de aktarıldı.

Yorum

• Ayman ve Risp’te son virajTrabzonspor’un istediği Ayman ve Risp konusunda sona gelindi.11 Ocak 2007 10:09Bu arada Trabzonspor’un kadrosuna katmak istediği G.Birliği’nin oyuncuları Ayman ve Risp’in transferlerinin gerçekleşebileceği öğrenildi. Öte yandan ligde ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Trabzonspor dün barbekü partisi ile stres attı. Birbirlerine Karadeniz fıkraları anlatan futbolcular, neşeli tavırlarıyla dikkati çekti.

Hürriyet
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• taraftarın haricinde herkes memnun hayatından anlaşılan....

bu başarısızlık kimsenin umurunda değil....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Emre05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor'un Brezilya'daki işlerini halleden Jaider Moreira'nın.
                          Allah Allah Brezilya'daki işlerimizi "halleden" birisi de varmış

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor'a ilaç olacak başkanYönetimden memnun olmayan Trabzon taraftarı, M. Ali Yılmaz'ın kulübe el koyup, fırtınayı başarılı günlerine döndürmesini bekliyor..
                            Yönetimden memnun olmayan Trabzon taraftarı, M. Ali Yılmaz'ın kulübe el koyup, fırtınayı başarılı günlerine döndürmesini bekliyor.

Taraftar istiyor
                            Trabzonspor'un kötü gidişi üzerine analiz yapan futbolplus dergisi, taraftarın isteğinin onursal başkan M. Ali Yılmaz olduğunu irdeledi. Bordo-mavili camianın, Mehmet Ali Yılmaz'ın vereceği kararı beklediği belirtildi.

Yeni bir oluşum
                            Borç batağına girmek üzere olan, ligde dibe vurmuş, yönetimde çekişmeler yaşanan Trabzonspor'un kurtuluşu için tek yol Mehmet Ali Yılmaz olarak gösteriliyor. Yeni bir konsorsiyumun oluşabileceği de ihtimaller arasında.

El bile koyabilir
                            Bu dibe vuruş sonrasında onursal başkanın fazla bekleyemeyeceği de savunulurken, taraftarların, Karadeniz Fırtınası'nı eski günlerine dönmesi için Mehmet Ali Yılmaz'ın kulübe el koymasını istediği de ifade edildi.
                            bu kadar anket yapıldı başkan kim olsun diye kimse onursal başkan gelsin demedi ben hiç daha önce başkanlık yapmamış biri gelsin isterim eski tas eski hamam bana uymaz. Ben onursal başkanın gelip şu yönetimin yerine gelmesinide istemem. Buradan söyleyeyim eski başkanlarımız yaptıkları unutulamaz ama eskiye dönmek bize hiç bir şey kazandırmaz .
                            sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor'a ilaç olacak başkanYönetimden memnun olmayan Trabzon taraftarı, M. Ali Yılmaz'ın kulübe el koyup, fırtınayı başarılı günlerine döndürmesini bekliyor..
                              Yönetimden memnun olmayan Trabzon taraftarı, M. Ali Yılmaz'ın kulübe el koyup, fırtınayı başarılı günlerine döndürmesini bekliyor.

Taraftar istiyor
                              Trabzonspor'un kötü gidişi üzerine analiz yapan futbolplus dergisi, taraftarın isteğinin onursal başkan M. Ali Yılmaz olduğunu irdeledi. Bordo-mavili camianın, Mehmet Ali Yılmaz'ın vereceği kararı beklediği belirtildi.

Yeni bir oluşum
                              Borç batağına girmek üzere olan, ligde dibe vurmuş, yönetimde çekişmeler yaşanan Trabzonspor'un kurtuluşu için tek yol Mehmet Ali Yılmaz olarak gösteriliyor. Yeni bir konsorsiyumun oluşabileceği de ihtimaller arasında.

El bile koyabilir
                              Bu dibe vuruş sonrasında onursal başkanın fazla bekleyemeyeceği de savunulurken, taraftarların, Karadeniz Fırtınası'nı eski günlerine dönmesi için Mehmet Ali Yılmaz'ın kulübe el koymasını istediği de ifade edildi.

bu adamın gelesini istemiyom.... ama taraftar için birinci aday olur heleki şu durumumuzda şu adam birini isterse o adam yarın takımla çalışır... ama sonra 10 sene arkadan borç toplarız başarı gelir mi gelmez çünkü başta ziya var...ama ziya giderse şu takıma karı olmz değil (şu durumumuzda)
                              [ille d' 7]

Yorum

• şu bela yönetim gitsinde kim gelirse gelsin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X