Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ahmetturk tarafından gönderildi
    İlk olarak kolombo tarafından gönderildi

arkadaslar sizi internet haber.com TUNALININ YAZISINI OKUMAYA DAVET EDIYORUM

yaziyi bulamadim.

internetspor da sedat tunali

Yorum

• Dumur oldum [img]smileys/smiley5.gif[/img]

Özkan Sümer, Trabzon limanindan sonra hangi eski konuyu tartisacaksiniz.Ayni konulari görmekten ve okumaktan biktim[img]smileys/smiley2.gif[/img]. yeni bir sey yazacaksaniz yazin da bizde bilelim[img]smileys/smiley2.gif[/img]. Herkesin bildigi konulari tekrar yazmayin[img]smileys/smiley2.gif[/img]. Özkan Sümer'i konusuyorsan Ahmet Suat Özyaziciyi da konusacaksin[img]smileys/smiley2.gif[/img] tuhaf geldi bana.

dumur oldum yine bak[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Edited by: gerçekefsane
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi
        İlk olarak divicam tarafından gönderildi

Özkan sümer'i tanimam... Hatta galatasaray'a gittigi dönemde sol bek ahmet'i transfer ettigi için öfke de duyardim zamaninda... Ama hala onun kurdugu takimla gidiyorlar... Yattara diye ölüp ölüp diriliyorsak... Stada Yattara'yi izlemek için gidiyorsak onun sayesinde... O gittikten sonra Aurello'yu bile tutamadilar takimda.... Adam futbolu biliyor... yigidi öldür hakkini teslim et... Gökdeniz de hami de fatih de ogün de ünal da tolunay da vs vs... hep onun eseri...

Aurelio Özkan Sümer'in dönemimde gitti. Bu mevzuda suç hep Sümer'e atilir ancak ben kendisinden dinleme sansi buldugumda hakvermistim.

Bahsi geçen 50.000 dolar için gitti olayi dogru ancak Aurelio'nun 3. kez 50.000 dolar istegiydi bu.

Kendisi söyle anlatti, "ilk olarak 50.000 dolar zamistedi tamam dedik, anlastik, sonra menajeri aradi 50.000 daha istiyor dedi önce vermekistemedik ancak yönetimtoplantisinda kabul karari verdik. Imza atacakken saçma bir bahaneyle bir ellibin dolar daha isteyince reddettik, sonradan ögrendik ki bizimle görüstügü dönemde degil daha devre arasindaFener'den teklif almis. Bizimle görüsmesi Fener'den alacagi ücreti artirmaktan baska birsey degilmis.

Ben bunu kabul etmem. Bu adamin sözlesmesinin bitecegibiliniyordu. Devre arasinda konusulup, sözlesmesi uzatilirdi. Futbolcu uzatmaya yanasmaz ise, kadrodisi birakirdin, bak nasil imzaliyordu. O sezon zaten Sampiyonluga oynamiyorduk. Bak biz Umut`u niye almiyoruz. Cünkü devre arasinda sözlesmesini uzatti. Genclerbirligi ne yapti, Ugur Boral fenere imza atti diye, kadrodisi birakti. Simdi milli takimdaki halini görüyorsunuz.

Ben Aurelio`ya kizmiyorum. Cünkü adam profesyonel. Brezilya`li futbolcularin hepsi alacaklari paraya bakar. Ama sahaya cikinca da profesyonel futbolcu gibi oynarlar. Bizim oyuncular gibi para almayinca oynar, paralarini aldiklari zaman da yan gelip yatmazlar.

Transfer konusunda Özkan Sümer`den yardim istensin deniyor. Bir Yattara`yi, bir Aurelio`yu transfer etti diye. Pekiyi ya yaptigi diger transferler nerede? Sunun cevabini cok merak ediyorum.

TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
        TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

yaziyi bulamadim.

kusura bakma ya yanlis yazmisim internetsporda..
          önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• İlk olarak Yako tarafından gönderildi

Unal KAraman gelse ya kulubeye ?

bizim yönetim daha iyisini bulacak sorsaniz onlara.ben bu öneriyi hoca gidiyor denildiginde getirdim ama nerde bizim yönetimde o akilli adimi atma cesareti.
            İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• smertkan çok dogru yazmis... yeni bir MAY dönemi yasiyoruz farkinda degilsiniz... onun parasi vardi da sampiyon olabildik mi... 96'da parali baskan mi vardi takimin basinda... yook... isi bilen adam olacak...
              divicam

Yorum

• İlk olarak saaalih tarafından gönderildi
                bugün aciyip bir sesizlik var yönetimde hayirdir insallah[img]smileys/smiley2.gif[/img]

iyide kardes yönetimin ligler bittikten beri sesi cikmadiki,yoksa banami öyle geliyo [img]smileys/smiley5.gif[/img]

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Danger Özkan Sümer.. [img]smileys/smiley4.gif[/img]Yaklasma çarpar..

Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                  (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Son dakika, biraz önce milli takim kampinda bulunan LigTv muhabiri Ömer Güvenc Trabzonspor`un Murat Ocak icinIstanbul Büyüksehir Belediyesiyle anlstigini söyledi. Yalniz futbolcuyla daha anlasilmamis, cünkü kampta oldugu icin daha haberi yokmus.
                    TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                    TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

yaziyi bulamadim.

internetspora gir bulursun.ayrica ergun ata güzel bir yazi yazmis onu da okuyalim ve bu basaisiz yillarin nedenlerini daha iyi anlariz

Yorum

• taraftar olarak sesimizi yükseltelim o zaman ünal karaman'in destekleyenler varsa görüs birligi saglayip yönetimin önünü açalim... sonra kimse niye ünal'i getirdiniz demesin adamlara... bu çaresiz durumdan kurtaralim onlari...
                        divicam

Yorum

• İlk olarak divicam tarafından gönderildi
                          taraftar olarak sesimizi yükseltelim o zaman ünal karaman'in destekleyenler varsa görüs birligi saglayip yönetimin önünü açalim... sonra kimse niye ünal'i getirdiniz demesin adamlara... bu çaresiz durumdan kurtaralim onlari...

evet bu konuda varligimizi ve destegimizi göstermeliyiz

Yorum

• az önce lig radyodan milli takim kampi ömer güvenç e baglandilar...bi transfer haberi vereyim dedi.oda i.b.b den murat ocak daha futbolcunun bile haberi yok dedi...

ne diyelim hayirli olsun...

Yorum

• Geçen hafta yazdigim bu yaziyi yeniden bu sütuna tasidigim için okurlardan özür diliyorum, lakin yüzsüzlügün kimlige dönüstügü bir medya çukuruyla karsi karsiyayiz ve tahammül sinirlari zorlaniyor. Fatih Tekke'ye "bikkinlik" getiren "Fatih Tekke Fenerbahçe'de" türü, Fenerbahçe taraftari üzerinden prim yapma sakaleti (bazilari gazeteciligi diyebilir, aldirmayin) duracak gibi degil

Son örneklerden bazilarini hatirlatma ihtiyaci duydum. Dün (30 Mayis) habertürk portalinda Gülin Yildirimkaya imzasiyla çikan haberde, Fatih Tekke'nin Aziz Yildirim'la el sikistigi haberi vardir, haber hala yerinde duruyor ve alik okuyucular üzerinden "hit aliniyor". Ayip kere ayip, meslegimden utanmaya basladim. Zira; haberin iki tarafi da, ilk agizlardan böyle bir görüsmenin olmadigini söylüyor, ki iki isim de yalana tenezzül edecek tipler degil, herkes bilir. Ama Gülin hanim öyle buyurmus! Bu nasil derin bir kompleksdir, kavrama gücümün çok ötesinde bir zavallilik bu. geçelim;

Son örnegim bugünkü Türkiye gazetesinden: Haberde Emre Bol imzasi var. Haber Fatih Tekke'nin lig Tv de yayinlanan röportajindan "yuvarlama." Röportaji bastan sona izleyenler bilir , Fatih Tekke, yönetimler birbirleriyle anlasirlarsa Trabzonsporun menfaatlerini düsünerek geregini yapacagina dair seyler söyledi. Ama acar muhabirimiz araya ufak bir orta zeka ürünü katki yapmayi ihmal etmemis. Nasil mi dersesniz , söyle; "Kulübüm fenerbahçe ile anlasirsa ben de gider "seve seve" oynarim" Görüyor musunuz cin fikirli muhabir arkadasimizi. Seve seve oynarmis?
                              Seve seve oynamayacagini cümle alem biliyor, ama konu bu degil. Konu meslek etigiyle ilgilidir artik. Bir insan adina, söylemedigi bir seyi söylemis gibi rahat rahat yazabiliyor bu arkadasimzi. Bu ne cesaret! TSYD bu tür "orta zeka ürünü çakalliklari", daha ne kadar görmezden gelecek?

TSYD, Yani Türkiye Spor Yazarlari Dernegi; duyuyor musunuz?

Yorum

• Murat Ocak'in süratini begendim top kullanmasi da olumlu. Faydali bir transfer olacagina inaniyorum. Özkan Sümer konusunu açmanin bir faydasi yok olan olmus. Hatasiyla sevabiyla geride kalmis. Önümüze bakalim
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X