Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Taraftarı tarafından istenmeyen bir Onursal Başkan...Güleceğim de yüreğim elvermiyor...
    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Taraftarı tarafından istenmeyen bir Onursal Başkan...Güleceğim de yüreğim elvermiyor...
      Sorun onursal başkanla değil sayın başkanın yönetim tarzı artık bitti yönetimdeki herkes varlığını belli etmeye çalışıyor başkanlık artık sorumluluklarını paylaşıyor ağalık bitti.Böyle bir yönetim eğer başkana uarsa gelsin ama o hala Özkan sümere falan laf yetiştiriyor bende buna güleceğim ama yüreğim elvermiyor.
      sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• "El koymak"???

Yorum

• babasının malımıymışta el koyacakmış
          SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
          CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• KEŞKE Koysa bunlar gitsede kim gelirse gelsin albayrak şunu bilsin bu takım sahipsiz deil

Yorum

• bu yönetim gitsin kim gelirse gelsin.. sinir hastasi oldum
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• M.A.Y. gelecekmiş yağmurdan kaçarken doluya tutulacağız

allah sonumuzu hayırlı etsin

hiç umudumda yok
                Yoksula gülmedim, zenginliğe özenmedim, faşistleri sevmedim, ezilenleri dövmedim, ben Devrimci doğdum, Devrimci öleceğim..!

Yorum

• MAY kuraban olayım atay başkan a kurban olayım bunlar bizi rezil etiler napmaya çalışıyorlar bilmiyorum ama yeterrrrrrrrrrrrrr

Yorum

• neye el koyuyormuş yavaş gelsin.
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Sakın

İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      neye el koyuyormuş yavaş gelsin.
                      Aynen katılıyorum. Sakın gelmesin.

Felaket günlerini kollayıp kendini kurtarıcı gibi göstermek yakışmıyor.
                      96 yılındaki Ali Şen'e karşı suskunluğunu hiç unutamıyorum. Çıkıp bir açıklama yapsa bugün burada olmazdık. Aynı takımı bir iki transferle şampiyon yaparım diye düşündü, yaptığı ortada. Onursal başkan olarak kal mazide, ama uzaktan, lütfen!

Biri bizi şu kurtarıcılardan kurtabilir mi acaba?
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bence uygundur nede olsa elni masaya vurdumu hakem lere ip gibi sıraya giriyo
                        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• rize mısır milli takımı liberosuna(ibrahim saied) 3 yıllık imza attırdı.
                          [ille d' 7]

Yorum

• mayı bu albayraka tercih ederim hiç değilse medyaya ve bazı kişlere karşı gücü vardı

Yorum

• Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, transferle ilgili yönetimin çalışmalarının devam ettiğini, ancak devre arasında transferin zor olduğunu söyledi.
                              [ille d' 7]

Yorum

• Moraller sıfırın altında. Konuyu dağıtayım bari.
                                Beckham 250 Milyon USD karşılığında Los Angeles Galaxy ile anlaşmış.
                                Kaynak www.ntvspor.net
                                Bu adamlarda ne para var be.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X