allahım lutfen bu haber yalan olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
DÜNYANIN EN İYİ TAKIMLARI
Sırası Önceki sıra TAKIMIN ADI Ülke Puan
1......1.......................Sevilla İspanya 308
2...... 4......................Milan İtalya 276
3.......8......................Roma İtalya 269
4.......5 .....................Inter İtalya 268
5........3.....................Liverpool İngiltere 260
6........5......................R. Bükreş Romanya 254
7........2......................Barcelona İspanya 251
8.......11.....................Sao Paulo Brezilya 246
9.........9......................Lyon Fransa 246
10......7......................Arsenal İngiltere 239
41......41....................Fenerbahçe Türkiye 177
42......50....................Beşiktaş Türkiye 165.5
97.......95...................Galatasaray Türkiye 122.5
103...103...................Kayserispor Türkiye 117.5
182....175.................Trabzonspor Türkiye 87.5
Yorum
-
kardeş allah aşkına sen cidden TRABZONSPORlumusun ..yani sana göre kulübün başında bize layık bir başkan var görevlerini hatta vaadlerini yerine getirdi öylemi ,valla ne diyeyim pesssss sizi ,hatta sizin alayınızı Allaha havale ediyorum hakkınızdan allah gelsin inşallah .................İlk olarak taraftar61a tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVaadleri Stad ve Yıldız dı Yıldızı aldı stadı yaptırıyor ... Baska da szü yok yapması qqereken tek bir sey war basarı oda qelir İnşallahTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
le guen glasgowdan ayrılmış artık gazeteler yazar türk takımlarına tiganayla sorunlar yaşayan bejeke le guenle anlaştı gidilemesine kesin gözüyle bakılan geretsin yeri le guenle dolduruldu anlaşmayı canaydın ile yahudi iş ortağı haim beraber yaptı brezilya milli takımına gidmek isteyen zico yerini lyonun efsanevi hocası le guene bıraktı.le guenle görüşmeye fransaya giden sayitoğlu beklenmedik şok bir kararla geri döndü başkan safet susiçle anlaştı.sensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
Trabzonspor'da ilk taransfer
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Mısırlı futbolcu Ayman Abdelaziz'i Trabzonspor'a verdiklerini açıkladı. Cavcav, Ziya Doğan'ın kadroda görmek istediği diğer futbolcularla ilgili ise herhangi bir açıklama yapmadı.
Yorum
-
baskan
Başkanda bir sorun yok. sorun taraftarlık mantalitesinde. sorun deansın sene basında kurulmamasında. . iyi sonuclar ikinci yarıda gelecektir. zaten baskanı eleştirenlerin %80i siyasi gorusunu sevmediği için eleştiriyor. Bundan onceki başkanlardan pek farkı yok artısı var, stad işlemlerini hızlandırdı. önceki başkanın yaptığı pardon yapmadığı transferleri vede onun yüzünden giremediğim şampiyonlar ligi yıllarını hatırlıyoruz. Başkan Kim olduysa sabırlı olunacak.
Sabırlı olunmadıda Ne oldu?
Aymana hoşgeldin diyoruz.Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
[quote=vkgz;591506zaten baskanı eleştirenlerin %80i siyasi gorusunu sevmediği için eleştiriyor. Bundan onceki başkanlardan pek farkı yok artısı var, stad işlemlerini hızlandırdı. önceki başkanın yaptığı pardon yapmadığı transferleri vede onun yüzünden giremediğim şampiyonlar ligi yıllarını hatırlıyoruz. Başkan Kim olduysa sabırlı olunacak.
Sabırlı olunmadıda Ne oldu?
Aymana hoşgeldin diyoruz.[/quote]
Bana kalırsa başkanı destekleyenlerin tamamı siyasi nedenlerden dolayı destekliyor.
Bu yönetimin öncekilerden ne artısı var onu somut olarak açıklasanız da BMN Camiası olarak aydınlansak.
Önceki yönetimler zamanında transfer yapamadığımız için Şampiyonlar Ligi kapısından dönüyorduk. Şimdi transfer yapabildiğimiz halde küme düşmemeye oynuyoruz. Bir yıl için çok çarpıcı bir gelişme.
Size Ayman'la bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah bir yastıkta kocatsın.
Yorum
-
Risp Trabzon'a mı gidiyor?
İsveç'in büyük spor gazetelerinden 'Sportbladet', Gençlerbirliği'nde forma giyen İsveçli oyuncu Fredrik Risp'in Trabzonspor'a transfer olacağını yazdı. Gazete, birinci sayfasından verdiği haberde İsveçli oyuncu Risp'in bu transferden 2 milyon Euro alacağını açıkladı.
İsveçli futbolcu Risp, Trabzonspor ile transfer görüşmelerinin sürdüğünü belirterek, "Gençlerbirliği ile sözleşmem devam ediyor. Trabzonspor, beni transfer etmek istiyor. Kulübümle görüşmeleri sürdürüyorlar. Herhalde Trabzonspor'a transfer olacağım" dedi.
İsveçli oyuncu Risp, 2005 yılında IFK Göteborg'dan Gençlerbirliği'ne transfer olmuştu. 26 yaşındaki orta saha futbolcusunun istikrarlı futbol oynaması yöneticilerin takdirini kazanmıştı.
04.01.2007
Kaynak : İHA
Yorum
-
ZİYA DOĞAN İTİRAF ETTİ: "BAŞARISIZIM"
Çalıştırdığı takımların hep en az gol yiyen ekipler arasına girdiğini belirten tecrübeli hoca: Ama Trabzonspor'da bunu sağlayamadım.
Trabzonspor'da teknik direktör Ziya Doğan, ilgi çeken açıklamalarda bulundu. Doğan, ligin yarısında defansif hatalar yaptıkların ve bu nedenle istenmeyen sonuçlara imza attıklarını söyledi. Tecrübeli teknik adam, "Çalıştığım her takımda en az gol yiyen unvanını aldık. Geçen yıl Malatyaspor'daki dönem hariç. İlk defa bu konuda bu kadar
başarısızım. Defansif anlamdaki eksiği bir türlü tamamlayamadım. Savunmaya takviye yapmak lazım. Zaten yöneticilerimiz de bunu biliyor" şeklinde konuştu.
KAMP GAYET GÜZEL
Doğan, Antalya kampının çok iyi sürdüğünü de ifade etti. Bordo- mavili takımın hocası, "Tam dengeli bir takım değiliz. Bunun sıkıntılarını yaşadık. Yapılacak transferlerle bu sorunları ortadan kaldıracağız" yorumunu yaptı. Tecrübeli teknik adam, "Yönetim ile aramda sorun varmış gibi gösteriliyor. Hiçbir problem yok. İstifayı düşünmedim. Başarısızlıkta hep fatura teknik adamlara kesiliyor. Ama artık bu mantelitenin değişmesi gerek" dedi..........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
teşekkür ederizİlk olarak Lucreto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana kalırsa başkanı destekleyenlerin tamamı siyasi nedenlerden dolayı destekliyor.
Bu yönetimin öncekilerden ne artısı var onu somut olarak açıklasanız da BMN Camiası olarak aydınlansak.
Önceki yönetimler zamanında transfer yapamadığımız için Şampiyonlar Ligi kapısından dönüyorduk. Şimdi transfer yapabildiğimiz halde küme düşmemeye oynuyoruz. Bir yıl için çok çarpıcı bir gelişme.
Size Ayman'la bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah bir yastıkta kocatsın.Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
gol atmayi ne zaman dusunecek merak ediyorum her maca gol yememeyi dusunerek cikan bi insan var mi bundan baskaİlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZİYA DOĞAN İTİRAF ETTİ: "BAŞARISIZIM"
Çalıştırdığı takımların hep en az gol yiyen ekipler arasına girdiğini belirten tecrübeli hoca: Ama Trabzonspor'da bunu sağlayamadım.
Trabzonspor'da teknik direktör Ziya Doğan, ilgi çeken açıklamalarda bulundu. Doğan, ligin yarısında defansif hatalar yaptıkların ve bu nedenle istenmeyen sonuçlara imza attıklarını söyledi. Tecrübeli teknik adam, "Çalıştığım her takımda en az gol yiyen unvanını aldık. Geçen yıl Malatyaspor'daki dönem hariç. İlk defa bu konuda bu kadar
başarısızım. Defansif anlamdaki eksiği bir türlü tamamlayamadım. Savunmaya takviye yapmak lazım. Zaten yöneticilerimiz de bunu biliyor" şeklinde konuştu.
KAMP GAYET GÜZEL
Doğan, Antalya kampının çok iyi sürdüğünü de ifade etti. Bordo- mavili takımın hocası, "Tam dengeli bir takım değiliz. Bunun sıkıntılarını yaşadık. Yapılacak transferlerle bu sorunları ortadan kaldıracağız" yorumunu yaptı. Tecrübeli teknik adam, "Yönetim ile aramda sorun varmış gibi gösteriliyor. Hiçbir problem yok. İstifayı düşünmedim. Başarısızlıkta hep fatura teknik adamlara kesiliyor. Ama artık bu mantelitenin değişmesi gerek" dedi.
Yorum
-
Bazi maclarda kaleye bir veya iki $ut atabildik, dogrudur, fakat bu ofansif oyuncularin yetersizligi anlamina gelmez, eger geriden veya ortadan ayaga pas yaparak cikamiyorsaniz, gol atmaniz $ansa kaliyor demektir. Ben Z. Doganin i$ine kari$miyorum, Aymanin alinmasiyla bu adam defans oynatacak diye bagirmaninda hic geregi yok diye dü$ünüyorum. Trabzonspora üst seviye oynayan oyuncu almak zordur, alinsada ondan üst seviye verim almak dahada zordur.En son salihismet tarafından düzenlendi; 04.01.2007, 19:50.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
Aslında üst seviyedeki bu iki zorluk, üst seviyede yönetim ve üst seviyede hocamızın olmayışından kaynaklanıyor.İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'a üst seviye oynayan oyuncu almak zordur, alınsa da ondan üst seviye verim almak daha da zordur.
Üst seviyede taraftarımız var mı?..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum