Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tiredman
    herşeyde haklıs olabilirsin ama' en az senin iki katın trabzonspor sevdalısıdır'cümlesi seni haksız çıkarır kimsenin trabzonspor sevdasını ölçemezsin
    ______________________________________________________-
    tahminde edemezsin iddaamı bu tahmin ediyosun
    her 2 tarafıda tanıyormusunki tahmin edesin
    bu tür düşünceler yanlıştır
    En son champions tarafından düzenlendi; 27.12.2006, 21:43.

Yorum

• olabilir

[quote=champions;584545]tiredman
      herşeyde haklıs olabilirsin ama' en az senin iki katın trabzonspor sevdalısıdır'cümlesi seni haksız çıkarır kimsenin trabzonspor sevdasını ölçemezsin [/quot
      elbette ölçemem .sadece öyle tahmin ediyorum

Yorum

• kratochvil

bizim yöneticiler eğer yöneticiyse bende kozmonotum arkadaş.
        kratochvil kimdir ya.vasat oğlu vasat birini transfer diye trabzonspora mı geitrecekler.
        1.)yıldız getireceğiz denildi alınan yıldlz sönmüş yıldız .takımın kontraataklarını durduran fizik gücü bitmiş marcelinho
        2.)günlerce uğraş ver musampayı al ama adamı takıma adapte edemiyorlar
        3.)sağa musa sola mustafa keçeli ikiside orta yapmayı bilmiyor.etkisiz ve sıradan altı topçular
        4.)forvet diye yıllarca takım takım gezen-ayağında top varken sürekli faul yapan 60 dklık oyuncu ersen alındı
        5.)ben trabzonda oynamak istemiyorum diye bas bas bağıran erdinçi yüzsüz adam misali isteyip duruyoruz
        6.)istanbula transfer oldu diye şıkıdım şıkıdım oynıyan tolgayı istiyoruz.ayrı bi ayıp
        7.)kovarcasına yolladığımız emrahı rizeden tekrar geri istiyoruz.
        daha aklıma gelmeyen bisürü şey.bu kadar da zül fazla ya.ayıp ya.
        arkadaşlar ayrıca ben ziya doğanın iyi bir futboladamı olmadığına yürekten inanıyorum.sadece hırs yapıp futbolcuyu ters motivasyon yapma gibi bişeyi var.hangi takımda sistemli bir futbolu var bu adamın.futbolcudanda anlamıyor.yattara gibi yıldızoğlu yıldızı kulubede oturtan adam hocamıdır.
        inşallah iyi oluruz.benim pek umudum yok

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          GEÇEN SENE YİTİRDİĞİMİZ KARADENİZ’İN ASİ SESİ KAZIM KOYUNCU’NUN ÜÇÜNCÜ SOLO ALBÜMÜ MÜZİK MARKETLERDE!.. HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!..
          Kazım Koyuncu kanserle mücadele verirken kansere yenik düşmüştü geçen yıl.
          Şimdilerde ise bir solo albümü daha çıktı Karadeniz'in Asi Sesi'nin.
          Arkadaşları, "Kazım’dan kalan ne varsa en iyi şekliyle ulaştırabilmek amacıyla, sevenlerinin arşivine koyabilmesi için gerçekleştirildi bu albüm" diyerek çıkartmışlar bu albümü.
          Albüm’de sürpriz olarak bir de Kazım’ın fotoğraflarından ve yakın arkadaşlarının Kazım’la ilgili yorumlarından oluşan bir kitapçık bulunuyor. “Halkevleri” adında çıkan albümde Kazım’ın duyulmamış eserleri ve konser kayıtlarından oluşan 18 parça bulunuyor.

HER KARADENIZLIN ALMASI GEREKN KASET VEYA CD, herkez birtane alsin
          süper bir haber bu en kısa zamanda alacam

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hemşerim tespitlerin mükemmel öyle güzel bi forum da karşılaştıkki çok menmun oldum.95-96 nın acısı benim de hala içimde inşallah o günleri unutturacak seviyeye geliriz.saygılar.
            Saol kardeş bende memnun oldum inşallah o güzel günler geri gelir ve kendinden emin bir şekilde Avni Aker'e çıkarız.

Bir de her transfer haberine yorum yapıp kafa yormayalım arkadaşlar.bunlar hep uydurma masa başı haberler.Şu kartel medyasının içinde Trabzonsporu araştırarak yazı yazan kaç tane yazar var.Ben şuna inanıyorumki biz şampiyon olsak (İNŞALLAH) bu medya bizim şampiyonluğumuzu değil çorakbahçenin şampiyonluğu nasıl kaçırdığını tartışır.Örnek geçen yılki GS nin şampiyonluğu GS nin şampiyonluğu bırakıldı aciz yıldırımın istifası konuşuldu. Bırakın şu kartel medyasını ben almıyorum ve okumuyorum bile tavsiye ederim rahat oluyor.
            En son Nigdeli tarafından düzenlendi; 27.12.2006, 23:50.
            Ahirette seni kurtaracak bir eserin olmadığı takdirde fani dünyada bıraktığın eserlerede kıymet verme.

Yorum

• flaş flaş flaş.
              1)Ziya keli istifa etmiş
              2) Albayraklar defolup gitmiş
              3) Marcelinho forvet arkasında kendi yerinde oynayacakmış
              4)Musampa her hafta banko 11 deymiş.
              5)Ferhat futbolu bırakıp taraftar olacakmış.
              6)Jefferson bi daha gol yemeyecekmiş.
              7) Forvete yeni adam almak yerine dengeleri bozmamak adına Ahmet Şahin son idmanlarda forvette deneniyormuş ve pek randımanlı imiş.
              8)Fabiano Eller hatasını anlamış ve Trabzona geri dönmek için yalvarmaktaymış.
              9)Tomas Jun Dünya gol kralı olacakmış.
              10) ve son.. Haluk Ulusoy Trabzon'dan (hemşehrilerinden) milletvekili adayı olacakmış, seçilirse de kimseler sakın ama sakın şaşırmayacakmış.
              Tikine oynayun uşaklar =)

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Cevap veriyorum :

ZD'nın Ayman'lı, 2HF'lı kadrosunu seyretmek istemiyorum. Trabzonspor'da bu topçuların biri -belki- oynar. Beşiktaş'ı Trabzon'da Gökdeniz'in golüyle 1-0 yendiğimiz maçtan sonra "Yahu bir derbi kanadık, nasıl sevinemiyorum" demiştim kendi kendime... Adamın futbol mentalitesinin olduğunu sanmıyorum, en azından inanmıyorum... Yıllardır bu ligde teknik direktörlük yapan birinin, hadi onu geçtim, evinde Lig TV olan, FM oynayan, İddaa takip eden birinin yapmaması gereken bir sürü ciddi fundamental hata... Hasan-Hüseyin-Ferhat'ı yanyana oynatan bir adam nasıl olur da kazayla "Musampa-Marce-çift forvet" denemez. 6 maçta 6 mağlubiyetten daha kötü bir sonuç mu alacaktık yani?

Neyse... Sonuçta camiaya senin gibi düşünen arkadaşlar da lazım. Öyle ya da böyle hala hocamız ve en azından sırf bu nedenle saygıyı ve desteği hak ediyor.

Bizden çok sevdiği meselesine gelince... Bu adam Beşiktaş'lıdır. Beşiktaş'ın bir teklifiyle afallamış, bizi yüz üstü bırakıp gitmiştir. Trabzonspor sevgisinin benim sevgimle kıyaslanmasını saygısızlık olarak değerlendiriyorum.
                işte bu yaa. olay bundan ibaret. ziyan doğan denen yaratık inat ediyor. inadı uğruna bu hallere düştük biz. ve işin garip tarafı hala utanmadan hoca olarak orda duruyor. yönetimimizde o yaratığı gönderemeyecek kadar aciz durumda.
                taraf

Yorum

• Ronaldinho ve Nedved imzaladı!
                  Trabzon M.Ali Yılmaz tesislerinde kendilerini 3 yıllığına bordo mavi renklere bağlayan iki yıldızı imza töreninde hiç bir yöneticinin karşılamadığı dikkat çekti.
                  Durumun vahim olduğunu söyleyen Brezilyalı yıldız "herşey güzel olacak" dedi.

Diğer yandan Juventus'tan alınan Çek yıldız Pavel Nedved'in ise 3 Ocak'ta kampa katılacağı açıklandı...
                  Ronaldinho ve Nedved'in bonservis bedellerini Nuri ALBAYRAK'ın karşılayacağı bildirildi.Transferler camiada büyük bir heyecan yaşattı. Ziya Doğan'ın nasıl bir mantalite uygulayacağı merak konusu...

En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 27.12.2006, 23:24.

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ronaldinho ve Nedved imzaladı!
                    Trabzon M.Ali Yılmaz tesislerinde kendilerini 3 yıllığına bordo mavi renklere bağlayan iki yıldızı imza töreninde hiç bir yöneticinin karşılamadığı dikkat çekti.

Diğer yandan Juventus'tan alınan Çek yıldız Pavel Nedved'in ise 3 Ocak'ta kampa katılacağı açıklandı...
                    Ronaldinho ve Nedved'in bonservis bedellerini Nuri ALBAYRAK'ın karşılayacağı bildirildi.Transferler camiada büyük bir heyecan yaşattı. Ziya Doğan'ın nasıl bir mantalite uygulayacağı merak konusu...

[img=http://img170.imageshack.us/img170/5157/452pg6.jpg]

[img=http://img170.imageshack.us/img170/2967/260606imza3pb6.jpg]

Ronaldinho yu acagip yapmisin hahah
                    süper yaa

Yorum

Süper olmuş Yalnız Nedved konsomatris gibi çıkmış yaw ne o öyle

Yorum

Hayirli ugurlu olsun insallah basarili olurlar ve hasret kaldigimiz sampiyonlugumuza ulasiriz.
                        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• ziya da haklı ama. hüseyin varken nedved için hüseyin kesilmez.
                          zaten ronaldinho nun yerinde marcelinho var oooo mantalite buysa

Yorum

• ziyan bu ikisinide oynatmazdı. ( çünkü top teknikleri var- çalım atabiliyorlar- topu istedikleri yere atabiliyorlar- zekiler- hücum aksiyonları çok fazla- ferhat hasan ve hüseyinde daha az koşuyorlar)
                            taraf

Yorum

• İlk olarak tiredman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              dostum bu foruma her görüşten trabzonspor taraftarı insan girebilir.yorumlarımızda başkalarının fikirlerini aşağılamayalım.bende zaman gazetesinin bi ferdiyim.bu gazetenin spor müdürü trabzon yomralıdır(hayri beşer).en az senin iki katın trabzonspor sevdalısıdır.ve zaman gazetesi asla yalan yazmaz çarpıtmaz tahrik etmez-iftira atmaz-karalamaz hele satma kirlenme vs bu kelimelerin hepsini sana iade ediyorum..haberde tercüme hatası olabilir(sen yattaranın beyanatını dinledinmi?).ayrıca inşallah bu sene küme düşmeyiz diye bu forumda yüzlerce kişi yorumlar yapmıştır şaka yollu.acı ama durummuzun vehametini mizahi bi şekilde anlatmak için yapılmış bi haberdir bu.dikkat edin ulusal gazeteler içinde zaman kadar ulusal tv ler içinde stv kadar trabzonspora yer veren başaka ulusal medya yoktur.
                              Allah nankör kullarının yüzünü güldürmez.sizin gibi ideolojik saplantılı trabzonspor taraftarı sayısı inşallah fazla değildir.yoksa çok daha şampiyonluk hayali kurarız biz.

Bak kardes , ben Zaman gazetesi abonesiydim.Yuzde 99 Hayri BESER o zamanda Spor Muduru idi.Aboneligi iptal ettireli fazla olmadi.Cartel Medya denilen bi kavram dolanirdi bu ulkede dillerde.Cartel Medyaya inat Zaman gazetesine abone oldum.Uc bes satiri gecmeyen Trabzonspor haberleri vardi gazetenizde. Nedeni Hayri BESER'in Yomrali Spor Muduru olmasi mi acaba.Yattara'nin beyanatlarini dun TRT - 2 Spor haberlerinde kendi agizindan duymasam bile duydum.Sen ciddi gazete isen , ovundugun bi seyler varsa ciddi haber yapacaksin.Bu takimin buyuklugunu Hayri BESER'de bilecek , Aydin DOGAN'da bilecek Turgay CİNER'de bilecek.Biz TrabzonSporuz..Bize taklada atmaya gerek yok , camurda atmaya..
                              Kimsenin TrabzonSpor sevdasini kimseyle kiyaslama..Senin TrabzonSpor sevdasini olcmeye kalktigin insan daha 2 gun once dogan cocugunun uzerine TrabzonSpor formasi atacak kadar bu renklere asik..
                              Hayri BESER giysin Bordo-Mavi formasini ciksin bi kac TV de karsimiza..

Yorum

• Kendi kendimizle dalga geçer hale geldik....ama kimsenin utandığı da yok
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X