Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beşiktaş'a 13 milyon dolarlık gelir...
    Beşiktaş Kulübü ile Saran Media arasında BJK İnönü Stadı saha içi ve stadyum dış cephesini içeren 13 milyon dolarlık reklam pazarlama anlaşması yapıldı.
    Saran Media'dan yapılan açıklamada, Beşiktaş ile 2012 yılının mayıs ayına dek sürecek bir anlaşma imzalandığı bildirildi. Saran Media Spor Programları Direktörü Selim Usta, konuyla ilgili olarak ''Beşiktaş ile yaptığımız bu anlaşmadan yine Türk futbolu kazanacak. Bu da spora olan desteğimizin bir göstergesidir. Biz bu alandaki çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz'' dedi.

Aynı şirkete bizde aynı hakkı satmıştık ama çok çok daha düşük bir bedele diye biliyorum....

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ayman kimmiş ne yapmmış,bilmem ,ama bildiğim bir şey oda ziya hocanın mantalitesine uyuorsa gelir trabzona

ziya hocanın mantalitesi nedir ,onu da bilemem

bunlar adam akıllı transfer falan yapamazlar,
      ayırca simek gitmek mi istyor sat gitsin yok kazanalım ,yok onu edelim bunu edelim,hava civa bunlar
      yada satmıyacaksan sutla celoyu ,ona verdiğin 1,2 Trilyonu ver simeke bak nasıl oynuyor,

adam haklı toptan anlamayanalr ,sahada gezinenler dunya para alıyor,ben de yatayım diyor,

mantalite bu olsa gerek ,ben bunu biliyorum
      ZD kimmiş onu adam eden gene Trabzonspordur eger beceremiyorsa çeksin gitsin ayrıca ondan mantık var mı ki mantalite arıyoruz azcık aklını kullansa Marcelinhonun sol kanat oyuncusu olmadıgı anlar

Yorum

• selam arkadaşlar ben Niğde den Ramazan ben 32 yaşındayım ve kendimi bildim bileli Trabazonsporluyum ve aileminde %90 nı Trabzonsporlu bizde Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalık olarak görülür ve her durumda Trabzonspor sevgisi devam eder yenilince üzülünür kazanınca sevinilir hatta çok önemli bir maç kaybedilince oturup ağlayanlar olur(96 yılı çorakbahçe maçı)ama asla Trabzonspor hor görülmez ve aşağılanmaz.son zamanlarda bakıyorum herkes her konudan anlıyor adam transferide teknik direktörlüğüde en iyi şekilde biliyor yorum yapmadığı konu uzmanlık alanına girmeyen mesele yok.Jeffersonun transfer haberlerinin olduğu dönemki yorumları okudum herkes havalarda dünyanın en iyi kalecilerinden birini alıyoruz kesin şampiyonuz ifadeleri var jeff 3 maç uynadıktan sonraki yorumlar bu ne biçim bir kaleci Türkiyenin en kötü kalecisi şeklini alıyor yabancı teknik adam geliyor 3 maç dayanıyor herkes istifa diye bağırıyor ziya Hoca geliyor millet havalarda adam gibi adam ziya Doğan sloganları atılıyor bugün ziya hoca hiç bir şeyden anlamayan futbolu bilmeyen bir teknikdirektör.Şenol hoca takımın başına geçiyor herkes muhalefet adamı bıktırana kadar çalışılıyor yani her gelen kötü her futbolcu sahtekar tahammülsüzlük hat safhaya ulaşmış durumda sonrada 22 yıldır şampiyonluk özlemi ne zaman bitecek diye ağıtlar yakılıyor.Trabzonspor lu önce oturup öz eleştirisini yapacak biz ne haldeyiz diyecekler,takımın üzerindeki taraftar baskısını kaldıracaklar.Avni aker eski cennet halini alacak,gelen takımlar korkarak gelecek,şimdi bizim takım korkarak çıkıyor sahaya futbolcu sahaya çıkarken kafasında acaba sorusu olmayacak,gelene bir sabredilecek mesela jeferson adam 22 yaşında hiç tanımadığı,her şeyiyle yabancı olduğu bir ortama geliyor ve biz bu adamdan hemen başarı bekliyoruz biz komşuya misafir gitsek alışana kadar rahat hareket edemiyoruzda adamlara bir alışma süresi tanımıyoruz.her yıl yeni yeni simalar her yıl yeni bir teknik adam ve her yıl yeni bir yönetim,ondan sonra başarı! İstikrarın olmadığı bir yerde başarı nasıl olur?bilen varsa izah etsin bizde bilelim. örnek challse kimleri aldılar ilk yıl başarılı olabildilermi?ama şimdi nasıllar.Hasılı kelam lütfen sabır arkadaşlar sabır sabır savaş zafer adım trabzon vesselam...........
        En son Nigdeli tarafından düzenlendi; 27.12.2006, 15:17.
        Ahirette seni kurtaracak bir eserin olmadığı takdirde fani dünyada bıraktığın eserlerede kıymet verme.

Yorum

• İlk olarak Nigdeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          selam arkadaşlar ben Niğde den Ramazan ben 32 yaşındayım ve kendimi bildim bileli Trabazonsporluyum ve aileminde %90 nı Trabzonsporlu bizde Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalık olarak görülür ve her durumda Trabzonspor sevgisi devam eder yenilince üzülünür kazanınca sevinilir hatta çok önemli bir maç kaybedilince oturup ağlayanlar olur(96 yılı çorakbahçe maçı)ama asla Trabzonspor hor görülmez ve aşağılanmaz.son zamanlarda bakıyorum herkes her konudan anlıyor adam transferide teknik direktörlüğüde en iyi şekilde biliyor yorum yapmadığı konu uzmanlık alanına girmeyen mesele yok.Jeffersonun transfer haberlerinin olduğu dönemki yorumları okudum herkes havalarda dünyanın en iyi kalecilerinden birini alıyoruz kesin şampiyonuz ifadeleri var jeff 3 maç uynadıktan sonraki yorumlar bu ne biçim bir kaleci Türkiyenin en kötü kalecisi şeklini alıyor yabancı teknik adam geliyor 3 maç dayanıyor herkes istifa diye bağırıyor ziya Hoca geliyor millet havalarda adam gibi adam ziya Doğan sloganları atılıyor bugün ziya hoca hiç bir şeyden anlamayan futbolu bilmeyen bir teknikdirektör.Şenol hoca takımın başına geçiyor herkes muhalefet adamı bıktırana kadar çalışılıyor yani her gelen kötü her futbolcu sahtekar tahammülsüzlük hat safhaya ulaşmış durumda sonrada 22 yıldır şampiyonluk özlemi ne zaman bitecek diye ağıtlar yakılıyor.Trabzonspor lu önce oturup öz eleştirisini yapacak biz ne haldeyiz diyecekler,takımın üzerindeki taraftar baskısını kaldıracaklar.Avni aker eski cennet halini alacak,gelen takımlar korkarak gelecek,şimdi bizim takım korkarak çıkıyor sahaya futbolcu sahaya çıkarken kafasında acaba sorusu olmayacak,gelene bir sabredilecek mesela jeferson adam 22 yaşında hiç tanımadığı,her şeyiyle yabancı olduğu bir ortama geliyor ve biz bu adamdan hemen başarı bekliyoruz biz komşuya misafir gitsek alışana kadar rahat hareket edemiyoruzda adamlara bir alışma süresi tanımıyoruz.her yıl yeni yeni simalar her yıl yeni bir teknik adam ve her yıl yeni bir yönetim,ondan sonra başarı! İstikrarın olmadığı bir yerde başarı nasıl olur?bilen varsa izah etsin bizde bilelim. örnek challse kimleri aldılar ilk yıl başarılı olabildilermi?ama şimdi nasıllar.Hasılı kelam lütfen sabır arkadaşlar sabır sabır savaş zafer adım trabzon vesselam...........
          inanınki sizin gibiler gururumuzu okşuyor iyi ki varsınız ve iyi ki trabzonspor sevdasına kapılmışsınız...

Yorum

• İlk olarak demokles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            inanınki sizin gibiler gururumuzu okşuyor iyi ki varsınız ve iyi ki trabzonspor sevdasına kapılmışsınız...

eyvallah kardeş Bir gün herkes fenerbahçeli oabilir ama Trabzonsporlu olamaz çünkü bu bir ayrıcalıktır.
            Ahirette seni kurtaracak bir eserin olmadığı takdirde fani dünyada bıraktığın eserlerede kıymet verme.

Yorum

selam arkadaşlar ben Niğde den Ramazan ben 32 yaşındayım ve kendimi bildim bileli Trabazonsporluyum ve aileminde %90 nı Trabzonsporlu bizde Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalık olarak görülür ve her durumda Trabzonspor sevgisi devam eder yenilince üzülünür kazanınca sevinilir hatta çok önemli bir maç kaybedilince oturup ağlayanlar olur(96 yılı çorakbahçe maçı)ama asla Trabzonspor hor görülmez ve aşağılanmaz.son zamanlarda bakıyorum herkes her konudan anlıyor adam transferide teknik direktörlüğüde en iyi şekilde biliyor yorum yapmadığı konu uzmanlık alanına girmeyen mesele yok.Jeffersonun transfer haberlerinin olduğu dönemki yorumları okudum herkes havalarda dünyanın en iyi kalecilerinden birini alıyoruz kesin şampiyonuz ifadeleri var jeff 3 maç uynadıktan sonraki yorumlar bu ne biçim bir kaleci Türkiyenin en kötü kalecisi şeklini alıyor yabancı teknik adam geliyor 3 maç dayanıyor herkes istifa diye bağırıyor ziya Hoca geliyor millet havalarda adam gibi adam ziya Doğan sloganları atılıyor bugün ziya hoca hiç bir şeyden anlamayan futbolu bilmeyen bir teknikdirektör.Şenol hoca takımın başına geçiyor herkes muhalefet adamı bıktırana kadar çalışılıyor yani her gelen kötü her futbolcu sahtekar tahammülsüzlük hat safhaya ulaşmış durumda sonrada 22 yıldır şampiyonluk özlemi ne zaman bitecek diye ağıtlar yakılıyor.Trabzonspor lu önce oturup öz eleştirisini yapacak biz ne haldeyiz diyecekler,takımın üzerindeki taraftar baskısını kaldıracaklar.Avni aker eski cennet halini alacak,gelen takımlar korkarak gelecek,şimdi bizim takım korkarak çıkıyor sahaya futbolcu sahaya çıkarken kafasında acaba sorusu olmayacak,gelene bir sabredilecek mesela jeferson adam 22 yaşında hiç tanımadığı,her şeyiyle yabancı olduğu bir ortama geliyor ve biz bu adamdan hemen başarı bekliyoruz biz komşuya misafir gitsek alışana kadar rahat hareket edemiyoruzda adamlara bir alışma süresi tanımıyoruz.her yıl yeni yeni simalar her yıl yeni bir teknik adam ve her yıl yeni bir yönetim,ondan sonra başarı! İstikrarın olmadığı bir yerde başarı nasıl olur?bilen varsa izah etsin bizde bilelim. örnek challse kimleri aldılar ilk yıl başarılı olabildilermi?ama şimdi nasıllar.Hasılı kelam lütfen sabır arkadaşlar sabır sabır savaş zafer adım trabzon vesselam...........

hemşerim tespitlerin mükemmel öyle güzel bi forum da karşılaştıkki çok menmun oldum.95-96 nın acısı benim de hala içimde inşallah o günleri unutturacak seviyeye geliriz.saygılar.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Yattara konusunda açıklama
                Basın Sözcümüz Zeyyat Kafkas, bir açıklama yaparak oyuncumuz Ibrahima Yattara’ya atfen bazı gazetelerde yer alan ifadelerin amacından saptırıldığının tespit edildiğini vurguladı.

Profesyonel Futbol Şube Menajeri Necmi Perekli’nin Antalya kampında Yattara’yla bir görüşme yaptığını ve bu konuda kendilerine bilgi verdiğini kaydeden Kafkas, “Buna göre oyuncumuzun farklı amaçla dile getirdiği söylemlerinin kamuoyuna bazı medya organlarınca yanlış aksettirildiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız” ifadesini kullandı.

Kafkas, şunları söyledi: “Oyuncumuz Yattara, Menajerimiz Sayın Perekli’ye olayın doğrusunu aktarmış ve gazetecilerin yönelttiği soruya karşılık bırakın küme düşmeyi, takımın ikinci yarıda kendisinin de katılımıyla çok daha üst sıralara yükseleceğini bildirmiştir. Zaten bazı basın organlarında haber aynen bu şekilde yer almış ancak bazılarında da farklı yorumlarla okuyucuya aktarılmıştır. Yanlış anlamadan kaynaklandığını düşündüğümüz bu hatayı yapan değerli basın mensubu arkadaşlarımızı daha dikkatli olmaya çağırıyor, bu hatanın da aynı şekilde düzeltilmesini bekliyoruz.”
                -1461 TRABZON-

Yorum

hay ağzını öpeyim son dönemde okudum en aklı başında yazı idi
                  TrabZonguldaklı...

Yorum

• Trabzon Kratochvil'i istiyor

İkinci yarı öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Denizlispor'un tecrübeli futbolcusu Roman Kratochvil'e talip oldu.
                    Karadeniz ekibinin Slovak savunma oyuncusuna karşılık yeşil-siyahlı kulübe ilk yarıda kadro dışı bırakılan Fatih Akyel'in yanı sıra bir miktar para teklif ettiği öğrenildi. Trabzonspor'a geçen sezon Ömer Rıza'yı, bu sezon başında da Mustafa Keçeli'yi satan Denizlispor'un takas teklifine sıcak bakmadığı, ancak para karşılığında bu transfere onay verebileceği bildirildi.
                    Devre arası tatili nedeniyle Slovakya'da bulunan tecrübeli futbolcu, Türkiye'deki gelişmelerden haberdar olmadığını söylerken, "Trabzonspor'un benimle ilgilendiğini daha önce duymuştum. Sözleşmem sezon sonunda sona erecek. Eğer kulüpler anlaşırsa, Trabzonspor'da oynamayı isterim" dedi
                    DHA

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzon Kratochvil'i istiyor

İkinci yarı öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Denizlispor'un tecrübeli futbolcusu Roman Kratochvil'e talip oldu.
                      Karadeniz ekibinin Slovak savunma oyuncusuna karşılık yeşil-siyahlı kulübe ilk yarıda kadro dışı bırakılan Fatih Akyel'in yanı sıra bir miktar para teklif ettiği öğrenildi. Trabzonspor'a geçen sezon Ömer Rıza'yı, bu sezon başında da Mustafa Keçeli'yi satan Denizlispor'un takas teklifine sıcak bakmadığı, ancak para karşılığında bu transfere onay verebileceği bildirildi.
                      Devre arası tatili nedeniyle Slovakya'da bulunan tecrübeli futbolcu, Türkiye'deki gelişmelerden haberdar olmadığını söylerken, "Trabzonspor'un benimle ilgilendiğini daha önce duymuştum. Sözleşmem sezon sonunda sona erecek. Eğer kulüpler anlaşırsa, Trabzonspor'da oynamayı isterim" dedi
                      DHA
                      Son zamanlarda Trabzonspor ile ilgili olarak duyduğum en güzel haber bu. Bu adamın yanında kim oynadıysa yıldız olup transfer yaptı: Çağdaş, Burak, Özgür Servet (Kanımca hepsi kazma). Asıl keramet Kratochvil'deydi ama anlayan çıkmamıştı. Umarım bu haber doğrudur.

Yorum

• denizlide hep Kratochvil oyuyordu ama gençler piyasa yapıp transfer oluyordu. eğer Kratochvil alınırsa gerçekten çok güzel olur. Ama martinez ile bizi umutlandırıp almayan yönetimin Kratochvil için önce umutlandırıp sonra bizi yanıltmasından korkuyorum.

Yorum

• 'İnşallah bu sezon kümeye düşmeyeceğiz'
                          Trabzonspor'un Gineli yıldızı İbrahim Yattara, ikinci yarıda gösterecekleri performansla küme düşmeyeceklerini söyledi.

Süper Lig'in ilk yarısında aldığı sonuçlarla tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Bordo-Mavili takımda futbolcular da zirve yarışından adeta ümidini kesmiş durumda. Sakatlığı nedeniyle yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalan Yattara da, takımın küme düşmeyeceğini ifade ederek herkesi şaşırttı. İlk devrede aldıkları sonuçlarla taraftarlarını üzdüklerini dile getiren Yattara, "Sakatlığım nedeniyle yaklaşık 4 ay futboldan uzak kaldım. Bu ayrılıktan sonra takımla çalışmalara başladım. Şu anda tam hazır değilim. Fakat ikinci yarının başına kadar hazır olacağıma inanıyorum. Benim takıma katılmamla birlikte ikinci yarıda çok daha iyi bir Trabzonspor izlettireceğiz. İnşallah alacağımız sonuçlarla küme düşmeyeceğiz." diye konuştu.
                          Bu arada Szymkowiak, Polonya basınına yaptığı açıklamada Teknik Direktör Ziya Doğan'ın taktiğini ağır dille eleştirerek Trabzonspor'da mutsuz olduğunu ve takımdan ayrılmak istediğini belirtti. Szymkowiak, "Trabzon'da durumum iyi değil, ya yarı devre oynuyorum ya da kulübede bekliyorum. Takım parçalandı, birçok hoca ve futbolcu değişti. Trabzon'a transfer olduğum dönemden sadece iki futbolcu kaldı. Bu durum beni çok mutsuz etti.'' dedi. Ziya Doğan'la görüşmeyi düşündüğünü kaydeden Szymkowiak, "Takımın taktiği benim için iyi değil, 4 savunma oyuncusu 4 de defansif orta saha var, ortada topla oynama imkanım yok, sadece tepemden geçen topları seyrediyorum. Hocamla konuşmayı planlıyorum, benim mevkiimi de stoper olarak değiştirsin, belki bu benim için daha iyi olacak." şeklinde konuşarak alaycı bir şekilde hocasını eleştirdi.
                          Öte yandan Bordo-Mavili ekibin Antalya'daki hazırlıkları sürüyor. Dün sabah yapılan kros çalışmasına hasta olan Umut katılmadı. Kasıklarında çekme olan Hasan Üçüncü ise idmanı yarıda bırakırken Ziya Doğan'ın tek tek bütün oyuncularla özel olarak ilgilenmesi dikkat çekti.

Kaynak: Zaman
                          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• yattaranın açıklamalarını gerçekten çarpıtmışlar.

Yorum

• ama simkowyak haklı Takımın taktiği benim için iyi değil, 4 savunma oyuncusu 4 de defansif orta saha var derken
                              HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• İlk olarak degok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ama simkowyak haklı Takımın taktiği benim için iyi değil, 4 savunma oyuncusu 4 de defansif orta saha var derken

Szymek teknik direktör olsun Zıyadan daha başarılı olur...

Ayrıca Kratochwil iyi futbolcudur ama çok yaşlı.Sanırım 32 civarında bi yaşı var...
                                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X