Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak safakterzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sen AKP'den bahsedilince neden bu kadar geriliyorsun???

Arkadaşım ben sana sövdüm mü, saldırdım mı?? efendi efendi fikirlerimi söyledim. Sen bunlara bir cevap versene! Trabzonspor'un geleceği konusunda, kalkınması için iki fikrin varsa, adam akıllı söyle belki biraz aydınlanırız...
    Ayrıca Trabzonpsporluluğumu yargılamak senin yetkin dahilindeyse, harbi keçinin kuyruğu gibi ne uzar ne kısalırız...

Ben de sana şunu sorayım akp ile aranda bir mevzuu mu var. Gönderdiğin mesajlara baktım klubün yararı için bir meajın yok. Ama Akp isimli partiyi eleştirilerin var. İşte ben buna kızarım. Sen buraya spor yorumumu yapmaya geldin. Yoksa siyasi partileri eleştirmeye mi. Trabzonspor üzerinden siyaset yaptığın yorumunu ben çıkardım. Belki yanlış anlamışımdır diye baktım diğer mesajlarınıda okuyunca anladım ki sen gerçekten siyaset yapıyorsun burda. Sen böyle yaptığın sürece senin onlardan bir farkın kalmıyor. Trabzonun geleceği için trabzonsporumuz ile siyasi partilerin isimlerinin yan yana geçtiği mesajları yazmaktan vazgeç. Burdan başlayabiliriz.
    (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• arkadaşlar tartışmalarınızı , özellikle kişisel tartışmalarınızı özelden yaparsanız seviniriz. topicleri işgal etmeyin lütfen!!!
      34 mekan 61 vatan

Yorum

• safakterzi ve sarman61 tartışmanızı özel mesaj yoluyla yapın. bordomavi.net forumlarında siyaset içerikli tartışma yasaktır, bu uyarıdan sonra başlığa yazacağınız aynı tarzdaki ilk mesaj ceza almanıza neden olacaktır.
        "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Leven Kızıl ne dedi?Hacıosmanoğlu ne cevap verdi?Analatabilecek olan var mı?
          İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          leventkızıl bizim hakkımızda bişey söylemedi ki
          Levent kızıl şunu dedi arkadaşlar:

gs maçında hakemin çok kötü olduğunu yaptığı hatalardan dolayı yenildiklerini mustafa çulcunun bu hakemi özellikle atadığını söyledi. Peşindende ekledi geçen hafta TRABZONSPOR maçındaki hakem aslanlar gibi çıktı maçı yönetti. Onun hakkını vermek lazım gibi konuşup durdu.

İbrahim hacıosmanoğluda bunun üzerine bağlanıp o senin görüşün geçen haftaki maçtaki hakeme aslanlar gibi diyorsun ama biz memnun değiliz bizim penaltımızı vermedi kendi adına iyi olunca iyi diyorsun dedi ve ekledi sayın kızıl anladığım kadarıyla federasyon başkanlığına aday olacak kendisine bu tip programlarda prim yapmaya çalışmasın çıksın adam gibi aday olsun dedi.

Arkadaşlar asıl ayrıntı ise şudur programda.

Selami özdemir bağlandı programa ve şunu söyledi.

Bülent yavuz mhk başkanıyken cem papilayı süperlig hakemliğine yükseltti bu terfinin sebebini kendisine sorduğumuzda ise Levent kızıl ile Şekip Mostraoğlunun baskısı yüzünden yaptım dedi. Gerçi Bülent yavuz bağlanıp yalanladı levent kızıl zaten bağlıydı oda tanımam papilayı dedi ama inandırıcı gelmedi. Hatta Selami özdemir levent kızılın bu olayı daha sonradan onayladığını evet biz istedik dediğini iddia etti. Arkadaşlar bir düşünün Papilayı süperlig hakemi yapmaya uğraştığı iddia edilen Şekip mostraoğlu efendi şu an hangi takımın yöneticisi ve gene hatırlayın bu papilüsün bizim şampiyonluğumuzu bir maçta alıp hangi kanatlı hayvanla sembolize edilen takıma verdiğini.
          HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• Trabzon deplasman fakiri oldu
            Trabzonspor, sezonun ilk yarısında deplasmanda en çok mağlup olan takımlardan biri oldu.

Deplasman fobisi yaşayan Bordo-mavililer, 6 mağlubiyetle dış sahada en çok mağlup olan 5 takımdan biri oldu, Çaykur Rizespor ile birlikte de deplasmanda en az beraberlik alan takım oldu.

2006-2007 sezonunda oynanan ilk yarı maçlarında Trabzonspor tarihinin en kötü sonuçlarını aldı. Bordo-mavili takım oynadığı 17 lig karşılaşmasında 5 galibiyet, 4 beraberlik, 8 mağlubiyet aldı. Attığı 20 gole karşılık kalesinde 21 gol gördü. Bordo-mavililer, eksi 1 averajla 19 puan toplayarak ilk yarıyı 13. sırada tamamladı.

Trabzonspor sezonun ilk yarısında deplasmanda en çok yenilen 5 takımdan biri oldu. Bursaspor, Sakaryaspor, Çaykur Rizespor ve Kayseri Erciyesspor ile birlikte dış sahada 6 yenilgi alan Bordo-mavili takım, deplasmanda 18 puan kaybetti. Dış sahada oynadığı 8 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik alan Trabzonspor, 6 maç kaybetti. Trabzonspor, rakip sahalarda 4 puan toplayabildi. Attığı 7 gole karşılık kalesinde 14 gol gördü.

Karadeniz temsilcisi Trabzonspor komşusu Çaykur Rizespor ile birlikte deplasmanda en az beraberlik alan takımlardan biri oldu. Trabzonspor dış sahada oynadığı maçlarda sadece 1 beraberlik aldı. Trabzonspor deplasmanda tek galibiyetini Beşiktaş'ı İstanbul'da 3-2 yendiği maçta aldı.

10 Eylül'de oynanan bu maç sonrası dış sahada galibiyet yüzü göremedi.
            2006-2007 sezonunda Trabzonspor kendi sahasında taraftarını mutlu edememesine rağmen iç sahada daha başarılı maçlar çıkardı. Bordo-mavili takım kendi sahasında oynadığı maçlarda taraftarının çıkardığı olaylar sonrasında seyircisiz oynamanın yanı sıra aldığı para cezalarına rağmen dış sahada gösterdiği grafiğin üstünde bir performansı iç saha maçlarında çıkardı.

Bordo-mavili takım oynadığı 9 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Attığı 13 gole karşılık kalesinde 7 gol gördü ve 6 averaj elde ederek iç sahada 15 puan topladı.
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• -CAVCAV’DAN TRANSFER DEĞERLENDİRMESİ-

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, maçtan sonra yaptığı açıklamada, bir hafta süreyle Brezilya’da futbolcu izlediğini belirterek, ’’İki iyi oyuncuyu takıma kazandırdığımıza inanıyorum’’ dedi.
              Devre arasında 2 yeni ismin takıma katılacağını ifade eden başkan Cavcav, şöyle konuştu:
              ’’Brezilya’ya giderek bir hafta boyunca bizzat futbolcu izledim. İki tane çok iyi oyuncuyu takıma kazandırdık. Yabancı oyuncuların uyum sorunu var. Bu sorunu da aşarsak, ikinci devre Gençlerbirliği daha üst sıralarda yer alır. Bu transferde ibretlik olaylar yaşandı. Brezilya’da futbolcuların 2-3 sahibi var. Türkiye’den oyuncu alacak yöneticiler, menajerler aracılığıyla değil, sporcu ve kulüpleriyle görüşlerse, takımlarına çok para kazandırırlar. Bu transferden Gençlerbirliği’nin kasasına giren para 1,5 milyon dolardır. Menajerler biri, ikiye katlıyorlar. Öğrenmenin yaşı yok.’’
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak tacon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                TRABZON'umuzun güzide ve küçük bir sahil ilçesi olan ama büyük adamlar yetiştirmiş olan ARSİN'in yürekleri kocaman olan futbolculardan oluşan takımı ARSİNSPOR 2.lig b kategorisinde 4. gruptan çıkarak yükelme grubuna kalmaya hak kazanmıştır. takımda emeği geçen herkeze candan teşekkürler.

Arsinsporun başarısına yürekten çok sevindim... Helal olsun çocuklara... Aynı şekilde tüm liglerin tek namağlup takımı Araklısporu da yürekten kutluyorum. Her iki klübümüzde Trabzon futbolunu başarıyla temsil ediyorlar. İnşallah bu başarıları artarak devam edecektir.

Büyük adamlar yetiştirmiş olan Arsin keşke Ergün Gürsoy denen küçük adamı hiç yetiştirmeseydi demeden de geçemiyeceğim maalesef.
                HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• İlk olarak trapezus61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arsinsporun başarısına yürekten çok sevindim... Helal olsun çocuklara... Aynı şekilde tüm liglerin tek namağlup takımı Araklısporu da yürekten kutluyorum. Her iki klübümüzde Trabzon futbolunu başarıyla temsil ediyorlar. İnşallah bu başarıları artarak devam edecektir.

Büyük adamlar yetiştirmiş olan Arsin keşke Ergün Gürsoy denen küçük adamı hiç yetiştirmeseydi demeden de geçemiyeceğim maalesef.
                  aynen katılıyorum arkadaşım. Trabzonlu olupta TRABZONSPOR u tutmayan herkes için aynı şeyi düşünüyorum....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• @aytex yazmış

BMN'ye davet
                    Arkadaşlar yarin ki basın toplantısına davetlisiniz.Ben orada olacagim... Bekleriz

BASIN DAVETİ

ŞENOL GÜNEŞ’İ KORE’YE TÜRK MEDYASI UĞURLUYOR

A Milli Futbol takımlarına tarihinin en büyük başarılarını yaşatan, Milli Takımlar’ın ve Trabzonspor’un eski teknik direktörü Şenol Güneş, tarih yazdığı topraklara geri dönüyor. Güney Kore’nin Seul takımının teklifine “evet” diyen teknik direktör Şenol Güneş, Kore kulübüyle imzaladığı 3 yıllık sözleşmenin ardından yolculuk öncesi son kez Türk medyasının karşısına çıkıyor.

Şenol Güneş, Milli Takımlar ve Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra, hakkında merak edilen her şeyi gazetecilere açıklıyor. Haluk Ulusoy’a kırgın mı? Dünya üçüncülüğü apoletiyle geldiği Trabzonspor’da neden işler yolunda gitmedi? Türk futbolunun ve Milli takımların geleceğini nasıl görüyor?

Milli Takımlar Eski Teknik Direktörü Şenol Güneşin uzak doğu seferi öncesi son basın toplantısı ve kokteylde, siz değerli medya mensubunu da aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Organizasyon: MSJ Sportswear
                    Yer: Polat Renaisance Otel, Akdeniz III Salonu, İstanbul
                    Tarih: 12.12.2006
                    Saat: 12.00

Bilgi için:
                    Av. M. Şah Ekinci
                    0532 4531857 gsm
                    0212 6410138 pbx
                    0212 6410133 fax
                    info025@hotmail.com
                    info@msj.com.tr
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aynen katılıyorum arkadaşım. Trabzonlu olupta TRABZONSPOR u tutmayan herkes için aynı şeyi düşünüyorum....
                      demek sen de sonunda doğru yolu buldun TRABZON'lu olup da feneri tutan may içinde aynı şeyi düşünüyorsun di mi!
                      34 mekan 61 vatan

Yorum

• 17 maçta 14 puan toplayan westham takımının teknik direktörü Alan Pardew kovuldu

Yorum

• Atalay idmanı ziyaret etti
                          Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, takımımızın bu akşam saat 16.00’da yaptığı antrenmanı ziyaret ederek oyuncularımıza ve teknik heyetimize moral verdi.

Başkanımız Nuri Albayrak ve yönetim kurulu üyelerimiz ile Gençlik Spor İl Müdürü Şerif Özgür de idman sahasına gelerek Atalay’a eşlik ettiler.

Antrenmanda dünkü maçta oynayan futbolcular düz koşu yaparak idmanı tamamlarken, diğer oyuncular teknik ağırlıklı bir antrenman ve şut çalışması yaptılar.

Gine’de bulunan Yattara ile sakatlığı süren Ömer Rıza idmana katılmazken,
                          Celaleddin düz koşu yaptı.

Bu arada, antrenman sahasına gelen Ahmet Şahin'in kızı Yağmur tüm takım için bir neşe kaynağı oldu.

Takımımız yarın da saat 16.00’da bir antrenman yaparak hazırlıklarını sürdürecek.
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• Mutlu yıllar Ufukhan

Futbolcumuz Ufukhan Bayraktar bugün 20 yaşında girdi.

Ufukhan, 20. yaş gününü takım arkadaşları ve teknik heyetle birlikte saat 16.00'da yapılan idman sonrasında bir pasta keserek kutladı.

Ufukhan pasta kesimi sırasında yanında bulunan Başkanımız Nuri Albayrak'a pastasının ilk dilimini ikram etti.

Biz de Ufukhan'a sağlıklı ve mutlu nice doğum günleri kutlamasını diliyoruz.
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• daha 20 yaşında bu çocukta iş var daha neler yapar biraz şans verilmeli nice seneleri ufukhan

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben de sana şunu sorayım akp ile aranda bir mevzuu mu var. Gönderdiğin mesajlara baktım klubün yararı için bir meajın yok. Ama Akp isimli partiyi eleştirilerin var. İşte ben buna kızarım. Sen buraya spor yorumumu yapmaya geldin. Yoksa siyasi partileri eleştirmeye mi. Trabzonspor üzerinden siyaset yaptığın yorumunu ben çıkardım. Belki yanlış anlamışımdır diye baktım diğer mesajlarınıda okuyunca anladım ki sen gerçekten siyaset yapıyorsun burda. Sen böyle yaptığın sürece senin onlardan bir farkın kalmıyor. Trabzonun geleceği için trabzonsporumuz ile siyasi partilerin isimlerinin yan yana geçtiği mesajları yazmaktan vazgeç. Burdan başlayabiliriz.
                                Sarman kardeş, dediklerini düşündüm, dediğin gibi amaç Trabzon'umuzun iyi yerlere gelmesi, bu konuda ben de polemik yaratmak niyetinde değilim, boşverelim...

Bu arada yeni bir haber:
                                Şike iddialarına zaman aşımıFutbol Federasyonu, 2000-2001 sezonundaki Samsunspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili şike iddiaları için, zaman aşımından dolayı herhangi bir hukuki uygulama yapılamayacağına karar verdi. Anadolu AjansıGüncelleme: 20:48 TSİ 11 Aralık 2006 Pazartesi
                                Futbol Federasyonu, şike yapıldığı iddialarıyla spor gündemini işgal eden 2000-2001 sezonundaki Samsunspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak, ilgililerin başvurusu durumunda, olayın zaman aşımına uğraması nedeniyle disiplin talimatlarının uygulanmaması kaydıyla özel bir soruşturma yapılmasına karar verdi.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Mersin'de gerçekleştirilen toplantıda, yönetim kurulunun konuya ilişkin iddialara ilişkin hukuk kurulu raporu üzerinde inceleme yaptığı kaydedilerek, ''Söz konusu maçın oynandığı tarihte 1 Kasım 1992 tarihli Futbol Disiplin Talimatı'nın yürürlükte olduğunu, bu talimatın 'Hileli ve Danışıklı Futbol Müsabakası' başlıklı 38. ve 'Sair Hallerde Menfaat' başlıklı 40. maddelerinin, aynı dönemde yürürlükte bulunan 'Soruşturma ve Ceza Zaman Aşımı' başlıklı 68. madde uyarınca, uygulanmasının hukuken mümkün olmadığı görüşünde birleşildi'' denildi.

Yönetim kurulunun, özellikle Fenerbahçe Kulübü'nün somut iddialar henüz ortaya çıkmadan Futbol Federasyonu'na sunmuş olduğu 'Haklarındaki iddiaların incelenmesi' talebini gözönünde tutarak, sarı-lacivertli kulübe yazı yazılmasını uygun gördüğü belirtilen açıklamada, ''Olayın geçtiği tarihteki talimat hükümlerini dikkate alarak, 68. madde uyarınca o tarihte 3 yıl olan soruşturma zaman aşımı nedeniyle Futbol Federasyonu'nun hukuki sonuçlar doğurmaması kaydıyla, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne somut iddiaların incelenmesini talep edip etmediğinin sorulmasına karar verdi'' ifadelerine yer verildi.

Toplantıda yönetim kurulunun ayrıca, 23 Nisan 2006'da yapılan Samsunspor- Ankaragücü ile 14 Mayıs 2006'da yapılan Gaziantepspor-Malatyaspor maçlarına yönelik iddiaların Şike Araştırma Kurulu tarafından soruşturulması sonrası hazırlanan ve şike bulgusuna rastlanmadığı belirtilen raporları da onadığı kaydedildi.

Bu arada toplantıda, federasyon sağlık kurulunun, 21-23 Aralık tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak Kulüp Sağlık Ekipleri Sürekli Eğitim Programı'na Azerbaycan, Gürcistan ve Kazakistan Futbol Federasyonları'ndan sağlık ekiplerinin davet edilmesine yönelik isteği de olumlu karşılandı.

.userRating,.doThis{padding:6 0 6 0;background-color:#F3F3F6;border-bottom:solid 1px #A4ABC1;border-top:solid 1px #A4ABC1;width:460;} .t1{font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;} .b{font-weight:bold;} .f11{font-size:11px;} .c000{color:#000000;} .bulletRedSmall{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;color: #CC0000;font-size: 65%} .textMedBlack{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:70%;line-height:140%;font: normal; color: #000000} .dSp{width:135px;padding-right:10;margin-left:10px} .dIc{height:20px;vertical-align:middle}

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X