Elimizdeki kazmaları gönderelim transfer yapmıyalım. Bu bile bize yeter. En azından ziya doğanın yanlış mantalitesine maruz kalmayız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bu arada azız yıldırımın 1 senelık cezası 5 aya dusmus fenerın 3 mac seyırcısız ceazsıda 2 mac seyırcısız 1 mac saha kapatmaya cevırırlmıs..
bu ısler ne guzel oluyor yaaa....
ver cezayı sonra yarısından cogunu ıptal et.........
hadı şotam kes sunların cezasını müebbet olsunn........
Yorum
-
İlk olarak rones tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada azız yıldırımın 1 senelık cezası 5 aya dusmus fenerın 3 mac seyırcısız ceazsıda 2 mac seyırcısız 1 mac saha kapatmaya cevırırlmıs..
daha bu bir şey değil.
o ceza bır ay sonra o ceza 3 aya da iner.
federasyonmus.
Yorum
-
İlk olarak rones tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada azız yıldırımın 1 senelık cezası 5 aya dusmus fenerın 3 mac seyırcısız ceazsıda 2 mac seyırcısız 1 mac saha kapatmaya cevırırlmıs..
Sererfsizler!!!Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
ii de bu adam baya yaslandı diye hatırlıorumİlk olarak yattara1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKratochvil;
Bu adam yabancı statusunde oynamıyor mu?
ee ozaman balon haber der gecerız..(iyi adam o baska)
Yorum
-
evvet bende uyuz oluyorum bu ıse nasıl boyle dusunebılıyorlar aklım almıyorrİlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunlarin yaptiklari danisikli dovus bir allahin kulu bu serefsizlere bisey yapamaz.... ben encokta su feneri avrupada destekleyelim diyen taraftarimiza kiziyorum herturlu pisligi yapsinlar sonra onlari destekleyelim oldu ..
bize karsı yaptıkları o kadar cok şerefsi_likleri varken nasıl desteklerım o takımı yaa..... puan ıcınmıs dınamo kıevı trabzonda yenseydık onların aldıgı puanlarlamı sampıyonlar lıgıne kalmıs olacaktık.
Yorum
-
Ayrıca Türkiye Cumhuriyetine dahil olmadığını iddaa eden, kendini herkesin ve herşeyin üstünde gören, ülke içinde bölücülük yapan bir camiayı neden destekleyelimki?
Hem (haşa) Allah tan sonra onlar geliyor, bizim desteğimize ihtiyaçları mı var?
Ne halleri varsa görsünler. Ha Ermeni diasporası, ha onlar.. Milli anlamda beni ilgilendirmiyorlar.SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..
Yorum
-
GEÇEN SENE YİTİRDİĞİMİZ KARADENİZ’İN ASİ SESİ KAZIM KOYUNCU’NUN ÜÇÜNCÜ SOLO ALBÜMÜ MÜZİK MARKETLERDE!.. HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!..
Kazım Koyuncu kanserle mücadele verirken kansere yenik düşmüştü geçen yıl.
Şimdilerde ise bir solo albümü daha çıktı Karadeniz'in Asi Sesi'nin.
Arkadaşları, "Kazım’dan kalan ne varsa en iyi şekliyle ulaştırabilmek amacıyla, sevenlerinin arşivine koyabilmesi için gerçekleştirildi bu albüm" diyerek çıkartmışlar bu albümü.
Albüm’de sürpriz olarak bir de Kazım’ın fotoğraflarından ve yakın arkadaşlarının Kazım’la ilgili yorumlarından oluşan bir kitapçık bulunuyor. “Halkevleri” adında çıkan albümde Kazım’ın duyulmamış eserleri ve konser kayıtlarından oluşan 18 parça bulunuyor.
HER KARADENIZLIN ALMASI GEREKN KASET VEYA CD, herkez birtane alsin
14 eylul 2011 milano'nun fethi
Yorum
-
Cok güzel ama sen aldinmi? yani bu kasetleride avrupada bulmak mevcutmu pek sanmiyorum onun icin bende o kasete malesef ulasamiyacagimİlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGEÇEN SENE YİTİRDİĞİMİZ KARADENİZ’İN ASİ SESİ KAZIM KOYUNCU’NUN ÜÇÜNCÜ SOLO ALBÜMÜ MÜZİK MARKETLERDE!.. HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!..
Kazım Koyuncu kanserle mücadele verirken kansere yenik düşmüştü geçen yıl.
Şimdilerde ise bir solo albümü daha çıktı Karadeniz'in Asi Sesi'nin.
Arkadaşları, "Kazım’dan kalan ne varsa en iyi şekliyle ulaştırabilmek amacıyla, sevenlerinin arşivine koyabilmesi için gerçekleştirildi bu albüm" diyerek çıkartmışlar bu albümü.
Albüm’de sürpriz olarak bir de Kazım’ın fotoğraflarından ve yakın arkadaşlarının Kazım’la ilgili yorumlarından oluşan bir kitapçık bulunuyor. “Halkevleri” adında çıkan albümde Kazım’ın duyulmamış eserleri ve konser kayıtlarından oluşan 18 parça bulunuyor.
HER KARADENIZLIN ALMASI GEREKN KASET VEYA CD, herkez birtane alsin
Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben kuzeni aradim demin cargoyla yollicak
Ozaman sen cok sanslisin
Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
hadi be
dostum bu foruma her görüşten trabzonspor taraftarı insan girebilir.yorumlarımızda başkalarının fikirlerini aşağılamayalım.bende zaman gazetesinin bi ferdiyim.bu gazetenin spor müdürü trabzon yomralıdır(hayri beşer).en az senin iki katın trabzonspor sevdalısıdır.ve zaman gazetesi asla yalan yazmaz çarpıtmaz tahrik etmez-iftira atmaz-karalamaz hele satma kirlenme vs bu kelimelerin hepsini sana iade ediyorum..haberde tercüme hatası olabilir(sen yattaranın beyanatını dinledinmi?).ayrıca inşallah bu sene küme düşmeyiz diye bu forumda yüzlerce kişi yorumlar yapmıştır şaka yollu.acı ama durummuzun vehametini mizahi bi şekilde anlatmak için yapılmış bi haberdir bu.dikkat edin ulusal gazeteler içinde zaman kadar ulusal tv ler içinde stv kadar trabzonspora yer veren başaka ulusal medya yoktur.İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAh zaman ah
paralarını verip dünyanın heryerinde seslerinin çıkmasını sağlayan anadoluya sırtını dönüp istanbula yalamaya başlayan yüce(!) camia
yazık yazık
Fikriyatında iki paralık olduğu dünyada kendini kabullendirebilmek için satmaktan çekinmemiş
En temiz zannetiklerimiz kirleneli çook Zaman olmuş
eskiden koşa koşa aldığım gazeteyi şimdi görüp okumamak için çaba gösteriyorum
Allah nankör kullarının yüzünü güldürmez.sizin gibi ideolojik saplantılı trabzonspor taraftarı sayısı inşallah fazla değildir.yoksa çok daha şampiyonluk hayali kurarız biz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum