İlk olarak sefa_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yuhhhhhhhhhh,pesssssssssssss Allahım Allahım bu kadar mı basit Trabzonspor'da yönetici olmak bu nasıl bir zihniyettir.Martinez in bir kaç maç iyi olduğunu görmüş ya Martinezin kaç maçını izledin Sayitoğluuuuu,3 maçını dimi üçünde çok iyiydi dimiİlk olarak sefa_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Martinez gündemimizde yok"
Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Sakaryaspor teknik direktörü Giray Bulak'ın, "Kalecimiz Martinez'i isteyen Trabzonspor'dan Jefferson, Musa ve Fatih Akyel'i talep ettik" açıklamasına, "Martinez gündemimizde yok" cevabını verdi.Sakaryasporlu Martinez ve Erdinç konusunda bir girişimleri olmadığını öne süren Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Sayitoğlu, takıma 2 oyuncu alacaklarını söyledi. Ancak 2 oyuncunun Martinez ve Erdinç olmadığını söyleyen Haşim Sayitoğlu, şöyle devam etti:
"Martinez'in Jefferson'dan hiç bir üstünlüğü yok. Benim görüşüme göre Jefferson'un daha üstün özellikleri var. Jefferson, birkaç hatalı gol yemiş olabilir ama kurtardığı maçları da gözönüne almamız lazım. Martinez'in de aklımızda kalan birkaç iyi maçı var. Martinez'i transfer etmek yerine Jefferson'u kazansak, bize daha faydalı olur."
Adam kolombiya milli takımında cordobayı monragonu kesmiş sen hala daha jeforsandan iyi değil diyorsun
Allah aşkına birisi bana Jeforsanın kurtardığı 1 yazıyla bir maç söylesin
Ankaraspor maçında wedorsonun üstüne üstüne vurduğu toplara kurtarış diyorsa sayitoğlu yuhhhh diyorum.Der gerçi bunlar demeseler bugün Trabzonspor bu halde olmazdı.Ciddi boyutlarda bunların art niyetli olduğunu düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak mehmetf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleklüpler birliği toplantısında beşiktaşı trabzonspor temsil ediyormuş.bu ne demek ya.bilgisi olan varsa yazsın lütfen.ben ntv de duydum...
beşiktaşa teknikdirektör yetiştiriyoruz ya onların teknik direktör altyapısı olduk ya ondandır :P:P
ziya gitsin samet ayababa rıza çalımbay gelsin diyenler var inanamıyorummmmmmm yaa yok artık sergen yalçın gelsin
Yorum
-
Jeff kessinlike iyi bi kalecidir, buna itiraz edemessin kabul et.İlk olarak Sevgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyuhhhhhhhhhh,pesssssssssssss Allahım Allahım bu kadar mı basit Trabzonspor'da yönetici olmak bu nasıl bir zihniyettir.Martinez in bir kaç maç iyi olduğunu görmüş ya Martinezin kaç maçını izledin Sayitoğluuuuu,3 maçını dimi üçünde çok iyiydi dimi
Adam kolombiya milli takımında cordobayı monragonu kesmiş sen hala daha jeforsandan iyi değil diyorsun
Allah aşkına birisi bana Jeforsanın kurtardığı 1 yazıyla bir maç söylesin
Ankaraspor maçında wedorsonun üstüne üstüne vurduğu toplara kurtarış diyorsa sayitoğlu yuhhhh diyorum.Der gerçi bunlar demeseler bugün Trabzonspor bu halde olmazdı.Ciddi boyutlarda bunların art niyetli olduğunu düşünüyorum.
Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
inanmıyorum!!!!!!1 haftadır neydeler acaba.alamadık demektense ilgilenmiyoruz en güzel cevap oldu.tebrik ediyoruzİlk olarak sefa_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Martinez gündemimizde yok"
Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Sakaryaspor teknik direktörü Giray Bulak'ın, "Kalecimiz Martinez'i isteyen Trabzonspor'dan Jefferson, Musa ve Fatih Akyel'i talep ettik" açıklamasına, "Martinez gündemimizde yok" cevabını verdi.Sakaryasporlu Martinez ve Erdinç konusunda bir girişimleri olmadığını öne süren Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Sayitoğlu, takıma 2 oyuncu alacaklarını söyledi. Ancak 2 oyuncunun Martinez ve Erdinç olmadığını söyleyen Haşim Sayitoğlu, şöyle devam etti:
"Martinez'in Jefferson'dan hiç bir üstünlüğü yok. Benim görüşüme göre Jefferson'un daha üstün özellikleri var. Jefferson, birkaç hatalı gol yemiş olabilir ama kurtardığı maçları da gözönüne almamız lazım. Martinez'in de aklımızda kalan birkaç iyi maçı var. Martinez'i transfer etmek yerine Jefferson'u kazansak, bize daha faydalı olur."
Yorum
-
niye edemiyorum.Bak ne güzel ediyorum Jeferson Türkiye Süper liginde ki en kötü kalecidir.İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJeff kessinlike iyi bi kalecidir, buna itiraz edemessin kabul et.
Yorum
-
Şayet yöneticilerimiz, Jefferson'u "maç kurtaran kaleci" olarak değerlendiriyorlarsa benim diyecek birşeyim yok. Ama şunu da ekleyeyim, Jeffersun'un problemi daha çok psikolojik, bunları aşması sağlanırsa performansı artacaktır.İlk olarak sefa_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Martinez gündemimizde yok"
"Martinez'in Jefferson'dan hiç bir üstünlüğü yok. Benim görüşüme göre Jefferson'un daha üstün özellikleri var. Jefferson, birkaç hatalı gol yemiş olabilir ama kurtardığı maçları da gözönüne almamız lazım. Martinez'in de aklımızda kalan birkaç iyi maçı var. Martinez'i transfer etmek yerine Jefferson'u kazansak, bize daha faydalı olur."Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
Ozaman bi Kalecinin görevi nedir bilmiyorsun.İlk olarak Sevgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye edemiyorum.Bak ne güzel ediyorum Jeferson Türkiye Süper liginde ki en kötü kalecidir.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
2. ligde dahi daha ii kaleciler vardır bence aynen katılıyorum kalcinin görevleri neymiş örenmek isterim gerçekten jeff in yaptıklarıysa hemen yazayımİlk olarak Sevgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye edemiyorum.Bak ne güzel ediyorum Jeferson Türkiye Süper liginde ki en kötü kalecidir.
üstüne gelen topları içeri almak yan topların hiç birini alamamak açılan ortalar üstüne gelmesine ramen onları tokatlayarak karşı takıma güzel poz,syonlar hazılamak bide ankaraspor maçında 35 mt den çekilen şutları kurtarıp kahraman olmak bunlarmı bi kalecinin görevleri
Yorum
-
Böyle aldık gibi yapıp milleti kandırmalarına artık kızmıyorum, onu geçtim de;
Yönetimin medyaya verdiği demeçler bende çok alerji yapmaya başladı artık.
Laflara bakın:
Bence Jefferson daha iyi, Martinez de kimmiş?
Jefferson'da ısrarlıyız kazanacağız...
3 maç oynadı havalandı ilgilenmiyoruz...
Sakaryaspor'dan alınacak bir oyuncu varsa o da Cangele'dir...
Aaa Cangele kiralık....
Olsun zaten yabancı kontenjanımız dolu...
Yabancı alacak kadar bütçemiz yok...
Başarılı olacağı garanti olsa 2 katını veririz ama başarılı olacağı garanti değil onun için çok fazla istenen miktar...
Martinez alınsın demiyorum ama sizden ben yönetim olarak umudumu kestim. Talip ol vazgeç pahalı gelsin yok onu kaybetme yok bilmemne. Trabzonspor talip olduğu oyuncuyu alır. Böyle rahat bir yönetim anlayışı olamaz. Hiç olmazsa sessiz kalın ama onu da beceremiyorsunuzTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
bu nasıl bi haber ya cangele kim nabacaz biz onu hayret bişeİlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMartinez gündemimizde yok"
Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Sakaryaspor teknik direktörü Giray Bulak'ın, "Kalecimiz Martinez'i isteyen Trabzonspor'dan Jefferson, Musa ve Fatih Akyel'i talep ettik" açıklamasına, "Martinez gündemimizde yok" cevabını verdi.
Sakaryasporlu Martinez ve Erdinç konusunda bir girişimleri olmadığını öne süren Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Sayitoğlu, takıma 2 oyuncu alacaklarını söyledi. Ancak 2 oyuncunun Martinez ve Erdinç olmadığını söyleyen Haşim Sayitoğlu, şöyle devam etti:
"SAKARYASPOR'DAN ALINACAK FUTBOLCU CANGELE"
Asbaşkan Sayitoğlu, Erdinç'in transferiyle ilgili olarak da, "Trabzonspor'dan niye ayrıldı, şimdi niye geri dönüyor, bunlara bakmak lazım. Yaşanan olaylar, herkesin hafızasında. Sakaryaspor'dan futbolcu tranfer edilecekse bu isim Cangele olur" dedi.
"HATA ŞANSIMIZ YOK"
Teknik direktör Ziya Doğan'ın kendilerine bir transfer raporu verdiğini de hatırlatan Asbaşkan Sayidoğlu, sıradan oyuncu almayacaklarını vurgularken şöyle dedi:
"Bize direkt katkı yapacak oyuncularla ilgileneceğiz. İki mevkideki 2 oyuncu üzerinde duruyorum. Bu transferler gerçekleşirse takıma büyük güç katacaklar. Ziya Doğan, bize yine transferle ilgili bir rapor verebilir. Ancak rapor vermesi bizim bu doğrultuda transfer yapacağımız anlamına gelmez. Alacağımız oyuncunun takıma katkı sağlaması ve ekonomik olarak da hesaplı olması gerekir. Yönetim olarak artık hata yapma şansımız kalmadı. Nokta transfer yapacağız. Takas yoluyla transfer yapmanın daha mantıklı olduğu kanısındayız."
26.12.2006
Kaynak : DHA
(bence bu adamın hiçbişeyden haberi yok )
Yorum
-
kaleciler benim gözümde 3'e ayrılır.
1-bolca hatalı gol yiyen kötü kaleciler.
2-çok hatalı gol yemese de ekstra,maç kurtaran kurtarışlar da yapamayan vasat kaleciler.
3-maç kurtaran ve kupa getiren kaleciler.
benim değerlendirmemde,jefferson 2.grup,Martinez 3. grup kalecilerden...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum