Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Küresel isinma nedeniyle ayilar ki$ uykusuna yatamiyor.
    Kaynak foto Mac.
    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• BREZİLYA LİGİ RÜYA TAKIMI (4-4-2):
      Rogério Ceni (São Paulo);
      Souza (São Paulo), Fabão (São Paulo), Fabiano Eller (Internacional), Marcelo (Fluminense / Real Madrid);
      Mineiro (São Paulo), Lucas (Grêmio), Zé Roberto (Botafogo), Renato (Flamengo);
      Souza (Goiás), Fernandão (Internacional).
      Teknik direktör: Muricy Ramalho (São Paulo

ya kardes adam nerde ünvan varsa hepsini almis bizden sonra, olacak gibi degil yawww . Muazzam bir fiyata satilabilir akilli davranilirsa ....

Pamuk 'Eller' cebe Trabzon’dan Internacional’e kiralandı, önce Libertadores’i, önceki gün de Dünya Kulüpler Kupası’nı kaldırdı. Piyasası tavan yapan Fabiano Eller için birçok Brezilya kulübü ve Avrupa’dan da Anderlecht sıraya girdi. 19.12.2006

adamlar siraya girmis yani fanatiktir sonucta ama her ünvani almis iyi gelir elde etmek icin böyle bir sans, hemde sanslarin krali herzaman gelmez.

Merak etmiyorumda degil bizim Yönetimin e yapacagini. Ziya Dogan isteme dahi sitememis okuduklarima göre.... simdi üc kurusa satip üstelik birde zarar yaparlar . umarim öyle olmazzda sonucta ayni cektigimizYönetimdir
      En son 6Şafak Aydın1 tarafından düzenlendi; 19.12.2006, 23:40.
      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• eller e bak ya acaba bizdede böle başaılı olabilirmi alınması gereken bi risk gibi duruyor yabancılıkta çekmez oynadı baya bizde sonuçta denemek lazım deneme tahtası olduk zate

Yorum

• İlk olarak agakin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          birisi bu kadar para ettiğinimi söylüyormuş eğer böyle bir para veriyorlarsa yanına musampayı,hüseyini,fatihi ekleyelim eşantiyon olarak gerçi bizimkiler bu parayıda farukinyo kancosa verir ve git topçu getir derler oda brezilyada üç ayda hepsini yer geri gelir ağbi gaspedildim der ::
          hahaha Farukinho heh . Saka biyana bizim Yönetim bunun farkindadir insallah....
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• eller sol bekte inanılmaz oynuyor arkadaşlar. ben hayran kaldım valla. bence biz oynatmayı deneyelim olmazsa lig sonunda satarız.
            ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• bırakın allah aşkına bizim yönetim hiç bişeyi zamanında yapmaz ne zaman iş işte geçer ancak o zaman akıllanırlar ve biz şöyle düşünmüştük gibilerinden konuşmaya başlarlar. anlayacağınız bize bunlardan fayda yokkkkkkkkkk
              TS

Yorum

• İlk olarak since1967_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                eller sol bekte inanılmaz oynuyor arkadaşlar. ben hayran kaldım valla. bence biz oynatmayı deneyelim olmazsa lig sonunda satarız.
                adam stoperdi yaw ne solbeki ? allah allah ayni Eller denmi bahsediyoruz... Sezon sonunda bizde cürüdükten sonra (ihtimal olarak ) daha kac para ederki ? Bir defa gelip gönderilmisti o uyumu simdi saglayacakmi, risk degilmidir ? ünvanlari siralamis oldugu takimda hepsi brezilyali hocada seyircide ülkede taraftarda... bu adama talipte vardir kesin hazir varken aynilarina Szymekide yollayalim yada Hüseyinide ne bilim yani ihtimal olarak bir cok olanak olusabilir...veya talip olan takimdan klas bir takas+ para tabiiki sampiyon elleri yolluyoruz :-)
                En son 6Şafak Aydın1 tarafından düzenlendi; 20.12.2006, 00:05.
                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  allahtan interternational da jun yoktu bide onu geri isterdiniz bi final oynadı diye

adam sanki 1 sene yattı tekmac oynadı.oraya zembılemı geldıler.

Yorum

• Bence en mantıklı olanı hazır talipleri varken ve piyasa değeri yükselmişken Elleri iyi bir paraya satmak. Dönse bile Trabzonspora çok faydalı olacağını düşünmüyorum...

Bir kere uyum problemi ile uğraşacağız. Artı adam daha yeni bir lig ve kupa serüveninden çıktı. Kafa olarak çok yorgun ve bize hazır olmayacak. Kazandığı başarılardan sonra şu andaki durumuyla Trabzonspora adapte olması da ayrı bir sorun tabi...

Birde Fabiano Eller Trabzonsporun ihtiyacı olan mücadeleci, hırslı ve hızlı bir savunma elemanı özellilerini taşımıyor bence. Kısacası Trabzonsporda başarılı olması zor. Hazır iyi para ediyorken elden çıkarılmalı ve bünyemize daha uygun bir transfer yapılmalı.
                    HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• Nede olsa eski Futbolcumuz, gecmis olsun

Selahattin'e operasyon

Denizlispor'un başarılı forvet oyuncusu Selahattin Kınalı yarın İzmir'de ameliyat olacak. Çift taraflı fıtık teşhisi konulan golcü futbolcu rahatsızlığı nedeniyle ilk yarının son 9 maçında sadece 6 dakika forma giyebilmişti. Doktor Semih Doğan tarafından ameliyat edilecek Selahattin'in ikinci yarıda takımdaki yerini alabileceği bildirildi
                      Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• fanatiktemi fotomactamı hatırlamıyom recep biler le ilgileniyomus doğruysa yazıklar olsun masrafa girmesin yönetim ben gecerim kaleye

Yorum

• iste trabzonsporun efsane kadrosu boyle geri donecek , tanimadigniz kafa benim kafa ama valla ben oynasam huseyinden daha iyi oynarim hehe

ne real madrid ne barcelona ne chelsea ne milan NEDE BIZANSLILAR ISTE SAMPIYON KADRO HUHAHAHA albayrak bunlari alsin okadar parayi cupulcuya vercene
                          En son nesta61 tarafından düzenlendi; 20.12.2006, 03:01.
                          14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

iste trabzonsporun efsane kadrosu boyle geri donecek , tanimadigniz kafa benim kafa ama valla ben oynasam huseyinden daha iyi oynarim hehe

ne real madrid ne barcelona ne chelsea ne milan NEDE BIZANSLILAR ISTE SAMPIYON KADRO HUHAHAHA albayrak bunlari alsin okadar parayi cupulcuya vercene
                            cokmu komik sence ? töbe töbe
                            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nede olsa eski Futbolcumuz, gecmis olsun

Selahattin'e operasyon

Denizlispor'un başarılı forvet oyuncusu Selahattin Kınalı yarın İzmir'de ameliyat olacak. Çift taraflı fıtık teşhisi konulan golcü futbolcu rahatsızlığı nedeniyle ilk yarının son 9 maçında sadece 6 dakika forma giyebilmişti. Doktor Semih Doğan tarafından ameliyat edilecek Selahattin'in ikinci yarıda takımdaki yerini alabileceği bildirildi

sElahattain iyi futbolcu ama Trabzonspor için yeterli bir futbolcu değil; geçmiş olsun...

Yorum

• Abramcik’ten, Türkiye izlenimi
                                Altıntop kardeşlerle yaptığımız kısa söyleşiden sonra tesislere gidip, bir Türk dostu Alman’la hasret giderdik. Daha önce Antalya-spor’u çalıştıran ve Türkiye’yi unutamayan ünlü Alman futbolcu Abramcik, çok ilginç saptamalar yaptı futbol üzerine... Bir kere gurbetçi oyuncular konusunda kendi kişisel görüşü olumluydu. Zaten Schalke’nin izleme komitesinde dünyanın her yerinde futbolcu tarayan kurt teknik adamın, Türkiye Ligi’ni bizim kadar iyi bildiğine şahit olduk. İşte Abramcik’in ağzından Süper Ligimiz;
                                Evimde Lig TV var. Her hafta Türkiye Ligi’ni çok yakından izliyorum. Süper Lig’de futbol kalitesi, birçok Avrupa liginden daha iyi. Bir kere tempo ve mücadele çok yüksek. Sertlik derecesi yüksek bir lig. Eskiden maç öncesi tahminler yapılıp, çok kolay sonuç belirlenebilirdi. Şimdi Anadolu’dan çok güçlü takımlar İstanbul’a kafa tutuyor. Bu sezon Manisaspor, Kayseri ve Gençlerbirliği gibi ekipler, üst düzey mücadele ediyor ve ben bu takımları çok yakından izliyorum.”

‘Trabzon’da çalışmak isterim’
                                Trabzonspor’un durumuna çok üzüldüğünü söyleyen Abramcik, “Futboldan bu kadar iyi anlayan ve bilen bir kentin, bu durumda olması çok üzücü. Ben bir teknik adam olarak böyle bir takımda çalışmayı çok arzu ederim. Çünkü böyle ateşli bir tribünle ayağa kalkmayacak takım yoktur. Yeter ki siz doğru işler yapın. Gerçekten söylüyorum, bir gün inşallah Türkiye’de çalışacağım. Ve Trabzon, Rizespor gibi ateşli kentler benim yapıma çok uygun. Bu söylediklerimden kimse bir anlam çıkarmasın. Ben futbol adamıyım ve duygularımı paylaşmak istedim” diye konuştu.
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X