inşallah birgün bir türk takımı ermeni veya rum takımıyla oynarken de onları desteklemeyiz. kimse kusura bakmasın ama şu anda almanyadaki binlerce gurbetçi başları dik yarın almanya ve frankfurt sokaklarında dolaşacaklar. bu sonuçla belki de biz uefa kupasına ikinci üçüncü takım olarak gideceğiz. bazı şeyleri birbirine karıştırmmak gerekir benim kanımca
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
adamlar sampıyonlugumuzu elmızden alıyor her turlu pıslıgı yapıyor her haltı yıyor bazılarımızda fener TURK takımı destekleyın dıyor.......
bu kadar basıt mı bu ıs yaaa 10 yasımdan berı sampıyonluk görmedım bu pıslıklerden sebep......... dünyanın hangi takımı fenerle oynarsa oynasın ben yınede feneri tutmam DES-TEK-LE-MEM..........
Yorum
-
Aslında burada bir çelişki var arkadaşım. Evet haklısın yarın tüm Almanya sokaklarında güleryüzlü ve gururlu Türkler olacak febe sayesinde ama onları gurbet ellerde elalemin gavuruna karşı güldüren takım, maalesef kendi öz vatanlarında "Cumhuriyet içinde cumhuriyet" edası ile hareket etmektedir. Asıl sorun buradan çıkmaktadır.İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah birgün bir türk takımı ermeni veya rum takımıyla oynarken de onları desteklemeyiz. kimse kusura bakmasın ama şu anda almanyadaki binlerce gurbetçi başları dik yarın almanya ve frankfurt sokaklarında dolaşacaklar. bu sonuçla belki de biz uefa kupasına ikinci üçüncü takım olarak gideceğiz. bazı şeyleri birbirine karıştırmmak gerekir benim kanımca
Yorum
-
İlk olarak rones tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamlar sampıyonlugumuzu elmızden alıyor her turlu pıslıgı yapıyor her haltı yıyor bazılarımızda fener TURK takımı destekleyın dıyor.......
bu kadar basıt mı bu ıs yaaa 10 yasımdan berı sampıyonluk görmedım bu pıslıklerden sebep......... dünyanın hangi takımı fenerle oynarsa oynasın ben yınede feneri tutmam DES-TEK-LE-MEM..........
Aynen abimm Ezik bunlar Ezik.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
Ne yalan söyliyim Celta Vigo maçı öncesine kadar bende ayrım yapmadan Türk takımlarının kazanmasından yanaydım hep.Ülke puanı açısından.Celta Vigo maçının reklamlarını görünce şoke oldum.Uefa kupasının favorisi ezikbahçe Celta Vigo'ya karşı diye reklam yapıyorlar.Gelde bunları destekle şimdi.Tarihllerinde kaç tur geçmişlerde favori olmuşlar Allah'ım ya.
En yakın zamanda elenmeleri dileğiyle.
Yorum
-
olay budurİlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefener sayesinde bi yerlere gideceksek hic gitmeyelim onlardan gelecek yardim allahtan gelsin bizansin pisliklerini tutacagima alman takimini tutarimda desteklerimde
Yorum
-
İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yalan söyliyim Celta Vigo maçı öncesine kadar bende ayrım yapmadan Türk takımlarının kazanmasından yanaydım hep.Ülke puanı açısından.Celta Vigo maçının reklamlarını görünce şoke oldum.Uefa kupasının favorisi ezikbahçe Celta Vigo'ya karşı diye reklam yapıyorlar.Gelde bunları destekle şimdi.Tarihllerinde kaç tur geçmişlerde favori olmuşlar Allah'ım ya.
En yakın zamanda elenmeleri dileğiyle.
papila yok ki orada
papila olsa sampıyonlar lıgını alır bunlar
Yorum
-
ben almanyada yasiyorum, eger frankfurt yenseydi ts fb gs bjk ayrimi yapmadan türkleri yendik derlerdi. bende burda yasayan bir TÜRK olduguma göre fb nin frankfurtu elemesine sevindim. aslinda fb den nefret ederim ama yabanci takimlarla oynadimi yenilmesini istemem, bu gs bjk ve diger takimlarimiz icinde gecerlidir. belki türkiyede yasasam degisik düsünebilirdim...bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir, toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir!!!!
Yorum
-
Aynen. Semihin golündeki sevincimi uzun zamandir yasamadim. En son böyle bir sevinci Necatinin penaltisinda yasamistim 3-1 Isvicrede. Resmen bögürdüm golde
Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
Yorum
-
Aynen öyle 4-5 tane frankfurt maçında seyrettim adamı süper bir oyuncu geçen hafta 6 yedikleri Werder maçında bile çok iyiydi alınsa ortasahada süper iş yaparİlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFrankfurtta Albert Streita dikkat..tam bize göre bi eleman 8 numara
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefener sayesinde bi yerlere gideceksek hic gitmeyelim onlardan gelecek yardim allahtan gelsin bizansin pisliklerini tutacagima alman takimini tutarimda desteklerimde
iki tane gavur takımının maçı hangisi yense farketmez.....
hatta akşamki maçta turki diye bi ismli futbolcu girdi. almanları daha yakın hissettim. kezman, appiah, aurelio, lugano, edu ,david ne de türk takımıymış be......
eskiden formalarının üstünde TÜRK BAYRAĞI vardı şimdi oda yok...... neyini tutayım bunların....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Trabzon hıncını kupadan çıkaracak
Fortis Türkiye Kupası maçında yarın Ankaraspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Ankara'ya gitti. Ligde kötü günler yaşan Trabzonspor kupada başarı kazanarak kendine gelmek istiyor.
14 Aralık 2006 09:54
Yazı boyutunu büyütmek için
12 Aralık Pazar günü seyircisiz oynadığı maçta kendi evinde Ankaraspor'u 3-0 mağlup eden Trabzonspor, bu kez rakibi ile Fortis Türkiye Kupası'nda karşılaşacak. B Gurubunda mücadele eden ve 4 puanla lider durumda bulunan Bordo-mavili takım Ankara'ya 3 puan için gitti.
Türk Hava Yolları'na (THY) ait tarifeli uçakla bu sabah saat 07:00'de Ankara'ya giden bordo-mavili kafilede 19 futbolcu yer alırken, bazı yöneticiler takımla birlikte Ankara'ya gitti. Sakatlıkları devam eden İbrahim Yattara, Ömer Rıza, Celaleddin ve Hasan Üçüncü kadroda yer almadı. Kaleci Tolga Zengin de Doğan tarafından kadroya dahil edilmedi. Trabzonspor bu akşam saat 19:00'da Ankaragücü Tesislerinde yapacağı son çalışma ile maç saatini beklemeye başlayacak.
(İHA)Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Ula bendemi bi terslik var!!!
bende o golden sora peşpeşe yaktım sigarayı, sinirden...
sevinmek ne kelime sinirden deli oldum...
İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen. Semihin golündeki sevincimi uzun zamandir yasamadim. En son böyle bir sevinci Necatinin penaltisinda yasamistim 3-1 Isvicrede. Resmen bögürdüm golde
.... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum