ya hocam bu faruk hasta cimbomluymus hatta arkadasim dediki bu bedavadan oynar orada (arkadasimla esksehir altyapisinda beraber oynamislarhatta dayisi ünlübir eskisehirli futbolcuymus)suda varbuarkadas sürekli gayseye mesaj gönderiyormus beni alin diye bana bu faruk sikintili bir transfer olacak gibi geldi sizle paylasmak istedim . Sunu belirteyim futbolu iyi bir arkadas.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ne Faruk`u, ne de Mustafa Keceli`yi begenmiyorum. Bunlarin ne özellikleri varda, pesinde kosuyoruz? Faruk`un yerine Ufuk`u oynatalim, daha iyi olur. Hele adi gecen parayi hic edeceklerinide sanmiyorum. Sivasli Hayrettin olabilir, ama o kadar paraya degil. Bize oyunculari kiralik versinler, begenirsek, istedikleri bonservisi verip aliriz.
Marcelinho konusunda, Trabzonspor istenen 6 milyonu cok bulmus ve alternatif olarak Okocha`yi düsünüyormus. Kaynak Fanatik. Oyuncu 3 Temmuz`da ülkesinden geri dönüyor. Marcelinho, kulübünün ilk önce onunla konusmasi gerektigini belirtiyor. Ama Hertha istedigi parayi alabilirse, Marcelinho istedigi yere gidebilir, deniyorTS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!
Yorum
-
İlk olarak kanda61 tarafından gönderildi
YA BMN l TRABZON NERDESINIZ YAAAA HADIIIII PAZAR GÜNÜ HALI SAHAAA VARRRRRR HAYDIIIII UZUN ZAMANDIIR YAPILMIYORDU MAÇ 6 KISI GEREKIYOR...
http://www.bordomavi.net/bmn/forum/f....asp?TID=47&am p;am p;TPN=87
Yorum
-
İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi
Ne Faruk`u, ne de Mustafa Keceli`yi begenmiyorum. Bunlarin ne özellikleri varda, pesinde kosuyoruz? Faruk`un yerine Ufuk`u oynatalim, daha iyi olur. Hele adi gecen parayi hic edeceklerinide sanmiyorum. Sivasli Hayrettin olabilir, ama o kadar paraya degil. Bize oyunculari kiralik versinler, begenirsek, istedikleri bonservisi verip aliriz.
aynen katiliyorum bu farugun ne özelligi var kulübü dkokaj+ 1 milyon dolar istemis kabul edersek çok büyük bi kazik yemis oluruz hayrettin olabilir ama onun için de ergin feridun 1 milyon dolar bu da fazla 1 yerine 500 bin dolar olabilir
Yorum
-
Hayrettin bizim tayfun'un sol versiyonu bana göre. Saglam savunma yapiyo (bekte) ancak çizgiden hücumu sifir. Tipki tayfun gibi. Yasi da 26 galiba. Çok gereksiz bi transfer olur. Zaten celo ve Murat var. Ama Faruk derseniz ayri hem savuma hem hücum olarak sol çizgiyi süper kulanan bir futbolcu.1 milyon +Çokay fazla kaçar. Sunu 500.000 +Çokay yapsalar tam karar. Hem böylece Çokay'dan da kurtulmus oluruz.Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.
Yorum
-
İlk olarak oz_gur tarafından gönderildifaruk geçen gazetede gördum resmini bmw ile hiz yapip arabayi hurda yapti... artistten bise olmaz... bide djokay antepte
Bmw degil Ferarri 'ydi otomobil. Ayrica Faruk'unlakabi da hizkesmezmis..
Oyada bu degil aslinda bana sahadaki performansi lazim..BORDO MAVİ
Yorum
-
Stadyumun ön fizibilite çalismalari basliyor
Yönetim kurulumuz planlanan stadyum projesinin öz fizibilite çalismalarinin yapilmasi konusunda Hollanda?nin Ballast Nedam sirketiyle sözlesme imzalama asamasina geldi.

Gelismeyle ilgili Medya Merkezimize bilgi veren Genel Sekreterimiz Zekai Firat Dülger, yeni çok amaçli stadyum ve buna bagli gayrimenkullerin gelistirilerek hayata geçirilmesi projesi kapsaminda Ballast Nedam?in ön fizibilite çalismalarina baslayacagini açikladi.
Ballast Nedam?in uluslararasi bir stadyum yapilandirma kurulusu olduguna dikkati çeken Dülger, ?Yeni stadyum projemizin gelistirilmesi konusunda ilk adimi böylelikle atmis bulunuyoruz. Varilan anlasma geregince projenin gelistirilmesiyle, ihtiyacimiz olan tasarim ve idari hizmetler Balast Nedam tarafindan karsilanacak. Genel fizibilite çalismasina iliskin bir tahminde bulunmamiz dogrultusunda bu önfizibilite çalismasi büyük önem tasimaktadir? dedi.
Dülger stadyumla ilgili ana ihtiyaçlarin kulüp tarafindan belirlenecegini, ayrica projenin hayata geçirilmesi durumunda basta belediye olmak üzere fayda saglayacak tüm kemsilerle iliskilerin organizasyonundan da kendilerinin sorumlu olacagini hatirlatti.
www.trabzonspor.org.trEdited by: QuakeviL61BORDO MAVİ
Yorum
-
2006-07 Sezonu fikstürü 7 Temmuz?da çekilecek
Turkcell Süper Lig'de 2006-07 sezonu fikstürü, 7 Temmuz Cuma günü Istanbul'da çekilecek.
Futbol Federasyonu'ndan yapilan açiklamaya göre, önümüzdeki sezonun fikstür çekimi, Lütfi Kirdar Uluslararasi Kongre ve Sergi Sarayi Rumeli (B) Salonu'nda gerçeklestirilecek.
Ligde yer alacak kulüplerin temsilcilerinin katilacagi organizasyon saat 14.00'te baslayacak.
30.06.2006 17:59:00
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Hazirlik maçlarinin tarihleri kesinlesti
Takimimizin Almanya’da kamp yapacagi süre içerisinde oynayacagi hazirlik maçlarinin tarihleri belli oldu.

Buna göre ekibimiz 8-12-15-17-19 ve 21 Temmuz’da Almanya’da hazirlik müsabakalari yapacak.
8 Temmuz’da Weingarten’de FC Winterthur (Isviçre 2. ligi)’la
karsilasacak olan takimimiz, 12 Temmuz’da Freising’de Al-Rayyan (Katar
1.ligi), 15 Temmuz’da Schwarzach’da Austria Lustenau (Avusturya 2.
ligi), 21 Temmuz’da da Füssen’de TSV 1860 Munich (Almanya 2. ligi)’le
karsilasacak. 17 ve 19 Temmuz’daki müsabakalarin rakipleri ise daha
sonra netlik kazanacak.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Dün Trabzon'a gelen Gineli futbolcumuz Ibrahima Yattara bugün laktad testinden geçti.

Yorum