Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon'da Musampa heyecanı

Trabzonspor'un dün ünlü yıldızı Türkiye'ye getirmesi taraftarı sevince boğdu. Musampa bugün imza atacak.

Kiki coşkusu

Feyenoord'un da talip olmasıyla tehlikeye giren transferde elini çabuk tutan Trabzon, Hollandalı futbolcuyu Türkiye'ye getirdi.

Trabzonspor yönetimi, bir büyük transfere daha imza attı. Sambacı Marcelinho'yu renklerine bağlayan bordo- mavililer, Atletico Madrid'in Kongo asıllı Hollandalı yıldızı Kiki Musampa'nın da işini bitirdi. Musampa, kiralık olarak oynadığı Manchester City'den ayrılıp dün Türkiye'ye geldi. Musampa ile önceki gün ön protokol imzalanmasına rağmen, futbolcuyu dün Feyenoord da isteyince transfer bir anda çıkmaza girdi. Ancak yönetim elini çabuk tuttu.

İMZA BUGÜN 13.30'DA
    Bordo-mavili yönetim, Musampa'yı menajer Mustafa Demir vasıtasıyla ikna edip, dün akşam saat 19.30'da İstanbul'a getirdi. Marcelinho'nu da menajerliğini yapan Demir, Trabzonspor'a büyük bir yıldız daha kazandırmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Musampa bu sabah Trabzon'a gidecek. Sağlık kontrolünden geçecek olan tecrübeli futbolcu, saat 13.30'da resmi mukavele imzalayacak.
    Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• yaw bunlar sabah çıkan haberler arkadaşlar. aynı haber farklı başlıklara kaçar defa eklenmiş. biraz dikkat edelim. son dakika haberlerine bişi eklendimi sevinip bi umutla bakıyoruz. ama aynı haberleri tekrar tekrar görünce hayal kırıklığı oluyo. önce bi bakın ki eklenmişmi.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• valla sabahtan beri istanbul medyası bişey yazmıyor adamlar ne yapsın

Yorum

• Manisa:1 Gs:0 Golelcuk İnan
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• Atletico Madrid’in serbest bıraktığı ve Trabzonspor"un görüşmeye çağırdığı Hollandalı yıldız Musampa ile anlaşma sağlanamadı.

Üç menajer ile Trabzon’a gelen Mussampa’nın, Trabzonspor Yönetimi’nden istediği yüklü miktardaki peşinat üzerine, anlaşma sağlanamadı.

Dün gece Trabzon’a gelen Hollandalı futbolcu ile görüşmeyi yapan Asbaşkan Haşim Saitoğlu Radyospor’a şu açıklamayı yaptı:

Mussampa iye yıllık 800 bin avro karşılığı anlaşmıştık. 3 yıllık sözleşmenin maliyeti, bonuslarla birlikte 3 milyon 200 bin avroyu buluyor. Ama bu paranın yarısını peşin isteyince kendisine "hayır" dedim ve görüşmeleri noktaladık. Biz kendisine son olarak, ancak ilk yıl için alacağı paranın yarısını peşin verebileceğimizi, aksi halde transferin gerçekleşmesinin mümkün olkmadığını söyledik. Kendisi "Bonservisim yok" koşulunu öne sürüp, daha fazla fedakarlık yapmamızı istedi. Zaten bonservis bedeli olmadığı için Mussampa"ya talip olduk, o mevkide dünyada bir tek o yok. Sakatlanma ihtimalini göz önünde bulundurmak lazım. 1.5 yıllık ücreti nasıl peşin verelim?

Trabzonspor’un ortaya koyduğu şartları kabul edip, bordo-mavili yönetime "evet" demesi halinde Mussampa’nın, yeniden gündeme gelebileceği belirtiliyor.

ROTA YİNE BREZİLYA

Mussampa 20:00 uçağıyla İstanbul üzerdinden ülkesine hareket ederken, Brezilya’da bulunan yönetim kurulu üyelerinden Faruk Kanca’nın, yeniden Güney Amerikalı adaylara yöneldiği öğrenildi.

Haber: Bülent Yüksel

Yorum

• gs 2. golü yemiş

Yorum

• V.Man 2 : 0 GS (gol H.Balta)

Yorum

• Musampa gitti ? aferiiin, sezon sonu alırız bı kanat artık

Yorum

• V.Man 2:1 GS (Necati)

Yorum

• Manisa mutlak en az 5 tane daha kacirdi 2 golden sonra, buyur yediler simdi 2:1 oldu Necati.
                      TRABZONSPOR

Yorum

• 2-1 oldu, manisa 2-0 iken yığınla gol kaçırdı..

Ankaraspor:2 Erciyesspor:1 Petrous(Pen)
                        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Manisa maçında dakika kaç?

Yorum

• Manisa maçında dakika 76, gol 71. dakikada geldi

Bu kez de Erciyes penaltı kazandı.. Emre Toraman, 2-2
                            Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• manisa cok gol kacariyor bu macta, abartili olmasin ama en az 5 olabilirdi mac.

evet sürüsüne gol kacir, sonra da GS leyine penalti. Olacagi buydu.
                              TRABZONSPOR

Yorum

• aha papila penalti verdi
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X