Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• herta Berlinin ön liberosu ve Marcelinho"nun takım arkadaşı Gilberto TS Transfer gündeminde alınırsa mükemmel olur marcelinhonun perfomansı artar

Yorum

• allah rahmet eylesin çok kotü elazıg sporun başısağolsun
      "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• Ya bu Cavcav acayip adam.

Önce FBye PKK filan diyor,simdide "En büyük FB" diyor.

Manyak adam,...
        Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• Allah Rahmet Eylesin...

Bu Cavcavda magazin gündemi yapmaya çalışıyo heralde...

Yorum

• İlk olarak fincher_se7en tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gecenin özeti;
            fb ile sevindik,gs ile üzüldük...(benim duygularım sadece)
            +

1907 ve 1905

Gökmen için; Allah rahmet eylesin.

///////////////

Fenerbahçe tarihe geçti

Fenerbahçe’nin 20. saniyede yediği gol, Avrupa tarihine geçti.

RezilBahçe, Dinamo Kiev maçının 20. saniyesinde yediği golle, Avrupa’da en erken gol yiyen takım oldu. Dinamo’nun Brezilyalısı Rincon ise en erken gol atan futbolcu unvanını aldı.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Dinamo Kiev karşısında maçın başlama vuruşu sonrası yediği golle Avrupa’da tarihe geçti.Sarı lacivertli temsilcileri Avrupa’da en erken gol yiyen takım oldu. Dinamo Kiev’in Brezilyalı Diogo Rincon ise sarı lacivertlilerin eski futbolcusu Rebrov’un Rüştü’den dönen topunu ağlara yollayarak 20. saniyede attığı bu golle Avrupa’da en erken futbolcu unvanını aldı.

Rekor G.Silva’nındı

Daha önce Avrupa’da en erken gol yiyen takım Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven, en erken gol atan futbolcu ise Brezilyalı Gilberto Silva’ydı. Arsenal forması giyen Gilberto Silva, 25 Eylül 2002 tarihinde Arsenal’in PSV Eindhoven’ı Hollanda’da 4-0 yendiği Şampiyonlar Ligi A Grubu maçında 20.07’nci saniyede topu filelere göndererek tarihe geçmişti.

Hürriyet
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

gecenin özeti;
              benim de duygularım ayrıca..

Yorum

gecenin özeti;
                aynı hisler bendede var..
                "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ergun Ata

Aslında Apoel takımı buruk bir sezon geçirmiş, tıpkı Fenerbahçe gibi. Şampiyonluğu son 3 haftada bir başka ezeli rakipleri Apollon’a kaptırmışlar. Apollon Lig, Apoel de kupa şampiyonu olmuş, dolayısıyla Süper Kupa maçını oynamışlar. Bu maçta Apoel takımı bir farkla öndeyken, 70. dakikada 10 kişi kalmış. 89. dakikada da golü yemiş ve maç uzatmaya gitmiş. Eksik kadrosuyla uzatmalarda maçı 3-1 kaybetmiş, Süper Kupa’yı da.
                  Bu maçı izleyen meslektaşlarımız, aşırı motivasyonun Apoel’e zarar verdiğini söylüyorlar. Kıbrıslı Rumlar tarafından çok nazik karşılanan Trabzonspor için en güzel haber bu. Ama kötüleri de var tabi: Orta alanları çok güçü. Rakibi hiç top yaptırmıyorlar. İnanılmaz bir seyirci destekleri var ki bu, Trabzonspor maçında daha da artar. Kadro dizilişleri genel olarak; 4’lü savunmanın önünde iki ön libero, ileride tek forvet, arkasında da her zaman ona destek veren iki kilit isim. Tempolu ve oyun disiplininden kopmuyorlar. Bunu engelleyecek tek unsur, aşırı motivasyon.
                  Trabzonspor, orta alanı güçlü bu gibi takımlara karşı, alan savunması yaparak, ikili, üçlü sıkıştırmalarla mücadele edip sonuca ulaşabilir. Kadrosu da buna çok uygun. Yattara, Gökdeniz ve Ömer Rıza gibi çabuk adamlar, her an iş bitirebilirler. Kayseri’de kaybın nedeni, rakibin öne geçmesinden sonra kalabalık tuttuğu savunmasında geniş alan seven oyuncuların düşünülmesi oldu. İkisi de bir işe yaramadı.
                  Trabzonspor, sadece aşırı motivasyon ve seyirci baskısı nedeniyle oyun disiplinini kaybetme olasılığı bulunan rakibine, Kayseri’deki gibi şaşırtıcı bir kadro çıkarmadığı, iyi direndiği ve mücadeleyi sabırla sürdürdüğü takdirde ikinci maç için kendine avantaj sağlayabilecek skoru bulur. Bordo mavililerin mücadele edeceği bir diğer unsur da aşırı sıcak. Artık Kayseri’den buna alışmış olmaları gerekiyor.

iyi yazmış ergun ata..

Yorum

gecenin özeti;
                    kesinlikle
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Trabzonspor-V.Manisaspor maçının hakemi Cem Deda.
                      Cem Deda, febe lehine yaptığı hakem hata(!)ları nedeniyle uzun süre maç alamamıştı zamanında. Bu olaydan sonra çıktığı ilk febe maçında yine aynı olayı tekrarlamıştı.

11 Ağustos Cuma:
                      20.00 Beşiktaş A.Ş. - Gaziantepspor: Kuddusi Müftüoğlu

12 Ağustos Cumartesi:
                      20.00 Gençlerbirliği - Fenerbahçe: Yunus Yıldırım

13 Ağustos Pazar:
                      19.00 Trabzonspor A.Ş. - Vestel Manisaspor: Cem Deda
                      20.00 Çaykur Rizespor - Sivasspor: Mustafa İlker Coşkun
                      20.00 Kayseri Erciyesspor - Bursaspor: Mehmet Fatih Gökçe
                      20.00 Denizlispor - Konyaspor: Abdullah Yılmaz
                      20.00 MKE Ankaragücü - Ankaraspor A.Ş.: Fırat Aydınus
                      20.00 Sakaryaspor A.Ş. - Antalyaspor A.Ş.: Özgüç Türkalp
                      21.30 Galatasaray A.Ş - Kayserispor: Selçuk Dereli

Yorum

• [QUOTE=FatihTekke9;413220]http://www.internetspor.com/v3/futbo...?haberID=30749

Ya bu Cavcav acayip adam.

Önce FBye PKK filan diyor,simdide "En büyük FB" diyor.

Manyak adam,...[/QUOT]

Cavcava helal olsun diyodum azize'ye kafa tutuyo diyodum. Ama şimdi beni çok şaşırttı. Ne kadar karaktersiz bi insanmış. Bu kadar laflar eden bi adam böyle 180 derece dönermi be.Ben bu işin altında bişeyler var diyorum. hayırlısı...

Yorum

• "En büyük Fener, başka büyük yok"
                          Gençlerbirliği ile Fenerbahçe arasında hafta sonu oynanacak olan lig maçı öncesi gerginlik sürerken, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile yaşadığı polemiklerle sürekli gündeme gelen Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, ortamı yumuşatacak, ama bir o kadar da şaşırtıcı açıklamalar yaptı.

FENERBAHÇE FORMASINI ELİNE ALAN İLHAN CAVCAV, 'EN BÜYÜK FENER, BAŞKA BÜYÜK YOK' DEDİ
                          Fenerbahçe formasını eline alarak, "En büyük Fenerbahçe. Başka büyük yok" diyen Cavcav, yine gündemin zirvesine yerleşti...

Aziz Yıldırım ile yaşadığı polemiklerin artık geride kalmasını isteyen İlhan Cavcav, zorlu Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçı öncesinde Fenerbahçe forması ile poz verdi. Sarı-lacivertli formayla görüntü vermekten çekinmeyen İlhan Cavcav, kameralar karşısında "En büyük Fenerbahçe. Başka büyük yok" dedi. Cavcav, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği formalarını yan yana olarak önüne koyup yaptığı açıklamalarında, futbolun dostluk ve kardeşlik olduğunu ifade ederek, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile yaşadıkları problemlerin ise biran evvel unutulması için temmenide bulundu.

"FENERBAHÇELİ YÖNETİCİLERİN YEMEK DAVETİNE GELMEMELERİNİN ALTINDA KASIT ARAMIYORUM"
                          İlhan Cavcav, Cumartesi günü oynanacak Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçı öncesinde, Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nu özel olarak yemeğe çağırmasıyla ilgili olarak, "Biz futbolun centilmenliği doğrultusunda, maçtan bir gün önce gerçekleştirmek üzere Fenerbahçe Yönetim Kurulu'na özel olarak yemek davetinde bulunduk. Bize, Nihat Özdemir imzalı bir yazı ile yoğunluklarını neden göstererek yemeğe katılamayacaklarını söylediler. Yemeğe katılamadıkları için üzgün değilim. Biz spora amatörce hizmet eden adamlarız. Yemeğe gelmemelerinin altında bir kasıt aramıyorum" diye konuştu. Cavcav, Aziz Yıldırım'a stada gelmesi durumunda dostluk elini uzatacağının altını çizerek, "Ben bu maçta evsahibi taraf olduğum için elbette gelirse Aziz Yıldırım'a dostluk elimi uzatır ve 'hoşgeldin' derim. Ama onun nasıl hareket edeceğini bilemem" ifadelerine yer verdi.

"TARAFTAR BANA AŞIRI TEPKİ GÖSTERİRSE GEREKLİ CEZAYI TFF VERİR"
                          Fenerbahçe karşısında kendi sahalarında oynamanın avantajını kullanmak isteyeceklerini belirten İlhan Cavcav, "İki taraf içinde önemli bir maç olacak. Biz kendi sahamızda oynama avantajını değerlendirmek istiyoruz. Sahaya galibiyet için çıkacağız. Umarım dostça, kardeşçe bir maç geçer ve hakeden kazanır" dedi. Tecrübeli başkan, Fenerbahçe taraftarından aleyhine bir tezahürat beklemediğini ifade ederek, "Bana karşı taraftarın bir tepkisinin olacağını zannetmiyorum. Bana karşı bir tepkide olsa ben kalkıp birşey yapmam. Bu konuyla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) aldığı kararlar var. Eğer aşırı bir tepki olur ve maçın gözlemcisi de bunu belirtirse gerekli cezayı TFF verir" şeklinde konuştu.

"KULÜP BAŞKANLARI TEŞVİK PRİMİNİ BİLMELERİNE RAĞMEN BİZZAT KONUYLA MUHATTAP OLMAZLAR"
                          Türkiye'de teşvik priminin varolduğunu iddia eden Cavcav, "Türkiye'de kanunların boşluğundan dolayı her zama söyledim, teşvik primleri her zaman olmuştur. Kulüp başkanları da bu konuyu bilmelerine rağmen, bizzat konuya muhatap olmazlar. Geçmişte yaşanan şike olaylarının gündeme getirilmesinin bir fayda sağlayacağını zannetmiyorum. Konuyla ilgili olarak, alınacak kararların ardından teşvik priminin de şike sayılmasıyla, tüm kulüplerin dikkatli davranması gerekir. Aksi davranışta bulunan kulüplere ise en büyük cezanın verilmesi gerekir. Geçmişe değil geleceğe bakmak daha faydalı olacaktır. Şikeleri önlemeyle ilgili meclisten çıkacak bir kanuna ise çok sıcak bakıyorum" ifadelerine yer verdi. İlhan Cavcav, 29 yıllık başkanlığı süresince teşvik primlerini hep duyduğunu ancak şahıs olarak işin içine hiç girmediğini sözlerine ekledi.

bu adam iyice bunadı,başkanlıktan düşünce azıttı yaww!! bunu da kaybettik
                          "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ergun Ata

Aslında Apoel takımı buruk bir sezon geçirmiş, tıpkı Fenerbahçe gibi. Şampiyonluğu son 3 haftada bir başka ezeli rakipleri Apollon’a kaptırmışlar. Apollon Lig, Apoel de kupa şampiyonu olmuş, dolayısıyla Süper Kupa maçını oynamışlar. Bu maçta Apoel takımı bir farkla öndeyken, 70. dakikada 10 kişi kalmış. 89. dakikada da golü yemiş ve maç uzatmaya gitmiş. Eksik kadrosuyla uzatmalarda maçı 3-1 kaybetmiş, Süper Kupa’yı da.
                            Bu maçı izleyen meslektaşlarımız, aşırı motivasyonun Apoel’e zarar verdiğini söylüyorlar. Kıbrıslı Rumlar tarafından çok nazik karşılanan Trabzonspor için en güzel haber bu. Ama kötüleri de var tabi: Orta alanları çok güçü. Rakibi hiç top yaptırmıyorlar. İnanılmaz bir seyirci destekleri var ki bu, Trabzonspor maçında daha da artar. Kadro dizilişleri genel olarak; 4’lü savunmanın önünde iki ön libero, ileride tek forvet, arkasında da her zaman ona destek veren iki kilit isim. Tempolu ve oyun disiplininden kopmuyorlar. Bunu engelleyecek tek unsur, aşırı motivasyon.
                            Trabzonspor, orta alanı güçlü bu gibi takımlara karşı, alan savunması yaparak, ikili, üçlü sıkıştırmalarla mücadele edip sonuca ulaşabilir. Kadrosu da buna çok uygun. Yattara, Gökdeniz ve Ömer Rıza gibi çabuk adamlar, her an iş bitirebilirler. Kayseri’de kaybın nedeni, rakibin öne geçmesinden sonra kalabalık tuttuğu savunmasında geniş alan seven oyuncuların düşünülmesi oldu. İkisi de bir işe yaramadı.
                            Trabzonspor, sadece aşırı motivasyon ve seyirci baskısı nedeniyle oyun disiplinini kaybetme olasılığı bulunan rakibine, Kayseri’deki gibi şaşırtıcı bir kadro çıkarmadığı, iyi direndiği ve mücadeleyi sabırla sürdürdüğü takdirde ikinci maç için kendine avantaj sağlayabilecek skoru bulur. Bordo mavililerin mücadele edeceği bir diğer unsur da aşırı sıcak. Artık Kayseri’den buna alışmış olmaları gerekiyor.
                            Bu Erdun Ata'ya da gıcık olmaya başladım. Eskiden en beğendim birkaç yazardan biriyken şimdi yonetimi eleştirme dozundan dolayı beğenmiyorum. İnşallah kendini düzeltir. Okur kaybediyor...
                            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                            - Eomer -

Yorum

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              iyi yazmış ergun ata..
                              e.atanın anlattığına göre karşımızda real madrid var. ya geçin bunları eğer biz bu takımı eleyemezsek yuh olsun bize.kimse bana geçen seneyi hatırlatmazsın,zaten ayıp bir yenilgiydi.

Yorum

• Stephan Appiah'ın cezası ağır oldu
                                10 Ağustos 2006 16:25

Erciyes maçında rakibi Emre Toraman ile kavga eden F.Bahçeli Stephan Appiah'ın cezası PFDK tarafından açıklandı. Ganalı yıldıza attığı kafa pahalıya patladı...

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçeli futbolcu Appiah'a 3 maç oynamama cezası verdi.

PFDK, bugün yaptığı toplantıda, Kayseri Erciyesspor maçında rakip futbolcuya centilmenlik dışı hareketi nedeniyle kırmızı kart gören Ganalı futbolcuyu 3 maç oynamama ile cezalandırdı
                                "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X