Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Barthez Trabzonspor’u tanımıyor

Son zamanlarda bazı gazetelerde adı Trabzonspor ile anılan ünlü kaleci, Fransa'nın ünlü spor gazetesi L'Equipe'e yaptığı açıklamada, 2 yıl daha futbol oynadıktan sonra futbolu bırakmayı düşündüğünü belirterek, futbola ilk başladığı Toulouse takımına dönmek istediğini kaydetti.

Dünya Kupası'nda final oynayan Fransa Milli Takımı'nın kalesini koruyan 35 yaşındaki file bekçisi, Marsilya ile sözleşmesinin dolmasının ardından kulüp arayışlarını sürdürüyor. Barthez, ''Futbol oynadığım sürece milli takımın kalesini korumak isterim, ama sanırım gelecek maç itibariyle kadroda olmayacağım. 2 yıl daha oynamak istiyorum, ancak kariyerimin sonuna gelmiş de olabilirim. Tanımadığım bir kulüpten gelen transfer teklifini reddettim'' dedi.

1998 yılında Dünya şampiyonu olan Fransa Milli Takımı'nın kalesini koruyan Barthez, Marsilya'nın yanı sıra Monaco ve Manchester United takımlarında da forma giymişti.

Yorum

• İlk olarak FatihBaltaci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Son zamanlarda bazı gazetelerde adı Trabzonspor ile anılan ünlü kaleci, Fransa'nın ünlü spor gazetesi L'Equipe'e yaptığı açıklamada, 2 yıl daha futbol oynadıktan sonra futbolu bırakmayı düşündüğünü belirterek, futbola ilk başladığı Toulouse takımına dönmek istediğini kaydetti.

Dünya Kupası'nda final oynayan Fransa Milli Takımı'nın kalesini koruyan 35 yaşındaki file bekçisi, Marsilya ile sözleşmesinin dolmasının ardından kulüp arayışlarını sürdürüyor. Barthez, ''Futbol oynadığım sürece milli takımın kalesini korumak isterim, ama sanırım gelecek maç itibariyle kadroda olmayacağım. 2 yıl daha oynamak istiyorum, ancak kariyerimin sonuna gelmiş de olabilirim. Tanımadığım bir kulüpten gelen transfer teklifini reddettim'' dedi.

1998 yılında Dünya şampiyonu olan Fransa Milli Takımı'nın kalesini koruyan Barthez, Marsilya'nın yanı sıra Monaco ve Manchester United takımlarında da forma giymişti.
      Biz seni çok iyi tanıyoruz Barthez, Manchester'deyken elinden kaçırdığın toplar hala aklımızda.

Yorum

• ne olur tanı bizi...oturdum ağlayrım..yemeden içmeden kesildim!

Yorum

• biz seni hiç tanımayruk...
          Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

Ay yerim ben senin havalarını Allahın dekolte kafalısı...

Yorum

• Jefferson kadroda yok
              Pazartesi günü yapılan sabah antrenmanı sırasında sağ elinde darbeye bağlı yumuşak doku zedelenmesi meydana gelen Jefferson’a uygulanan tedaviden yanıt alınamayınca, Brezilyalı kaleci APOEL maçının kadrosundan çıkarıldı. Jefferson’un yerine Ahmet Şahin karşılaşma kadrosuna dahil edildi.
              Bu arada APOEL maçının 19 kişilik kadrosu da açıklandı. Takımda şu isimler bulunuyor:

1- TOLGA ZENGİN
              2- AHMET ŞAHİN
              3- FATİH AKYEL
              4- CELALEDDİN KOÇAK
              5- MILAN STEPANOV
              6- ÇAĞDAŞ ATAN
              7- MURAT OCAK
              8- ERDİNÇ YAVUZ
              9- UFUKHAN BAYRAKTAR
              10- FERHAT ÇÖKMÜŞ
              11- ENİS KAHRAMAN
              12- HÜSEYİN ÇİMŞİR
              13- MIROSLAW SZYMKOWIAK
              14- HASAN ÜÇÜNCÜ
              15- GÖKDENİZ KARADENİZ
              16- UMUT BULUT
              17- IBRAHIMA YATTARA
              18- CEM DEMİR
              19- ÖMER RIZA

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                biz seni hiç tanımayruk...
                muuhahahaha bu cümlen başımdan geçen bir olayı anımsattı bana üniversite yıllarında kampüste otururken karşımdaki arkadaş bana göz işaret i yaparak arka tarafımda bana bakan birini işaret etmişti döndüm benden bayağı büyük orta yaşta birisi, beni çağırdı yanına gittik tabi abimiz yaşında adam buyrun dedim beni tanıdın mı dedi hayır dedim beni tanımayanı ben hiç tanımam dedi bende o zaman sorun yok dedim gülerek geldim tekrar oturdum masama.. sonradan öğrendim ki uzaktan bi akraba imiş.muuhahahahahaha
                TrabZonguldaklı...

Yorum

• Apoel Türk basınına karartma uyguluyor...

Trabzonspor'un rakibi Apoel Türk basınına karartma uyguluyor...

Trabzonspor ile UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçını yapacak olan Kıbrıs Rum kesiminin Apoel kulübünün yöneticileri, takımın maç hazırlıklarını görüntülemek isteyen Türk basınına izin vermedi.
                  Türk basın mensuplarının, Apoel'in antremanlarından kısa da olsa görüntü alma isteğini geri çeviren kulüp yöneticileri, Türk basınına demeç vermeyi de reddetti.
                  Bu arada Trabzonspor, Apoel ile 10 Ağustos Perşembe akşamı TSİ 21.00'de yapacağı maç için bu akşam Rodos Adası üzerinden Güney Kıbrıs'a gelecek. Rum gazeteleri, Trabzonspor'un gelişi sırasında geniş güvenlik önlemleri alınacağını, Trabzonspor'un yarın, maçın yapılacağı GSP Stadı'nda antrenman yapacağını yazdı. Trabzonspor taraftarlarının Güney Kıbrıs'a gelmeyecekleri, yalnızca takımın bazı yöneticilerinin geleceği belirtilen haberlerde, maçı izlemek için KKTC'den otobüslerle taraftarlar geleceği ve onlar için tribünlerde yer ayrılacağı kaydedildi. Maç için, dün itibariyle yaklaşık 14 bin biletin satıldığı bildirildi.
                  Rum polisi, maç nedeniyle geniş güvenlik önlemleri aldı. Maç günü statta 400 Rum polisi görev yapacak. Taraftarlar stada 4 yönlü kontrolden geçerek alınacak ve sahanın kapıları saat 20.30'da kapanacak.
                  Öte yandan Rum yetkililer, geçen yılki Anorthosis Famagusta-Trabzonspor maçında olduğu gibi, KKTC'de görev yapan Türkiye vatandaşı basın mensuplarına maçı izlemeleri için henüz izin vermedi.

milliyet
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Lig borsada da kötü başladı

İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında (İMKB) işlem gören, süper lig takımlarından Galatarasay, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri yatırımcılarına kaybettirdi.
                    İMKB verilerinden elde ettiği bilgiye göre, 2002 yılında Beşiktaş ile aynı dönemde halka açılan Galatasaray Sportif A.Ş. hisseleri, Borsada son günlerin en çok kaybettiren hisseleri arasında yer alıyor.

Lige Ankaraspor beraberliği ile başlayarak taraftarını üzen Galatasaray, Galatasaray Sportif A.Ş. ile Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği A.Ş.'nin birleşmesine ilişkin haberlerin ardından İMKB'de de yatırımcısını üzdü.

Hızla değer kaybetmeye başlayan şirket hisseleri, dün günlük bazda yüzde 16,67 oranında değer yitirmişti.

Şirket hisseleri yıllık bazda yatırımcısına yüzde 29,49 oranında kaybettirdi. Galatasaray Sportifin piyasa değeri yaklaşık 201 milyon 465 bin YTL seviyesinde bulunuyor.

İLK MAÇTA MAĞLUP
                    Ligin başlangıcında yaptığı ilk karşılaşmada Vestel Manisaspor'a 1-0 yenilen Beşiktaş da Borsada yatırımcısını üzen şirketlerden oldu. Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş.'nin hisseleri yıllık bazda en çok kaybettiren şirket oldu. Şirketin hisseleri yıllık bazda yüzde 46,32 oranında değer yitirdi.

Beşiktaş'ın piyasa değeri ise 124 milyon 800 bin YTL oldu.

TRABZON YILLIK BAZDA KAZANDIRDI
                    Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ardından Borsaya gelen Trabzonspor hisseleri de ligin açılışına denk gelen ilk haftada İMKB'de yatırımcısını sevindiremedi.

Trabzonspor Sportifin hisseleri yatırımcısına ilk işlem gününde 1,85 oranında kaybettirirken, yıllık bazda yüzde 4,74 oranında değer kazandı.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş.'nin piyasa değeri yaklaşık 135 milyon YTL oldu.

FENERBAHÇE DE İMKB'DE KÖTÜ BAŞLADI
                    Kayseri Erciyesspor'u 6-0 yenerek 4 büyükler arasında lige en iyi başlangıcı yapan Fenerbahçe, Borsadaki Fenerbahçe Sportif Hizmetler San. ve Tic. A.Ş. hisseleriyle ise yatırımcısını sevindiremedi.

Ligin başlangıcına gelen haftaya yüzde 0,44 oranında değer kaybıyla başlayan şirketin hisseleri yıllık bazda yüzde 8,65 oranında yükseldi.

Fenerbahçe Sportif, 4 büyükler arasında en fazla kazandıran hisse senedi kağıt oldu.

Fenerbahçe'nin piyasa değeri de yine 4 büyük takım arasında en yüksek değere ulaşarak 567 milyon 500 YTL oldu.

Yorum

• Trabzonspor'u tanımayan bir fransız olamaz.o lyon maçları unutulurmu be .öyle bir taniyodur ki,galiba hatırlamak barthez'in işine gelmiyor...

Yorum

Hani derler ya Aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş. Bunlarınki de o hesap kaale almaya bile değmez.
                        söylenecek başka da söz yok bravo kardeş doğru söylüyorsun

Yorum

• Apoel-Trabzon maçına 400 polis
                          UEFA Kupası 1. Ön Eleme Turu'nda deplasmanda Apoel ile oynayacağı karşılaşma için bugün Kıbrıs Rum Kesimi'ne gelecek olan Trabzonspor'un, adaya gelişi sırasında yoğun güvenlik önlemlerinin alınacağı belirtildi.

Perşembe günü oynanacak karşılaşma için bugün akşam saatlerinde Kıbrıs Rum Kesimi'ne gelecek olan Trabzonspor'un, adaya gelişi sırasında yoğun güvenlik önlemlerinin alınacağı, Perşembe günü oynanacak karşılaşma için de stat ve çevresinde 400 polis memurunun görev yapacağı belirtildi.
                          Öte yandan, Apoel-Trabzonspor maçı için şu ana kadar 14 bin bilet satıldı

Kaynak: IHA
                          Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonspor, Kıbrıs Rum Kesimine gitti...

Trabzonspor, Kıbrıs Rum Kesimine gitti...

Trabzonspor, 10 Ağustos Perşembe günü UEFA Kupası 2. ön eleme turunda Apoel FC ile yapacağı maç için Kıbrıs Rum kesimine gitti.
                            Olympic Havayolları'na ait özel uçakla Rodos Adası'na gidecek olan kafile, bir süre burada bekledikten sonra Kıbrıs Rum kesimine hareket edecek.
                            Kulüp başkanı Nuri Albayrak, Trabzon Havaalanı'nda yaptığı açıklamada, geçen yıl Kıbrıs Rum kesiminin Anorthosis Famagusta takımına elendiklerini anımsatarak, ''İnşallah avantajlı bir skorla dönüp, burada turu atlayacağız'' dedi.
                            Futbolcuların inançlı olduğunu ifade eden Albayrak, ''Takımımıza inanıyor ve güveniyoruz. İyi bir sonuçla döneceğimize yönetim olarak biz de inanıyoruz'' diye konuştu.
                            Bordo-mavili futbolcu Fatih Akyel ise geçen sezon Trabzonspor'un, Kıbrıs Rum kesimi takımına elendiğini belirterek, ''Bu sene aynı kazaya uğramak istemiyoruz. İyi bir futbol oynayarak, Trabzon'a istediğimiz sonuçla döneceğiz'' dedi.

KAFİLE 63 KİŞİ
                            Bordo-mavili takımın yer aldığı uçakta, gazeteciler ve yönetim kurulu üyeleri de dahil toplam 63 kişi bulunuyor.
                            Kıbrıs Rum kesimine kafileyle birlikte taraftarlar gelemezken, bordo-mavili takımı KKTC'den gelecek taraftarların desteklemesi bekleniyor.
                            Öte yandan, havaalanında bavullarından biri kaybolan Yattara'nın moralinin bozuk olduğu gözlendi.

Yorum

• İlk olarak ts_unami61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hayret ya davet geliyo 2. lige bizimkiler kabul etmiyo.
                              aga daha takım hazır değil oyuncularda tecrübeli değil zaten çıksakta büyük ihtimalle geri düşecek takım..ayrıca maçlar farklı şehirlerde olacak birde onun masrafları war tabii
                              ...anti-klişe timi...

Yorum

• Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme
                                21:45 Austria Wien 1 1 Benfica 67'
                                22:05 Dinamo Zagreb 0 0 Arsenal Devre Arası
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 08.08.2006, 23:07.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X