Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hala marceloyu eleştirenleri anlamıyorum bu yönlerini herkes biliyo zaten bilinmeyen yönlerden bahsedin sadece olumsuzlukları söyleyerek insanları karamsarlığa itmenin bi anlamı yok sonuçta burdaki çoğu kişi marcelinhonun ne gibi olumsuzlukları ve ve aynı zamanda ne kalitede olduğunu biliyo hele bi lig başlasın marcelinho oynasın gerçek cevabı alacaklardır

Yorum

• Kayserispor, Trabzonspor Maçının Bilet Fiyatlarını Belirledi
      Kayserispor'da Cumartesi Günü Oynanacak Trabzonspor Maçının Bilet Fiyatları Kale Arkası 5 Ytl, Açık 10 Ytl Ve Kapalı Tribün 30 Ytl Olarak Belirlenirken, Giriş Ücretlerini En Makul Düzeye Çektiklerini Belirten Kulüp Başkanı Recep Mamur, Taraftarlardan Takımlarını Yalnız Bırakmamasını İstedi.

Kayserispor`da cumartesi günü oynanacak Trabzonspor maçının bilet fiyatları kale arkası 5 YTL, açık 10 YTL ve kapalı tribün 30 YTL olarak belirlenirken, giriş ücretlerini en makul düzeye çektiklerini belirten Kulüp Başkanı Recep Mamur, taraftarlardan takımlarını yalnız bırakmamasını istedi.

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, ``Bilet fiyatlarımız zaman zaman değişiklik gösterebilir. Ancak taraftar desteği için fedakarlık yaparak bilet fiyatlarını oldukça aşağıya çektik. Fedakarlık sırası taraftarda. Kayseri kentine yakışır bir Kayserispor oluştururken gösterdiğimiz maddi çabaya, taraftarımızın da saygı duymasını, bize karınca kararınca katkıda bulunmasını bekliyoruz. Onların desteği ile ilk maçımızdan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum`` dedi.

Kayserispor, Trabzonspor hazırlıklarını teknik direktör Ertuğrul Sağlam Tiran maçını izlemek için Arnavutluk`ta olmasından dolayı antrenör Mutlu Topçu, Birol Berkem, Öztürk Tanrıbilir yönetiminde yaptığı çalışma ile sürdürdü. Sarı kırmızılı futbolcular yarın yapılacak çift kale maçtan sonra Kadir Has Tesisleri`nde kampa girecek.

(Doğan Haber Ajansı)

Yorum

• TRABZONSPOR BAŞKANI NURİ ALBAYRAK TAKA’YA AÇIKLADI...

TRABZONSPOR BAŞKANI NURİ ALBAYRAK TAKA’YA AÇIKLADI
        Trabzonspor başkanı Nuri Albayrak son günlerde tartışma konusu olan kaleci olayına açıklık getirdi.Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Zeki Sancak ve Spor müdürümüz Hamza Mısır’a konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Albayrak “Çok iyi bir kadro oluşturduk,yeni kalecimizde 2-3 sonra takıma katılacak”dedi.Nuri Albayrak Fatih Tekke nin Trabzonspor için tartışılmayacak bir değer olduğunu ve emeğinin tartışılamayacağını vurgulayarak “Hem kulübümüz hem de Fatih için şartlar oluştuğundan bu transfere yönetim kurulu olarak onay verdik”ifadesini kullandı. Öte yandan kaleci olayında Lazoroni ve As başkan Haşim Sayitoğlu nun başkan Nuri Albayrak ile kaleci konusunda ters düştüğü şeklindeki haberlerin asılsız olduğu da belirtildi.

Yorum

• üsteki konularla alakası olmadığını biliyom ama son haber

GALATASARAY'A İSİM HAKKI ŞOKU

İSTANBUL - Galatasaray Kulübü, kozmetik sektöründe "sarı-kırmızı" adının kullanım hakkını Fonex firmasına kaptırdı.
          2 Ağustos 2006 Çarşamba -- 12:36:00

fonex firması kime ait biliyniz mi bir akçaabatlı iş adamı bizimkiler içerken kuşatıyo.... zarar zarar verilsin o tolga oraya geldikçe benim onlara olan sinirim 2 kat daha arttı
          [ille d' 7]

Yorum

• aynı hataya düşmeden bordo-maviyi alalım o zaman...
            ayrıca başkan diğer transferler konusunda bir şey dememiş mi..
            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Bordo-mavi'nin isim hakkı zaten Trabzonspor da.
              Yalnızca Galatasaray isim hakkını almamış.

Yorum

• BORDO MAVİ zaten klubümüz adına alınmıstır yıllar oldu alalı bildiğim kadarı ile
                Benim yaradılışımda fevkalade olan bir şey varsa,TÜRK olarak dünyaya gelmemdir....Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• BORDO MAVİ. Klübümüz adına tecilidr arkadaşlar. Bordo Mavi kanunen bizmdir.
                  İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• Haberler

Hazırlıklar sürüyor
                    Takımımız, ligin ilk haftasında Kayserispor’la yapacağı maçın hazırlıklarına bugün çift antrenman yaparak devam edecek.

Saat 09.30’da yapılan günün ilk idmanında takımımız, fizik antrenmanı yaptı.

İdmana, sağ ayak tendonunda ödem oluşan Feridun, dün bağırsak enfeksiyonu geçiren Ferhat ve izinli olan yeni transferimiz Marcelinho katılmadılar. PAF Takımla yapılan hazırlık maçında dizine darbe alan Cem ile idman eksiği olan Erdinç ise takımdan ayrı çalıştı.

Takımımız günün ikinci antrenmanını saat 17.00'de yapacak.

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bu son 2-3 hafta icinde gördügüm resimlerde szymek hic gülmüyor, gülümsemiyor hep düsünüyor gibi, belki mutsuzdur solda oynatildigindan ?

Yorum

• arkadaslar ferhat çökmüşü göremedim...
                          ----------------
                          lig tarihinden bir bilgi :
                          --------------------
                          FENERBAHÇE AVERAJLA LİGDE KALDI-

Lig tarihinin 16 kezle Galatasaray ile birlikte en çok şampiyon olan takımı Fenerbahçe, 1980-81 sezonunda küme düşmekten gol averajıyla kurtuldu.

Rizespor'un 29 puanla ligden düştüğü sezonda, Fenerbahçe; Altay, Adana Demirspor ve Boluspor ile birlikte aynı puanı toplayarak, gol averajıyla ligde kaldı.

--------------------------------------
                          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• arkadaşlar zeki çölü severim ama bu yazıyı yazmasının sebebini anlamadım sen trabzonsporlusun olaya niye bizanslı yaklaşımı yapıyorsun .Birde kardeşim sen nereden biliyorsun trabzonun şampiyonluğa dahi oynuyamıyacağını kahin misin nesin ulan geçen sene bizi şampiyonluğun adayı gösterdiler o zaman konuşsaydın eyyam yapacağına ben trabzonu beğendim diyeceğine bakın takım kötüde olsa iyi motivasyonla şampiyonluğa oynar. Benim demem şu biz inanırsak oyuncular inanırsa olamıyacak şey yok tabiki Allahın izniyle ben arkadaşlardan koşulsuz destek istiyorum yönetimin olsun futbolcunun olsun moralini bozan şeylere müsade etmeyelim yapacak arkadaşları uyaralım.
                            ZEKİ ÇÖLE BİR ARKADAŞ MAİL HAZIRLASINDA ATALIM
                            sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• İlk olarak canibus tarafından gönderildi
                              bu son 2-3 hafta icinde gördügüm resimlerde szymek hic gülmüyor, gülümsemiyor hep düsünüyor gibi, belki mutsuzdur solda oynatildigindan ?
                              katılıyorum.bence mutsuz.çünkü onun yeri orası değil.adamı kendi mevkiisinde oynatsınlar ya
                              Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
                                arkadaslar ferhat çökmüşü göremedim...
                                ----------------
                                lig tarihinden bir bilgi :
                                --------------------
                                FENERBAHÇE AVERAJLA LİGDE KALDI-

Lig tarihinin 16 kezle Galatasaray ile birlikte en çok şampiyon olan takımı Fenerbahçe, 1980-81 sezonunda küme düşmekten gol averajıyla kurtuldu.

Rizespor'un 29 puanla ligden düştüğü sezonda, Fenerbahçe; Altay, Adana Demirspor ve Boluspor ile birlikte aynı puanı toplayarak, gol averajıyla ligde kaldı.

--------------------------------------
                                ppuahhaa bunu da öğrenmiş olduk artık kullanırız

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X