Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lig Tv'de Ankaraspor'un idmanında Adem'le röportaj yaptı. Çocuğun morali baya bozulmuş tabi. Yine de trabzon için kötü bir şey demedi, her iki takım için de hayırlı olur inşallah dedi...

Yorum

• Yok ya Parthezi ne yapacagiz cok hata yapiyo o en iyisi Puffon bence.

Saka maka bi yana barthez nerden cikti birden ?

Yorum

• İlk olarak vse61 tarafından gönderildi
        Lig Tv'de Ankaraspor'un idmanında Adem'le röportaj yaptı. Çocuğun morali baya bozulmuş tabi. Yine de trabzon için kötü bir şey demedi, her iki takım için de hayırlı olur inşallah dedi...
        Adem iyi uşaktur,kötü birşey demez.
        ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

Lig Tv'de Ankaraspor'un idmanında Adem'le röportaj yaptı. Çocuğun morali baya bozulmuş tabi. Yine de trabzon için kötü bir şey demedi, her iki takım için de hayırlı olur inşallah dedi...
          Adem'e yanlış yapıldı.
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi
            Adem'e yanlış yapıldı.

Fatih Sultan Tekke gibi bir efsanenin bile takımdan ayrıldığı bir sezonda başarı için ne gerekiyorsa yapılmalı bence... yönetim ve teknik kadronun tasarrufudur, bence beklemekten başka çare yok sonuçları için... ama gönderiliş tarzı ile ilgili olayın iç yüzünde bir şey varsa bu tabi ki tartışılır....
            NIGHTMARE OF BYZANTIUM

Yorum

• karadenizde sallamaya başladı artık fotomaça özendiler heralde

Yorum

• İlk olarak canibus tarafından gönderildi
                Yok ya Parthezi ne yapacagiz cok hata yapiyo o en iyisi Puffon bence.

Saka maka bi yana barthez nerden cikti birden ?

Hayatımda Barthez kadar kötü bi kaleci görmedim.Lig tv de onun yaptığı hatalardan klip yapmışlar.Jefferson ve ya Tolga olursa Pletikosa.Ne Barthezi.Hem bi kaleciye o kadar para verilir mi?Resmen sallamışlar
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• bir yaşıma daha girdim,barthez istenmiyor kalemize
                  barthez 1 sezonda 3 maçta hatalı ve komik gol yer 10-15 maçı tek başına alır...

Yorum

• İlk olarak fincher_se7en tarafından gönderildi
                    bir yaşıma daha girdim,barthez istenmiyor kalemize
                    barthez 1 sezonda 3 maçta hatalı ve komik gol yer 10-15 maçı tek başına alır...
                    Fransada alternatif olmadığı için oynatıyorlar onu .Manchester dan kovulmuş bir adam.Bir şampiyonlar ligi maçı hatırlıyorum Manchester - Deportivo.Adam katletti resmen.Hem telaffuz edilen para 3.5 milyon Euro.Bu paraya Denilson+Pletikosa alınır.Hem haber asparagas bence tartışmaya gerek yok
                    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• haber asparagas olabilir,fiyat da çok pahalı kabul ama barthez dediğiniz gibi kötü bir kaleci değil.son dünya kupasında gayet iyiydi.bi dönemin tartışmasız dünyanın en iyi kalecisiydi.manchesterdan kovuldu da biz manchesterdan iyi takımmıyız anlamadım...

Yorum

röportajı nerenizle dinlediniz bilmiyorum adam basarılı olup 3 büyük kulüpte forma giymek istiyomus adam yıllardır icimizde daha bizi hazmedememiş

Yorum

• İlk olarak esTeban tarafından gönderildi
                          röportajı nerenizle dinlediniz bilmiyorum adam basarılı olup 3 büyük kulüpte forma giymek istiyomus adam yıllardır icimizde daha bizi hazmedememiş
                          onun savunmak icin söylemiyorum daha düsünerek konusabilirdi ama zaten adamin türkcesi yetersiz ona hedefinde istanbul varmi diye sorulduysa o sekilde cevap verdi..ama ben iyi hatirliyorum fatih antepte oynuyordu asagi yukari ayni sekilde gönderilmisti..bi yerlere gelmek icin 4 büyüklerde oynamak gerekir özellikle 3 büyükte demisti.kirgindi koparalidigi yerden..
                          büyütmemek gerekir..olayi dramatize etmeninde anlami yok.
                          insallah adem orda basarili olup hedeflerine ulasir.eger benide o sekilde ayirsaydilar kendimi gösterip bazilarini pisman etmek isterdim.adem eger istanbul takimlarina gidipte basarili olursa bunu yapmis olur..
                          herneyse o yoluna biz yolumuza ama bence gönderilis bicimi dogru degildi..
                          onu savunmak icin söylemiyorum sadece ona karsi yanlis yapildi o kadar..insallah kadrodaki diger futbolculara o sekilde davranilmaz..
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

adem iyi bi insandı ve her zamanda elinden geleni yapmaya çaılıştı ne yapalım kısmet buymuş bizim yönetimimiz zamanından beri hatalar yapmıştır hani vefasızlık gibi hatalar yada ani kararlar gibi bunların çok örnekleri var ha dogru yada yanlış bunu kurum içinde olup kuruma göre kararı verenler iyi bilir.. dedigim gibi adem senle bi sorunumuz yok herzaman en iyi olmaya çalış daha gençsin inşallah ilerde birgün çok iyi bi adem olarak trabzonsporumuzun formasını giyersin......
                            ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                            **ARSİNLİ AKREP**
                            **61*77**

Yorum

• Basında Pletikosa transferi iyice yaygınlasmaya basladı.Bir deil,birkac tane yayın organı aynı seyi idda ediyosa bu yıl kalemizi Pletikosa'nın koruma ihtimali hicde azımsanıcak derecede deil.
                              ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• yönetim çıkıp ronaldinho'yu alıyoruz dese yorumlar :

"dünya kupasında varlık gösteremedi"
                                "çok şahsi oynuyor"
                                "defansif yönü yok"
                                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X