Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
    hacklemis olsalar yerlerine bisiyler kordular dalga icin
    oda doru bişiler yazarlardı..inş müjde için hazırlık yapıyolardır

Yorum

• Arkadaşlar burda ne olup bitiiğni bilmeden yorum yapıp gündem oluşturuyoruz. Ertesi gün gazetelerde bu sefer moralimiz bozuluyor. Rum maçları zaten gergin geçecek gerginlik yapmayalım boşverin kazasız belasız atlatalım şunu
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

hacklemis olsalar yerlerine bisiyler kordular dalga icin
        Tabi ki...

Yorum

• Transfer Dosyasına Gellllll!!!

editediteditedit

Yorum

• daha önce yazıldımı bilmiyorum ama trt ankaraspor ankaragücü maçını veriyor bizim Djokay da ankarasporda oynadı.maç az önce bitti.

transfer komitemiz mossoro ve wagner için aylarını brezilyada internacional takımıyla geçirdi bu adamlar aynı takımda oynayan Sobisi hiç mi görmedi.türkiyenin en iyi forvetini sattık, ligde orta hali ne kadar forvet varsa hepsini topladık.nokta transfer dedikleri bu mu oluyor.

aylar önce maliyeti 10 milyon doları bulan oyuncuyu hibe edeceğim diyen başkan aradan aylar geçmesine rağmen ortada kazanması gereken bir seçim kalmamışken daha bi birkaç hafta önce 1 hafta içinde maliyeti 12 milyon doları bulan bir futbolcu getiriyoruz demedi mi?peki neden söyledi.amacı ne? bu taraftarı neden aptal yerine koyuyorsunuz.2 hafta zaman kazanıp marcelinho mu denilson mu wagner mi mossoro mu derken bu takımın yıldızını 2 yedek oyuncu transferinin gölgesine sığınarak nasıl satarsın.

başkanın bize yıldız diye yutturacağı marcelinhonun maliyeti 3 milyon dolar(12 milyon dolara uzaktan bile yaklaşmamış üstelik cebinden vereceğini hiç sanmıyorum) bu adamı almak için neden bu kadar beklediler çingene pazarlığı yapıp almanya kampına yetiştirilmeyen transferlerin hesabını nasıl verecekler.orduspora 5 tane attık ya oh ne güzel kralda biziz padişahta.bu taraftar orduya atılan 5 golle uyumaz.
            Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• Trabzonspor - Orduspor Maçı Sonrası

Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni, Orduspor Maçının Ardından Düzenlediği Basın Toplantısında, Fatih Tekke'nin Transferi Nedeniyle Üzgün Olduğunu Söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni, Orduspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, Fatih Tekke`nin transferi nedeniyle üzgün olduğunu söyledi.

Lazaroni, ¨Çünkü ben Fatih` in devam edeceğini düşünüyordum. Tabii ki zorluk çekeceğiz onun gidişinin ardından. Ama yarın bunu unutup daha çok çalışmamız gerekiyor. Tabii ki Fatih` in yerini doldurmak için birilerine bakacağız. Ama bu şimdiye kadar istediğim transferlerden herhangi birinden vazgeçtiğim anlamına gelmiyor. Kimse bir gol kralının, büyük kaptanın yerini dolduramaz. Ben de bir Trabzonspor taraftarı olarak çok üzgünüm. Ama onun yerine oynayacak oyuncuya da güven vermemiz gerekiyor. Dün Fatih benim yanıma geldi ve Başkan` ın kendisini istanbul` a çağırdığını söyledi. Dün gece oradaydı. Ama sonuç ne oldu tam olarak bilmiyorum. Fatih bana iyi bir fırsat olursa gideceğini söylemişti. Gidiş kararı almasında birçok etken olduğunu söyledi. Ben bundan sonra artık önümüze bakmamız gerektiğini düşünüyorum¨ dedi.

Lazaroni, UEFA Kupası ön eleme turunda çıkan Kıbrıs Rum Kesimi`nin Apoel takımını da değerlendirerek, ¨Rövanşı olan bir maç. 180 dakika olarak düşünüyoruz. İki maçta da elimizden geleni yapmalıyız. Geçen seneki kazanın başımıza gelmemesi için sahada daha üretken olmalıyız. UEFA` da her zaman karşındakinden daha iyi olmak zorundasın. Saha dışı olayların bizi etkileyeceğini düşünmüyorum. Çünkü FIFA, bu tür olaylarda çok net tavır koyuyor. Ben o yüzden sadece sahada yapacaklarımıza bakıyorum¨ dedi.

Lazaroni, Orduspor maçının değerlendirirken de, ¨Takım ruhu adına şimdiye kadar çok önemli adımlar attık. Oyuncularımın arasındaki iliteşim ve pas yüzdesi yükseliyor. Ama her zaman daha ileriye gitmemiz gerek. Bugün bizim için güzel bir gün oldu¨ diye konuştu.

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu da, transferde henüz net birşey olmadığını belirterek, ¨Ancak görüşmelerimiz pozitif şekilde devam ediyor. Ersen ve Musa konusunda kulüpler arasında prensip anlaşması yapıldı. Ancak bu bilgi basına sızınca problem oldu. Henüz oyuncularla anlaşma sağlanamadı. İki kulüp de karşılıklı olarak oyuncularla görüşüyor. Biz de görüşeceğiz. Olmayabilir de¨ dedi.

UEFA Kupası 2. Ön Eleme Turu kurasını değerlendiren Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, rakiple ilgili sadece futbolu düşündüklerini açıkladı. Trabzonspor` un tek amacının turu geçmek olduğunu kaydeden Sayitoğlu, ¨Amacımız sadece UEFA Kupası` nda yolumuza devam etmektir. Hedefimizi iki maçta elde edeceğimiz sonuçlarla gerçekleştirmek doğrultusunda hazırlıklarımızı yapacağız. Bu yıl turu geçen taraf biz olmalıyız. Futbolda her türlü takımla eşleşmek mümkün. Hatta önceki rakiplerinizle tekrar karşılaşabilirsiniz bile. Bu seferki rakibimiz de Kıbrıs Rum Kesimi`nden bir takım oldu. Biz futbolumuzu fair - play çerçevesinde oynayarak turu geçen taraf olmak istiyoruz. APOEL maçını Anorthosis maçının bir intikamı gibi görmüyoruz. Bizim için önemli olan Trabzonspor` un lig ve Avrupa maratonunda nasıl bir performans sergileyeceğidir. Rakibimizin hangi ülkeye ait olduğu fazlaca önemli değil¨ dedi.

Haber ve son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomi gündemi, yerel ve dünya haberleri. Haberler.com, Türkiye’nin son dakika haber sitesi.

Yorum

• Sayitoğlu: Bir yabancı futbolcuyla bu akşam anlaşabiliriz

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, görüşmelerin sürdüğü 2 yabancı oyuncudan biriyle bu akşam anlaşabileceklerini belirtti. Teknik direktör Lazaroni ise, "Fatih Tekke'nin devam edeceğini düşünüyordum. O yüzden çok üzgünüm." dedi.

Hürriyet

Yorum

• marchelinyo geliyo diyosunuz.abi kesinse heralde istanbuldan trabzona geçer.bizde gidip bi karşılama yapalım.
                  inadına TRABZON
                  ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• nöbet mi tutacağız... tutalım bakalım...
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Hic zannetmiyorum... Su meshur liste noldu verildimi UEFAYA...
                      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Tsyd Karadeniz Kupası'nı Trabzonspor Kazandı

Tsyd Trabzon Şubesi Tarafından Düzenlenen Tsyd Karadeniz Kupası'nı, Orduspor' U 5 - 0 Mağlup Eden Trabzonspor Kazandı.

TSYD Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen TSYD Karadeniz Kupası`nı, Orduspor` u 5 - 0 mağlup eden Trabzonspor kazandı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni, ilk kez Avni Aker
                        Stadyumu` na çıkarken, bordo -mavililerin yeni transferlerinden Çağdaş, Murat ve Cem de ilk kez Avni Aker` de ilk 11` de yer aldılar. Lazaroni, Ankaragücü`nden transfer edilen genç forvet Umut` u ve İbrahim Yattara`yı yedek kulübesinde oturturken, dün izinli olarak İstanbul` a giden ve bugün dönerek maç kadrosunda yer alacağı açıklanan Fatih Tekke ise, Lazaroni`den izin alarak Trabzon` a dönmedi.
                        Taraftarlar maç öncesi, Teknik Direktör Lazaroni` ye çiçek verirken, karşılaşmayı 3 bin 700 biletli seyirci izledi. Bordo - mavililerde bir süre önce transfer komitesinden istifa eden ve Başkan Nuri Albayrak ile arasında soğuk rüzgarlar esen Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu da şeref tribünündeki yerini aldı. Başkan Nuri Albayrak maça gelmezken, protokol sırasında Asbaşkan Haşim Sayitoğlu oturdu, Hacıosmanoğlu ise arka sıralarda maçı seyretti.

Trabzonspor taraftarları karşılaşma öncesi ve maç boyunca Zenith Petersburg` a gönderilecek olan Kaptan Fatih Tekke lehine tezahürat yaptı. ¨Fatih` i satanı biz de satarız¨, ¨Yıldızlar gökyüzünde¨ sloganları ile yönetimin Fatih` i satış ve transfer politikasını eleştiren taraftarlar, Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu` na da sevgi gösterilerinde bulundu. Karşılaşmayı izleyen bir grup Orduspor taraftarı ile bordo -mavili seyirciler maçın ikinci yarısını birlikte izleyerek dostluk gösterisinde bulundu.

Karşılaşmaya baskılı başlayan Trabzonspor, 10. dakikada aradığı gole kavuştu. Hüseyin, yaklaşık 25 metreden vurdu, kaleci Serkan` ın elinden kaçırdığı top filelerle buluştu: 1-0. 15. dakikada defanstan seken topla Gökdeniz ceza yayı üzerinde buluştu, yarım volesi üstten auta çıktı. 16. dakikada gelişen Orduspor atağında Şadi soldan ceza sahasına girer girmez vurdu. Top az farkla yandan auta çıktı. 18. dakikada Ufukhan sağdan ceza sahasına girdi, Ömer Rıza` ya çıkardı. Bu futbolcunun yerden plasesi filelerle buluştu: 2-0. 35. dakikada Szymkowiak` ın soldan kullandığı kornerde Cem Demir, altı pas üzerinde boş pozisyonda kafayı vurdu, top filelerle buluştu: 3-0. 45. dakikada Celaleddin sağdan ceza sahasına girerken ortaya çıkardı, Gökdeniz` in yakın mesafeden vuruşu kalecide kaldı. İlk yarı Trabzonspor` un 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Orduspor, 53. dakikada Çağdaş` ın Şadi` yi düşürmesiyle penaltı kazandı. Atışı kullanan Aydın` ın vuruşunu kaleci Tolga çıkardı, defans uzaklaştırdı. 54. dakikada gelişen ani Trabzonspor atağında Ömer Rıza ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kaldı. Aşırtma vuruşu filelerle buluştu: 4-0. 78. dakikada Orduspor` un Trabzonspor ceza yayı içinde kazandığı serbest vuruşu Aydın kullandı, top az farkla auta çıktı. 78. dakikada, bir pozisyonda sakatlanan Çağdaş,tedavisinin ardından teknik heyet tarafından oyuna sokulmak istemedi ancak genç oyuncu kendi isteğiyle oyuna girdi. Çağdaş, kenardan yapılan oyundan çıkması yönündeki uyarılara da kulak asmayarak mücadelesini devam ettirdi.

82.dakikada gelişen Trabzonspor kontratağında Gökdeniz boş pozisyondaki Umut` a bıraktı. Bu oyuncunun ceza yayı üzerinden vuruşu üstten farklı şekilde auta çıktı. 85. dakikada Yattara sağdan ortaladı, Umut` un dokunuşunda top filelerle buluştu: 5-0. Karşılaşma da bu sonuçla sona erdi. Trabzonspor`un kupası, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun tarafından verildi.

Haber ve son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomi gündemi, yerel ve dünya haberleri. Haberler.com, Türkiye’nin son dakika haber sitesi.

Yorum

• İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
                          Hic zannetmiyorum... Su meshur liste noldu verildimi UEFAYA...
                          transfersiz verilmis yani bu takimlan rumlara karsi oyniyacagiz
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

transfersiz verilmis yani bu takimlan rumlara karsi oyniyacagiz
                            Hayirlisi ama icimde kötü bi his var,hersey gecen senenin kopyasi sanki..
                            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• yok kardeşim yok bu sefer geçecez ders aldık geçen seneden

Yorum

• Hacking falan yok arkadaslar paniklemeyin.

Internetin temelini olu8sturan W3C nın Root DNS serverları bakıma alındı. O yuzden ınternetınızde sureklı sorunlar cıkıyor. Olayın hack-huck le alakası yok...

Kaynak: Ben (Meslegim IT Spec.)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X