Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hertha berlinin taraftar sitesinde açtığım konuya bi kaç cevap gelmiş.
    anladığım kadarıyla yazdıkları şunlar. Biri diyorki hertha formasıyla tuhaf bakardı. sana ii şanaslar. umarım dışarda iyi olur. Şimdi Tekkeyi verin yazmışlar.

Diğeri yazmış zeniti istiyor. şaşkın ifadeler kullanmışlar. iyi para vermişler tekkeye falan diye..

Biride yanlış anlamamışsam trabzonsporun forması diyo herthanınkinden daha iyi güzel..

http://www.hertha-inside.de/forum/vi...=222721#222721
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
      Hertha berlinin taraftar sitesinde açtığım konuya bi kaç cevap gelmiş.
      anladığım kadarıyla yazdıkları şunlar. Biri diyorki hertha formasıyla tuhaf bakardı. sana ii şanaslar. umarım dışarda iyi olur. Şimdi Tekkeyi verin yazmışlar.

Diğeri yazmış zeniti istiyor. şaşkın ifadeler kullanmışlar. iyi para vermişler tekkeye falan diye..

Biride yanlış anlamamışsam trabzonsporun forması diyo herthanınkinden daha iyi güzel..

http://www.hertha-inside.de/forum/vi...=222721#222721
      evet biri öyle dedi
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• YENİ TRANSFERLERDEN ADEM KOÇAK:
        - "ESKİ ADEM GİBİ OYNAYARAK GELECEKTE 3 BÜYÜKLERE TRANSFER OLMAK İSTİYORUM"
        ------------------------------------------------------------

Gitmesi yerinde olmuş... Nerde oynadığının farkında olmayan futbolcuyu bu takımda istemiyoruz. Trabzonspor'da oynayan futbolcularımızın böyle bir hedefi olmamalı...
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• yönetimin ne kadar isabetli karar verdiği ortaya çıktı yani...2 sene sonra 2. lig takımlarında oynarsa şaşmam...
          Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• bu haber kesin istanbul basınından bi alıntıdır. bende akşam yerel kanaldaki bi muhabirin ağzından çıkanları dinledim. adem ile konuşmuş. adem ona moralinin çok bozulduğunu. herşeyi bi gecede öğrendiğini, hala inanamadığını ve küskün ayrıldığını söylemiş. ama birgün yine trabzonspora geri döneceğim demiş.!!
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• 2 gün önce dram kesen bu Adem değil miydi? Helal olsun valla, bizi kızdırmak için ne söylemesi gerektiğini öğrenmiş de gitmiş.
              Naber?

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi
                2 gün önce dram kesen bu Adem değil miydi? Helal olsun valla, bizi kızdırmak için ne söylemesi gerektiğini öğrenmiş de gitmiş.
                BENCE adem öyle bişe yapmaz cok karakterli birisi bunu basın şışırmıştır kesin olduğuna inanmadan adamın gunanı almayın
                __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak mercanli tarafından gönderildi
                  BENCE adem öyle bişe yapmaz cok karakterli birisi bunu basın şışırmıştır kesin olduğuna inanmadan adamın gunanı almayın
                  banada öyle geliyor adem çok efendi bu lafları söylediğine inanmıyorum
                  -1461 TRABZON-

Yorum

• Adem o sözleri söyledi malesef bende kendisini Ünal Karaman'a benzetiyordum da insanlar göründükleri gibi değilmiş ne yazıkki.
                    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Forma numaraları belli oldu
                      2006/07 futbol sezonunda oyuncularımızın kullanacakları forma numaraları belirlenerek Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderildi.

Oyuncularımız yeni sezonda aşağıdaki forma numaralarını kullanacaklar:

Forma no Adı Soyadı
                      5 HÜSEYİN ÇİMŞİR
                      61 GÖKDENİZ KARADENİZ
                      6 HASAN ÜÇÜNCÜ
                      38 ERDİNÇ YAVUZ
                      3 FATİH AKYEL
                      99 CELALEDDİN KOÇAK
                      8 ÖMER KERİM ALİ RIZA
                      85 FERHAT ÇÖKMÜŞ
                      11 IBRAHIMA YATTARA
                      7 MIROSLAW SZYMKOWIAK
                      55 MILAN STEPANOV
                      21 CEM DEMİR
                      10 UMUT BULUT
                      4 ÇAĞDAŞ ATAN
                      2 FERİDUN SUNGUR
                      22 MURAT OCAK
                      30 MARCELINHO
                      1 JEFFERSON
                      29 TOLGA ZENGİN
                      77 AHMET ŞAHİN
                      28 ERSEN MARTİN
                      16 MUSA BÜYÜK
                      23 ENİS KAHRAMAN
                      27 UFUK BAYRAKTAR
                      13 UFUKHAN BAYRAKTAR
                      19 ERGİN KELEŞ
                      -1461 TRABZON-

Yorum

• Trabzonsporlu Güzeldal, İBB'de
                        İddaa Lig (A) takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Trabzonspor'dan Ali Güzeldal'ı transfer etti. Langa Spor Tesislerinde düzenlenen ve kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ ile futbol şube sorumlusu Kamil Dizar'ın da hazır bulunduğu törende Ali, kendisini 3 yıllığına turuncu-lacivertli renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.

Transfer çalışmalarını tamamlama aşamasına geldiklerini belirten başkan Göksel Gümüşdağ, ''Ali'yi transfer ederek gücümüze güç kattık. Hedeflerimiz doğrultusunda yeni sezona hazır hale geleceğiz'' dedi.

Kamil Dizar ise Ali gibi değerli bir futbolcuyu kadrolarında görmekten mutluluk duyduklarını anlatarak, ''Yapmış olduğumuz transferlerle lige hazır hale geldiğimizi söyleyebilirim'' diye konuştu.

Ali Güzeldal da ''Böyle bir kaliteli takımda olmaktan gerçekten çok mutluyum. Burada çok iyi karşılandım, camiaya teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.

Yorum

• hmm...
                          sebata versinler aliyi ibb.ye vereceklerine.
                          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Arkadaşlar NTV de duydum şimdi Fatih Tekke 4 yıllık imza atıyormuş bugun
                            8 milyon Euro alıcakmış. iyi para
                            Buarada yeni üyeyim. gözüm aydın ne mutla bana
                            T R A B Z O N S P O R

Yorum

• aliyi sebata vermeleri hem sebat için hemde bizim için daha iyi olur

Yorum

• MARCHELINHO'NUN ALMAN GAZETESİNE DEMECİ: TÜRKİYE'DE TARAFTARLAR BENİ SÜPER KARŞILADI
                                Almanya 1. Ligi (Bundesliga) takımlarından Hertha BSC Berlin'den Trabzonspor'a transfer olan Brezilyalı futbolcu Marcelinho, Trabzonsporlu taraftarların kendisini çok iyi karşıladıklarını söyledi.

Marchelinho, Bild gazetesine verdiği demecinde, Trabzonspor'da
                                edindiği ilk izlenimlerin çok olumlu olduğunu belirterek, ''Türkiye'de
                                taraftarlar beni süper karşıladı'' dedi.

Trabzon'da çok kısa bir süre kaldığı için şehri tam olarak
                                göremediğini ifade eden Marcelinho, ''Ancak idman alanımızı gördüm. Sahanın altyapısı çok iyi'' diye konuştu.

Marcelinho, Türkiye'de geçireceği ilk günlerin kendisi için zor
                                olacağına da inandığını kaydederek, ''Ancak kalecimiz ve takımın 2 teknik görevlisi Brezilyalı. Onlar bana yardımcı olacaklar'' dedi.

Ailesi ile yarın Türkiye'ye uçacak olan Marchelinho, ''Teknik
                                direktör Falko Götz ve menajer Dieter Hoeness'e teşekkür ediyorum. Son
                                günler benim için zor oldu, ancak geleceğimi düşünmek zorundayım. 5
                                yıl daha futbol oynamak istiyorum. Gelecekte her şeyi daha düzgün
                                yapacağım'' şeklinde konuştu.

Hertha BSC Berlin'in tesislerine dün vedalaşmak için giden
                                Marcelinho'nun veda partisine yaklaşık yarım saat geç kalması da bazı
                                gazeteler tarafından ''Tipik Marcelinho'' başlığıyla verildi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X