Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fanatik61 yazdı

"BU SÖZLER YÖNETİMİN AYIBIDIR
    Bu kulüpte başkanlık yapmış bir kişi olarak Özkan Sümer'in kulübün altyapı çalışmaları için göreve gelmesini tasvip eden birine rastlamadım, Herkes rahatsız. Trabzonspor'un başkanlık koltuğuna oturan birinin bırakın altyapıda görev yapmasını ikinci başkanlık bile yapması tasvip edilmez. Başkanlık koltuğuna oturduysanız, o zaman ondan sonraki hayatınızı ona göre ayarlamalısınız. Bu mevkiye gelen insanların altyapılarda görev alması şık değil. Sümer’in 'para almadan çalışacağım" sözleri, yönetimimiz adına büyük bir ayıptır. Hiç kimse Trabzonspor kulübünden büyük değildir ve lütuf bağışlayamaz. Bu ayıp ortadan kaldırılmalı. Yapılacak olan ilk yönetim kurulunda bunu gündeme getirip 'Sümer çalışıyorsa bunun maddi karşılığı verilmelidir' diyeceğim."

Karadeniz Gazetesi/ İbrahim Hacıosmanoğlu

/////

Haklı
    En son Travelair tarafından düzenlendi; 31.07.2006, 21:47.
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• helal baskan...
      Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
      -ismail-

Yorum

• İlk olarak ofluhalit tarafından gönderildi
        başkanın bunu açıkca belirtmesi iyi oldu yoksa fatihin parasıyla transfer yaptı diyenler susmayacaktı!!!
        ofluhalit

--------------------------------------------------------------------------------

daha düne kadar fatih fenere gitmesinde kime giderse gitsin diyenler şimdi ahlanıp vahlanıyor.fatih eğer zenite gitmek istiyorsa yapacak bişe yok.ben de gitmesini istemiyorum ama gidersede dünyanın sonu değil.yönetime de şunu sormak lazım.göreve gelirken 2 yıldız sözü verdiniz.tamam denilson ve marcelinhoyu alarak bunu gerçekleştirdiniz ama fatih gidince otomatik olarak 3.bir yıldız daha almanız gerekir ki bunun yabancı olması imkansız çünkü yabancı hakkımız yok.yerli olması da zor fatihin yerli alternatifi olsa milli takımda oynardı.ayrıca başkan yıldızları kendi cebinden karşılıcaktı sonuçta bu böyle olmuyor fatihin parasıyla alınıyor yıldızlar.bunların hesabını vermeli sayın başkan!!!

Kendini de içine koy !!! ben kendimi koydum ))))

Yorum

• İlk olarak majes tarafından gönderildi
          ofluhalit

--------------------------------------------------------------------------------

daha düne kadar fatih fenere gitmesinde kime giderse gitsin diyenler şimdi ahlanıp vahlanıyor.fatih eğer zenite gitmek istiyorsa yapacak bişe yok.ben de gitmesini istemiyorum ama gidersede dünyanın sonu değil.yönetime de şunu sormak lazım.göreve gelirken 2 yıldız sözü verdiniz.tamam denilson ve marcelinhoyu alarak bunu gerçekleştirdiniz ama fatih gidince otomatik olarak 3.bir yıldız daha almanız gerekir ki bunun yabancı olması imkansız çünkü yabancı hakkımız yok.yerli olması da zor fatihin yerli alternatifi olsa milli takımda oynardı.ayrıca başkan yıldızları kendi cebinden karşılıcaktı sonuçta bu böyle olmuyor fatihin parasıyla alınıyor yıldızlar.bunların hesabını vermeli sayın başkan!!!

kardeşim iyi işte başkan kendi cebinden karşıladığını açıklama yapmalıydı ve de yaptı yapmasaydı başkana sorulacak sorular benim daha önce yazdıklarım olacaktı.

Yorum

• ya arkadaşlar bu trabzon tv sadece trabzondamı çıkıyo??? ya da uydu da falan çıkarmı? uyduda çıkıyosa biri frekansını verirmi lütfennnn
            Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• merak etme kendimi de koydum

Yorum

• Seçimde verdiği yıldız transfer sözünü Marcelinho ile birlikte yerine getirdiğini kaydeden Albayrak, “Biz her fırsatta verdiğimiz sözü tutacağımızı vurguladık. Ama daha bitmedi. Trabzonspor için yapacak çok işimiz var” diye konuştu.

Başkanımız Nuri Albayrak, “Trabzonspor Trabzon’un bacasız fabrikasıdır. Bu şehrin en önemli değeridir. Bu büyük değerimizin zirveye taşınması için herkes elini taşın altına koymalı, büyük camiamız lafta değil, yürekten birleşmelidir. Biz yönetim kurulu olarak Trabzonspor için ne gerekiyorsa her zaman elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Camiamızın da bunu bilmesini istiyoruz. Bu takım başarılı olursa, hepimiz sevinir, mutlu oluruz, kentimiz de kazançlı çıkar” ifadelerini kullandı.

Sayin Baskan, bir sol birde forvet ve Stad baska istegimiz yok
                Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak majes tarafından gönderildi
                  ofluhalit

denilsonumu aldik?
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi
                    ya arkadaşlar bu trabzon tv sadece trabzondamı çıkıyo??? ya da uydu da falan çıkarmı? uyduda çıkıyosa biri frekansını verirmi lütfennnn
                    sadece trabzonda çekio arkadaşım uyduda çıkmaz. şu anda necmi pereklinin konuk olduğu sıra bizde isimli spor programı var fatih tekkeyi tartışıyolar
                    En son turkercan tarafından düzenlendi; 31.07.2006, 22:00.

Yorum

• varsayım üzerine yazmıştım aldık diee henüz alamadık!!!

Yorum

• İlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi
                        ya arkadaşlar bu trabzon tv sadece trabzondamı çıkıyo??? ya da uydu da falan çıkarmı? uyduda çıkıyosa biri frekansını verirmi lütfennnn
                        Maalesef uyduda yok ama buraya bakin, burdada canli spor programlari oluyor : http://www.kanalmavi.com/
                        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak canim TS tarafından gönderildi
                          denilsonumu aldik?
                          valla bu yönetimin kimi alacağı belli olmuyo her an herşeyi yapabilirler tv lere inanmayıp resmi sitede çıkana kadar beklemek lasım bence

Yorum

• Marcelinho’nun bonservisini başkanımız karşılıyor
                            Başkanımız Nuri Albayrak, dünyaca ünlü yıldız transferimiz Marcelinho’nun bonservis bedelinin kendisi tarafından karşılanacağını açıkladı.

Seçimde verdiği yıldız transfer sözünü Marcelinho ile birlikte yerine getirdiğini kaydeden Albayrak, “Biz her fırsatta verdiğimiz sözü tutacağımızı vurguladık. Ama daha bitmedi. Trabzonspor için yapacak çok işimiz var” diye konuştu.

Başkanımız Nuri Albayrak, “Trabzonspor Trabzon’un bacasız fabrikasıdır. Bu şehrin en önemli değeridir. Bu büyük değerimizin zirveye taşınması için herkes elini taşın altına koymalı, büyük camiamız lafta değil, yürekten birleşmelidir. Biz yönetim kurulu olarak Trabzonspor için ne gerekiyorsa her zaman elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Camiamızın da bunu bilmesini istiyoruz. Bu takım başarılı olursa, hepimiz sevinir, mutlu oluruz, kentimiz de kazançlı çıkar” ifadelerini kullandı.
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• «««kardeşim iyi işte başkan kendi cebinden karşıladığını açıklama yapmalıydı ve de yaptı yapmasaydı başkana sorulacak sorular benim daha önce yazdıklarım olacaktı.»»

Tamam sana bise demiyorum insanlar kendinde de kabahat bulabilmeli !!! Ben ne dersem o doğru gerisi yalan demek olmaz!! Onun için kendimizi de bazan eleştirelim... kızmadığın için sağol...

Yorum

• izlemenizi tavsiye etmem sunucuda konuklarda saçma saçma konuşuyo ne dedikleri anlaşılmıyo hepsi bi anda konuşuyo çok kalitesiz bi program yapıyolar. trabzonspor henüz transfer yapmadı diyo dengesiz herif

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X