Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• MAY konuştu..

Yılmaz'a göre sorumluluk yargıda

26 Temmuz 2006 12:08

Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz şike iddialarıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Yılmaz bütün sorumluluğun yargıda olduğunu açıkladı.
    Spordan Sorumlu Devlet eski Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, son günlerde spor gündemini sarsan şike iddialarıyla ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da katıldığı bir söyleşinin ardından İHA mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Yılmaz, Futbol Federasyonu'nun şike iddialarıyla itham edildiğini belirterek, bu nedenle federasyon yetkililerinin objektif olmalarının beklenmediğini ifade etti. Yılmaz, federasyonun, bu olayların, bilgisi dahilinde olmadığını iddia etmesi halinde bile bu olayların federasyonun sorumluluğunda olduğunu vurguladı. Türkiye'deki şike iddialarının her zaman olduğunu ancak bunu belgeye dökmenin zor olduğunu da söyleyen Yılmaz, İtalya'daki şike olaylarından sonra Türkiye'deki olayların patlak vermesinin oldukça ilginç olduğunu da vurgulayarak, "Henüz olay netlik kazanmadan şike var demek çok yanlış olur. Şikenin belgesini temin etmek çok zordur ancak olayları bilen kişilerin kanaatleri şike iddialarının çözülmesine katkı sağlar" dedi. Mehmet Ali Yılmaz, şike iddialarının Türkiye'de eskiden beri var olduğunu da belirterek, geçmiş dönemlerdeki yetkili kurumları eleştirdi. Yılmaz, "Türkiye'de şike iddiaları her zaman vardı ve bu iddialar hep tartışıldı. Ancak, yetkili kişi ve kurumlar bu iddiaların üzerine zamanında gitmediler. Bu iddiaların ardından gerekirse, yetkili yargı kurumları ve savcılar da harekete geçmeli hatta gerekli yasal düzenlemelerde yapılamalıdır. Konuyla ilgili suçu tarif eden maddeler, cezasıyla birlikte, yasaya konulmalıdır" diye konuştu.

Şike iddialarının ardından spor mahkemelerinin kurulması önerilerini de değinen Yılmaz, bu çabaları eleştirerek, geçmişte spor mahkemeleri olmasın diye tahkim kurulunu kurduklarını hatırlattı. Mehmet Ali Yılmaz, "Geçmişte spor mahkemeleri olmasın diye, tahkim kurulunu kurduk. Ancak, tahkim kurulu tam anlamıyla yerleşmediği için yahut seçildiği gerekçesiyle güvenilirliği azaldığı için, tam olarak işleyişini sağlayamıyor" şeklinde konuştu.

Federasyonun İtalya'daki işleyişi incelemek üzere heyet göndermesine de değinen Yılmaz, eğer ortada yasalarla ya da spor mahkemeleriyle ilgili bir sorun varsa, bunun, federasyonun değil, yargının bir sorunun olduğunu vurguladı. Yılmaz, federasyon heyetinin İtalya'daki işleyişi incelemek yerine önce, bu iddiaların ortaya çıkmaması için bir şeyler yapması gerektiğini de belirtti.

Son olarak Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın'ın federasyonu suçlayan açıklamalarına da değinen Mehmet Ali Yılmaz, Ankaragücü'nün zan altında kaldığını ve bu nedenle de bir an önce olayların açığa kavuşturulmasını istediğini söyledi.

-----------------------------------------------------------------------
    Bu arada bir son dakika sorusu sorayım
    Dün yönetim "Denilson ile ilgilenmiyoruz" dedi şeklinde haberler vardı Tv'de, bu açıklamanın görüntülüsüne yada kulüp kaynaklı yazılısına rastlayan var mı? (transfer psikozu)
    En son Özkan Erdem tarafından düzenlendi; 26.07.2006, 12:55.
    BORDO MAVİ

Yorum

• Teknik direktör Lazaroni’yle uyum içinde olduklarını ifade eden Yattara, taraftarların da desteğiyle başarılı bir sezon geçireceğini belirtti. Geçen sezon yaşadığı bazı olumsuzluklar sebebiyle bir türlü istenileni veremediğini belirten Gineli futbolcu, "Bu sezon benim patlama yılım olacak. Trabzonspor’a büyük katkı sağlayacağım. Gol atmaktan çok attırmayı seven bir kişiyim. Arkadaşlarıma güzel goller attırmak istiyorum. Önemli olan Trabzonspor’un başarılı olmasıdır." dedi. Almanya’da iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini,oynadıkları 6 hazırlık maçında teknik direktör Lazaroni’nin takımı tanımaya çalıştığını dile getiren Yattara, "İyi bir ekibiz. Bunu herkes biliyor. Lazaroni ile iyi sonuçlar alacağımızı umuyorum. Güzel günler yakında." diye konuştu. 35 yaşına kadar futbol oynamak istediğini belirten tecrübeli futbolcu , "Hepsi Türkiye’de mi olur, başka bir yerde mi, zaman gösterecek. Bu yaşa kadar futboldan çok para kazanmak istiyorum." dedi.
      TARAFTAR DESTEK OLSUN
      Trabzonspor’un en büyük destekçisinin tribünleri dolduran taraftarlar olduğunu da vurgulayan Yattara, "Trabzon-spor’un taraftarını çok seviyorum. Onların da beni sevdiğini biliyorum. Bu sezonda da taraftarlarımızdan büyük destek bekliyoruz. Biraz sabırlı olmalarını istiyorum. Şampiyonluk hasretini dindirmek için bir bütün olmalıyız. Trabzon seyircisi futbolu iyi biliyor. Bizi hem içerde hem de dışarda yalnız bırakmıyorlar. Taraftarlarımızdan takımımızı 90 dakika boyunca desteklemelerini bekliyorum. Onlar bizim her şeyimiz. Tribünlere gelen insanları mutlu etmek için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. Trabzonspor bu yıl şampiyonluk yarışında en büyük favorilerden biridir" şeklinde konuştu. Yenş Şafak/Kamil ANAHAR
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• radyospor

İbrahim Üzülmez: 40 metre gidip geri dönüyor, orta yapamıyor diyorlar. Bunları yapsam Real’de oynardım. Carlos’un benden ne üstünlüğü var!

////

Yahu Allah rızası için bir antrenör çıksın, Hüseyin'e şut atmasını, İbrahim'e de orta yapmasını öğretsin de 2 futbolcumuzu Real Madrid'de seyredelim
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• B.Kolej Trabzonspor'a Hazır Olun

This domain name is available, own it today. Affordable payment options. Fast and professional service.

ALLAH DERİM BE
          GELİYOR HABER

B.Kolej Trabzonspor'a Hazır Olun

Salı, 25 Temmuz 2006 21:55
          Türkiye erkekler 1.ligi bu sezon sıkıntılı değişime sahne oluyor.Ülker'in şampiyon olduktan sonra çekilip Fenerbahçe ile birleşmesinin ardından Tuborg'un kepenk kapası tadı iyice kaçırdı.Tekel'in kapatılacağı ve Oyak Renault'nun 1.lige alınacağı yüzde yüz gibi.

Murat Kaya'yı Galatasaray'a verip kapatacağı beklenen Büyük Kolej son anda bir hamle yaptı ve futbolun 4.büyüğü Trabzon Spor ile birleşti.Dün gece Başkan Turgay Demirel bu konu ile ilgili toplantı yaptı.Bu birleşme kesin gibi.Hatta Büyük Kolej maçları Trabzon'da oynamak istediğini belirtti
          En son Misafir tarafından düzenlendi; 26.07.2006, 13:14. Sebep: Haber Hazırlama

Yorum

• Beyler, makası alıp geliyrim ha...Geyiğe çevirdiniz gene burayı.Demedikmi burada sadece haber olacak.Dedikoduları başka başlıklarda yapacağız diye...
            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Yorumlar silinmiştir, kaynak gösterilmeyen haberler de silinecektir. Lütfen bu iki noktaya dikkat edelim.

Yorum

• radyospor

Galatsaray’ın yeni transferi Marcelo Carrusca yarın (çarşamba) akşam saat 17:00’de İstanbulda olacak. Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, Milanlı Vogel için de ’’Kapımızda. İstersek alırız’’ ifadesini kullandı. Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, 1905 GSYİAD Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği’nin 2005-2006 sezonu şampiyonluğu ve 2006-2007 yeni sezonu açılışı şerefine Galatasaray Adası’nda düzenlediği partide, Radyovole programının yapımcısı Yalçın Dümer’e, Galatasaray taraftarına rahat bir nefes aldıracak müjdeyi verdi: Carrusca Arjantin’den uçağa bindi, yarın(çarşamba) saat 17:00’de İstanbul’da olacak.
                Yalçın Dümer’in, Vogel ile ilgili sorularını yanıtlayan Adnan Sezgin ise ’’Her konuda anlaştık, kapımızda. İstediğimiz an gelir. En iyisi için çalışıyoruz’’ ifadesini kullandı.

/////

İsmi 2 3 gün önce duyuldu 2 saat sonra İstanbul'da olacak. Acaba yöneticilerimize staj mı aldırmak gerek? Ne diyelim darısı başımıza

Yorum

• slm renkdaslar su anda size bir son dakika haberi illetmek istiyorum daha yeni lig tv de futbol gündemi programini izliyordum ve can karygdiya baglanti yaptilar ve simdik size can karyagdinin söylediklerini yaziyorum,,dün aksam zenit kulüb yöneticileri fatih tekke icin trabzona gelip ciddi bir teklifde bulundu hasim sayitoglunlan görüsme yapildi bugun trabzon yönetim kurulu toplanti yapip transferi degerlendirecekler,fatihin gitmeden yana oldunu söyledi bir kac saat icinde durumun netlik kazanacagini söyledi,programi sunan bonservis bedellinin 15 milyon avro oldugu söyleniyor dedi ve can karyagdi eger ben bunu dogrularsam zenitin nekadar teklif ettini söylemis olurum dedi.

Kaynak:Lig Tv futbol gündemi,can karyagdi
                  Inne'd-Dine indAllahi'l ISLAM

Devlet makamı, millet tarafından ehli olmayan kimseye saltanat tahtı yapılıp oturtuldu mu, o millet felaketi gözlemelidir.Ravi: Buhari

Yorum

• UEFA Kupası İkinci Ön Eleme Turu’nda takımızın rakibi cuma günü İsviçre’nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek olan kura çekiminden sonra belli olacak. Kura çekiminde kulübümüzü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas temsil edecek.
                    İkinci Ön Eleme turuyla ilgili takım listesi 28 Temmuz Cuma günü UEFA’ya teslim edilecek.

Ön Eleme Turunun geçilmesinin ardından UEFA Kupası ilk ve sonraki turları için gerekli listeler ise 1 Eylül 2006 tarihinde UEFA’ya bildirilecek.
                    26.07.2006 17:54:00

kaynak:www.trabzonspor.com

şimdi arkadaşlar kura çekimini tvler verecekmi acaba?

Yorum

• Yine Fatih krizi!
                      Zenit Fatih Tekke için 5 milyon doları gözden çıkardı ancak Fatih son noktayı koydu: Benim Zenit’le uğraşacak vaktim yok

Maximum Kart ile peşin fiyatına 6 taksit
                      ‘Beni kimse koparamaz’
                      Bu sezon transfer piyasasında adı en çok geçen isimlerin başında Fatih Tekke geliyor... Fenerbahçe’nin almak istediği, Hertha Berlin’in cazip teklif yaptığı Milli futbolcu için şimdi de Zenit Kulübü kapıda. Bu futbolcu için 5 milyon doları gözden çıkaran Rus ekibinin, Fatih’in menacerine teklif yaptığı biliniyor. Ancak Bordo-Mavili futbolcu transfer dosyasını daha açmadan kapadı. Fatih Tekke, “Benim Zenit’le uğraşacak vaktim yok. İnsanlar şunu anlasın, beni Trabzonspor’dan kimse koparamaz” dedi.

’Ben doğrusunu söylüyorum’
                      Tüm konuşulanlardan artık bıktığını da dile getiren Fatih Tekke sözlerini şöyle tamamladı: “İnsanlar sürekli kendi düşüncelerini gerçekmiş gibi ileri sürüyor. Ben doğrusunu söylüyorum, insanlar başka şeyler yazıyor. Hakkımda kimsenin bundan sonra yalan yanlış şeyler yazıp bulanık suda balık avlamaya çalışmasını istemiyorum. Ciddi bir sakatlık veya başka bir şey olmadığı müddetçe Trabzonspor için mücadele edeceğim. Trabzonsporlu doğdum ve bu takım bana çok şey verdi. Bıktım bu yalanlardan.

Adam gitmek istemiyor, yönetim satacak.

DELI OLACAGIM!

Yönetim bu adami satsin, beni Trabzonda bilin beyler.

Üni sinavi filan dinlemem basarim o Tesisi.

ALBAYRAK MIS?

Kim oluyor da GITMEK ISTEMEYEN KAPTANIMIZI SATAR?!
                      Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• Fatih Tekke konusunda açıklama
                        Asbaşkanımız Haşim Sayitoğlu Rusya’nın FC Zenit St. Petersburg kulübünün kaptanımız Fatih Tekke’yle ilgili getirmiş olduğu teklif konusunda açıklamalarda bulundu.
                        FC Zenit St. Petersburg kulübüyle 1,5 günden bu yana devam eden görüşmeler sonrasında gelinen noktada yönetim kurulumuzun kesin kararını pazartesi günü vereceğini kaydeden Sayitoğlu, “Görüşmelerin başında karşı tarafın verdiği teklif tarafımızca kabul edilmemiş ve kulüp olarak düşündüğümüz rakam FC Zenit St. Petersburg’lu yöneticilere iletilmiştir. Rus kulübünün temsilcileriyse kaptanımız Fatih Tekke konusunda ödeyebilecekleri son bonservis bedelini bildirmişlerdir. Bu aşamada, yönetim kurulumuz Fatih Tekke’yle ilgili nihai kararını pazartesi günü verecek ve kamuoyuna açıklayacaktır” diye konuştu.

Sayitoğlu, pazartesi gününe kadar konuyla ilgili farklı spekülasyonlar yapılmaması gerektiğinin de altını çizdi.

____

TS Resmi sitesi.
                        Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• Fatih Tekke konusunda açıklama
                          Asbaşkanımız Haşim Sayitoğlu Rusya’nın FC Zenit St. Petersburg kulübünün kaptanımız Fatih Tekke’yle ilgili getirmiş olduğu teklif konusunda açıklamalarda bulundu.

FC Zenit St. Petersburg kulübüyle 1,5 günden bu yana devam eden görüşmeler sonrasında gelinen noktada yönetim kurulumuzun kesin kararını pazartesi günü vereceğini kaydeden Sayitoğlu, “Görüşmelerin başında karşı tarafın verdiği teklif tarafımızca kabul edilmemiş ve kulüp olarak düşündüğümüz rakam FC Zenit St. Petersburg’lu yöneticilere iletilmiştir. Rus kulübünün temsilcileriyse kaptanımız Fatih Tekke konusunda ödeyebilecekleri son bonservis bedelini bildirmişlerdir. Bu aşamada, yönetim kurulumuz Fatih Tekke’yle ilgili nihai kararını pazartesi günü verecek ve kamuoyuna açıklayacaktır” diye konuştu.

Sayitoğlu, pazartesi gününe kadar konuyla ilgili farklı spekülasyonlar yapılmaması gerektiğinin de altını çizdi.

26.07.2006 19:58:00

neden pazartesine kadar bekleyecek bunlar?? aninda karar veremiyor mu bunlar..ben kücükken anneme sorardim sunu bunu alabilir miyim diye bunlarda birine mi soruyo???..nedir bizde her karar 3-4 gün sonra veriliyor beyin gec mi aliyor rakamlari??

hem akil var mantik var..cuma günü uefaya isimler verilecek..ehh fatih ismi verilecek mi verilmeyecek mi?? verildi diyelim..pazartesi fatihi satma karari gelirse ???
                          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme
                            20:00 Sheriff 1 1 Spartak Moscow Maç Bitti
                            20:00 Metalurgs 1 4 Dynamo Kyiv Maç Bitti
                            20:30 Levski Sofia 2 0 Sioni +90'
                            21:00 Fenerbahçe 3 0 B36 65'
                            21:00 Djurgarden 0 0 Ruzomberok 64'
                            21:15 Zurich 2 1 Salzburg 49'
                            21:30 Hafnarfjördur 0 0 Legia Devre Arası
                            21:45 FC Kobenhavn 0 0 MyPa 34'
                            21:45 Hearts 0 0 Siroki Brijeg 34'
                            21:45 Debrecen 0 0 Rabotnicki 34'
                            21:45 Cork 0 0 Red Star Belgrade 34'
                            21:45 Mladá Boleslav 3 0 Vålerenga 34'
                            22:00 Gorica 0 0 Steaua 19'

Uluslararası Dostluk Maçları
                            18:45 Munster 1 2 Hamburger Sv Maç Bitti
                            19:00 Kaiserslautern 3 1 Werder Bremen Maç Bitti
                            19:00 Maccabi Petah Tikva 0 1 Fulham Maç Bitti
                            19:30 Tsv 1860 Munich 3 0 Partizan Belgrad Maç Bitti
                            20:00 Marseille 3 2 Lille Maç Bitti
                            20:00 Sochaux 1 1 Besiktas Maç Bitti
                            20:00 Calais 0 2 Troyes +90'
                            20:00 Atromitos 0 0 Ilisiakos +45'
                            20:10 Groningen 1 1 Veendam +90'
                            20:30 Psg 1 1 Celta Vigo +90'
                            20:30 Go Ahead Eagles 1 3 Heerenveen +90'
                            21:00 Energie Cottbus 0 1 Atletiko Madrid 65'
                            21:30 Mansfield 1 0 Sheffield Wed. +45'
                            21:30 Crewe Alexandra 0 1 Wolves Devre Arası
                            21:30 Dag And Red 0 2 Leyton Orient +45'
                            21:30 Montrose 0 0 Aberdeen +45'
                            21:45 Tranmere 0 0 Coventry 35'
                            21:45 Celtic 0 1 Manchester Utd 35'
                            21:45 Accrington 0 0 Blackpool 35'
                            21:45 Southend 1 0 Portsmouth 35'
                            21:45 Millwal 0 0 Reading 35'
                            21:45 Port Vale 0 1 Manchester City 35'
                            21:45 Lincoln 0 0 Nottingham Forest 35'
                            21:45 Wycombe 1 2 Watford 35'
                            21:45 Norwich City 0 2 Newcastle 35'
                            22:00 Crystal Palace 0 0 Boavista 20'
                            22:00 Inter 0 0 Monaco 20'
                            02:00 Columbus Crew 0 0 Everton Başlamadı

ilginc sonuclar var ondan koydum
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Madrid - MADRİD (İHA) - İspanya La Liga'nın güçlü takımlarından Atletico Madrid, Valencia'nın golcüsü Mista'yı renklerine bağlamak üzere. İspanyol basını, Atletico Madrid'in, Valencia'dan ayrılma kararı alan 27 yaşındaki golcü oyuncu Mista'yı, 4 milyon Euro bedelle transfer ettiğini savundu. İspanyol gazeteleri, Mista'nın Atletico Madrid ile her konuda anlaşmaya vardığını ve birkaç gün içinde sözleşme imzalayacağını ifade etti. İspanyol golcü, Valencia Teknik Direktörü Quique Sanchez'in kendisini yeni sezonda kadroda düşünmediğini açıklamasının ardından takımdan ayrılma kararı almıştı. Mista, sözleşme imzalaması halinde Atletico Madrid'in yeni sezon öncesi 7. transferi olacak...
                              ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• Son dakika değil ama bir hatırlatma haberi

Trabzonspor'un ön eleme turu için Uefa'ya vereceği liste son tarihi 28 Temmuz

1. Tura çıkarsa ayrıca bu listeye isim ekleyebilir. O liste için ise son tarih 1 Eylül

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X