Şu an ligtv'de 24.00 haberlerini dinliyorum..."Trabzonspor yarın Marcelinho'yu Türkiye'ye getiriyor" dedi spiker...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
onlara kalsa bugün musayla, ersen imzalamistiİlk olarak denizci61 tarafından gönderildiŞu an ligtv'de 24.00 haberlerini dinliyorum..."Trabzonspor yarın Marcelinho'yu Türkiye'ye getiriyor" dedi spiker...Besikte baslayan Trabzonspor sevdam, mezarda son bulacak....
Yorum
-
Geçen yıl gene ameliyatlı falan bir TEKKE miz vardı ..Bu yıl oda yokİlk olarak mission_61 tarafından gönderildiHayirlisi ama icimde kötü bi his var,hersey gecen senenin kopyasi sanki..
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak magurali tarafından gönderildiYahu artık kim gelicekse gelsin razıyım yeterki bir an önce transferi yapsınlar,hatta ganitadan selim,ortahisardan sezayi,kuzgundereden ahmette olur...
kardesim sen ne yazdiginin farkindamisin o dedigin adamlar bizim dengemizi altüst eder...lütfen böyle bu takimin altina dinamit koyucu öneriler sunmayalim!!!Besikte baslayan Trabzonspor sevdam, mezarda son bulacak....
Yorum
-
Haklısın bonservisleri biraz yüksek bizim yönetimin sistemine uymuyo,takımda ikilik çıkar...İlk olarak son_perde tarafından gönderildikardesim sen ne yazdiginin farkindamisin o dedigin adamlar bizim dengemizi altüst eder...lütfen böyle bu takimin altina dinamit koyucu öneriler sunmayalim!!!
TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
abı artık yeter ya annem babam kadar sewıorm bu takımı ama bısı olduu yok uyuz oluorm nası olurda transfersız bı sekılde uefaya lıste werılır kım oynıcak fatıh de yok nabcaz bız bunlarada elenırsek artık ölelim yaaa... fatıhı aramayız inşallah:'(HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
İlk olarak son_perde tarafından gönderildikardesim sen ne yazdiginin farkindamisin o dedigin adamlar bizim dengemizi altüst eder...lütfen böyle bu takimin altina dinamit koyucu öneriler sunmayalim!!!
hepimiz iyice siyirdik
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
valla bu yönetim böyle giderse aramizdan bir tane degil bir cok psikopat cikacakİlk olarak Tslidrist tarafından gönderildiDurun hele daha Fatih gitmedi.
Aranızda bir psikopat yok mu çıkıp şu yöneticileri bir temiz korkutsun diyecem.
Allahım ya insanı nasıl yoldan çıkarıyorlar. Aman ha sakın kimse öle bişe yapmasın. Ama işte insanın içinden bazen böyle geçebiliyor.
Besikte baslayan Trabzonspor sevdam, mezarda son bulacak....
Yorum
-
Bu isimler bizi bozar.İlk olarak magurali tarafından gönderildiYahu artık kim gelicekse gelsin razıyım yeterki bir an önce transferi yapsınlar,hatta ganitadan selim,ortahisardan sezayi,kuzgundereden ahmette olur...
Kardeşlerim,sizleri dengeye davet ediyorum.ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum