İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kapak olayını anlayabilmiş değilim. Kendi cebinden 10-12 milyonluk yıldız alacak adam Türkiye'nin en iyi forvetini satmış, ordan gelen paranın yarısına da bir adam almmıştır.İlk olarak l@st_cowboy tarafından gönderildiya tabiki güzel olurda alınan haberlere göre yönetimin çapı sadece marco ya yetiyo galiba baksanıza başka transfer yok gibi haberler duyuyoruz hep
ben sabahtan beri hep denilson haberi duyuyodum neyse hayırlı uğurlu olsun
yıldız görmek için artık gökyüzüne bakmıcaz galiba
avni akerde 10 numara marcelihno ya bakmamız yeticek sanırsam
arkadaşlarımada bi kapat hazırlıyım
zira bu transfer onlara epey bi kapak olucak
Kapağı hakeden kişi Sayın Albayrak olmuyor mu?
Yorum
-
kutoz
Arkadaşım, "Transfer ve Yönetim Hakkındaki Görüşler" başlığında açıkladım bu konuyu. Ama madem konuyu açtın sana birkez daha anlatayım. II nci Başkan'da bizim gibi yönetim kurulunun icraatlarından muzdarip. Yönetim kurulundan istifa etmemesinin sebebi de, kendince Trabzonspor menfaatlerini düşünmesidir.İlk olarak mission_61 tarafından gönderildiSorsaydin 12 mio. luk yildiz nerde diye ??
Yıldız vaadi konusunu daha önceki konuşmamızda kendisine hatırlattığımda, "Ben başkan olsaydım böyle bir söz vermezdim. Takımın eksik mevkilerine uygun transferler yapardım. Bak, Stepanova. Onu ben transfer ettim, geldiğinde yıldız değildi ama şimdi yıldız"
Durum bundan ibaret. Yönetim kendi içinde ahengi sağlayamamışken, Trabzonspor A.Ş.yi nasıl yönetecek bilemiyorum. Bilen yada bu yönetimi savunanlar bir zahmet anlatsa da bizde anlasak.
Yorum
-
resmi sitede bi açıklama yok mu?İlk olarak l@st_cowboy tarafından gönderildibugun sabahtan beri denilsen haberleri duyuyoduk ondaki son durum nedir acaba ???
denilsonda olursa hiç fena olmaz hani
Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK
Yorum
-
Bi kapakta ona hazırlarız renkdaşımİlk olarak Lucreto tarafından gönderildiKapak olayını anlayabilmiş değilim. Kendi cebinden 10-12 milyonluk yıldız alacak adam Türkiye'nin en iyi forvetini satmış, ordan gelen paranın yarısına da bir adam almmıştır.
Kapağı hakeden kişi Sayın Albayrak olmuyor mu?
Sultanın satışını asla onaylamıyorum ama elden ne gelir
Kapak olayıda benım şahsi meselem bu transfer olmaz diyenlerle benim aramda yani
Ama başka transfer yapmıyacaz mantığını anlamadım ben , şimdi marcelinho gelirse ki durum bunu gösteriyor,
E malum çokay'dan da kurtuldugumuza göre kalan 1 yabancı hakkı ne olacak ??? Merak ettiğim konu bu." Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "
Yorum
-
Trabzonspor 5 – 0 Orduspor
Takımımız TSYD Karadeniz Kupası maçında İddaa Lig A ekiplerinden Orduspor'u 5-0 yenerek bu kupanın sahibi oldu. Trabzonspor'un golleri Hüseyin, Ömer Rıza (2), Cem Demir ve Umut'tan geldi.
11. dakikada Hüseyin'in uzaktan yaptığı vuruşta top kaleci Serkan'ın müdahalesine rağmen filelere gidince takımımız 1-0 öne geçti.
Bu golden sekiz dakika sonra Ömer Rıza verkaçlarla girdiği ceza sahasında çaprazdan yaptığı vuruşla durumu 2-0'a getirdi.
34. dakikada Szymkowiak'ın sağ taraftan kullandığı kornere uçarak kafa vuran Cem Demir, ilk devrenin skorunu tayin etti.
55. dakikada çapraz pozisyonda Orduspor kalecisi Oğuz'la karşı karşıya kalan Ömer, yaptığı aşırtma vuruşla kendisinin ikinci takımımızın dördüncü golünü kaydetti.
87. dakikada Cem Demir'in yerine oyuna dahil olan Umut, Yattara'nın sağdan yaptığı ortaya müsait pozisyonda dokunarak skoru tayin etti.
Trabzonspor 5 – 0 Orduspor
Hakemler: Barış Şimşek (Orta), İsmail Köse (Yrd), Bahtiyar Birinci (Yrd), Hakkı Güler (4. Hakem)
Trabzonspor: Jefferson (dk.46 Tolga), Ufukhan, Ferhat, Çağdaş, Murat Ocak, Gökdeniz, Hüseyin (dk.61 Hasan Üçüncü), Szymkowiak (dk.67 Ufuk), Celaleddin, Ömer Rıza (dk.57 Yattara), Cem Demir (dk.61 Umut)
Orduspor: Serkan, Hamza, Cumhur (dk.46 Bülent), Gökhan Günay, Volkan, Gökhan Kolomoç, İnanç, Selçuk (dk.46 Şenol), Sadi (dk.70 Sami), Mehmet (dk.55 Murat), Aydın
Goller: dk.11 Hüseyin, dk.19 ve dk.55 Ömer Rıza, dk.34 Cem Demir, dk.87 Umut
Sarı kartlar: dk.25 Selçuk (Orduspor), dk.27 Ferhat (Trabzonspor)
trabzonspor.org.trPaul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum