Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fatih zenite gittide nede kadar alıcaz belli ğil 7 mi 8 mi yoksa 10 milyon mu madem gidiyo 10 milyondan aşağıya satılmamalı o parayada iyi bi golcü alınırmı iyi bi golcü alınırda fatihin yerini doldururmu bilinmez

Yorum

• dün söylemişti can karyağdı 14 milyon euro veriyorlarmış 7 milyon euro su kulübe peşin olarak veriyor 7 milyon euro sunuda fatihe 3 senede ödeyeceklermiş
      -1461 TRABZON-

Yorum

• Kaptanın yolu açık olsun. Gönül isterdi ki Avrupa'da isim yapmış bir kulüpte oynasaydı. Zenith'de de başarılı olacağını düşünüyorum. Hayırlısı olsun...

Fatih Tekke'den sonra yönetim transferi kapatabilir.

Yorum

• fatih bu transferden 7 ceddini krallar gibi yaşatacak parayı kazanacak....eğer 7 milyon avro doğruysa
          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Lig Tv.de 2003-2004 senesinde Trabzon'da oynanan Trabzonspor-fb maçını veriyor.

Yorum

• Trabzonspor'dan Jefferson'a izin yok

Jefferson'a eski kulübü Botafogo, Corinthias ile Almanya'dan Köln ve 1860 Münih kulüpleri talip oldu. Yönetim olumsuz yanıt verdi.

Trabzonspor'un bu sezon kalesini korumasına kesin gözle bakılan Brezilyalı Jefferson'a teklif yağıyor. Eski kulübü Botafogo başta olmak üzere, Corinthias ile Almanya'dan Köln, 1860 Münih genç yıldızın peşine düştü. Teknik direktör Lazaroni'nin takımda tutmayı planladığı Jeffferson için gelen tekliflere yönetim de sıcak bakmıyor. Ancak 1860 Münih ve Botafogo'nun genç oyuncuyu transfer etmek için elinden geleni yapacağı ve kesenin ağzını sonuna kadar açacağı öğrenildi. Bu tekliflere rağmen Trabzonspor yönetimi Jefferson'u satmayı düşünmüyor. Jefferson konusunun masaya yatırıldığı ancak yönetimin gelecek vaad eden bu oyuncuyu kesinlikle satmayacağı öğrenildi. Yönetim konuyla ilgili olarak, "Jefferson'un Brezilya'daki başarıları ortada. Teklif ne olursa olsun karar değişmez. Hocamızla da görüştük, Jefferson yeni sezonda kalemizi koruyacak. Kendisiyle başarıya inandık" açıklamalarını yaptı.

'Taraftarlar sabırlı olsun'

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, bu sezonda takımın izleyenlere zevk vereceğini söyledi. Yabancı transferinde de sona yaklaştıklarını hatırlatan Sayitoğlu, "Alacağımız futbolcuyu herkes alkışlayacak. En iyisini almak için bu kadar bekledik. Taraftarımız merak etmesin. Bu takım her açıdan güçlü, savaşcı, hedefe varacak ekip olacak. Lige kadar herşey hazır olacak. Bizi ligde görün" açıklamalarında bulundu.

Sakatlar iyileşiyor

Trabzonspor'da sakat futbolcuların düzelmesi teknik heyetin moralini yükseltti. Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, Fatih Tekke'nin hızlı bir tedavi süreciyle beraber hiçbir probleminin kalmadığını söylerken, Fatih Akyel'in koşulara başladığını ve topla da çalışmalar yaptığını belirtti. Güney, Stepanov-un bileğinde yırtık olduğunu 2-3 gün içinde tam kapasiteyle çalışacağını söyledi

Y E Nİ ŞA FA K
              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• ordu maçında tribündeyim haşim bey sana sabrı göstereceğim.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi
                  fatih bu transferden 7 ceddini krallar gibi yaşatacak parayı kazanacak....eğer 7 milyon avro doğruysa
                  harbi öyle
                  yolu açık olsun
                  ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• Eğer Fatih gerçekten gittiyse burada kimse Fatihe kızmamalı çünkü denilen para doğru ise hangi futbolcu olursa olsun geleceğini de düşünerek (ki fatih 29 yaşında ve son transferi olur ) gitmek isteyebilir.Ama yönetime her türlü eleştiriyi yapabiliriz. Çünkü ne bi yıldız alabildi ne bişey yaptı.Ayrıca bu saatten sonra alınacak yıldızlar da bu yönetimi kurtarmayacaktırÇünkü bu yıldızlar anlaşılan o ki fatihin parası ile yapılacak.Ben herkesi yarın ki maçta protestoya davet ediyorum.

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi
                      yuh olsun bu kadar da şerefsizlik olmaz.bizim sabır sınırlarımızı ölçüyorlar heralde.
                      Serefsiz mi?...Fenerlilere bile bu kadar hakaret edilmedi...Asıl sana yuh...Serefsiz dedigin senin Başkanın eleştirebilirsin ama hakaret edemezsin...Kimse hakaret edemez...

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi
                        onu biliyoruz başka...meselaaaaaa ne kadara gitmiş...varmı bi rakam.kimi 8 diyo kimi 7 diyo....
                        10 milyon Euroya ya da 9 miyon Euroya...

Yorum

• bir dönem Hamisiz bu takım gol atamaz söylemleri çıkmıştı..ki kadro olarak en zayıf oldugumuz dönemlerden birine tekabul ediyodu bu acıklamalar ve gerceklik payıda küsümsenmeyecek kadar vardı..ben fatih icin hayırlısı ugurlu olsun diyorum eger anlasılmıssa..verilen mebla gayet güzel..gitmesinden yanayım..
                          ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi
                            emincan kasmasaydın,bir önceki sayfaya baksaydın cevapları orda duruyordu..
                            gelir kalemlerini bulamadım... ama bu gelirlerin sadece bir şirkete yazılması başka şirketlerinde giderleri karlışaması doğruları yansıtıyor mu? o zaman gider yazılan şirketlerde zararlarını açıklasınlar? bu iş böyle mi gerçekten?
                            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• aslında alınan para düşünüldüğü anda ii para bence fatih in bedeli de bu kadar olabilir.çünkü kaptanın bu yaştan sonra bu takıma ne verebileceği tartışılır.klübe hayırlı olsun.şotadan bana göre çok daha ii bi golcü değil kendisi. önemli olan alınan paranın çok ii şekilde kullanılabilmesi.
                              önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• Fatih’in transferinde flaş gelişme !
                                Lazaroni, Fatih Tekke’nin Rusya’ya transferine onay verdi.27 Temmuz 2006 15:31

Trabzonspor’da kaptan Fatih Tekke’nin Rusya’nın Zenith Petersburg Kulübü’ne satılması kararı teknik direktör Lazaroni’yi golcü konusunda kara kara düşündürmeye başlarken, Brezilyalı teknik adam, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ile yaptığı görüşmede, “Fatih Tekke’nin boşluğunu doldurmak kolay olmayacak. Ama iki taraf da böyle istiyorsa yapacak birşey yok'' dedi.

Fatih Tekke’yi takımın en büyük gol silahlarından biri olarak gören ve ameliyat olduktan sonra yaptığı açıklamalarda, “Fatih’in sağlıklı dönüşü en büyük transferlerimizden olacak'' diyen Lazaroni, dün yaşanan ani gelişmeler ve Fatih’in Petersburg kulübüne gitmesinin hemen hemen kesinleşmesi üzerine golcü konusunda kara kara düşünmeye başladı. Mehmet Yılmaz’ın takımdan ayrılması, Umut Bulut’un kampta formunun düşük olması, 3 gol atan ancak tecrübesiz olan Cem Demir’e forma teslim edip etmeme konusunda da kararsız olan Lazaroni’yi iyice çıkmaza soktu.

Fatih Tekke’nin Petersburg’la anlaşması üzerine Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ile bir görüşme yaptığı öğrenilen Brezilyalı teknik adamın, “Fatih’i hiçbir teknik adam kaybetmek istemez. Ama tabii ki iki tarafın da isteği var ve daha önceden verilmiş sözler var. Bu durumda yapacağımız birşey yok. Artık Fatih’ten sonraya bakmamız gerek'' dediği ifade edildi. Lazaroni’nin, Brezilyalı oyuncuların transferi konusunun da bir an önce halledilmesini istediği ve “Fatih Tekke’den yoksun olacaksak, uyum sürelerini de gözönünde bulundurarak bir an önce transferimizi yapmalıyız'' dedi.

Hazırlıklar Sürdü
                                Trabzonspor TSYD Kupası’nda yarın akşam 19.00’da karşılaşacağı Orduspor maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Sebastiao Lazaroni yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan çalışmada sakatlıkları bulunan Fatih Tekke, Yattara, Stepanov ve Djokaj düz koşu yaptı. Lazaroni, yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanın ilk bölümünde futbolcularına kondisyona dayalı bir çalışma yaptırırken, ikinci bölümde ise yarı sahada çift kale maç yaptırdı. Çit kale maçta yarınki Orduspor maçında sahaya süreceği as kadroyu yedek takıma karşı oynatan teknik direktör Lazaroni, özellikle forvet hattında görev alan futbolculara sık sık uyarılarda bulundu.

Orduspor maçında Stepanov ve Djokaj’ın oynayamayacağı belirtilirken Fatih Tekke’nin durumu ise maç saatinde belli olacak. Öte yandan Almanya kampındaki Lustenau maçında sakatlanan Fatih Akyel’in kısa sürede sahalara dönecek duruma gelmesi de teknik kadroda sevinç yarattı.
                                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X