Beyler İnternacional in sitesinde Wagner in pazar günki lig maçında oynatılmayacağı ve Libertodores kupasındaki maça saklanacağı yazıyor.Bu bizim için iyi haber sayılır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
wagner gelene kadar kullanabilirİlk olarak nihat tarafından gönderildiilk yarıda bi pozisyon oldu..gkdeniz ceza sahasına yakın yerde düştü...frikik kullanılacak..daha yerdeyken herkese el kol hareketi yaptı ben atıcam diye...yeter be kardeşim bir tane frikik golün yok her frikikte kabadayı gibi topun başına zorla geçiosun yaaa...
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
şu cem demir iki maçtada oynadı ve gol attı bu gidişle ilk 11 e girecek gibi.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
aman nazar değmesin.İlk olarak verena tarafından gönderildicem demir he...
arkadaşlar türk futbolu yeni bi yıldız mı kazandı yaq yoksa? valla sevinirim he...
Bazı arkadaşlar izlemeden yorum yapmışlardı. Pendikspor'dan gelmiş
Transfer eleştrileri işte
En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 15.07.2006, 21:35.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
Trabzonspor zorlanmadı..
Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Trabzonspor, Avusturya 2. Lig ekiplerinden Austria Lustenau ile yaptığı hazırlık maçını 2-0 kazandı.. Bordo mavililerin gollerini Ömer Rıza ve Cem attı..
15 Temmuz 2006, 21:23''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
basketbol ümit milli takımımız fransayı 38-28 yeniyodu en son. ama maçın 3. periyotu daha.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
ama 15 gün bile kalmadi liglerinin baslamasina yani hazirlik dönemi bitmis olan takima oynadik ve avusturya 2. liginin 1 numarali takimi olarak bu sezon geciyor yani bence bukadar kolay yenmemiz iyi yolda oldugumuzu gösteriyor ve bayaga yerde 1. secim oyuncularla oynamadik tek bir forvetle .... iyidir iyiİlk olarak mert67 tarafından gönderildi2. lig ekibiymiş ama neyse yendik."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum