Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyler İnternacional in sitesinde Wagner in pazar günki lig maçında oynatılmayacağı ve Libertodores kupasındaki maça saklanacağı yazıyor.Bu bizim için iyi haber sayılır.

Yorum

• ilk yarıda bi pozisyon oldu..gkdeniz ceza sahasına yakın yerde düştü...frikik kullanılacak..daha yerdeyken herkese el kol hareketi yaptı ben atıcam diye...yeter be kardeşim bir tane frikik golün yok her frikikte kabadayı gibi topun başına zorla geçiosun yaaa...

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi
        ilk yarıda bi pozisyon oldu..gkdeniz ceza sahasına yakın yerde düştü...frikik kullanılacak..daha yerdeyken herkese el kol hareketi yaptı ben atıcam diye...yeter be kardeşim bir tane frikik golün yok her frikikte kabadayı gibi topun başına zorla geçiosun yaaa...
        wagner gelene kadar kullanabilir
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• maça forvetsiz çıkmışız tabi gol atmakta zorlanırız

Yorum

• FC Lustenau (Austria) 0 : 2 Trabzonspor

Yorum

• Cem Demir girdi attı.. Ayrıca oyuna dahil olduğu dakikada girdiği pozisyondaki %100 penaltıyı vermedi hakem.
              BORDO MAVİ

Yorum

• şu cem demir iki maçtada oynadı ve gol attı bu gidişle ilk 11 e girecek gibi.
                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• cem demir he...

arkadaşlar türk futbolu yeni bi yıldız mı kazandı yaq yoksa? valla sevinirim he...
                  VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• İlk olarak verena tarafından gönderildi
                    cem demir he...

arkadaşlar türk futbolu yeni bi yıldız mı kazandı yaq yoksa? valla sevinirim he...
                    aman nazar değmesin.

Bazı arkadaşlar izlemeden yorum yapmışlardı. Pendikspor'dan gelmiş Transfer eleştrileri işte
                    En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 15.07.2006, 21:35.
                    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Trabzonspor zorlanmadı..

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Trabzonspor, Avusturya 2. Lig ekiplerinden Austria Lustenau ile yaptığı hazırlık maçını 2-0 kazandı.. Bordo mavililerin gollerini Ömer Rıza ve Cem attı..

15 Temmuz 2006, 21:23
                      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• 2. lig ekibiymiş ama neyse yendik.
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• cem demir bu sene 10 gol atsın varya yeter bence parlayacak bu çocuk
                          "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• basketbol ümit milli takımımız fransayı 38-28 yeniyodu en son. ama maçın 3. periyotu daha.
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• insallah ümit millilerimiz yener almanya maçı gibi fark yapalım
                              "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• İlk olarak mert67 tarafından gönderildi
                                2. lig ekibiymiş ama neyse yendik.
                                ama 15 gün bile kalmadi liglerinin baslamasina yani hazirlik dönemi bitmis olan takima oynadik ve avusturya 2. liginin 1 numarali takimi olarak bu sezon geciyor yani bence bukadar kolay yenmemiz iyi yolda oldugumuzu gösteriyor ve bayaga yerde 1. secim oyuncularla oynamadik tek bir forvetle .... iyidir iyi
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X