Berat Tekke-delioflu61
berat bey ortalikta yok kii..
BordoMaviNet ile on binlerce taraftara ulaşın.
Gerçek taraftar, gerçek etkileşim.

Istasyon çalismasinin ardindan teknik agirlikli bir antrenman yapan takimimizda, sag ön uyluk adalesinde hafif bir gerilme olan Ferhat çalismayi düz kosu yaparak ve fizyoterapistler esliginde çalisarak tamamladi.

![]() | Jorge Wagner Nome: Jorge Wagner Goes Conceição Data de nascimento: 17/11/1978 Partidas pelo elenco profissional: 93 Gols pelo elenco profissional: 24 Local de nascimento: Feira de Santana BA Altura: 1m78cm Peso: 69Kg Clubes: Bahia (96-2000), Cruzeiro (2001-2002), Corinthians (2003), Lokomotiv Moscow (2003) e Internacional (2005). |
![]() | Mossoró Nome: José Márcio da Costa Data de nascimento: 04/07/1983 Partidas pelo elenco profissional: 40 Gols pelo elenco profissional: 5 Local de nascimento: Mossoró RN Altura: 1m70cm Peso: 63Kg Clubes: Ferroviário-CE (1999), Santa Catarina Clube-SC (2002) e Paulista de Jundiaí (dez/2002). |
| Trabzon'da iki isim imza için bekliyor | |||
![]() |
| ||
![]() | |||
Trabzonspor, dis transferde tamamen Mossoro ve Wanger'e kilitlendi. Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni'nin raporu dogrultusunda hareket eden bordo-mavili yönetim, bu iki oyuncunun transferini bitirmek için Tomas Jun ve Djokaj'in takimdan ayrilmasini bekliyor. Dis transferde takima kazandirmayi düsündügü oyunculari Almanya kampina yetistirmeyi planlayan bordo-mavili yönetim, Tomas Jun ve Djokaj'in takimdan ayirlimasini bekliyor. Mossoro ve Wanger ile ön anlasma yapmasina ragmen yabanci oyuncu kontenjaninin dolu olmasi nedeniyle bu iki oyuncuya imza attirmayan bordo-mavili yönetim Tomas Jun ve Djokaj'in herhangi bir kulüp ile sözlesme imzalayamamasinin sikintisi yasiyor. Çek oyuncu Tomas Jun'u Sparta Prag vermeyi planlayan bordo-mavili yönetim, bu yönde büyük bir asama kaydederken, Djokaj'in da Gaziantepspor ile anlasmasini bekliyor. Bordo-mavili yönetim, bu oyuncularin birini takimdan göndermesi halinde ise Mossoro ve Wanger ikilisinden birini takima kazandirabilecek. Her iki oyuncuyla da görüsmelerini sicak tutan bordo-mavili yönetim, kadrodan yer alan 6 yabanci oyuncudan birini göndermesi durumunda teknik direktör Sebastiao Lazaroni'nin son kez fikrini alarak iki oyuncudan birine imza attiracak. Bordo-mavili yönetim, kadrosundan iki yabanci göndermesi durumunda Brezilyali iki oyuncuyu kadrosuna katmis olacak, Trabzonspor, Brezilya'nin Internacional Kulübü'nde forma giyen Mossoro ve Wanger arasinda tercih yapmasi durumunda 26 yasindaki Wanger ismini daha ön planda tutuyor. Orta sahadaki becerisinin yaninda kullandigi frikikleri gole çevirme özelligi bulunan oyuncu daha agir bastigi belirtildi. | |||

<>document.write("yazi büyüklügü") yazi büyüklügü Trabzon Güngör'ü istiyorTransfer çalismalarini sürdüren Trabzonspor'da, yönetim yerli transferde Samsunsporlu Adnan Güngör disinda yerli oyuncu transferi düsünmüyor. Bu oyuncudan gelecek olan haberi bekleyen bordo-mavili yönetim, yerli oyuncu transferini kapadi. Yerli oyuncu transferinde Besiktas'tan Çagdas Atan, Ankaragücü'nden Umut Bulut, Istanbul Büyüksehir Belediyespor'dan Murat Ocak ve Pendikspor'dan Cem Demir'i kadrosuna katan Trabzonspor, Samsuspor'dan Adnan Güngör'e renklerine baglamak istiyor. Bugüne kadar Samsunspor'da 1 Temmuz Pazar günü gerçeklesen kongreyi bekleyen Trabzonspor, bu oyuncunun isini bitirmek için yeniden harekete geçti. Samsunspor'un yeni yönetimi ile görüsmelerine baslayan Adnan, Kirmizi-beyazli ekibin kendisini birakmasi halinde Trabzonspor ile sözlesme imzalayacak. Yurtiçinde Adnan disinda yerli transferi yapmayi düsünmeyen bordo-mavili yönetim oyuncudan haber beklerken, olumlu bir sonuç almasi halinde Samsunspor yönetimi ile masaya oturacak. Bordo-mavili yönetim yurtiçinde Adnan Güngör'ün transferi disinda yerli oyuncu kadrosuna katmayi düsünmeyen Trabzonspor, bu oyuncuyu transfer ederek yerli transferini kapatmak istiyor. | ||||||||||
| 04.07.2006 | ||||||||||
![]() Kaynak : IHA |
bordomavi.net forumları Larus Web & Web Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
Yorum