Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Berat Tekke-delioflu61

berat bey ortalikta yok kii..
    Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

• beyler maçlar kesin canli show tvnin sitesine girip bakabilirsiniz

cumartesi günü haberlerden sonra basliyo

http://www.showtvnet.com/yayinakisi/...anal=showtv&am p;tarih=7/8/2006

Yorum

• Oberstaufen'de keyifli ve yogun tempo
        Takimimiz Almanya kampinin üçüncü günündeki ilk idmanini bugün saat 09.30?da farkli bir sahada gerçeklestirdi.

Istasyon çalismasinin ardindan teknik agirlikli bir antrenman yapan takimimizda, sag ön uyluk adalesinde hafif bir gerilme olan Ferhat çalismayi düz kosu yaparak ve fizyoterapistler esliginde çalisarak tamamladi.

Idmanin sonlarina dogru basin mensuplariyla sakalasan Teknik Direktör Sebastião Lazaroni, fotograf makinesini alarak gazetecilerin fotograflarini çekti.

Jun' un resmi çikarilmistir[img]smileys/smiley1.gif[/img]

TrabZonguldaklı...

Yorum

• ülker olayini soran arkadasim genel bölümünün en üstünde "sabrimizi zorlamayin" diye bir konu var oraya bir bakabilirsen saglikli bilgi alabilirsin.
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak delioflu61 tarafından gönderildi

Jorge Wagner

Nome: Jorge Wagner Goes Conceição
            Data de nascimento: 17/11/1978
            Partidas pelo elenco profissional: 93
            Gols pelo elenco profissional: 24
            Local de nascimento: Feira de Santana BA
            Altura: 1m78cm
            Peso: 69Kg
            Clubes: Bahia (96-2000), Cruzeiro (2001-2002), Corinthians (2003), Lokomotiv Moscow (2003) e Internacional (2005).

Mossoró

Nome: José Márcio da Costa
            Data de nascimento: 04/07/1983
            Partidas pelo elenco profissional: 40
            Gols pelo elenco profissional: 5
            Local de nascimento: Mossoró RN
            Altura: 1m70cm
            Peso: 63Kg
            Clubes: Ferroviário-CE (1999), Santa Catarina Clube-SC (2002) e Paulista de Jundiaí (dez/2002).

insallah bir an önce jun ve cokay elden çikarilir da yukaridakileri aliriz..bunlari tanimiyoruz, biri 28 digeri 23..birinin biraz yaslica olmasi iyi zira gençlerimiz oldukça fazla biraz da tecrübelilere ihtiyaç vardir..

vahid hocanin stefan'i getirmesi gibi lazaroninin de seçiminde isabetli olmasini beklemek ve ummaktan baska yapacak birsey yok.

amaiyi çikarlarsabu takim inanilmaz isleryapabilir..
            Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Bazi arkadaslarin kendilerinin yeni gördügü haberler
              gerçek anlamda yeni haber olmuyor 1 önceki sayfalarda ayni haberler verilmis
              biraz dikkatli olursak takip etmemiz kolaylasir
              hemde sizler resimleri koymak için ugrasmazsiniz [img]smileys/smiley9.gif[/img]

Yorum

• Trabzon'da iki isim imza için bekliyor

04 Temmuz 2006 16:40

Trabzon, transferde 2 isme kilintlenmis durumda. Lazaroni'nin raporu dogrultusunda görüsülen futbolcular, Jun ve Djokaj'in ayrilmasindan sonra imzalayacak...

Trabzonspor, dis transferde tamamen Mossoro ve Wanger'e kilitlendi. Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni'nin raporu dogrultusunda hareket eden bordo-mavili yönetim, bu iki oyuncunun transferini bitirmek için Tomas Jun ve Djokaj'in takimdan ayrilmasini bekliyor.

Dis transferde takima kazandirmayi düsündügü oyunculari Almanya kampina yetistirmeyi planlayan bordo-mavili yönetim, Tomas Jun ve Djokaj'in takimdan ayirlimasini bekliyor.

Mossoro ve Wanger ile ön anlasma yapmasina ragmen yabanci oyuncu kontenjaninin dolu olmasi nedeniyle bu iki oyuncuya imza attirmayan bordo-mavili yönetim Tomas Jun ve Djokaj'in herhangi bir kulüp ile sözlesme imzalayamamasinin sikintisi yasiyor.

Çek oyuncu Tomas Jun'u Sparta Prag vermeyi planlayan bordo-mavili yönetim, bu yönde büyük bir asama kaydederken, Djokaj'in da Gaziantepspor ile anlasmasini bekliyor. Bordo-mavili yönetim, bu oyuncularin birini takimdan göndermesi halinde ise Mossoro ve Wanger ikilisinden birini takima kazandirabilecek.

Her iki oyuncuyla da görüsmelerini sicak tutan bordo-mavili yönetim, kadrodan yer alan 6 yabanci oyuncudan birini göndermesi durumunda teknik direktör Sebastiao Lazaroni'nin son kez fikrini alarak iki oyuncudan birine imza attiracak.

Bordo-mavili yönetim, kadrosundan iki yabanci göndermesi durumunda Brezilyali iki oyuncuyu kadrosuna katmis olacak, Trabzonspor, Brezilya'nin Internacional Kulübü'nde forma giyen Mossoro ve Wanger arasinda tercih yapmasi durumunda 26 yasindaki Wanger ismini daha ön planda tutuyor.

Orta sahadaki becerisinin yaninda kullandigi frikikleri gole çevirme özelligi bulunan oyuncu daha agir bastigi belirtildi.
                internetspor

Yorum

• neyse ülker konusunda ben gerekli cevabi aldim ayrica cok tez canli olmaya da gerek yok diyorum Aklin yolu bir bu adamlar bizi de bu sponsorlu isine dahil etmek zorunda.Hos olmuyorsa biz de Eti ye gidelim hehe hem de rakipleri oluruz rekabet artar

Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• feridundan imza aliyorlar hahaahahahaaa

çocuklar baska biri kalmadimi
                    sürünerek yasamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim

Yorum

• < id=frm_print name=frm_print =/print.php method=post>< = value=26289 name=frm_id>

<>document.write('Haberi arkadasina gönder');
                      Haberi arkadasina gönder
                      Haberi yazdir

<>document.write('Haber arama');
                      Haber arama

<>document.write("yazi büyüklügü")
                      yazi büyüklügü

Trabzon Güngör'ü istiyor

Transfer çalismalarini sürdüren Trabzonspor'da, yönetim yerli transferde Samsunsporlu Adnan Güngör disinda yerli oyuncu transferi düsünmüyor. Bu oyuncudan gelecek olan haberi bekleyen bordo-mavili yönetim, yerli oyuncu transferini kapadi.

Yerli oyuncu transferinde Besiktas'tan Çagdas Atan, Ankaragücü'nden Umut Bulut, Istanbul Büyüksehir Belediyespor'dan Murat Ocak ve Pendikspor'dan Cem Demir'i kadrosuna katan Trabzonspor, Samsuspor'dan Adnan Güngör'e renklerine baglamak istiyor. Bugüne kadar Samsunspor'da 1 Temmuz Pazar günü gerçeklesen kongreyi bekleyen Trabzonspor, bu oyuncunun isini bitirmek için yeniden harekete geçti. Samsunspor'un yeni yönetimi ile görüsmelerine baslayan Adnan, Kirmizi-beyazli ekibin kendisini birakmasi halinde Trabzonspor ile sözlesme imzalayacak. Yurtiçinde Adnan disinda yerli transferi yapmayi düsünmeyen bordo-mavili yönetim oyuncudan haber beklerken, olumlu bir sonuç almasi halinde Samsunspor yönetimi ile masaya oturacak.

Bordo-mavili yönetim yurtiçinde Adnan Güngör'ün transferi disinda yerli oyuncu kadrosuna katmayi düsünmeyen Trabzonspor, bu oyuncuyu transfer ederek yerli transferini kapatmak istiyor.
                      04.07.2006

Kaynak : IHA

Yorum

• yeter ya artik birini alsinlar yalandan kafayi yicem

jun vejokaj ' a yalandan masraf yapiyorlar onlara yemek vermesinler, otel paralarini de ceplerinden versinlerbak nasil gidiyorlar

sen adami alip cennet gibiyere kanpagötürürsengitmez tabiEdited by: mercanli
                        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Ezikler zicoyu aldi
                          neredeyse Brezilyali hocalardan milli takimi çalistirmamiz tek hoca
                          Lazoroniyi bir çirpida silenlere ithafolunur

kariyeri japonyada geçen bir adam ve fb 3. takimi diger takimlari cfz ki kendi kurdugu amatör takim
                          ve japan milli takimi
                          [img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• JUN' u öldürsek kontenjan acilir dimi. zehirliyelim onu olsun bitsin. [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi
                              Ezikler zicoyu aldi
                              neredeyse Brezilyali hocalardan milli takimi çalistirmamiz tek hoca
                              Lazoroniyi bir çirpida silenlere ithafolunur

kariyeri japonyada geçen bir adam ve fb 3. takimi diger takimlari cfz ki kendi kurdugu amatör takim
                              ve japan milli takimi
                              [img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img]

abi herseyi soylemissin iste bukadar iste fenerin kariyerli hocasi zico[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• adnan güngör TRABZON SPOR da oynaya bilecek kalitedemi acaba?

bence yedek (ilk 18) bile olmaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X