Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Paulo César Wanchope
    Geburtsdatum: 31.07.1976 Jetzt das Trikot bestellen
    Grösse: 1,93
    Nationalität: ! Costa Rica
    Fuss: rechts
    Status: Akt. Nationalspieler: 72Spiele / Nr:
    Homepage: www.wanchope.net

Verein: Trabzonspor / Süper Lig ()
    Position: Sturm
    Positionsdetails: Mittelstürmer
    Im Team seit: 2006
    Vertrag bis: 2009
    Marktwert: 1.750.000
    Spielerberater: Roach, Dennis

Weitere Angaben: Spitzname "El Jugz" - Der Bär; WM Teilnehmer 2002 & 2006

Einsätze in der Saison 05/06
    Wettbewerb Spiele Torvorarbeit Spielmin. ø Min. pro Tor
    Weltmeisterschaft 3 2 0 0 0 0 0 0 0 270 135 Details

Transferhistorie (* während der Saison)
    Saison: von: zu: ausgel.: Ablöse:
    06 / 07 CS Herediano Trabzonspor ablösefrei
    05 / 06 FC Malaga CS Herediano ablösefrei
    04 / 05* Manchester City FC Malaga 750.000
    01 / 02 West Ham United Manchester City 5.600.000
    99 / 00 Derby County West Ham United 5.350.000
    96 / 97 CS Herediano Derby County 840.000

Sollte Ihnen bei den angezeigten Daten ein Fehler aufgefallen sein, so nutzen Sie bitte das Berichtigungsformular.
    [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img] TRANSFERLER BASLADI

Yorum

• birazdan marcelinho lan ricardinhoyuda korlar oraya
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• anca öLe aliriz zaten
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

kaliteli bir kadron yoksa bir takimdan sampiyonluk beklemek esegin sudan gelmesini beklemek gibi bir sey olur...

Bir de e$ek topalsa, bekle Allah bekle.
          insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Yönetim uyanmadan transfermarkt uyandi, baktilar bunlar bi isi beceremiyor biz bir iki adam verelim ... [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
            "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• MUSTAFA KECELININ TRANSFERINDEN ONEMLI BIR GELI$ME

Bulgaristan'in CSK Sofya takiminda forma giyen 27 yasindaki Brezilyali Tiago Silva ile görüsen ve prensip anlasmasina varan Denizlispor yönetimi, bu futbolcuyu Denizli'ye davet etti. Trabzonspor ve Gaziantepspor'un transfer etmek istedigi Mustafa Keçeli'nin yerine transfer edilmesi düsünülen Tiago Silva'nin hafta sonunda Denizli'ye gelecegi ögrenildi.

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
                İlk olarak Fanatik Ozi tarafından gönderildi
                Taraftarlarimiza yeni web sitesi
                Bordo-Mavili kulübümüze gönül veren taraftarlarimizin sanal ortamda açtiklari web sitelerine bir yenisi daha eklendi.

www.ultra61.net adresinden ulasilabilecek olan sitede kulübümüzle ilgili bilgilerin ve haberlerin yani sira taraftarlarimizin görüslerini paylasabilecekleri forum alanlari da bulunuyor.

www.trabzonspor.org.tr olarak ultra61.net ve tüm taraftar sitelerimizi kutluyor, çalismalarinda basarilar diliyoruz.

resmi sitede gördüm haberi . iyi bir haber aslinda ama ben pek sevinemedim sahsen. bordomavi.net varken bence o kadar gerek yokdu . güçelri hep bir arada birlestirsek daha iyi olurdu . ismi de pek hosuam gitmedi . ultra felan özenti gaysenin taraftarlarina özenti gibi . resmi sitede felan brodomavi.net in reklamlarini yapsalar daha iyi olrudu . ne diyelim yine de hayirli olsun .

22

ultraya bende geçenlerde üye oldum. bütün Trabzonspor sitelerine oldugu gibi. ama sadece 3 4 gün girdim ve bidaha girmemeye karar verdim.!!

O site yeni kurulmus bi site degil. 1000 den fazla üyesi var. ortalama70 ila 90 kisi ayni anda online oluyor genelde. ama foruma yazanlar yok denecek kadar az.

evt bu sit yeni falan kurulmadi hem güzelde degil benim kaç aylik üyeligim var en az 3-4 ay oldu
                "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• arkadaslar o haber dooru hala bilmionuz mu paolo wenchope kupadan döner dönmez türkiyede

Yorum

• Okan Buruk ve Okacha gibi futbolculardan hala bir care bekleyen Trabzonsporlu var mi? Eger varsa , Hami,Ogün, Ünali hemen geri alalim.
                    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• bence wenchope türkiyeyi dagitcak allicak valla ben acayip begeniodum bu adami

Yorum

• okan burk da alindi yaio transfer markette ben öle bisi duymadim almasinlar o moruk adami

Yorum

• Neden Okan Buruk'a bu kadar karsisiniz? Adamin kariyeri ortada. Sanki Okan Buruk kalitesinde 25 oyuncumuz var da kadroda ise yaramaz muamelesi görüyor. 11'e giremezse yedek bekler, ama bu kalitede bedava oyuncu kaçirilmaz.
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ya galatasaray Javad Nekounam die bir amam almis transfer markette yazio biz alioz okani falan bunlar dooru haber mi acaba

Yorum

• ben olsam önümüzdeki iki hafta icinde transfer yapmazdim italya macindaki spiker dediki savcilikdan ve federasyondan sizan haberlere göre italya serie a da as roma disi bütün takimlarin 2. ve 3. lige düsürülmesine basvurulacak yani 300 den fazla oyuncu serbest kalabilir belki bonservis olmayinca baskanda dengeleri belki unutabilir
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ya italya da juventus tartisilio ve eger juve 2. lige düserse takimlar itiraz edecek ve diger hiç bir takim düsmücek ve sadece para cezasi yiyecek
                                fakat juve seri c ye yani 3. lige düserse basta milan 2. lige digerleri ya çok agir ceza yada 2. lige düescek
                                bunlardaninter-roma hariç

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X