| TARAFTARDAN ALBAYRAK'A MESAJ | |
![]() | FAKS ÇEKTILER Trabzonspor taraftarlari yeni sezon öncesinde kulüpte yasanan gelismelerden duyduklari rahatsizlikla ilgili olarak Baskan Nuri Albayrak'a faks çekti. 11 taraftar dernegi temsilcisinin imzasinin bulundugu faksta öncelikli olarak kongre öncesinde verilen sözlerin yerine getirilmesi istendi. 11 dernek adina bir açiklama yapan Trabzonspor Taraftarlar Birligi Baskani Adem Sögüt, yeni sezon öncesi tedirgin olduklarini söyledi. ALT YAPIYA ÖNEM Sögüt, Albayrak'a gönderdikleri faksta, verilen yildiz oyuncu sözünün tutulmasini beklediklerini dile getirdiklerini söylerken, "Hazirliklarin baslamasina 5 gün kaldi ama transferde |
yildiz isimleri alamadik. Ayrica son dönemlerde yönetimde yasanan küskünlüklerin ortadan kaldirilmasini ve tek yumruk olarak hareket edilmesini, Fatih'in durumunun da netlik kazandirilmasini istedik" dedi. | |
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi
Ne alaka basbakan.Alacagin cevap
"Sanki ben yalan konusmuyorum[img]smileys/smiley36.gif[/img]" olacak. sayin(!) basbakanin cevabi[img]smileys/smiley7.gif[/img].
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Yahu gülmekten evdekileri uyandirdim,Alpayer,Allah iyiligini versin[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
evet arkadaslar aksama kadar foruma giremeyecegim dilerim ben aksam geldigimde sizlerden hayirli ve mutlu haberler duyarim.hepinize iyi günlerr
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
kaynak:internetspor
'Giderse gitsin! Yeri nasil olsa dolar!'

20 Haziran 2006 09:20
Bordo-mavili kulübün baskan yardimcisi Yusuf Simsek, ayrilmak isteyen futbolcuyu zorla tutamayacaklarini belirterek rest gibi bir açiklama yapti. Iste ayrintilar...

Bordo-mavili kulübün baskan yardimcisi, ayrilmak isteyen futbolcuyu zorla tutamayacaklarini belirtti, Gitmek istiyorsa, gitsin. Yeri çabuk dolar" dedi
Trabzonspor Baskan Yardimcisi Yusuf Simsek, Kaptan Fatih Tekke konusunda çarpici açiklamalar yapti.
Takimdan ayrilmak istedigini açik açik söyleyen milli futbolcuyu kadroda zorla tutamayacaklarini belirten Simsek, "Fatih her ne pahasina olursa olsun takimda kalir demek yanlis olur. Kendisini yurt disinda istedigi takima gönderebiliriz. Ancak yurt içine kesinlikle satmayiz" diye konustu.
Fatih Tekke'ye izin vereceklerini belirten Yusuf Simsek, "Gitmek istiyorsa gitsin. Kimse de merak etmesin. Giderse, yeri çabucak dolar. Kimlerin yeri dolmadi ki" açiklamasini yapti.
Simsek, transferleri kamp baslayana kadar tamamlayip sezona tam kadro hazirlanacaklarini, yeni teknik direktörleri Lazaroni'nin de dogru bir seçim oldugunu sözlerine ekledi.
Djokaj'a elveda
Karadeniz ekibi, bekleneni veremeyen Djokaj'i gözden çikardi. Lazaroni'nin de sicak bakmadigi Sirp futbolcudan kendisine kulüp bulmasi istenirken, yönetim de gelecek teklifleri beklemeye basladi. Gaziantepspor'un yeni hocasi Zenga'nin Djokaj'i istedigi, bu transferin gerçeklesmemesi halinde maliyeti düsük olan bu oyuncunun sözlesmesinin tek tarafli fesh edilecegi ögrenildi.BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888
Yorum
-
İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi
'Giderse gitsin! Yeri nasil olsa dolar!'

Fatih Tekke'ye izin vereceklerini belirten Yusuf Simsek, "Gitmek istiyorsa gitsin. Kimse de merak etmesin. Giderse, yeri çabucak dolar. Kimlerin yeri dolmadi ki" açiklamasini yapti.
kaynak:internetspor
Bizim transfer Politikamiza bakilinca CABUK dolar tabi[img]smileys/smiley5.gif[/img]
SOTAAAAA1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-

Üç büyükler, bir Pele'yi almadi!
F.Bahçe, G.Saray ve Besiktas'la ilgili transfer haberleri havada uçusuyor. Bakin medya kimi hangi takima transfer etti:
F.BAHÇE: Ronaldo, Ibrahimoviç, Morientes, Crespo.
G.SARAY: Zidane, Juninho.
BJK: Wiltord ve Gallardo.
bu gazete sabah gazetesi [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
sanki kendileri bu haberleri yapmamis[img]smileys/smiley7.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
BMN Tsira TRABZON
Yorum
-
Baskanin Fatih'le görüsüp görüsmedigini bilmiyorum.Amma ve lakin agzi olanin konusmasi kanima dokunuyor.Kim bu Yusuf Simsek denilen zat-i muhterem.Kardesim tüm yönetim kurulu üyeleri fikir beyan etmek durumunda mi ? Kulübün bir politikasi olur,o politika dogrultusunda da ilgili konuya iliskinbasin sözcüsü açiklama yapar.(Hos o da abuk-sabuk konusuyor çogu zaman.Açikladiklari aklina gelen mi yoksa yönetim kurulunun haberi var mi bu açiklamalarindan bilemiyorum.)
Fatih Tekke ayrilma istegini yönetimiyle paylasmayip basina açikladigi için suçludur.Fakat Fatih konusunda açiklama yapan her yöneticide en az onun kadar suçludur.Bu adi basin önünde yasanan tartismalar sinir bozucu o gadar.[img]smileys/smiley11.gif[/img]Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Naim
Ya hocam takma sen kafana yusuf simsekiİlk olarak halil ibo tarafından gönderildi
Baskanin Fatih'le görüsüp görüsmedigini bilmiyorum.Amma ve lakin agzi olanin konusmasi kanima dokunuyor.Kim bu Yusuf Simsek denilen zat-i muhterem.Kardesim tüm yönetim kurulu üyeleri fikir beyan etmek durumunda mi ? Kulübün bir politikasi olur,o politika dogrultusunda da ilgili konuya iliskin basin sözcüsü açiklama yapar.(Hos o da abuk-sabuk konusuyor çogu zaman.Açikladiklari aklina gelen mi yoksa yönetim kurulunun haberi var mi bu açiklamalarindan bilemiyorum.)
Fatih Tekke ayrilma istegini yönetimiyle paylasmayip basina açikladigi için suçludur.Fakat Fatih konusunda açiklama yapan her yöneticide en az onun kadar suçludur.Bu adi basin önünde yasanan tartismalar sinir bozucu o gadar.[img]smileys/smiley11.gif[/img]
taraftarliktan öte Trabzonsporla alakali 1 santim uzunlugunda fikri yoktur
zaten birebirde görsen bu adami degil yönetici isadami falan
firmada tekniker bile zannetmezsin
biraz fazla atak ruhlu birisi
çok takmamali
Yorum
-
Hazir müsterisi varken Fatih ve Gökdeniz'i sat
Günlerden pazar. Yer, Trabzon Havaalani.. VIP salonunda, Çevre ve Orman
Bakani Osman Pepe, AKP Trabzon Millitvekilleri ve Trabzonspor Baskani
Nuri Albayrak ile Fenerbahçe Baskan Vekili Nihat Özdemir var.. Sohbette
söz dönüp dolasip futbola geliyor..
Bakan
Osman Pepe, Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak'a dönerek, 'Fatih Tekke
ve Gökdeniz'i sat.. Trabzonspor'un hayrina olur' diyor.
Sonra,
Fenerbahçe Baskanvekili Nihat Özdemir'i göstererek, 'Bak müsterisi de
burada.. Oturun, konusun, anlasin' yorumunu yapiyor.
Bu söz üzerine Özdemir, 'Biz haziriz bakanim' diyor.
Gözler bir kez daha Nuri Albayrak'a çevriliyor..
SÖZLESMESI BITIYOR
Trabzonspor
Baskani, 'Taraftar satilmasini istemiyor.. Trabzonspor'a baskan
olurken, yildiz futbolcu alacagim, sampiyonluga oynayacak güçlü bir
kadro kuracagimin sözünü verdim. Elimdeki en iyi oyuncumu, Fatih'i
nasil satarim?' diyor.
Bu söz üzerine tekrar Bakan devreye
girerek; 'Seneye sözlesmesi bitiyor. Simdi üç-bes milyon dolar kazanmak
varken, gelecek sene bedava gitmesi kulüp olarak sizi rahatsiz etmez
mi?' diye soruyor.
TARAFTARA SÖZ VERDIM
Satmamakta kararli olan Trabzon Baskani, son sözünü söyle söylüyor.
'Ne yapayim.. Bu sene oynar, seneye de bedava giderse gider'
.
Kaynak:Aksam
Hükümet bu ise niye karisiyor.Niye Fatih'in fenere gitmesini istiyor?
Edited by: tirabzonli
Yorum
-
Naim
"Kadro sikintimiz yok"(!)
Trabzonspor Kulübü Baskani Nuri Albayrak, yurtdisindan yildiz oyuncu transferi noktasinda herhangi bir sikinti yasamadiklarini, ancak takimda dengeleri bozacak türden transferlere de sicak bakmadiklarini belirtti. Baskan Albayrak, Kaptan Fatih Tekke'nin yurtiçinde bir takima transferinin ise söz konusu olmadigini kaydetti.
Trabzonspor Kulübü Baskani Nuri Albayrak, kongre sürecinde verilen yurtdisindan yildiz futbolcu transferi sözü, Kaptan Fatih Tekke'nin Fenerbahçe'ye transfer haberleri ve kulübün transfer politikasiyla ilgili açiklamalarda bulundu. Baskan Albayrak, kongre sürecinde vermis olduklari yurtdisindan yildiz futbolcu transfer edilecegi sözünü yerine getirmek için çalismalarin sürdürüldügünü söyledi. Yildiz futbolcu transfer ederken takimdaki dengeleri bozmamaya dikkat ettiklerini kaydeden Baskan Albayrak, "Transfer etmek istedigimiz futbolcunun bonservis miktari bizim için o kadar önemli degil. Ancak bu oyuncu Trabzonspor'da iç dengeleri bozmayacak. Çünkü bizim takim içinde bir denge bulunuyor. Yurtdisindan Trabzonspor'a bir oyuncu getirmek problem degil. Takimda 30 sporcumuz var. Bu 30 sporcunun üzerine tek bir sporcu getireceksiniz ve 10 lira alan oyuncunuzun yaninda ona 50 lira verirseniz olmaz. Takimda dengeleri altüst edersiniz. Trabzonspor'un gelecegi de budur. Bu kulübün altina kimsenin dinamit koymaya hakki yoktur. Parayi cebimden dahi versem, bu kulübe dinamit koymaktir. Bu saatli bir bombadir. Bunu patlattiginiz zaman her tarafa siçrar ve kulübün her birimi bundan zarar görür. Bizlerin felsefe ve mantigi bu, benim cebimden para vermem önemli degil, önemli olan buradaki dengelerin bozulmamasi ve Trabzonspor'un gelecegidir" diye konustu.
Fenerbahçe'nin transfer teklifinde bulundugu Fatih Tekke ile ilgili de açiklamalarda bulunan Albayrak, "Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak sporcu arkadaslarimizla sürekli görüsüyoruz. Bizim Fatih Tekke'yi vermek gibi bir düsüncemiz yok. Fatih Tekke konusunda bizim tavrimiz nettir. Fatih'in talebi bize yurtdisi için olmustur. Yurtiçine transferini ise hiç açmamamiza ragmen kapattik. Bu oyuncumuzun yerini dolduracak bir futbolcu transfer edebilirsek kendisini yurtdisina verebiliriz. Su ana kadar yurtdisindan çok ciddi gelen bir teklif de yok" dedi.
Medyanin Fatih'in transferini sürekli gündemde tuttugunu ve bu olayi speküle ettigini dile getiren Albayrak, transferde ya da diger konularda olsun Trabzonspor'un iyi bir yönetime sahip oldugunu belirterek, camianin da buna inanmasini istedi. Trabzonspor'un elinde iyi bir kadro bulundugunu ifade eden Albayrak, mevcut kadroyu 2-3 takviye ile daha da güçlendirmeyi düsündüklerini ve taraftardan da kendilerine sabir ve anlayis göstermelerini beklediklerini kaydetti.
Trabzonspor'un çok kaliteli futbolculari kadrosunda bulundurduguna ve bu futbolculara sadece Fenerbahçe'den degil, Türkiye'nin birçok kulübünden transfer teklifleri geldigine isaret eden Baskan Albayrak, "Süper Lig'e yeni çikan takimlar olsun, Anadolu'nun diger takimlari olsun birçok takim oyuncularimiza talip. Trabzonspor'un oyunculari kaliteli oyuncular. Ancak biz öncelikli olarak kendi kadromuzu olusturacagiz. Kamp bittikten sonra teknik ekibimizin verecegi karar dogrultusunda kiralik verilecek ya da satilacak oyuncular belirlendikten sonra yolumuza devam edecegiz" diye konustu.
yorumsuz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum