Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak denizci61 tarafından gönderildi

Bütün bu gelismelere çanak tutan basiretsiz yönetimdir...Bu kadar aciz bir yönetim görmedim sanli tarihimizde...Trabzonspor'a dört bir yandan saldiri var,birakin savunmayi,bu haberleri destekleyen nitelikte açiklamalar yapiyorlar...Yok kulübün menfaatleriymis,yok seneye sözlesmesi bitecekmis vs....Sen baskan ol da yumrugunu masaya koy,dik dur biraz...istanbul'da kala kala Trabzon'lulugunu unutmus sanki baskan...Bizim degerlerimizi bilmiyormu!fatih satilirsa kendisininde gidecegini bilmiyormu...Zaten konu fatih konusu degil...Bir sehrin maneviyati ve sembolünün satilamsidir.o sehrin çocuklarinin sokak aralarinda "fatih vuruyor ve gol oluyor"duygularini satmaktir aslolan...Senin buna hakkin yok baskan!

bunun gibi düsünceler yüzünden 40 yillik mazimizde 34 seçim yapildi. hiç saygi yok mu sizlerde. valla bu ve bunun gibi yönetim baskan ve futbolculari asalayan yazilari kiniyorum.

nuri albayrak seçimle ve yüksek bi oy fazlasiyla seçildi. bizler seçtik. burda hiç kimse trabzonspor baskanini asaglayamaz.

adamlar aciklama yapiyo fatih aciklama yapiyo yok anlamiyoruz daha.

ben inaniyorumki baskan simdi aciklama yapsa fatihi fenere vermiyoruz diye yarin yine fotomacta fatih fenere imza atti diye baslik atilacak ve yine bazilarimiz baskanimiza ve fatihi saymaya basliyacaz.

yok efendim zeyyad kafkas boyle demis. sen o konusmanin öncesini biliyomusun. yok. adamlarin sözleri kesiliyo biciliyo ceviriliyo istenilen hale geliyo ve bizlerde buna inaniyoruz.

yok efendim fatih gitmek istiyomus. adam daha nekadar diyecek avrupa olursa olur olmazsa trabzonspordayim diye. ben türekten inaniyorum fatih bos kagida imza aticaktir. eger avrupada ii bi takima gitmezse.

yok yönetim aciklama yapsin. adamlarin dilinde tüy kalmadi. milletin agzi torba degilki buzesin. ama bakiyorumda içimizden bazilarininda agzi torba degil.
    "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• Bu türhaberleri yapan insanlar yanlismeslek seçimi yapmislar.Yesilçam'in aradigisenaristler bunlar aslinda.Yazik olmus.

Amatör ruh,profosyonel düşünce
      İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi
        İlk olarak denizci61 tarafından gönderildi

Bütün bu gelismelere çanak tutan basiretsiz yönetimdir...Bu kadar aciz bir yönetim görmedim sanli tarihimizde...Trabzonspor'a dört bir yandan saldiri var,birakin savunmayi,bu haberleri destekleyen nitelikte açiklamalar yapiyorlar...Yok kulübün menfaatleriymis,yok seneye sözlesmesi bitecekmis vs....Sen baskan ol da yumrugunu masaya koy,dik dur biraz...istanbul'da kala kala Trabzon'lulugunu unutmus sanki baskan...Bizim degerlerimizi bilmiyormu!fatih satilirsa kendisininde gidecegini bilmiyormu...Zaten konu fatih konusu degil...Bir sehrin maneviyati ve sembolünün satilamsidir.o sehrin çocuklarinin sokak aralarinda "fatih vuruyor ve gol oluyor"duygularini satmaktir aslolan...Senin buna hakkin yok baskan!

bunun gibi düsünceler yüzünden 40 yillik mazimizde 34 seçim yapildi. hiç saygi yok mu sizlerde. valla bu ve bunun gibi yönetim baskan ve futbolculari asalayan yazilari kiniyorum.

nuri albayrak seçimle ve yüksek bi oy fazlasiyla seçildi. bizler seçtik. burda hiç kimse trabzonspor baskanini asaglayamaz.

ben inaniyorumki baskan simdi aciklama yapsa fatihi fenere vermiyoruz diye yarin yine fotomacta fatih fenere imza atti diye baslik atilacak ve yine bazilarimiz baskanimiza ve fatihi saymaya basliyacaz.

yok efendim zeyyad kafkas boyle demis. sen o konusmanin öncesini biliyomusun. yok. adamlarin sözleri kesiliyo biciliyo ceviriliyo istenilen hale geliyo ve bizlerde buna inaniyoruz.

yok efendim fatih gitmek istiyomus. adam daha nekadar diyecek avrupa olursa olur olmazsa trabzonspordayim diye. ben türekten inaniyorum fatih bos kagida imza aticaktir. eger avrupada ii bi takima gitmezse.

yok yönetim aciklama yapsin. adamlarin dilinde tüy kalmadi. milletin agzi torba degilki buzesin. ama bakiyorumda içimizden bazilarininda agzi torba degil.

Seviyeyi düsürmeyelim lütfen...Görüslerime katilirsin,katilmazsin ama bu sanahakaret etme hakkini tanimaz...Bir özür bekliyorum...

Bu yönetim su ana kadar ki icraatlari ve söylemleriyle tam bir tutarsizlik örnegi göstermistir. Benim söylemek istedigim özetlebudur.

Yorum

• koller sakatlandi insallah junu milli takima çagirirlar tabi çagirmalari mümkünse birisinin sakatlanmasina hiç sevinmemistim
          sürünerek yasamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim

Yorum

• bak kardes ben bu cikan haberlere inanmiyorum. sende inanma. bizler inanmazsak baskan yada bi baskasi zirt pirt cikip bunlar yalan demek zorunda da kalmaz.

hem ben yönetimin durusuyla atay aktug yönetiminin 10 misli oldugunu düsünüyorum. icraat diyosun, kümeye giden bi trabzonsporun basina geçtiler ve suan uefa dayiz. davranislariyla duruslariyla tam bi trabzonlu tam bi trabzonsporlu gibiler. biraz yönetimimize sahip cikali. onu istemiyoruz bu olmaz bundan baskan hiç olmaz. yanlis anlamada kardes bu biraz ukalaliktir. biraz degerlerimize sahip cikmayi bilelim.
            "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• ya kardesim yonetim ne yapsin fatih tekke daha ne yapsin...yani her cikan haberi pesinden yalanlasinlarmi..zaten bugune kadar defalarca bu haberler yalanlandi..ayrica daha bugun ibrahim haciosmanoglu bi radyo programina katildi ve bu olayi yine yalanladi...bu konuyla ilgili haberi okumak isterseniz 3-5 sayfa geri gidin..ordan haciosmanoglunun soylemlerini okuyun...arkadaslar elestirirken oldurmeyelim lutfen...

ayrica tabiki yonetim bazinda bu haberler cevap verilmelidir..ama taraftar olarak bizlerde tepkimizi gerektigi gibi bu haberi yapanlara veriyormuyuz..bu haberi yapanlara en azindan bi mail atiyomuyuz..bakin verilen bu tepkiler sonucsuz kalmiyo..iste bmn nin bildirisi bugun cogu gazetede geciyodu...yani tepkimizi sadece kendi icimizdeki insanlara gostermeyelim lutfen....

Yorum

• valla suana kadar u forumda duydugum en ii haber jun a ve djokaj a talip cikmasi. bu adamlarin ikisini saabilrsek bak parasi hi önemli degil kar in alasini yapmis oluruz. ben bu admlara ceplerine para konularak gönderilcek diye ödüp kopuyo.

bunlarin satildigi gün en mutlu günüm olacak. bundan ii transfer olamaz.

BMN l TRABZON

Yorum

• İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi

ya kardesim yonetim ne yapsin fatih tekke daha ne yapsin...yani her cikan haberi pesinden yalanlasinlarmi..zaten bugune kadar defalarca bu haberler yalanlandi..ayrica daha bugun ibrahim haciosmanoglu bi radyo programina katildi ve bu olayi yine yalanladi...bu konuyla ilgili haberi okumak isterseniz 3-5 sayfa geri gidin..ordan haciosmanoglunun soylemlerini okuyun...arkadaslar elestirirken oldurmeyelim lutfen...

ayrica tabiki yonetim bazinda bu haberler cevap verilmelidir..ama taraftar olarak bizlerde tepkimizi gerektigi gibi bu haberi yapanlara veriyormuyuz..bu haberi yapanlara en azindan bi mail atiyomuyuz..bakin verilen bu tepkiler sonucsuz kalmiyo..iste bmn nin bildirisi bugun cogu gazetede geciyodu...yani tepkimizi sadece kendi icimizdeki insanlara gostermeyelim lutfen....

haklisin kardes neydi bu haberi yapan sitenin adi. valla mail atmadigim bi oara kalmisti heralde

BMN l TRABZON

Yorum

• [/list]
                      İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi

bak kardes ben bu cikan haberlere inanmiyorum. sende inanma. bizler inanmazsak baskan yada bi baskasi zirt pirt cikip bunlar yalan demek zorunda da kalmaz.

hem ben yönetimin durusuyla atay aktug yönetiminin 10 misli oldugunu düsünüyorum. icraat diyosun, kümeye giden bi trabzonsporun basina geçtiler ve suan uefa dayiz. davranislariyla duruslariyla tam bi trabzonlu tam bi trabzonsporlu gibiler. biraz yönetimimize sahip cikali. onu istemiyoruz bu olmaz bundan baskan hiç olmaz. yanlis anlamada kardes bu biraz ukalaliktir. biraz degerlerimize sahip cikmayi bilelim.

Seninle konuyu tartisacagim ama tarzin bana hiç uymuyor. Onun için sana son sözüm; SANA KATILMIYORUM.

Yorum

• www.spordabugun.comadresi...sitedeki haberleri masa basindan attiklari biraz bakinca belli oluyo...simdide fatih terimin fenerin basina gececegini yazmislar...Allah akil fikir versin...ne diyelim...

Yorum

• kardes tartismak gibi bi niyetim yok. bu söylediklerim sadece sana degil. ama trabzonspor baskani suan nuri albayrak sende bende trabzonspor taraftaiysak saygi duyacagiz.

ben elestirmeyelim demiyorum ama adamlari yapmadiklari bi sey için yerin dibine sokmak trabzonsporluluga sigmaz. adi üstünde baskan. lütfen biraz saygi.

nuri albayrak suan televizyona ciksa fatihi fenere vermiyoruz dese. (ki bunu dedi. ayni zamanda ibrahim haciosmanoglu da dedi.) sen yine inanmiyacaksin. inanmadigin gibi pisi pisine elestirmeye deva etceksin.

bu haberleri cikaranlarin tek amaci var oda trabzonpsor taraftarlarin boyle dusunmesini saglamak ve içerde husursuzluktur. lütfen bu bizans oyunlarina gelmeyelim.

valla kardes ben yolladim maili ama bu mail konsunda bordomavi.netin her cikan yalan haber için bi mail hasirmalasi lazim. ve butun foum uyleirinde bu maili gerekli yere atmasi lazim.

BMN l TRABZON

Yorum

• İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi

www.spordabugun.comadresi...sitedeki haberleri masa basindan attiklari biraz bakinca belli oluyo...simdide fatih terimin fenerin basina gececegini yazmislar...Allah akil fikir versin...ne diyelim...

tgrt de olmasi lazim haberlerde eziklerin toplantilarinin ardindan spor muhabirinin fatih tekke konusunu sormasi üzerine basin sözcüsünün dil sürçmesiyle fatih terim demesi sonucunda çikan haberdir....

asli astari yok yani
                          "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

• 17:51 Nuri Albayrak: ?Fatih'i birakin satmayi sözlesmesini uzatmayi düsünüyoruz? (Özel) www.cihan.com.tr görüntüsüde var ama bilgi almak ücretlidir diyo
                            seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
                            asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• Ahmet Tansu yazmis

Kardes pek bi yönetimi savunur gördüm seni nedenini söylermisin yönetimde ya köylün var ya akraban öle tahmin ediyorum, yönetime çok deger veriyosun ama Trabzonspor'a ayni degeri verdigini düsünmüyorum burda kimse yönetime laf edemez diyosun öteki yanda Trabzonspor bir yöneticinin açiklamalari yüzünden cebine para konup öyle transfer yapiyo hale getiriliyo bu laflar hiç kanina dokunmuyoda yönetimi elestirmemizmi dokunuyo ne demek yönetimi elestirmezsiniz burasi Trabzonspor arkadasim Istanbul belediye degil herkes ne konustugunu bilecek en öncede sayin basin sözcümüz kimse serefimizi gaztelerde 5 paralik edemez buna izin vermiycez senin gibi fair play ruhlu kardeslerimiz olsada biz burdayiz kimse buralari bos sanip at kosturmasin .
                              DOZER CEMİL

Yorum

• kardesim ne alakasi var. ne köylüm var nede akrabam. ben imzamdan da cikarabilirsin özkan sümerci bi insanim oyumuda ona verdim.

atay aktuguda sevmiyosum ama baskanimiz diye hep destek verdim. baskan konusunda cok buyuk sikintimiz var. gelen herkese buyuk elestiri yapiyoruz. önce baskanlikta istikrar cok önemli.

kardes hala anlamiyosun. bu haberlerin hepsi yalan. niye inaniyosunuz nasil inaniyosunuz anlamiyorum. baskan simdi televizyonlara ciksa bunlar yalan dese yine yaranamaz. hiç bi trabzonspor baskani ve yöneticisi hiçbirzaman trabzonu 5 paralik yapmamistir yapamazda bu konusa bi kaygin olmasin. kaygin varsa trabzonsporun buyuklugunden de kaygin olsun.

senin bu kimse buralari bos görüp at kosturmasin laflarini ben bu forumda cok kullanmisimdir. ama bu elestirilerim benim ya hocaya olur oda sadece vahid de olmustur. yada futbolculara olur.

bizler trabzonspor taraftariysak onlarda trabzonsporlu. hatta bizden daha cok trabzonsporlularki suan basimizdalar.

ortami germeye çalisan kahbe bizansin oyunlarina gelmeyelim benim demek isteigim bu.

ayrica köyüm falan da yok has trabzonluyum.

BMN l TRABZON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X