Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ulan bu eziklerde hangi, futbolcuyla temesa geçsek hemen onlarda talip oluyorlar bu nasil is anlamadim .

Ulan gaysa nin açliktan bogazi kokuyor yok marcelinho yok gravesen ya medya dalga geçiyor bunlarla yada kulublerini iyice batirmak istiyorlar.
    BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

• eziklerin gazetelerine inanip fatih gitti demeyin. Fatih gitmez giderse hacca gider rum takimina degil. fatih muhabbeti de lastik gibi çektikçe uzuyor Fatih Sultan Tekke Trabzonda kalacak giderse yönetimde onunla gidecek. aramizda ezik sempatizani varsa da avcunu yalayacak. Zorla adami eziklere sattiracaksiniz ya.[img]smileys/smiley7.gif[/img]
      Sevdim Seni Bir Kere
      Baskasini Sevemem
      Deli diyorlar bana
      Desinler degisemem

Yorum

• bir an önce fatihi versinler avrupadan bi takima yoksa transfer sezonu bitene kadar ayni seyler konusulacak buna eminim yerine denilmari alsinlar 23 yasinda süper bi forvet 2-3 yil içinde chelseade görünce

bu adami zamaninda niye almadik diyecez

Yorum

• champions iyice kafayi buldun sen sabah sabah[img]smileys/smiley4.gif[/img] kahvaltida raki falan mi içtin süt diye. takimda zaten 5 forvet var. 7 yabanci var. hala türk forvet ki yasayan en iyi türk forveti satip yabanci alalim diyorsun. Ezikbahçe gibi yabanci sinirlamasi da kaldirilsin istersen.
          Sevdim Seni Bir Kere
          Baskasini Sevemem
          Deli diyorlar bana
          Desinler degisemem

Yorum

• Ben artik su fotomaç gazetesinde,gazetecilerin degil de senaristlerin çalistigi konusunda ciddi endiselerim var.

Konunun ciddi bir sekilde arastirilmasini talep ediyorum.

Yorum

• böyle terbiyessizlik böyle ahlak yoksunlugu böyle yalanci habercilik ben görmedim.trabzonspor adina ADMIN den istegim lütfen BMN adina nasil ana sayfamizda haber yapilmis ve basinda yanki bulmussa bu tarzda bir fax i BMN adina klübe baskana fax lamak .YETTI ARTIK........ yönetim olarak daha ne bekliyorlar en azindan mahkemeye versinler...

önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• inanmayin lütfen bunlar bos haber.
                "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• İlk olarak grknklmk tarafından gönderildi

Marcelinho G.Saray'a dogru

Galatasaray'dan Marcelinho bombasi... Teknik direktör Eric Gerets, sari-kirmizili yöneticilerle yaptigi transfer zirvesinde "Hertha Berlin'de oynayan Marcelinho, tam bizim aradigimiz özelliklerde bir yildiz" yorumunu yapti.

Gerets'in, Brezilyali futbolcunun transferi konusunda sarikirmizili yöneticilerden güvence aldigi belirtildi. Cimbom, Marcelinho'yu Galatasaray'dan ayrilmak isteyen Sasa Iliç'in yerine düsünüyor.

Marcelinho
                  Yeni sezonda hayal kirikligi yasamak istemeyen Besiktas, Hertha Berlin?in Brezilyali golcüsü Marcelinho ile ilgilenmeye basladi

12.06.2006

[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• bunlar hakkaten trabzon düsmani yaa. sadece trabzonla ugrasmak için haber yapiyolar. sirf otami germek için. onlarin istedigi tuzaga düsmayalim. birakin hiç birine inanmayin. sezon baslarken burda hepimiz bu sene sampiyon biziz diyecez meark etmeyin. kimse satilmayacak iide admlar alinacak. süper basliyacaz lige oylede bitirecez.
                    "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• İlk olarak perhaps tarafından gönderildi
                      İlk olarak grknklmk tarafından gönderildi

Marcelinho G.Saray'a dogru

Galatasaray'dan Marcelinho bombasi... Teknik direktör Eric Gerets, sari-kirmizili yöneticilerle yaptigi transfer zirvesinde "Hertha Berlin'de oynayan Marcelinho, tam bizim aradigimiz özelliklerde bir yildiz" yorumunu yapti.

Gerets'in, Brezilyali futbolcunun transferi konusunda sarikirmizili yöneticilerden güvence aldigi belirtildi. Cimbom, Marcelinho'yu Galatasaray'dan ayrilmak isteyen Sasa Iliç'in yerine düsünüyor.

Marcelinho
                      Yeni sezonda hayal kirikligi yasamak istemeyen Besiktas, Hertha Berlin?in Brezilyali golcüsü Marcelinho ile ilgilenmeye basladi

12.06.2006

[img]smileys/smiley4.gif[/img]

artik haftaya gazetelerde söyle yazar heralde

Hürriyet: Marcelinho bugün resmen Galatasaray'li oluyor

Fotomac: Marcelinho bugün resmen Besiktasli oluyor
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak onrky tarafından gönderildi
                        champions iyice kafayi buldun sen sabah sabah[img]smileys/smiley4.gif[/img] kahvaltida raki falan mi içtin süt diye. takimda zaten 5 forvet var. 7 yabanci var. hala türk forvet ki yasayan en iyi türk forveti satip yabanci alalim diyorsun. Ezikbahçe gibi yabanci sinirlamasi da kaldirilsin istersen.

5 tane forvet mi var bi sezon boyunca nerdeydi bu forvetler fatih tekke disinda forvet göremiyorum forvet dedigin bi sezonda en az 15-20 gol atacak kalitede olmali benim satalim demem önemli degil adam kendi gitmel istiyorum diyor daha ne desin kaçip gidecek hali yok

fatih giderse elimizde bi umut kalacak belki mehmet bu sezon ise yarar

ama ikisiyle kesinlikle hedefe ulasamayiz çok kaliteli bi yabanci sart fatih kalirsa forvet alinmayabilir ama ben böyle bi ihtimal göremiyorum

Yorum

• Imzalar çok yakinda?
                          Baskan yardimcisi Ibrahim Haciosmanoglu, yabanci transferi konusunda taraftarlarin sabirli olmasini istedi

12.06.2006
                          Bordo-Mavili ekibin baskan yardimcisi Ibrahim Haciosmanoglu, taraftarlara mesaj gönderdi. Umut Bulut transferiyle kadrolarina güçlendirdiklerini söyleyen Haciosmanoglu, yabanci konusunda taraftarlarin sabirli olmasini istedi. ?Arastirmalarimiz devam ediyor ?diyen Haciosanoglu, ?Ince eleyip sik dokuyoruz. Daha sonra pisman olacagimiz bir transfer yapma niyetinde degiliz. Hocamizla birlikte ortak bir çalisma yürütüyoruz. Yakinda imzalar gelecektir? ifadesini kullandi.

BMN l TRABZON

Yorum

• Robben: "Daha iyi oynayabilirdim"

Sirbistan Karadag savunmasina korku dolu anlar yasatan ve maçin tek golüne imza atan Hollanda Milli Takimi'nin yildiz kanat oyuncusu Arjen Robben, daha iyi oynayabilecegini söyledi..

yok artik daha nekadar ii oynayacan. allahim bizede maçtan sonra boyle konusabilen topcular naspi eyle. amin

BMN l TRABZON

Yorum

• arkadas kafani yorma fatih kalacak. her sabah boyle haberler cikiyo diye birbirmizi yiyoruz sonra aksama dogru haber asilsiz cikiyo konu da kapaniyo dahaki yarin ki sabaha kadar.

yeter valla biktim. zaten gazetelerinde istedigi sey. sonunda bizi ktirmak. heralde sonunda tamam fatih nereye gidersen git dememizi bekliyolar.

fatih 25 temmuzda kampda olacak. gideriz görürüz. avrupadan teklif gelmezsede bos kagida imza aticaktir.

BMN l TRABZON

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi
                                Fenere satilmasin da nereye satilirsa satilsin ..

ALLAH im nolursun yarin FATIH in Avrupada herhangi bir takimla anlastigini duyayim nolursun [img]smileys/smiley19.gif[/img]

Bu gazeteleri bombalayacan arkadas[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                                Ya bizim yönetim çok çakal yada birbirlerinden haberleri yok, her biri ayri bir telden çaliyor[img]smileys/smiley1.gif[/img] Çakal dedim çünkü sezon sonu geldiginde Fatih'in evropaya gitmesine bile tahammül edilemiyordu simdi ise gelinen nokta n'olursun Avrupa olduk [img]smileys/smiley4.gif[/img] Eger yönetimimizin tutumu bilinçli bir politikaysa valla bravo demek lazim [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X