murat bizim baskanin eski klubünün sözlesmeli oyuncusu. eger baskan bu isten anliyosa baglantilarini harekete geçirip hemen transferi bitirmeli. bence çok kolay bitirilecek bir transfer.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Murat ocak ismi ilk duyuldugunda bazilari tepki veriyordu. [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
Cengiz Çoban'i Istanbul Büyüksehir Belediyesine kiralik olarak versinler[img]smileys/smiley2.gif[/img] teknik direktörleri Abdullah Avci[img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img] Murat Ocak'i transfer et [img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: gerçekefsanePaul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
Nedir bu Abdullah Avci hikayesi? Bi espri kaçiriyorum ama anlayamadimTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi
la harbiden simdi sunay akinin ne isi var programi izleyeniniz yok mu?
e adamin burdaki lafi halen kulaklarimda çinliyor.
TIK DURUN DA TIK DURUN VURACAGIZ BU AKSAM FENERE...
Allah Allah bi vukuat vardir bunda ama?
programin sonuna bakma firsatim oldu. oyuncak müzesinden yayin vardi.
Sunay Akin Trabzonsporludur.[img]smileys/smiley1.gif[/img]Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildiNedir bu Abdullah Avci hikayesi? Bi espri kaçiriyorum ama anlayamadim
@Travelair
eski mesajlarinda Trabzonspor teknik direktörlügüne adayindi[img]smileys/smiley2.gif[/img] U-17 millli takimin antrenörüydü, Istanbul Büyük sehir belediyesinin teknik direktörü oldu[img]smileys/smiley2.gif[/img]yazmaz olaydim[img]smileys/smiley19.gif[/img]Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Yorum
-
İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildiİlk olarak miracciftci tarafından gönderildi
la harbiden simdi sunay akinin ne isi var programi izleyeniniz yok mu?
e adamin burdaki lafi halen kulaklarimda çinliyor.
TIK DURUN DA TIK DURUN VURACAGIZ BU AKSAM FENERE...
Allah Allah bi vukuat vardir bunda ama?
programin sonuna bakma firsatim oldu. oyuncak müzesinden yayin vardi.
Sunay Akin Trabzonsporludur.[img]smileys/smiley1.gif[/img]
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
İlk olarak Travelair tarafından gönderildiNedir bu Abdullah Avci hikayesi? Bi espri kaçiriyorum ama anlayamadim
@Travelair
eski mesajlarinda Trabzonspor teknik direktörlügüne adayindi[img]smileys/smiley2.gif[/img] U-17 millli takimin antrenörüydü, Istanbul Büyük sehir belediyesinin teknik direktörü oldu[img]smileys/smiley2.gif[/img]yazmaz olaydim[img]smileys/smiley19.gif[/img]
Evet 2dir mesajinda yaziyorsun farkindayim [img]smileys/smiley36.gif[/img]ve gerçekten de begendigim bir hoca. Anlamadigim anafikir nerde? Yani begenmedigin biri mi yoksa ne bileyim haberim olsun diye mi? Bu arada Abdullah Avci3 ukalalardan hangisineyakin? Arif Erdem'i aldigina göre Terim ile birlikte Gs'ye kayabilir talep. Acele etmeliyizTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildiİlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
@Travelair
eski mesajlarinda Trabzonspor teknik direktörlügüne adayindi[img]smileys/smiley2.gif[/img] U-17 millli takimin antrenörüydü, Istanbul Büyük sehir belediyesinin teknik direktörü oldu[img]smileys/smiley2.gif[/img]yazmaz olaydim[img]smileys/smiley19.gif[/img]
Evet 2dir mesajinda yaziyorsun farkindayim [img]smileys/smiley36.gif[/img]ve gerçekten de begendigim bir hoca. Anlamadigim anafikir nerde? Yani begenmedigin biri mi yoksa ne bileyim haberim olsun diye mi? Bu arada Abdullah Avci3 ukalalardan hangisineyakin? Arif Erdem'i aldigina göre Terim ile birlikte Gs'ye kayabilir talep. Acele etmeliyiz
haber vermek için yazdim[img]smileys/smiley2.gif[/img] Alt yapidan yetisen bazi gençoyuncularimizi buraya kiralik verebiliriz[img]smileys/smiley2.gif[/img]Trabzonspor Sariyer'den sonraIstanbul Büyüksehir belediyesineoyuncu verebilir[img]smileys/smiley2.gif[/img] basarili olursalar Trabzonspor bünyesine tekrar katilir.[img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: gerçekefsanePaul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Yorum
-
İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildiİlk olarak Travelair tarafından gönderildiİlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
@Travelair
Evet 2dir mesajinda yaziyorsun farkindayim [img]smileys/smiley36.gif[/img]ve gerçekten de begendigim bir hoca. Anlamadigim anafikir nerde? Yani begenmedigin biri mi yoksa ne bileyim haberim olsun diye mi? Bu arada Abdullah Avci3 ukalalardan hangisineyakin? Arif Erdem'i aldigina göre Terim ile birlikte Gs'ye kayabilir talep. Acele etmeliyiz
haber vermek için yazdim[img]smileys/smiley2.gif[/img] Alt yapidan yetisen bazi gençoyuncularimizi buraya kiralik verebiliriz[img]smileys/smiley2.gif[/img]Trabzonspor Sariyer'den sonraIstanbul Büyüksehir belediyesineoyuncu verebilir[img]smileys/smiley2.gif[/img] basarili olursalar Trabzonspor bünyesine tekrar katilir.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Evet iyi fikir. Akçaabat Sebat olayi var ama arada. Bir de tabi Istanbul'da futbolcularin son kullanma tarihi geriye çekiliyor. Yine de bu Murat için gerekirse verilmeleri gerekir. Abdullah Avci genç kusak antrenörlerinin en sivrileni. Oynattigi mücadeleci ve atak futbolla bana Fatih Terim'i animsatiyor. Yolu açik olsunTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
İlk olarak serseerii tarafından gönderildibunu belki çogunuz okumustur ama ben tekrar koymak istiyorum STEPANOV, Sirp B92 Televizyonu'na verdigi özel röportajda, ?Chelsea yetkilileri benimle temasa geçmediler ancak Trabzonspor?a iki kez faks gönderip beni resmen istemisler. Kulübüm ise teklifi, beni yeri doldurulamaz bir oyuncu olarak gördügü için reddetmis. Trabzonspor yönetimi bunu bana bildirdi? açiklamasini yapti. Bordo-Mavili kulüp, Chelsea?nin teklifine ilerleyen günlerde olumlu yanit verirse, Sirp oyuncudan iyi bir bonservis geliri elde etme imkanina kavusacak
stephanov 3-5 sene sonra ciddi rakama satilabilecek bir oyuncu ama yukardaki cakma habere benziyor
Yorum
-
İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildiEller Stepanov'la iyi bir ikili olusturabilir bana göre. Biraz agir ama defansif yönünü Stepanov kapatirsa, geriden oyun kurabilen bir oyuncu. Can Arat milli takimda sirf oyun kurmaya tesebbüs ettigi için oynuyor madem ben Eller'in geri gelmesinden yanayim.
stephanov yaninda ben de olsam acigimi kapatir da mesele o degil..
eller'e hayir!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum