Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi

fatihin satilmasi(yurt içine) sampiyonlugun kaybedilmesidir.

senin en fazla sikintinin oldugu bölümünün en iyi futbolcusunu en yakin rakibine satiyorsun ki onlarinda bu transfere ihtiyaclari var neden? çünkü yabanci kontenjanini bosalttilar ve baska bölgeye yabanci alacaklar.

peki trabzon ne yapacak 8m avroyualip oturacak.(sonra da kimbilir en anlamsiz yere harcanacak!!!)

trabzonspor bir destan bir efsane.

trabzonspor bir ask'tir.

nasilki bir kalpte iki sevgili olmaz,olamaz ise trabzonsporun futbolcu,taraftar,yönetimi de sadece trabzonsporu düsünmelidir.

para,mal,mülk onlar için önemli olmamalidir.

kulübün menfaatlerinden bahseden sayin albayrak size soruyorum.

yönetime talip oldugunuzda sampiyonluk,stad ve yildiz sözü verdiniz.peki simdi fatihi satmanizi nasil degerlendirecegiz!(ki benim hala azda olsa ümidim var fatihin gitmeyecegine dair.)

bu takimin kaptanini,Fatih Sultan TEKKE sini eziklere satmak nasil degerlendirilebilir.

o zaman demekki bu kulübün dolayisi ile yöneten sizlerin menfaatden anladiginiz sampiyonluk yolunda her yerde güçlü bir trabzonspor degil sadece para.

bu fatih konusunda diger konulara nazaran daha duygusal davraniyorum çünkü fatih transferi bir çok yönden trabzonspor ve taraftari için olumsuz etki yapar.

saygilarimla...

uluslarasi iliskiler dersi vermeye niyetim yok ama bazi futbolcular belli cografyalar için antropolojik degerlerini yitirmis olabilirler. Vieira örnegini hatirlayalim. PAtrick Vieira'yla ingiltere sampiyonu olan Arsenal (your Arsenal) sampiyonlar liginde basarili olamiyordu. ya sakatlaniyordu, ya da baska sendromlar nedenyle takimin rutinlerini aksatiyordu. Vieira varken takim yildiz bir oyuncu transfer edemiyor ya da onun ortasahadaki taktiksel agirligini baska bir verimli taktikle degis tokus etmek de imkansizlasiyordu. Ha barcelona'ya gidecek, ha milana geri dönecek söylentileri arasinda bir bas belasiydi vieiraArsenal için. Ayni seyi çok yakin bir gelecekte liverpool Steven Gerrard'la yasayacak. Sonuçta vieira gitti ve arsenal avrupada firtina gibi esti. Wenger'in insanin aklini basindan alan taktikleri de geri dönmüs oldu. Hleb'i defansif orta saha yapabldi, fabregas'i ileri surebildi, ljundberg'i Vieira'nin yerine cekebildi. Takimin taktik refleksleri guclendi. Su an bizim Yattara'nin inanilmasi guc calimlarindan baska taktik refleksimiz var mi. O orta yapacak Fatih golu imkansiz yere vuracak..kusura bakmayin ama böyle basarili olamayiz.

Trabzonumuzun kosmayan bir forvete (vugrineclerle nasil süründügümüzü hatirlayin) taktik olarak bagimli oldugu sürece yüksek bir ideali gerçeklestiremez. 8 mliyon euro'nun çok verimli kullanilmasi durumunda Fatih Tekke'den gereken degeri almis olacagiz.

burdayim,
    sorunun cevabi içtigi yerde
    http://www.twitter.com/kaytazoff

Yorum

• Gitti mi gitmedi mi ne oluyo deliricem her kafadan bir ses cikiyo lig tv'de birsey yok nerden duyuyorsunuz bunlari? Kimle konusuyorsunuz telefonda catlatmayin adami
      Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• son haber;

"Fatih kimseyle sözlesme yapmadi"

Fenerbahçe'nin, Trabzonspor kaptani Fatih Tekke ile 3 yillik sözlesme imzaladigi iddia edilirken, milli oyuncunun menajeri Ceylan Çaliskan, su anda kimseyle sözlesme yapmadiklarini söyledi..

31Mayis2006, 11:36

<LINK href="../css/icerik.css" type=text/css rel=stylesheet target="_blank">

//var nt=String(Math.random()).substr(2,10);
        //document.write ('<\/scri' + 'pt>');

< =text/>

< src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js" =text/>

Çaliskan, ''Fatih'in kesinlikle hiçbir kulüple görüsmesi olmamistir. Trabzonspor Kulübü kime verirse, Fatih için de uygun olursa bu dogrultuda transfer olabilir'' dedi.

Ceylan Çaliskan, ''Trabzonspor Kulübü Fenerbahçe ile anlasirsa, Fatih, Fenerbahçe'ye gidebilir. Kulüp, Avrupa'da bir takimla anlasirsa Fatih oraya gider. Su an kesinlikle bir sözlesme söz konusu degil'' diye konustu.
        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Ibrahim Akin hakkinda resmi siteye haber koydunuz ee benim degerli yönetimim toplantinizda aldiginiz karari koyunda bizde bakalim kim dogru kim yanlis.[img]smileys/smiley7.gif[/img]
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• Tekke Fenerbahçe'ye dogru
            Fenerbahçe Kulübünün Trabzonsporlu Fatih Tekke ile 3 yillik sözlesme imzaladigi iddia edilirken, milli oyuncunun menajeri Ceylan Çaliskan, su anda kimseyle sözlesme yapmadiklarini söyledi.

Çaliskan, AA muhabirine yaptigi açiklamada, milli futbolcunun henüz kimseyle anlasmadigini vurgulayarak, ''Fatih'in kesinlikle hiçbir kulüple görüsmesi olmamistir. Trabzonspor Kulübü kime verirse,Fatih için de uygun olursa bu dogrultuda transfer olabilir'' dedi.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor Kulübü ile görüstügünü açikladigina dikkati çeken Çaliskan, ''Trabzonspor Kulübü Fenerbahçe ile anlasirsa, Fatih, Fenerbahçe'ye gidebilir. Kulüp, Avrupa'da bir takimla anlasirsa Fatih oraya gider. Su an kesinlikle bir sözlesme söz konusu degil'' diye konustu.

internethaber.com
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Burada sizinle aldigim bir haberi paylasiyorum ama siz haberle degil haberi kimden aldigimla ilgileniyorsunuz. alakasi olmayan biriyle konusmadik herhalde ki buraya yaziyoruz. zaten bir sinirdir gidiyor forumda anlamiyorum. Isteyen inanir isteyen inanmaz...Nasil olsa bu olay çözülecek kisa bir süre sonra.neyin ne oldugunu görücez. burda birbirimizi kirmaya gerek yok. üsluplara dikkat edelim lütfen...

Yorum

• Tekke'nin menajeri kapiyi açik birakti

Fenerbahçe Kulübünün Trabzonsporlu Fatih Tekke ile 3 yillik sözlesme imzaladigi
                iddia edilirken, milli oyuncunun menajeri Ceylan Çaliskan, su anda kimseyle
                sözlesme yapmadiklarini söyledi.

Çaliskan, AA muhabirine yaptigi
                açiklamada, milli futbolcunun henüz kimseyle anlasmadigini vurgulayarak,
                ''Fatih'in kesinlikle hiçbir kulüple görüsmesi olmamistir. Trabzonspor Kulübü
                kime verirse, Fatih için de uygun olursa bu dogrultuda transfer olabilir''
                dedi.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor Kulübü ile görüstügünü açikladigina
                dikkati çeken Çaliskan, ''Trabzonspor Kulübü Fenerbahçe ile anlasirsa, Fatih,
                Fenerbahçe'ye gidebilir. Kulüp, Avrupa'da bir takimla anlasirsa Fatih oraya
                gider. Su an kesinlikle bir sözlesme söz konusu degil'' diye konustu.

internetspor.com

Yorum

• İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi

Ortami geren bazi arkadaslar bundan menfaat elde etmeye çalisiyorlar...Yaziklar olsun sizin Trabzonsporlulugunuza...[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Kime yazdin bu cümleyi? Açik açik isim belirtirmisin. Ortami kim geriyor. Sanki ben fb.ye imza atiyorum, sanki ben fatihi satiyorum. illede bir yere tepki vereceksen, kulüp Trabzon'da. Atlarsin dolmusa, gider hesabini sorarsin. Benim ne menfaatim olabilir ki bu isten. Isin tadini kaçirmaya gerek yok.

Yorum

• İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi
                    asil sen nerde yasadigina dikkat et..siyasetle ne ilgisi var tabi..

yapmayin ya adam rahat rahat hayatini surdururken babasinin hayrina mi geldi klubun basina?cogu insan baskanin gelisinin asil nedenini biliyor?baskan istifa etmedigi surece seneye zaten mecbur ayrilacak
                    HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• Krilov arkadasa katiliyorum.Bütün yazdiklari dogru ama hani su "hazmetme kapasitesi" varya insanin en çok zoruna giden bu.Fenere gitmesi halinde fenerlileri düsünebiliyormusunuz.fb basar paraya istedigi topçuyu alir diyecekler.Futbol günümüzde nekadar ticari bir oyun olsa da taraftarlik bambaska birseydir.Insanin zoruna giden konu bu

Yorum

• 40 bin kisi yürümüstük geçen yil hatirliyormusunuz arkadaslar... o zaman neden yürümüstük biliyorsunuz... Alisen atay baskani Tv8'de küçük düsürücü konusmak istedigi için Ali Sen gücün varsa gösterirsin demisti... 5 gün sonra organize olup gücümüzü gösterdik... Sagduyudan bir sey kaybettik mi hayir... yönetimin elini güçlendirdik... bükük kalan boynunu dogrulttuk... paramiz yoktu ama gururumuz vardi... simdi paramiz var... ama artik gururumuz da kalbinde trabzon sevgisi olan futbolcularimiz da yok....

divicam

Yorum

• ya kalir hami olur, ya gider abdullah,ogun olur.hos hala hamiye jubile yapmadik ya o ayri bir rezillik[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Edited by: armutcu61
                          HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• Dogru niye herkes birbirine saldiriyor anlamadim .Hepimizin siniri bozuk gerginiz ama biz birbirimizi anlamazsak bizi kim anlayacak.
                            Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
                              İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi

Ortami geren bazi arkadaslar bundan menfaat elde etmeye çalisiyorlar...Yaziklar olsun sizin Trabzonsporlulugunuza...[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Kime yazdin bu cümleyi? Açik açik isim belirtirmisin. Ortami kim geriyor. Sanki ben fb.ye imza atiyorum, sanki ben fatihi satiyorum. illede bir yere tepki vereceksen, kulüp Trabzon'da. Atlarsin dolmusa, gider hesabini sorarsin. Benim ne menfaatim olabilir ki bu isten. Isin tadini kaçirmaya gerek yok.
                              Yalan haber yapan sizsiniz?....Tabi ki öyle birsey olursa bütün trabzon klübü basar...Buna cesaret edemezler trabzonda bir gece de ihtilal olur...Kimse bunu göze alamaz...Ama simdiden siz milleti gaza getiriyorsunuz...Bilmem anlatabildim mi?...

Yorum

• Trabzon'da görüstügümüz kulübe çok yakin olan (bu abi Samsunsporlu Adnan ile de ön protokol yapildigini söyledi) degerli bir abimiz, Fatih'in 8 milyon euro'ya fb.ile anlastigini söyledi. Insallah, ona gelen haberler yanlistir. Insallah, menejerin söyledikleri dogrudur.

Sunu da belirtemeden geçemeyecegim. Hiç kimse benim Trabzonspor'lulugumu, taraftarligimi ölçme yetisine sahip degildir. Herkes önce kendisine özelestiri yapacak, ondan sonra karsisindakine elestiri yöneltecek.

Bu konuda ki son sözümdür. Fatih'e olan sevgiye bagli olarak, duygusal davranip, karsisindakini tanimadan elestiri yöneltenleri daha sagduyulu olmaya çagiriyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X