Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• meczubun biri iste...muhtemelen bakirköy'den falan kaçti...
    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Fenerbahçe?ye Mehmet Tekke engeli !

Fenerbahçe?nin transfer listesinde bulunan Fatih Tekke: ?Ya Trabzon Ya Avrupa..!"

Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Trabzonspor takim kaptani Fatih Tekke'nin Sari-lacivertli takima transfer olmaya sicak bakmadigi ve transferi halinde en büyük engelin Almanya'daki agabeyi Mehmet Tekke oldugu ögrenildi.

Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Trabzonspor takim kaptani Fatih Tekke'nin Sari-lacivertli takima transfer olmaya sicak bakmadigi ve transferi halinde en büyük engelin Almanya'daki agabeyi Mehmet Tekke oldugu ögrenildi.

A Milli Futbol Takimi'nin Almanya kampinda bulunan, dün aksam oynanan ve 3-3 biten Belçika maçinin 2. yarisinda forma giyen Fatih Tekke, transferi konusunda su ana dek kimse ile konusmadigini söyledi. Kesinlikle yurt içinde bir takima gitmek istemediginin altini çizen Fatih, "Ben Trabzonlu'yum, Trabzonspor benim hayatim. Ben bu takima her seyimi verdim. Avrupa olmazsa Trabzonspor'da kalacagim" dedi.

Fatih, menajerleri araciligiyla Ingiltere'den Everton, Tottenham ve Almanya'nin Bayern Münih takimindan transfer teklifi aldigini da kaydederek, "Trabzon'u, Trabzonspor'u Avrupa'da temsil etmek istiyorum ama transfer konulari 10-15 gün içinde netlesir" seklinde konustu.

Tüm bunlar yasanirken Fatih'in Türkiye'de bir takima özellikle de Fenerbahçe'ye transferini engelleyen en önemli konunun Almanya'daki agabeyine verdigi söz oldugu ögrenildi.

Fatih Tekke, sanki ileriyi görmüsçesine 8 Nisan 2004 tarihinde Trabzon'un Sürmene Ilçesi'ndeki Sürmene Lisesi'nde yaptirdigi dersligin açilisinda ögrencilerin Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili sorusuna o dönem, "Benim en büyük agabeyim var. Su anda Almanya'da. Medyaya yansiyan transfer dedikodulari oluyordu. Bunlar Fenerbahçe'nin istedigi yönünde haberlerdi. Agabeyim Fenerbahçe'ye gitmem halinde beni kardeslikten reddedecegini söyledi. Türkiye'de herkes her seyi konusabiliyor. Ben Trabzonlu'yum, Köprübasili'yim dogdum dogali. Trabzonspor'a çok seyimi verdim. Gözyaslarimi verdim, sagligimi verdim, her seyimi verdim. Birak Fenerbahçe'yi, Türkiye'de baska bir takima da gitmem" demisti.
      TrabZonguldaklı...

Yorum

• Kafkas su açiklamayi yapti:
        "Fatih, çok iyi teklif olursa Avrupa'ya gider. Biz de bu konuda yardimci oluruz. Yardimci olacagimizin sözünü de verdik. Böyle birsey olmamasi halinde de, Trabzonspor'da oynar ve 23 yillik sampiyonluk hasreti olan takimin kaptanligini sürdürür. Fatih, önümüzdeki sezonun devre arasinda Trabzonspor'da bos mukaveleye imza atacak kadar vefali ve mert bir oyuncudur. Sözlesme yenilemesinin Avrupa kapisini kapatmayacaginin bilincindedir. Gider Avrupa'da basarilarina basari katar. Istedigi zaman da Trabzonspor kapisi kendine her zaman açik olacaktir. Kendisine 'Fatih Sultan Tekke' diyen bu taraftarin önünde de jubilesini zamani geldiginde yapacaktir.'' ajansspor

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img] Edited by: selcuk
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak saaalih tarafından gönderildi

Kafkas su açiklamayi yapti:
          "Fatih, çok iyi teklif olursa Avrupa'ya gider. Biz de bu konuda yardimci oluruz. Yardimci olacagimizin sözünü de verdik. Böyle birsey olmamasi halinde de, Trabzonspor'da oynar ve 23 yillik sampiyonluk hasreti olan takimin kaptanligini sürdürür. Fatih, önümüzdeki sezonun devre arasinda Trabzonspor'da bos mukaveleye imza atacak kadar vefali ve mert bir oyuncudur. Sözlesme yenilemesinin Avrupa kapisini kapatmayacaginin bilincindedir. Gider Avrupa'da basarilarina basari katar. Istedigi zaman da Trabzonspor kapisi kendine her zaman açik olacaktir. Kendisine 'Fatih Sultan Tekke' diyen bu taraftarin önünde de jubilesini zamani geldiginde yapacaktir.'' ajansspor

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

sonunda açiklama zahmeti duydular.demek ki ilk açiklamayi fatihten beklemisler...
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• Haberler

2005-2006 Sezonu tescil edildi
            Futbol Federasyonu?nun bugün gerçeklestirdigi toplantida Turkcell Süper Lig 2005-2006 sezonu, kulüplerin itiraz hakki sakli kalmak kaydiyla tescil edildi.

Yorum

• neyi tescil etmisler.eziklerin elle attiklari golerimi ,lehlerine uydurma verilen penaltilarimi.geselilerin param yok pulum yok çulsusum edebiyatinimi.hadi etmesinlerde görelim

t.akyildiz

Yorum

• Sedat abi Kalemina agzine eline yüregine Saglik
                Keske Gitmeseydin
                buralar seninle daha da güzeldi

Yorum

• Arkadaslar son dakika LigTV

Can Karyagdi'nin haberine göre Trabzonspor Irrureta(T.D.)'nin pesinde

Bu durumda ya Can'dan ya da bizim Krilov'dan korkmak lazim [img]smileys/smiley4.gif[/img]. Tebrikler [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Haberler

TFF'den antrenör gelisim semineri
                    Türkiye Futbol Federasyonu?nun 26 Mayis-28 Haziran tarihleri arasinda 43 il merkezinde düzenleyecegi ?Bölgesel Futbol Antrenör Gelisim Seminerleri?nin Trabzon?daki oturumu 3 Haziran?da yapilacak.

TFF AR-PEG Koordinatörü Gündüz Tekin Onay yönetiminde düzenlenecek seminerlere antrenör lisansina sahip tüm teknik adamlarin katilmak zorunda oldugu ve katilmayanlara ikinci bir seminere kadar çalisma izni verilmeyecegi açiklandi.

Yorum

• can'dan burdan okuyup söylemis olmasin..

benim gözlemim, bu yönetimin geldiginden beri hep basinda çikmayan sürpriz isimleri transfer ettigidir..yine aynisi olacak gibi..
                      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Travelair arkadasim can karyagdi umut ilgili bise dedi mi cevap verirsen sevinirim

Yorum

• Fatih Tekke?ye yeni ödül
                          Kaptanimiz Fatih Tekke Türk Spor Ajansi tarafindan Mayis ayi degerlendirmesinde Forvette Ayin Altin Adami seçildi. Fatih Tekke?ye ödülünün 8 Haziran 2006 Persembe günü Kalyon Otel'de saat 20.00'de baslayan toplantida verilecegi açiklandi.

Yorum

• İlk olarak saaalih tarafından gönderildi

Kafkas su açiklamayi yapti:

Bence güzel bi açiklama olmus sondaki cümleye anlam katmak için Hami'ye ihtisamli bir jübile yapmak gerektigini düünüyorum.

Yorum

• Umut'la ilgili kesin birsey yok dedi. Ömer Riza kismina baskan sicak bakmiyormus
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ömer Riza yüzünden insallah Umut transferi gecikmez.Ömer teknik yönden çok zayif.Topa ayaginin neresiyle vuracagi belli olmayan bi oyuncu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X