Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi
    yaw tigana ben bu oyuncuyu birakmam diyordu yasi genç falan haberleri çikiyordu
    daha 2 gün önce
    ne degisti?

Birsey degismedi. Biz kendi kendimize gelin güvey oluyoruz iste. Murat Aksu'da, Tigana bu oyuncumuzu birakmayi istemiyor demisti. Kafkas'ta, Tigana'dan cevap bekliyoruz diyor. Tigana, hayir vermiyorum derse, bu transfer gerçeklesmeyecek. Gündemi sogutmaktan baska birsey degildir bu haber.

Yorum

• daha imza atilmadi ve besiktas birakmadi daha i. akinla anlasildi yani ortada bisi yok arkadaslar

AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• aynen.imza yoksa gerisi fasa fiso
        t.akyildiz

Yorum

• Arkadaslar hayal filan kurmayin, bejeke istemedikten sonra biz onlardan oyuncu filan alamayiz.Alsin ben baskanin elini öpcem...

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi

Konu ile ilgili açiklamada bulunan 2. Baskan Murat Aksu, Tümer Metin'in Besiktas'a yanlis yaptigini belirterek, "Kendisi bizden bir süre istemisti, biz de kendisine bu süreyi verdik. Bugün gelip bizimle masaya oturacakti. Nitekim geldi. Ben kendisine 'Tümer bu gazetelerde seninle ilgili yazilanlar dogru mu?' dedim, kendisi de bana 'Evet abi dogru Fenerbahçe ile görüstüm' dedi. Ben de kendisine 'Fenerbahçe ile masaya oturan Besiktas kaptani ile benim isim olmaz' dedim, kendisiyle para pul hiçbir sey konusmadim. Besiktas'in Tümer'e hiçbir teklifi olmamistir. Tümer'e teklif yapmadim, kovdum, gitti" ifadelerini kullandi.

IHA
            Eger Fatih'te o ser .ef..siz lerle masaya oturmussa;aynidavranisi bir farkla yapmali Trabzon yönetimi getir parayi sonra ....... . Bir dahada Trabzon'la adi anilmaz kaptanin.Böyle birseye cesaretedecegine inanamiyorum.Ama Gökdeniz içinde bizler iyi niyetli düsünüyorduk.O ise para için türlü rezillik yapmisti geçen sene.Kaptan eger takimi satarsa biter,gerçekten biter.

Ne demek kovdum gitti? Tümer sözlesmesi bitmis bir futbolcu. Istedigi ile de görüsür kime ne? Bjk yönetimi her zaman kilifini hazir tutuyor yaninda. Hep baskalarini siper ediyorlar önlerineEdited by: Travelair
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Tümerden Sonra Ibrahim Akinda Ellerinden Cikarsa Besiktas Taraftari Ayaklanir. Alabilecegimizi Sanmiyorum

Yorum

• ya beyler fenerbahcenin sitesine girip bi bakin.. fatih tekke hakkinda
                bi haber var ve bizim hoca arayislarimizlan ilgilide bi haber
                var...noluyo bunlara ya ??

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak lazmania tarafından gönderildi
                  Tümerden Sonra Ibrahim Akinda Ellerinden Cikarsa Besiktas Taraftari Ayaklanir. Alabilecegimizi Sanmiyorum

Elin sürçtü herhalde. Çagdas ve Tümer'den sonra yazacaktin. [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• Tümer ve Sergen gittikten sonra ibrahim akin'i da gözden çikaracagini sanmiyorum besiktasin..

[img]smileys/smiley18.gif[/img]
                    BORDO MAVİ

Yorum

• i. akini bu yönetim alamaz sadece gündem yaratmaya çalisiyolar suna bak

AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi

Tümer ve Sergen gittikten sonra ibrahim akin'i da gözden çikaracagini sanmiyorum besiktasin..

[img]smileys/smiley18.gif[/img]

gelecek yil sözlesmesi bitiyor ve i.akin gitmek istiyor zor ama imkansiz degil...

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

İlk olarak lazmania tarafından gönderildi
                          Tümerden Sonra Ibrahim Akinda Ellerinden Cikarsa Besiktas Taraftari Ayaklanir. Alabilecegimizi Sanmiyorum

Elin sürçtü herhalde. Çagdas ve Tümer'den sonra yazacaktin. [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                          Yok Abi Bizim Acimizdan Dil.. Öylesi DAha Beter.Tümeri Fenere Verdiler.Cagdasla Ibrahim Akini Trabzona Verirsele Kabarirlar Demek Istedim[img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

• Sözlesmesinin bitmesi önemli degil. Yine Bjk'nin uzatma opsiyonu vardir. Çagdas'ta oldugu gibi, veriririz milyon ?lari aliriz öyle [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• BESIKTAS'TA MILLI HAMLE!..
                              30
                              f_write_month(5)
                              Mayis 2006 13:47

Besiktas, Milli Takimlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in tavsiye ettigi, Istanbul Büyüksehir Belediyesi'nin futbolcusu Murat Ocak'i kadrosuna katiyor... A Milli Futbol Takimi ile birlikte Almanya kampinda bulunan genç yildizin Türkiye dönüsü Siyah-Beyazlilar'la sözlesme imzalayacagi belirtildi. Besiktas Yönetimi, Murat'in kulübüyle de prensip anlasmasina vardi www.maraton.com.tr[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
                                Sözlesmesinin bitmesi önemli degil. Yine Bjk'nin uzatma opsiyonu vardir. Çagdas'ta oldugu gibi, veriririz milyon ?lari aliriz öyle [img]smileys/smiley7.gif[/img]

verelim abi biz kime ne paralar verdik... i.akin'a da verelim..zaten ii oyuncu gelsin oynasin bakalim...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X