Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mert67 tarafından gönderildi
    İlk olarak eOMER tarafından gönderildi
    Cümleten geçmis olsun arkadaslar...
    niya öyle dedin

alinan kötü sonuçlar sonrasinda kovuldu diyo ondan olsa gerek[img]smileys/smiley5.gif[/img]
    inadına TRABZON
    ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• bu adamdan son yillardan hic haber yok ikimisi girayi istemezken gelibde kimi getirdiler allah belalarini versin dogruysa bu haber
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• çatliyordum [img]smileys/smiley4.gif[/img]

sözünde durdular, hafta sonuna sarkmadi [img]smileys/smiley4.gif[/img]

transferler gelsin artik, imzalar gelsin [img]smileys/smiley4.gif[/img]
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• eski FB'nin Teknik Direktörü! Peraira'dan sonra gelip, kovulan Hoca...

hayrlisi...
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• son olarak jamaika milli takiminin td siymis [img]smileys/smiley5.gif[/img]

Ünal Karaman

Yorum

• Bugün gün içerisinde Teknik Direktör aday adaylari hakkinda, almis oldugum bilgileri aktarmaya çalistim. Bana gelen bilgilerin yanlis oldugunu böylelikle anlamis olduk. Sizlere yanlis bilgi aktarimi yaptigimi için hepinizden özür diliyorum.

Umarim yeni teknik direktör Trabzonspor'a hayirli olur. Laz-Horoni diye dalga geçerdik, simdi basimiza gelmis. Ön yargili olmamak gerek... Baslamadan elestirmemek gerek... Bekleyip görecegiz...

Yorum

• Yarinki mansetler ne olur.

Lazoroni Fatih'i Takimda Istemedi !!!

Lazoroni ilk olarak oyun tarzina uygun olmadigi takim oyununa uymadigi için Fatih Tekke'nin satilmasini istedi.Bunun üzerine Nuri Albayrak "Kulübün menfaatleri dogrultusunda hareket edecegiz.Teknik direktör sorununu da 48 saatte çözecegiz.Pardon yaa onu çözdük.48 saat içinde transfer bombalarini patlatacagiz."dedi.

[img]smileys/smiley7.gif[/img]bakalim ne yumurtlayacaklar.

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi

İlk olarak mert67 tarafından gönderildi
                  İlk olarak eOMER tarafından gönderildi
                  Cümleten geçmis olsun arkadaslar...
                  niya öyle dedin

alinan kötü sonuçlar sonrasinda kovuldu diyo ondan olsa gerek[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Ya yok o kadar kim gelecek diye stres çektik. Sonunda is bir sonuca ulasti. O yüzden geçmis oldun dedim. Iyi manada yani[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

• bu adam iste

Ünal Karaman

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi

Yarinki mansetler ne olur.

Lazoroni ilk olarak oyun tarzina uygun olmadigi takim oyununa uymadigi için Fatih Tekke'nin satilmasini istedi.Bunun üzerine Nuri Albayrak "Kulübün menfaatleri dogrultusunda hareket edecegiz.Teknik direktör sorununu da 48 saatte çözecegiz.Pardon yaa onu çözdük.48 saat içinde transfer bombalarini patlatacagiz."dedi.

öyle bisey olursa daha takimin basinda maça çikmadan gider heralde[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• hayirlii olsun bakalim ne diyelim ..

ziyadan olmadigina sevindim..

arkadaslar bundan sonra hocaya hep destek tam destek iki sene ..

yok defans oynatiyo , yok ne bicim hoca bu yok tamammi?

iki sene sonra baktik elde avucta bisey yok opsiyon zamani geldiginde konusuruz ama lutfen simdi hep destek tam destek..
                          karaiplerde bir trazonsporlu..
                          bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• valla iyimi kötü pek anlamam su ana kadar yaptigim küçük arastirma sonucu en büyük basarisinin 1989 da brezilyada en iyi teknik adam olmus olmasi.ben daha ötesini bulamadim.

umarim ki hayirli olur.takimin basina geçmeden.bordo-mavi bürünüp zaman geçirmeden hassas davranip fazla elestirmemek lazim die düsünüyorum.

ama su bi gerçek ki altarnatifler arasinda ki en iyi teknik adam olmadigi ap açik.

ayrica su ana kadar adinin sadece imzadan sonra çikmasi hem yönetimin basarisi hemde medyanin basarisizligidir!!!

sanki is yaptilar!!! dedim ya AKLIM ALMIYOR
                            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                            İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi

Yarinki mansetler ne olur.

el-insaf hoca el-insaf..
                              Naber?

Yorum

• Demekki isteyince oluyormu$. Yürü be yönetim kim tutar seni. Hemen bayragi öptürün ona.Bende zannettimki yazan arkada$ yanli$ yazmi$, Lazarov yazacagina Lazaroni yazmi$,pardon yani.
                                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X