Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSunami tarafından gönderildi
    az önce radyosporda tigananin Ibrahim akin'i kadrodadüsünmedigi, bu oyuncuiçin besiktasla anlasildigi cuma günü sözlesme imzalanacagi söylendi.

insallah dogrudur..
    BORDO MAVİ

Yorum

• abi bende sana katiliyorum herturlu plan içinde varim yaz adimi

Yorum

• İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi
        Elin oglunun Baskani yok
        Transfer de herpinizi burun büktügübir adami aldilar 100 yilin transferi diye yutturuyorlar
        en büyük Transfer ümitleri sene basindan beri burada agir elestrilere maruz kalan fatih tekke
        En önemli oyunculari sizin 50 bin dolar vermemek için kovdugunuz adam
        ve hala Taraftalari bir kö.pegin sadakakti biçiminde takimlarina destek oluyor

siz de burada birbinizi yemekle bindefa gitmiyorum açiklamalari yapilmasina ragmen -ki TS ye hayri olacaksa gitsin- hala aptal bir gazetenin tam sayfalarini yapistirmaklar ugrasiyorsunuz
        sonrada bu büyük taraftara sampiyonluk yakisir
        Kusura bakmayinda ortada büyük taraftar falan yok
        klubun her adimina küfür eden
        taraftar büyük olmaz
        adamlar 2 gün sabredin dei daha onu bile beceremiyorsaniz uzun soluklu bir kurusallasma çabalari falan fasa fiso 23 senedir her sene sampiyon olmak için yirtincagimiza her sene bir altyapi akademisi açilsa bir tugla konulmus olsa idi simdi ye Trabzon tüm türkiyede parmakla gösterilirdi
        50 yil sampiyon olamamii bir chelsea forumlari 3 yil once nasildi acaba??
        ama küme düsen sunderlandi alkislarla ugurlayan insanlarin oldugu bir memelekette eminim Chelsea liler yönetime dümdüz sövmüyorlardi
        48 saat bekleme zahmetinde bulunamayan taraftar zahmet edip 2-3 sene bekleyip sampiyonluk aramasin
        yol yakinken dönsün baska yerlere
        bizimde asabimizi bozup bilgisayar basinda sigaradan öldürmesin

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

söyLenecek seyLeri tamamen söyLemissin
        Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• ligin bittigi 2. günden itibaren "bu yönetimden hiçbir sey olmaz, hani stad, hani transferler" diyen bi taraftar kitlesine sahibiz..bunu yillarin birikimine, özellikle son 2 yilda yasanan sok olaylara bagliyorum..
          Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• fatihin transferiyle ilgili bi haber daha

http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=10043

Yorum

• ya inanmiyorum 1.5 milyon euroya anlastigi yaziyo ya bu nasil istir bu adam zaten bizde 2 trilyona yakin para aliyo sabah sabah kafayi yicem

Yorum

• 100.YIL BOMBALARI

31 Mayis 2006 Çarsamba > Emre Bol-Türkiye Gazetesi

Fatih?le üç yillik anlasma
                Aziz Yildirim aksam da Trabzonspor?un yildiz futbolcusu Fatih Tekke?yle üç yillik anlasma sagladi. Bordo-mavili kulübün baskani Nuri Albayrak ve Fatih Tekke?yle birlikte sari-lacivertli yönetici Ilhan Eksioglu?nu yanina alarak zirve görüsmesine giren Aziz Yildirim nikahi kiydi. Fatih Tekke, Baskan Nuri Albayrak?in bas basa görüsmede sordugu ?Fener?e gitmek istiyor musun?? sorusuna ?Baskanim, siz de uygun görüyorsaniz evet? cevabini verince süper transfer gerçeklesti. Fatih?le yilligi iki milyon euro olmak üzere üç yilligina anlasildi. Bu transferden Trabzonspor?un 8 milyon euro alacagi ögrenildi. Yildirim?in bugün yurtdisina çikacagi ve yüksek ihtimalle Sol Campbell?in isini biterecegi belirtildi. Öte yandan diger bomba transfer Roberto Carlos?la iki ay önce Yildirim?in ön protokol yaptigi ve bu futbolcunun sari-lacivertli takimin izni disinda hiçbir takima gidemeyecegi ögrenildi.

Türkiye?den al haberi
                F.Bahçe?nin Tümer?le kesin olarak anlastigini ve Fatih Tekke?nin sirada oldugunu pazartesi günkü gazetemizde genis bir sekilde duyurmustuk. Ancak bu haberin ardindan resmi siteden ?yalanlama? geçen sari-lacivertli yönetim, dün Tümer?e imza attirip, forma giydirdi. Fatih Tekke ile de 3 yillik anlasma sagladi. Dünkü nüshamizda da Yildirim?in dönüsünün muhtesem olacagini yayinlamistik.

TÜRKIYE Gazetesi de yaziyorsa artik ben bu isten killanmaya basladim arkadas...Kimse çikipta "bu konuyu kapatin, Fatih yurtdisindan baska takimda oynamayacagini açikladi" falandemesin. Ates olmayan yerden duman çikmaz diye bir sözün var oldugunu unutmayin. Özellikle bu sene yasadigimiz acilardan sonraFatih'te eziklere giderse sasirmam. Bu beceriksizyönetim varken bunu da bize yasatirlar...herseye kendimizi hazirlayalim...Fatih su an Istanbul'da,merak ediyorumyaninda bir yönetici varmi? Bunlar önemli ve hassas konular...Ben Fatih'e inanmak istiyorum insallah bizi yaniltmaz...Aksi takdirde manevi bir yikim olur benim için...

Yorum

• fatih tekke gitmis... kaynak türkiye gazetesi... bu adamlarin yazdigina inanirim...

"Aziz Yildirim aksam da Trabzonspor?un yildiz futbolcusu Fatih Tekke?yle üç yillik anlasma sagladi. Bordo-mavili kulübün baskani Nuri Albayrak ve Fatih Tekke?yle birlikte sari-lacivertli yönetici Ilhan Eksioglu?nu yanina alarak zirve görüsmesine giren Aziz Yildirim nikahi kiydi. Fatih Tekke, Baskan Nuri Albayrak?in bas basa görüsmede sordugu ?Fener?e gitmek istiyor musun?? sorusuna ?Baskanim, siz de uygun görüyorsaniz evet? cevabini verince süper transfer gerçeklesti. Fatih?le yilligi iki milyon euro olmak üzere üç yilligina anlasildi. Bu transferden Trabzonspor?un 8 milyon euro alacagi ögrenildi. "

Bu yönetim fener ajani mi yoksa MAY gibi...

divicam

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi

fatihin transferiyle ilgili bi haber daha

http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=10043
                    LÜTFEN RICA EDIYORUM FATIH TEKKE ILE ILGILI HABER YAZILMASIN BU ADAM ZATEN IMZA ATAR ISE SAYET O AN DA TÜM TÜRKIYEDEDUYULUR artik midem bulanmaya basladi....arkadas üzerine alinma genele yaziyorum..
                    önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• ironmaster haklisin bende zaten senin gibi düsünüyorum sabredin demek bile insanlarimiza zor geliyo bekleyin cumaya kadar gazeteleri ok fazla takmayin imzali resimler yoksa inanmayin...
                      HERYERDE YILDIZ VARDIR AMA AY BIR TANEDIR.....

Yorum

• @ ironmaster

Canim kardesim bahsettigin duyarliliga sahip bir taraftar kitlesine sahip olsaydik zaten bugün Avrupa'nin saygin vesayili kulüpleri arasinda yerimiz olurdu.

Karsiyiz karsi herkese karsi ; kendi baskanimiza,yönetimimize, futbolcumuza ve birbirimize o kadar igrençifadeler kullanabiliyoruz ki hanirakibeihtiyacimiz yokdersek yeridir.

Ara sira olumsuz mesajlara o kadar kendimi kaptiriyorum ki ben bile bazen ipin ucunu kaçirabiliyorum.Bu yüzden forumada katilmak istemiyorum.Hatta aramizdan ayrilan degerli arkadaslarimizi daha iyi anliyorum.Halbuki olumlu düsünsek,hersey daha iyi olacak beklentisi içinde olsak ne kaybederiz.23 senedir bekleyen yüce taraftar ! 23 saat,23 gün daha bekleyebilir sanirim.
                        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Fatih Fb ile daha önce anlasmis ise
                          ve klubde bu Transferden 8 milyon Euro almis ise Helal olsun o nuri albayraka diyorum baska demiyorum
                          olay bu mihavalde oldu ise
                          yönetime kizmanin ne anlami var?
                          Kardesim sen gitmek istiyormusunu diye sormus ben giderim demisse fatih birakin gitsin
                          Trabzon tarihine senol günesin Necmi Perekin yanina adi yazilacagina ogün ün yanina adi kazilir
                          Niye kafaya takiyorsunuz
                          ben artik takmiyorum
                          8 milyon € yu akilli kullansinlar yeter

Yorum

• ulan birileri çikip adam gibi bir açiklama yapsin kafayi yiyecem fatih gittmi gitmedimi [img]smileys/smiley5.gif[/img]
                            milyonlarin askisin

Yorum

• İlk olarak kolombo tarafından gönderildi

arkadaslar sizden ricam lütfen bu konunun üzerinde artik durmaya gerek yoktur.yönetimden biri ile az önce yaptigim görüsmeyi açikliyorum.FATIH KESINLIKLE EZIKLERE GITMIYOR........SAYGILARLA

Yorum

• aha size haberi aldigim kaynagiza yaziyorum yazmicaktim ama yeter artik IBRAHIM BATUROGLU...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X