Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
    Sözlesmesinin bitmesi önemli degil. Yine Bjk'nin uzatma opsiyonu vardir.  Çagdas'ta oldugu gibi, veriririz milyon ?lari aliriz öyle [img]smileys/smiley7.gif[/img]
    Verelimmilyon dolarlari alalim ibrahimi
    ibrahimden çok büyük faydalar saglar Trabzonum
    yasi genç altyapisi mükemmel bir adam Trabznda gelecek yillarin yilizi olur bizim için
    para sorun edilmesin verilsin 500-1000 alinsin bu adam
    murat ocakla beraber sol kanadi çok güzel hale getirirler

Yorum

• yaw arkadaslar ee prensite anlasmis ole anlasmis bole anlasmis resmi imza atmadan kimse inanmasin hiçbirseye bu yonetime guvenmiyorum ben

Yorum

• insallah ama yönetim basarili oldu yine bizi bi balon haberle havaya soktu
        AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• bjk nin paraya ihtiyaci var..1 mil ? eder ibrahim akin..kalmak
          istemeyen bir oyuncuyu zorla tutamazlar ama tigana vermek
          istemiyormus.yinede iyi bir fiyat önerirsek verirler sanirim
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• BJK nin murat ocakla alakali haberi kullen yalandir
            yok eger murat ocak ida kaptirirsa kendi klubunden baskan bjk ye
            daha ne diyelim kapatsin gitsin dükkani

Yorum

• murat ocak bjk ile anlasirsa baskan ayni gün istifa etsin ya bunlarin hiçmi kafasi çalismiyor anlastigin adamla anlasma imzalasana yok dünya kupasindan sonra yok t.d. belirlendikten sonra falan filan

AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• murat ocak milli takim dönüsü trabzonspora imza atacak
                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• evet bu transferden eminim nedense[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• Sinan Engin baskanla görüstügünden beri ben Murat Ocak haberine de inanirim. Helal olsun. O kadar adam kaçti yazik günah.

Arkadaslar veririz ok lakin opsiyonuna 700 bin dolar saydik Çagdas gibi bir futbolcunun. Adami Bjk istemiyor adam Bjk'yi istemiyor. Opsiyonun kullanilmamasi bonservisinin bedava olmasi gerekirken nasil hazmediyorsunuz bunu? Ibrahim Akin'in da 1 milyon degil en az 4 milyon ?dur opsiyonu. Bonservisini ise sormayin [img]smileys/smiley36.gif[/img]Böyle is bilmezlik olur mu? Sonra o çok para bu çok para. Deveye neren düzgün diye sormuslar dalga mi geçiyosun demis
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu yönetim b e c e r i k s i z!!!!!!Konusulcak konu yok igrenç bi durumla karsilasiyoruz gerçi hersene ayniydi ama bukadar rezaleti ilk defa var HOCA BULAMIYORLAR bundan komigimi var samet gibi adami konusturdularya helal olsun ya samet seni taraftar istiyomu da sen bizi istemiyosun de getlan isine!!!

Yorum

• biraz daha yönetimi topa tutarsak yönetim hamle yapmak zorunda kalacak... baksaniza tansiyon yükselince iyi haberler gelmeye basladi. ama bunlar olmazsa onlarin yerinde olmak istemem... birak avni aker'i trabzon'a giremezleralimallah....
                        divicam

Yorum

• sinan enginle ne görüsmüski yankilari hala sürüyor[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi
                            Bu yönetim b e c e r i k s i z!!!!!!Konusulcak
                            konu yok igrenç bi durumla karsilasiyoruz gerçi hersene ayniydi ama
                            bukadar rezaleti ilk defa var HOCA BULAMIYORLAR bundan komigimi var
                            samet gibi adami konusturdularya helal olsun ya samet seni taraftar
                            istiyomu da sen bizi istemiyosun de getlan isine!!!

kizmayin bu kadar..gec kalindi ama sonucta türkiye de hangi takim dogru
                            dürüst transfer yapmaya basladiki.fb de daum kalacakmi gidecekmi daha
                            belli degil.o kadar bekledik bekliyoruz iste.ön sözlesme imzaladik
                            deniliyor..görecez artik.ben umut transferinden de umutluyum.ankaragücü
                            geri atim atacagindan eminim.

Yorum

• tansiyon yüksek,adrenalin yüksek,arkadaslar benden öneriSHOW TV'nin TS'miz için yaptigi klibi açin izleyin biraz olsun rahatlatiyor..bana iyi geldi..her dertten uzaklasyorsunuz,,içinizden bi ses ah ulan ah nerde o eski basarilar diyor ama olsun rahatliyorsunuz!!!

Yorum

• Umut?a müthis teklif
                                Ingiltere Premier Ligi takimlarindan Manchester City, Ankaragücü?nün yildizi için 3 milyon Euro?yu gözden çikardi

30.05.2006

Teklifi degerlendirmeye alan Baskent temsilcisi, gelecek hafta içerisinde son kararini Ingilizler?e bildirecek

Anelka?dan sonra...

Süper Lig ekiplerinin uzun süredir pesinden kostugu Ankaragücü?nün golcü futbolcusu Umut Bulut?a Ada?dan talip var... Premier Lig?in köklü temsilcisi Manchester City, yildiz oyuncu için Sari-Lacivertliler?e 3 milyon Euro önerdi. Anelka?nin Fenerbahçe?ye transfer olmasindan sonra gol yollarinda büyük sikinti yasayan Ingiliz ekibinin teknik direktörü Stuart Pierce?in Umut?u izleyerek çok begendigi ve mutlaka kadroya katilmasi yönünde yönetime rapor sundugu belirlendi.

Trabzonspor?a ret!
                                Ankaragücü Yönetimi, teklifi degerlendirmeye alirken, gelismenin ardindan Trabzonspor?un Umut için önerdigi 2 milyon Euro arti Ömer Riza seçenegini reddetmeyi planliyor. Umut Bulut?un ise Manchester City?nin kendisiyle ilgilenmesinden dolayi çok mutlu oldugu ve Ada?da futbol oynamanin hayalleri arasinda yeraldigi ögrenildi. Umut, transfer gerçeklesirse, Hakan Sükür, Hakan Ünsal, Emre Belözoglu ve Tugay Kerimoglu?nun ardindan ülkemizi Ingiltere?de temsil eden 5. futbolcu olacak.
                                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X