Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'a Risp şoku!

Trabzonspor'a Risp şoku!

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’a transfer olduktan kısa bir süre sonra sağ diz yan çapraz bağları kopan Risp’in futbol oynayamama riskiyle karşı karşıya olduğu belirtildi. Tedavisi İsveç’te süren tecrübeli futbolcunun, ayağının enfeksiyon kaptığı ve yine ameliyat olacağı öğrenildi.

İkinci operasyonun büyük risk taşıdığı, işlerin yolunda gitmesi durumunda bile Risp’in ligin ikinci yarısına yetişeceği ifade edildi. Öte yandan Trabzonspor, Gerede’de yeni sezon hazırlıklarına devam ederken yeni transferler, Ziya Doğan’ın gazabına uğradı.

Doğan, idmanda Serkan Balcı’ya “Senin nabzın kaç? Kendini ayarla öyle koş. Hani gol? Yapma be Serkan” derken, Adnan’a da “Vücudunu düz tut. Topu arkadaşının 5-6 metre önüne at, topla buluştur” uyarısında bulundu. Bu arada Trabzonspor’un İntertoto Kupası’ndaki muhtemel rakipleri Zagrep ile Valleznia Zagrep’te karşı karşıya geldi. Kuddusi Müftüoğlu’nun yönettiği mücadeleyi ev sahibi Zagrep 2-1 kazandı.
    24.06.2007
    Kaynak : Akşam
    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Umut'un idolü Fatih Tekke

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, Bordo-mavili takıma geldiği için hiç pişmanlık duymadığını belirterek, "En büyük arzum Bordo-mavili forma altında şampiyonluk yaşamak. Yeni sezonda şampiyonluğa giden yolda atacağım gollerle takıma katkıda bulunmak istiyorum" dedi.
      "TRABZONSPOR'A GELDİĞİM İÇİN HİÇ PİŞMANLIK DUYMADIM"
      Ankaragücü'nden büyük umutlarla Trabzonspor'a gelen ve ilk sezonunda ligde attığı 15 golle takımın en golcü oyuncusu olan golcü futbolcu Umut Bulut, Trabzonspor dergisine verdiği ropörtajda, gelecek sezonu iple çektiğini belirterek, takım olarak her sezona şampiyonluk parolasıyla başladıklarını ifade etti. Ankaragücü'nde oynarken yerli ve yabancı birçok takımdan transfer teklifi aldığını ifade eden Umut Bulut, "Ancak ben küçük yaştan beri büyük sevgi duyduğum, hayalini kurduğum Trabzonspor'a gelmeyi tercih ettim. Bordo-mavili formayı giydiğimde kendimi inanılmaz mutlu hissettim. Trabzonspor'a geldiğim için şu ana kadar hiçbir pişmanlık duymadım" diye konuştu.
      "Sezon başı hem takım için hem de benim için kötü başladı" diyen golcü oyuncu, "Her zaman sahada olmak isteyen bir futbolcuyum. Dönemin teknik direktörü Lazaroni beni yedek bıraktı. Mecburen hocanın kararına saygı duydum ve sıranın bana gelmesini bekledim. Ziya hocanın gelmesiyle birlikte müsabakalarda daha çok süre almaya başladım. İlk zamanlar takıma adapte olmam biraz zaman aldı. Bu da performansımı etkiledi. Ancak ilerleyen süreçte takım beni kabullendi. Kendimi daha rahat hissettim. Böylelikle takıma katkım daha da arttı. İlk yarı bizim için şanssız geçti. İkinci yarıda takıma yeni katılan oyuncu arkadaşlarımızla toparlandık. Ligi 4. sırada tamamladık" dedi.
      "FATİH TEKKE KALİTESİNDE BİR FUTBOLCU OLMAK İSTİYORUM"
      Fatih Tekke'nin çok kaliteli bir oyuncu olduğunu söyleyen Umut Bulut, "Trabzonspor'da onun yerini doldurmak kolay değil. Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İnşallah ben de onun kadar başarılı olurum. En büyük arzum onun kalitesinde bir futbolcu olmak" ifadelerini kullandı.
      Trabzonspor'un her sezona şampiyonluk parolasıyla başladığını hatırlatan Umut Bulut, "Gelecek sezona da şampiyonluk parolasıyla başlayacağız. İyi bir kadromuz var. Şampiyonluğa giden yolda ben de takımıma atacağım gollerle katkıda bulunmak istiyorum. En büyük arzum da Bordo-mavili forma altında şampiyonluk yaşamak. Trabzonspor, başarıya alışık büyük bir takım. Doğal olarak taraftarların da beklentileri büyük oluyor. Eğer böyle bir takımda forma giyiyorsak, hakkını vermek zorundayız. Biz işimizi iyi yaparsak hiçbir sorun olmaz" diye konuştu.
      "A MİLLİ TAKIM'I ŞİMDİDEN FİNALLERDE GÖRÜYORUM"
      A Milli Takım'da kalıcı olmayı istediğini dile getiren golcü futbolcu Umut Bulut, "Milli Takım'a çağrılmak her zaman önümde duran büyük bir hedefti. Bu hedefi Brezilya karşısında forma giyerek pekiştirdim. Futbol hayatımın en özel maçıydı. Fatih hocam ilk 11'de olduğumu söyleyince dünyalar benim oldu. Tek üzüntüm bu maçta gol atamamak. Yaşım genç ve önümde uzun yıllar var. Amacım milli formayı bir daha çıkartmamak. Bunun için elimden geleni yapacağım. Kaliteli bir kadromuz var. Bosna Hersek maçını şanssız bir şekilde kaybettik. Bu maçı telafi edebilecek güçteyiz. Ben şimdiden kendimizi finallerde görüyorum. Hatta orada forma giyecek olmanın düşüncesi bile beni bir hayli heyecanlandırmakta" dedi.

Kaynak : İHA
      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• 25.06.2007

Lazaroni dönemi hariç, Trabzonspor’un Dorukkaya’daki sezon başı hazırlık kampları Giray Bulak’tan beri devam eder. İki sezon önce de takım buraya Şenol Güneş’le gelmişti. Kampın ilk günleriydi. Fatih, Gökdeniz, Yattara gibi yıldızlar, taraftarın imza almak için kuyruğa girdiği isimlerdi. Kamp ziyareti gerçekleştiren Bordo-Mavi renklere gönül verenler, antrenman öncesi takımla birlikte fotoğraf çektirmek ister. Talep kendisine ulaştırıldığında Güneş, “Tabi ki çekilecekler, onlar bizim için yüzlerce kilometre uzaklıktan buraya geldiler.” Der, fotoğraflar çekilir ve taraftarlar İstanbul’un, Ankara’nın yolunu tutarlar.
        Eskiden yeni transferlerin yolunun gözlendiği kamplarda şimdi, “mevcutlar ne zaman gelecek?” diye soruluyor ve antrenmanı izleyenlerce, “Bu PAF takımı galiba!” yorumu yapılıyorken, önceki gün aynı grup benzer organizasyonu gerçekleştirdi. Talep yine toplu fotoğraf çektirmek üzerineydi. Şimdiki teknik direktörce reddedildi. Antrenman başladı, tepkiler de. Çoğalınca, idman durduruldu ve fotoğraf çekimine izin verildi.
        Bir fotoğraftı altı üstü. En çok birkaç dakikayı alırdı. Yüzlerce kilometre yoldan gelmişlerdi, onları anlamak gerekirdi. Bu kadar basit bir iş kriz haline getirilmeyebilirdi. Ama kapris, gölgesinden kuşkulanma, komplo teorileriyle yaşama gibi özellikleri bir arada barındıran anlayışın böyle basit çözüm üretmesi mümkün müydü?
        Onları anlayamadılar. Zor da olsa fotoğraf çekimine izin verdiler ama aralarında üst düzey eğitim almış 70 dolayında taraftar grubu, Dorukkaya’dan buruk ayrıldılar.
        Giderken otobüslerinde, bugün mezarı başında anılacak Kazım Koyuncu’nun parçası çalıyordu: “Kimse almasun seni, gene bana kalasun.”
        Yüzlerine-gözlerine bulaştırdılar her şeyi. Kampa futbolcu getiremediler. “Yaşlılık izni, milliler yorgun, sakat” bahanelerinin arkasına saklandılar. “Adam sayısı az gözükmesin” diye gençlere sarıldılar. Birkaç günlüğüne vitrin süsü onlar. Aralarında gelecek vaat edenler de olmak üzere ortada kalacaklar. Göreceksiniz, bir ya da ikisi kadroda tutulursa büyük başarı. Geçen sezon “ikinci yarıda en fazla puanı topladık” dedikleri takımın kalecisini, küme düşen takımların kalecilerine talip olarak demoralize ettiler. Onları almayı da beceremediler.
        Trabzonspor geleneklerinden bihaber, transfer işini transfer komitesini by-pass ederek elemanıyla yürütmeye çalışan başkanıyla... Bunları içine sindiren yönetimiyle... “Toprağa çim atma” yerine “çime toprak atma” mantıksızlığının hakim olduğu anlayışla Trabzonspor’un işi bu sezon da zor.
        Ey gidi Sunay Akın ve “Sakız satar maç bileti alıp, onları izlerdim” dediği “Efsane Kadro.” Ey gidi, Kasımpaşa’yı düşme hattından alıp Süper Lig’e çıkarttığı halde, bir kalemde silinen Efsane Kadro’nun Kadir Özcan’ı ve diğerleri... Trabzon, sizin bildiğiniz Trabzon değil şimdi. Dinleyin Kazım’ı bakın ne de güzel söylüyor:
        “Kimse almasun seni, gene bana kalasun!”

Ergun ATA
        12 Eylül ihtilalini niye yaptılar biliyor musunuz?
        - Trabzonspor'u durdurmak için.(Nihat Genç)
        Darbe sırası bizde...

Yorum

• 'Paramızı çarçur etmeyiz'
          Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, ince eleyip sık dokuyarak transfer yaptıklarını söyledi, "Belli noktaya kadar anlaştığımız futbolcu var. Ancak federasyonun yabancı kontenjanını açıklamasını bekliyoruz" diye konuştu
          FOTOĞRAFLAR:GÖKAY AKIN

Bolu Gerede'de kamp çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un Teknik Direktörü Ziya Doğan, dün bir basın toplantısı düzenledi, takım ve transferler hakkında bilgi verdi.
          Kadroyu geniş tutacaklarını ve yeni transferlerle de lige kadar hazır olacaklarına belirten Doğan, başarıya giden yolda nelerle karşılaşacaklarını bildiklerini, ancak Trabzonspor'un bu zorlukları aşacak güce sahip olduğuna vurguladı. Camia olarak inanılmaz bir enerjiye sahip olduklarını ifade eden Ziya hoca, "Bütünleşerek bu enerjiyi açığa çıkarabiliriz. 'Trabzonluyum', 'Trabzonsporluyum' diyen herkesi sağduyu ve bütünleşmeye davet ediyorum. Bunlar gerçekleşirse inanıyorum ki Trabzonspor ligin en iyi takımı olacak" dedi.

'Acele etmeyeceğiz'
          Yönetimle uyum içinde çalıştıklarını da söyleyen bordo - mavililerin teknik patronu, "Uyum içerisinde olmasak zaten çalışmam" yorumunu yaptı. Yöneticilerin birkaç gün içerisinde kampa geleceklerini ifade eden Ziya Doğan şöyle devam etti:
          "Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın kimi transfer ettiği bizi ilgilendirmiyor. Biz elimizdeki kadroyu iyi hazırlayıp iyi motive edip sahaya sürdüğümüz zaman bizim oyuncularımız en az onlar kadar kaliteli diye düşünüyorum. Ayın 30'una kadar transferlerin bitmesini bekliyorum. Ama acele etmeyeceğiz. Trabzonspor'un parasını çarçur etmeyeceğiz. İnce eleyip sık dokuyarak futbolcu alacağız. Yabancı oyuncu sayısı konusunda Federasyonun açıklamasını bekliyoruz. Belli bir noktaya kadar gelip anlaştığımız oyuncu var."

'Hakemler işini bilir'
          Tolga'nın önemli bir kaleci olduğuna değinen Doğan, şunları söyledi:
          "Başlangıçta biraz sıkıntılar yaşadı. Daha sonra bu sıkıntıları kişiliği ile yendi. Trabzonspor'un 2-3 tane önemli ve iyi kalecisi olmalı. Alınacak kaleci geldiğinde oynayacak diye bir şart yok. İyi olan oynar. Rekabet mutlaka gerekli."
          Ziya Doğan, kafasındaki sistemin 4-4-2 olduğunu da belirterek, "Ama bu demek değildir ki 3-5-2 oynamayız. Bu duruma göre değişir" ifadesini kullandı.
          Doğan, "Hakemlere ne gibi tavsiyeleriniz olur?" sorusuna ise, "Onlar işini bilirler. Tavsiyeye gerek yok. Onlar adaletli olmasını bilirler" diye yanıt verdi.

En iyisi Celaleddin

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, şu ana kadar yapılan testlerde en iyi olan futbolcunun Celaleddin olduğunu belirtti. Bu oyuncunun teknik heyet tarafından korunduğu yolundaki görüşlere katılmadığını açıklayan Doğan, Ceyhun'un 27 Haziran'da kampa katılacağını, Erdinç'in çalışmalara devam ettiğini, ancak kardeşinin düğünü olduğu, milli takımda oynayan oyunculara da dinlenmeye ihtiyaçları olduğu için izin verdiğini söyledi. Ziya hoca, Risp'in de bir şanssızlık yaşadığını ifade ederek, "Ameliyat yerinde iltihaplanma oldu. Bu nedenle Gerede kampına katılamadı" dedi.

Trabzonspor Mehmet Çakır'a gözünü dikti

Bordo - mavililer, Fenerbahçe'nin de istediği Gençlerbirliği'nden Mehmet Çakır'ı listesine aldı. Bu oyuncunun da Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı öğrenilirken, transferle ilgili son kararı Teknik Direktör Ziya Doğan verecek.

Gençler gidici
          Bu arada Ufukhan'a Süper Lig'den Çaykur Rizespor, Konyaspor ve Kayserispor talip oldu. Genç futbolcunun bu üç kulüpten düşünmek için süre istediği ve kesin kararını birkaç gün içerisinde açıklayacağı belirtildi. Karadeniz ekibinin genç isimlerinden Selim, Muhammet ve Mustafa Yumlu'ya ise Süper Lig ve Türk Telekom Lig A'dan birçok teklif geldiği, bu futbolcularından takımdan ayrılmayı düşündüğü öğrenildi.

milliyet

Yorum

• Jefferson'u B.Şehir istiyor
            Trabzonspor’da gözden çıkarılan kaleci Jefferson’a Turkcell Süper Lig’in yeni ekibi İstanbul Büyükşehir Belediyesi talip oldu.

Bordo-Mavili kulübün, Büyükşehir’e cevap vermek için yeni bir file bekçisi alınmasını beklediği öğrenildi. Trabzonspor Paraguay’ın milli kalecisi Bobadilla ile prensip anlaşmasına varırken, Teknik Direktör Ziya Doğan’ın bu futbolcuyu izlemediği gerekçesiyle istemediği ifade edildi.

Yönetimin ise Doğan’a Bobadilla için baskı yaptığı ileri sürüldü. Bu arada genç kaleci Tolga Zengin’in moralinin son derece bozuk olduğu bildirildi. Kampta yüzü gülmeyen genç file bekçisinin, Bordo-Mavili kulüpteki kaleci arayışları nedeniyle keyifsiz olduğu iddia edildi

Yorum

• Bir kulüp böyle batıyor!

Tarih tekerrürden ibarettir derler. Hiç ders alınsaydı, tekerrür eder miydi tarih?" demiş üstat Mehmet Akif Ersoy. Günümüz Trabzonspor'una ne kadar da uyuyor bu güzel söz. Trabzonspor'u yönetenler hatalardan ders almayı bile beceremiyorlar. Kendilerini hayal kırıklığına uğratan metotlar da ısrar ediyorlar, "ya tutarsa" mantığıyla iş yapmayı maharet sayıyorlar. Örnek çok ama sadece bir tek örnek bile Trabzonspor'un ne kadar kötü yönetildiğini, bu kulübün kaynaklarının ne kadar hoyratça çarçur edildiğini gösteriyor. Hatırlarsanız geçen yıl bu dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Murat Ocak transfer edilmişti. O dönem A Milli Takım'da da forma giyen yetenekli solbek için Fenerbahçe ile büyük mücadeleye girildiği gazetelere fısıldanmıştı. Hatta imza törenine katılan yönetici "Trabzonspor 10 yıl solbek sıkıntısı çekmeyecek" öngörüsünde bulunmuştu.

Ali'nin gidişi iyi bir örnek
              Trabzonspor, Murat'a karşılık genç forvet Ali Güzeldal ve 900 bin YTL ödemişti. Ali gibi geleceği olan bir futbolcunun yanı sıra kulübün kasasından çıkan para da eleştiri konusu olmuştu. Büyük ümitlerle alınan Murat Ocak "sol ayaklı oyuncu enflasyonu" yaşayan Trabzonspor'da bir türlü Ziya Doğan'ın gözüne giremedi. Ligin ikinci devresi başlarken Ceyhun'un transferinde takasta kullanıldı. Ve bugün gelinen nokta. Trabzonspor'a Ali Güzeldal + 900 bin YTL'ye gelen Murat Ocak B. Belediyespor'a bedelsiz olarak geri verildi. Evet olay gerçekten fıkrayı andırıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor hem attığı gollerle geçen sezon kendilerine Süper Ligi'nin kapısını açan Ali Güzeldal gibi bir forvet kazandı hem de bir milyon YTL'yi kasasına koydu. Üstelik kendi oyuncusunu da bir sezon sonunda bedelsiz olarak geri aldı. Bu örnek Trabzonspor'un borcunun bir yılda nasıl 30 trilyona dayandığını göstermesi açısından çarpıcı. Ama son dönemdeki her futbolcu transferinde benzer tabloları görmek mümkün. Bütün bunların sonucunda Trabzonspor gerek ekonomik gerek idari açıdan gün geçtikçe kötüye gidiyor. Sorumlular ise hiçbir şey olmamış gibi koltuklarında oturmaya devam ediyor.

Bülent Gürkan/Fotomaç
              Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• Trabzonspor Başkanı Albayrak'tan transfer açıklaması...
                Yunus Emre SEL / TRABZON (DHA)

TRANSFER konusunda teknik heyetle yönetim arasında hiç bir sorun yaşanmadığını belirten Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, “Bunlar dedikodu. Her şey istediğimiz gibi gidiyor“ dedi.

“DİMDİK AYAKTAYIZ
                Herkesin takımı yıpratmaya çalıştığını öne süren Başkan Nuri Albayrak, bu tür dedikoduların nereden çıktığını anlamadığını da vurgularken şöyle devam etti:
                “Aksine çok iyi anlaşıyoruz. Trabzonspor'un başarısı için ben, yönetim kurulum, teknik heyet ve futbolcular sürekli çalışıyoruz. Bir bütün olarak ayakta durmak zorundayız. Teknik direktörümüz Ziya Doğan'ın elinde bol alternatifli bir transfer listesi var. Bir futbolcu olmazsa, diğerini alırız. İlla bir futbolcuyu alın diye de Ziya Doğan ısrar etmez. Listesindeki tüm oyuncular ona göre Trabzonspor'da oynayabilecek seviyede. Biz de bu listedeki oyuncuların arasından Trabzonspor'un çıkarları doğrultusunda en iyilerini kadromuza katmaya çalışıyoruz. Yıpratılmaya çalışılıyoruz ancak dimdik ayaktayız.“

“SOL KANAT VE OYUN KURUCU LAZIM“
                Başkan Albayrak, oyun kurucu ve sol kanada transfer yapmak için temaslarının sürdüğünü açıklarken de şöyle konuştu:
                “İsim söylemem doğru olmaz. Bir futbolcuyla kesin olarak anlaşmadan kimseye ismini söylemem. Ancak sol kanat ve oyun kurucu olarak nitelendirdiğimiz 10 numarada eksikliklerimiz olduğu doğru. Bu bölgede alternatifimiz oldukça az. Bu yüzden buralara acilen transfer yapmamız gerekiyor. Bunun dışında antrenörümüzün takviye istediği bir iki bölge daha var. Buralara da gerekli transferleri yapacağız. Ben forvete transfer yapılması gerektiğini düşünmüyorum. Yine de çok iyi bir futbolcu bulduğumuz takdirde alabiliriz. Kaleci konusunda ise çok ısrarcı değilim. Tolga ve Jefferson'dan oldukça umutluyum. İkisi de genç ve gelecek vadeden isimler. Özellikle Tolga'dan çok şey bekliyorum. Onun biraz daha yetişmesi gerektiğini düşünüyorum.“

“BİZ DE BİR YILDIZ ALMIŞTIK“
                Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yaptığı yıldız futbolcu transferlerine de değinen Başkan Albayrak, geçen yıl Türkiye'ye en iyi futbolcuyu getirdiklerini hatırlatırken de şunları söyledi:
                “Marcelinho dünya çapında kendisini kanıtlamış bir isimdi. Ancak Trabzon, bu tür futbolcular için küçük bir şehir. Trabzon'daki hayata alışmaları oldukça zor. Zaten Trabzon'a geldikten sonra buraları beğenmedi, oynamak istemedi ve gitti. Trabzon'da yıldız futbolcu barındırmak gerçekten çok zor. Bu yüzden bir çok futbolcu tercihini İstanbul'dan yana kullanıyor. Bu sezon yıldız futbolcu transfer etmeyi düşünmüyoruz. Ancak son ana kadar da neyin ne olacağı belli olmaz. Trabzonspor'un diğer kulüplerden üstün duruma gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Trabzon'un yapısına uyum sağlayabilecek, burada barınabilecek futbolcu almak için çalışmalarımız sürüyor.“

HASAGİÇ SIKINTISI
                Trabzonspor, kaleci Hasagiç için Fenerbahçe'nin de devreye girmesiyle sıkıntıya düştü. Daha önce Hasagiç'le anlaşmasına rağmen sözleşme imzalatamayan bordo mavili yönetim, gözde kalecinin tercihini hangi takımdan yana kullanacağını beklemeye başladı.

MEHMET ÇAKIR GÜNDEMDE
                Bu arada Fenerbahçeli Uğur Boral'ın Trabzonspor'a gelmek istememesi üzerine transferinden vazgeçen yönetim, Gençlerbirliği'nin genç orta saha oyuncusu Mehmet Çakır için harekete geçti. Teknik direktör Doğan'ın da Mehmet Çakır'a sıcak baktığı öğrenildi. İki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

DOĞAN'DAN RET
                Öte yandan Çaykur Rizespor'un almak için girişimlerde bulunduğu Tayfun Cora ve Ufukhan için Ziya Doğan'ın yönetime, “Şu anda göndermeyi düşünmüyorum“ dediği belirtildi.
                Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• Profesyonel Şube Menajerimiz Necmi Perekli'nin amcasının oğlu İlker Perekli (25) geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirmiştir. Merhuma Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Allah rahmet eylesin.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• Trabzon'da Tolga şoku!
                    Kaleci arayışında olan Trabzonspor'da, genç kaleci Tolga Zengin'in kampta sakatlanması teknik direktör Ziya Doğan'ın canını sıktı. Bolu'nun Gerede İlçesi'nde bulunan Dorukkaya Green Park Otel'de kampa giren bordo mavili ekipte yaşanan sakatlıklar teknik direktör Ziya Doğan'ı kara kara düşündürüyor. Kaleci arayışlarına devam eden Trabzonspor'da, genç file bekçisi Tolga'nın dün akşam idmanında sakatlanması kampta moralleri bozdu. Kaleci transferinin yapılamaması durumunda kaleyi başarılı file bekçisi Tolga'ya teslim etmeyi planlayan Ziya Doğan, dün yaşanan sakatlığın ardından genç kalecinin sağlık sonucunu beklemeye başladı. Sol ayak tendonunda başlayan ağrı nedeniyle sabah idmanına katılamayan Tolga, emar çekilmesi için Ankara'ya gönderildi.

Sabah idmanına katılmayan Ayman'da, Cybex testi için Ankara'ya gönderildi. İzinli olan Ömer Rıza ise dün akşam saatlerinde kampa katıldı. Ömer Rıza, sabah idmanına çıkarak ilk antrenmanını yaptı.

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, yönetim kurulu üyesi Aydın Pişiren ve mali sayman Emin Kahraman, Gerede kampını ziyaret ederek Ziya Doğan'dan kampla ilgili bilgiler aldılar.

Yorum

• Konyaspor'a genç gol kralı
                      Konyaspor, Trabzonspor alt yapısında yetişen ve 2006-2007 sezonunda 3. Lig ekiplerinden Değirmenderespor formasıyla 32 maçta 28 gol atan genç oyuncu Can Parlayan ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Menajerleri Bülent ve Ümit Gürsoy ile birlikte Konya'ya gelen 20 yaşındaki genç forvet, transfer komitesi üyesi Zeki Çimen'in de hazır bulunduğu bir törenle kulüp binasında kendisini 5 yıllığına Konyasporlu yapan resmi sözleşmeyi imzaladı.

Geçen sezon Türkiye 3. Ligi ekiplerinden Değirmenderespor'un formasını giyen ve 32 maçta attığı 28 golle Türkiye profesyonel liglerinin en golcü ikinci futbolcusu olan Can Parlayan, 3. Lig'de gol kralı oldu.

Turkcell Süper Lig'deki birçok takımdan teklif aldığını ifade eden Parlayan, ''Ama ben aralarında Trabzonspor'un da bulunduğu bu kulüpler içinde, tercihimi Konyaspor'dan yana yaptım. Hedefime Konyaspor forması ile daha çabuk ulaşacağımı düşünüyorum'' dedi.

25.06.2007

Kaynak : AA
                      Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Djokaj'ın sözleşmesi feshedildi!

Sezon hazırlıklarını Bolu'nun Gerede ilçesinde sürdüren Trabzonspor'da Djokaj'ın sözleşmesi feshedilirken, kaleci Jefferson'un dün gece kampa katıldığı bildirildi.

Trabzonspor Kulübü, Sırbıstan Karadağlı oyuncu Ardijan Djokaj'ın sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu. Kızılyıldız'dan transfer olan ve geçen sezon Ankaraspor'a kiralanan oyuncunun kendisine gelen teklifleri değerlendireceği kaydedildi.

Öte yandan, Brezilyalı kaleci Jefferson'ın geç saatlerde Gerede kampına katıldığı bildirildi.

VALİ SERİNDAĞ'IN ZİYARETİ
                        Bolu Valisi Ali Serindağ, Trabzonsporluları Gerede kampında ziyaret etti. Gerede Kaymakamı Şevket Cinbir ile birlikte kampa gelen Serindağ'ın, asbaşkan Haşim Sayitoğlu, başkan yardımcısı Aydın Pişiren, mali sayman Emin Kahraman, basın sözcüsü Zeyyat Kafkas, yönetim kurulu üyesi Abdullah Başer ve teknik direktör Ziya Doğan'la görüştüğü kaydedildi

Yorum

• 10 numara alacağız
                          Albayrak: Trabzon'un çıkarları çerçevesinde çok önemli futbolcuları kadromuza katacağız.

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Albayrak, 10 numara ve sol kanat için arayışta olduklarını ifade ederek, "Trabzonspor'un çıkarları doğrultusunda önemli isimleri kadromuza katacağız. En kısa zamanda imzaları attıracağız" diye konuştu.

Albayrak, teknik heyet ile hiçbir sorun yaşamadıklarını ifade ederek, "Aksine çok iyi anlaşıyoruz. Bu tür dedikodular nereden çıkıyor anlamıyorum. Trabzonspor'un başarısı için ben, yönetim kurulum, teknik heyet ve futbolcular sürekli çalışıyoruz. Bir bütün olarak ayakta durmak zorundayız" dedi.

Yorum

• Rota Çakır
                            Mehmet Çakır'la el sıkıştığı belirtilen yönetim başkent ekibiyle sıkı bir pazarlığa hazırlanıyor.

Trabzonspor,Gençlerbirliği'nin yıldızı Mehmet Çakır'a kilitlendi. Bordo-mavililerin, teknik direktör Ziya Doğan'ın ısrarla istediği eski öğrencisi ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Bonservisi başkent kulübünde bulunan başarılı oyuncu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Trabzon'da oynamayı kim istemez" demişti. Gençlerbirliği ile yollarını ayırmayı planlayan Mehmet Çakır için Trabzonspor yönetimi, bonservis pazarlığı yapmaya hazırlanıyor.

GELMEK İSTİYOR
                            Gençlerbirliği ile temasa geçecek olan Trabzonspor, bu oyuncunun bonservisini uygun bir fiyata çekmek isteyecek. Kulübünde mutsuz olan Mehmet Çakır için G.Birliği ile de anlaşılırsa, tecrübeli isim bordo-mavililere imza atacak. Gole yönelik oynayan ve orta sahada görev yapan 24 yaşındaki futbolcu, istikrarıyla dikkat çekiyor. Mehmet geçen sezon Süper Lig'de 9 gol atıp, 8 asist yaptı.

Yorum

• Trabzonspor günlüğü

Trabzon bu turu geçer
                              Bordo-mavililerin İntertoto Kupası'ndaki rakipleri Zagreb-Vlaznia maçını yöneten hakem Kuddusi Müftüoğlu umutlu konuştu. Müftüoğlu, "İki ekip de oldukça zayıf. Öne çıkan bir oyuncuları bile yok. Eğer Trabzonspor rakibini küçümsemezse çok rahat tur atlar" yorumunu yaptı.

Kontrol için Ankara'da
                              Sezon sonunda dizinden ameliyat olan Ayman, kontrol için dün Ankara'ya gitti. Bordomavili futbolcunun önemli bir şeyi olmadığı belirtildi. Ayman, yeni sezonda şampiyonluk hedefine kilitlendiklerini belirterek, "Takıma büyük katkı sağlamak istiyorum" ifadesini kullandı.

Jefferson için noter
                              İntertoto Kupası'ndaki ilk karşılaşmaya sayılı günler kala bordo-mavililerin kamp kadrosuna katılmayan kaleci Jefferson için dün noter tespiti yapıldı. Bordo-mavili yöneticiler, Brezilyalı kaleci eğer bugün de kampa katılmazsa oyuncusu için yasal işlemleri başlatacak.

Perekli'nin acı günü
                              Trabzonspor Menajeri Necmi Perekli, dün gelen acı haberle sarsıldı. Yeğeni İlker Perekli'yi trafik kazasında kaybeden bordomavili kulübün menajeri, dün akşam Trabzon'a gitti. Perekli'nin 2 gün sonra Trabzon'dan dönüp, Gerede'de devam eden kampa katılacağı öğrenildi.

Yöneticiler ziyaret etti
                              Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzon'da dün yöneticiler, kampı ziyaret etti. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, başkan yardımcısı Aydın Pişiren, mali sayman Emin Kahraman ve basın sözcüsü Zeyyat Kafkas ziyaret sırasında Ziya Doğan ile sohbet edip kampla ilgili bilgi aldılar

Yorum

• Defans iddialı

Geçtiğimiz sezon çok gol yenildiği için eleştirilen Trabzonspor'un savunması gelecekten umutlu. Stepanov, Çağdaş, Serkan, Ufukhan, kaleci Ahmet ve Celaleddin kampın çok faydalı geçtiğini belirterek, "Rakip forvetlere geçit vermeyeceğiz. Bu yıl farklı olacak" iddiasında bulundular.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X