Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ziya Doğan 'dört', yönetim 'üç' takviye yapacağız diyor. Doğan, '29'una kadar yetişmeli' derken, henüz somut adımlar atılmaması sıkıntıya yol açıyor.
    22.06.2007

Kontenjan hâlâ sorun
    Trabzonspor yine transfer söylentilerinin gölgesi altında bir kamp süreci yaşıyor. Teknik direktör Ziya Doğan, Gerede’deki ilk günde, “Kaleci, stoper, forvet ve forvet arkası bir oyuncu transfer etmeliyiz” ifadelerini kullanıp, ihtiyaçlarının altını önemle çizerken, yönetim kanadının, “Üç mevkiye takviye yapacağız” sözlerinin yanı sıra, kesinlikle aceleci davranılmayacağının da sinyallerini vermesi, Bordo-Mavililer’de yeni sıkıntıların kapısını aralıyor.

‘Büyük paralar yok’
    Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren, alternatifli bir liste üzerinde durduklarını ve bu sezon için büyük paralar harcamayı düşünmediklerine dikkat çekerken, özellikle stoper arayışından bahsedilmiyor. Transferdeki fikir farklılıklarının yanı sıra bir başka kritik konu da zaman sınırlaması. Daha önceki dönemlerde yaşanan sorunları bilen Doğan, “Trabzon etabına kadar bu işler bitmeli” derken henüz somut adımların atılmaması, yeni sezondan beklentileri büyük olan camiayı tedirgin ediyor.

(UEFA)

Yorum

• Sakarya, Martinez teklifine sıcak bakmadı, Trabzon yönetimi Hasagiç'e odaklandı.
      22.06.2007

Sakarya, son Martinez teklifine sıcak bakmadı, yönetim Doğan’a rağmen Hasagiç’e odaklandı. O da olmazsa rota Dudek ve Bobadilla.

Dört koldan kaleci arayan Trabzonspor’da her geçen gün yepyeni bir gelişme yaşanıyor. Sakaryaspor’a Martinez için 1 milyon dolar artı bir futbolcu öneren Karadeniz temsilcisi, Yeşil-Siyahlı takımdan istediği yanıtı yine alamayınca gözler yine diğer alternatiflere çevrildi. Yönetim, teknik direktör Ziya Doğan’ın listesinde olmamasına rağmen Hasagiç ile ilgilenirken, oyuncuyla anlaşma sağlandığı, ancak Gaziantepspor ile bonservis pazarlıklarının halen devam ettiği belirtildi. Gaziantepspor’un Trabzonspor’dan 1 milyon dolar bonservis ücreti istediği, 500 bin dolar fiyat biçen Bordo-Mavililer’in de karşı tarafa iki gün süre verdiği kaydedildi. Ligi tanıyan file bekçisi ısrarına rağmen Gaziantepspor da indirime gitmezse, rota kesin olarak yurt dışına çevrilecek. Bu yönde de Trabzonspor’un adayları Liverpool’un yedek kalecisi Dudek (34) ile Uruguay Milli Takımı’nın ve Boca Juniors’ın ilk kalecisi, 1.92 boyundaki Bobadilla (31) olacak.

(UEFA)

Yorum

• Çanlar Ceyhun için çalıyor

Trabzonspor'un olası bir 10 numara transferinde Ceyhun'un gönderilebileceği öğrenildi. Buna rağmen Doğan'ın Ceyhun'u kadroda tutmak için arayışlar içerisinde olduğu ve Ceyhun'a büyük sorumluluklar yüklemeyi düşündüğü söyleniyor. Tecrübeli futbolcu Ceyhun ise her şeyin lig başlayınca sahada belli olacağını belirtti. İzinli olan Ceyhun henüz kampa katılmadı.

En son pReN@_61 tarafından düzenlendi; 22.06.2007, 10:07.

(UEFA)

Yorum

• Trabzonspor bedava arıyor

Bordo-Mavililer, maddi sıkıntı nedeniyle Sakarya'ya Martinez için teklif bile yapamazken, temas kurulan yabancı oyuncular peşin para talep edince yönetim geri adım atmak zorunda kalıyor..

Transferde Serkan, Jabi ve Adnan'ı alarak kadrosunu güçlendiren Trabzonspor, yine istenilen sürede takviyeleri tamamlayamadı. Teknik Direktör Ziya Doğan'ın "Her sene geç kalınıyor ama bu yıl transferi erken bitireceğiz" sözlerine rağmen yönetim parasızlık nedeniyle istenilen oyuncuları alamadı. Ziya Doğan 4 oyuncu isterken yönetim maddi yetersizlik nedeniyle 2 oyuncu alacağını açıkladı. Ancak alınacak kaleci ve 10 numara için para olmaması nedeniyle istenilen adımlar atılamıyor.

HEDEF YAŞLI VE MALİYETİ AZ OYUNCULAR
          Sakaryaspor Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Trabzon'dan hiç bir yöneticinin kendilerine teklif yapmadığını belirtirken Bordo-Mavililer'i suçladı: "Teklif yapmadılar. Ama çıkıp basına Martinez'le ilgileniyoruz diye yalan söylüyorlar. Bize kim ne zaman kaç para teklif etmiş açıklasınlar." Martinez'i beklemede tutan yönetimin Avrupa'da yaşı geçmiş ve parası az bir kaleci aradığı belirtilirken, forvet oyuncusu olarak da yine maliyeti 400-500 bin doları geçmeyecek bir oyuncu arayışı içerisinde.

takvim

Yorum

• "TEK VÜCUT VE TEK YÜREK OLALIM"

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, ''2 yıldır takımımızın ve şehrimizin üstünde kara bulutlar dolaşıyor'' dedi. Albayrak, "Şanlı ve başarılarla dolu 40 yılımıza daha nice zaferleri eklemek için bu sezon tek bir vücut ve tek bir yürek olalım" ifadesini kullandı.

Albayrak, bordo-mavili kulübün dergisinin bu ayki sayısındaki yazısında, geride kalan sezonda birçok sıkıntıyı ve problemi camia olarak birlikte yaşadıklarını belirtti.

Sezona başlarken, gerekli bir kan değişikliğine gittiklerini ifade eden Albayrak, ''Ardından bir çıkış başlarken, üst üste gelen hakem hataları ve sakatlıklar başarıya giden yolda bizi engelledi. Her başarıya giden yolda bazı sıkıntılar ve engeller olur. Biz, camiamızdan aldığımız güçle, önümüzdeki sezon bütün bu sıkıntıları el ele vererek ortadan kaldıracağız'' değerlendirmesini yaptı.

Birlik olmanın daima aynı yöne bakıp, aynı adımı atmak olduğunu kaydeden Albayrak, şöyle devam etti:
            ''Bunun için de önümüzdeki sezon kuracağımız kadroyla 7'den 77'ye bütün camiamıza büyük görevler düşüyor. Bu görevlerin başında da takımımıza sahip çıkmak ve taraftar olarak üzerimize düşeni yapmak gerekiyor. 2 yıldır takımımızın ve şehrimizin üstünde kara bulutlar dolaşıyor. Bu havayı büyük Trabzonspor camiasının aydınlık yarınlara çevirmesi de yine kenetlenerek olacaktır.''

Bu sezon da 3 kulvarda zorlu bir maratona gireceklerini dile getiren Albayrak, şunları kaydetti:
            ''Hedefimiz, özlediğimiz başarılara bir bir ulaşmak olacak. Biz yönetim olarak, üzerimize maddi-manevi bugüne kadar ne düşüyorsa yaptık ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Başarıya giden yolda en büyük anahtar birlik olmak ve iletişim ağını güçlendirmekten geçiyor. İşte bu sebeple, şanlı ve başarılarla dolu 40 yılımıza daha nice zaferleri eklemek için bu sezon tek bir vücut ve tek bir yürek olalım.''

Yorum

• Akın’dan Trabzonspor Belgeseli

Ünlü yönetmen Fatih Akın, Trabzonspor ile ilgili dev bir belgesel hazırlığında...
              22.06.2007

Ünlü yönetmen Fatih Akın, Trabzonspor ile ilgili dev bir belgesel hazırlığında olduğunu söyledi. Aslen Trabzonlu olduğunu ve yoğun temposuna rağmen Bordo-Mavili takımı medyadan takip etmeye çalıştığını dile getiren Fatih Akın, “Aklımda hep böyle bir proje vardı. Önümüzdeki süreçte bunu hayata geçirmeyi planlıyorum” ifadelerini kullandı
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Trabzonspor'da parola şampiyonluk!

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, yönetim kurulunun transfer çalışmalarını teknik heyetin de görüşleri doğrultusunda ciddi bir koordinasyon ve uyum içerisinde sürdürdüğünü belirterek, takımdaki eksikleri en kısa zamanda giderip sezona şampiyonluk parolasıyla gireceklerini söyledi.

Bazı çevrelerin her dönem olduğu gibi transfer faaliyetleriyle ilgili yeni gündemler oluşturmaya çalıştıklarını ve son olarak da Özkan Sümer'in ismini kullanmaya başladıklarını ifade eden Asbaşkan Sayitoğlu, "Sayın Özkan Sümer, bu kulübe büyük emeği geçen, üstelik teknik adamlıktan gelip başkanlık koltuğuna oturma gururunu taşıyan bir büyüğümüzdür. Şu anda da kulübün içerisinde görev yapmaktadır. Elbette danışılması gereken bir durum varsa kendisine danışılır. Burada yanlış olan Özkan Sümer ile birlikte çalışırken onun değerli görüşlerinden faydalanmamaktır" dedi.

Kendisinin bu anlamda bir sorun yaşamadığını ve yaşamayacağını dile getiren Asbaşkan Sayitoğlu, "Başta başkanımız Sayın Nuri Albayrak olmak üzere yönetim kurulumuz, teknik heyetimizin görüşlerini de alarak transfer çalışmalarını ciddi bir koordinasyon ve uyum içerisinde sürdürmektedir. Kadromuza kattığımız 3 oyuncunun yanı sıra kısa süre içerisinde kalan eksiklerimizi de gidererek sezona şampiyonluk parolasıyla gireceğiz. Bundan farklı bir gündemimiz yoktur. Kamuoyu da bu gerçeği bilmelidir" diye konuştu.

Yorum

• Trabzonspor laktak testinden geçti

Bolu'nun Gerede İlçesi'nde kampa giren Trabzonspor'da teknik direktör Ziya Doğan, performanslarını görmek için futbolcuları laktak testinden geçirdi

Yeni sezon hazırlıkları için Dorukkaya Green Park Otel'de kampa giren bordo mavili takım da, kampın ikinci gününde futbolcular laktak testinden geçirildi. Parkurda koşan oyunculardan kan örneği alındı.

Futbolcuların oldukça neşeli göründüğü test süresince Serkan ve Ersan Martin espriler yaptılar. Laktak testi sonuçlarına göre antrenman planlarını ayarlayacak olan Ziya Doğan'ın kamp programındaki tempoyu artırması bekleniyor. Futbolcuların fiziksel durumlarının belirlendiği testte, yeni transfer Serkan Balcı'nın performansı Ziya Doğan'ı mumnun etti.

Ziya Doğan, sabah antremanında laktak testine katılmayan genç oyuncularla tek tek ilgilendi.

Öte yandan kampın yapıldığı otele gelen bazı taraftarlarda futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum

• A-Minikler finali farklı kazandı
                    A-Minik takımımız Giresun'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. grup elemeleri maçlarını lider olarak tamamlayarak Türkiye Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı.

Takımımız 1. grup elemeleri final maçında Ç.Rizespor’u 12-0’lık farklı bir sonuçla mağlup etti.

Takım Kadrosu: Ahmet(Ömer Faruk), Emre(Türker), Batuhan, Hüseyin(Anıl), Yunus Emre, Sadık Ünal (Kıvanç), Sami(Ufuk), Onur(Mert)

Goller: Yunus Emre 3 , Sadık Ünal 2 , Sami 2 , Onur 2 , Emre 1 , Ufuk 1 , Türker 1

Yorum

• Trabzon'a Paraguaylı kaleci!

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan'ın 4 futbolcu transferi istemesine yönetimini soğuk baktığı iddia edilirken; öncelikle kaleci arayışları üzerinde çalışmaların yoğunlaştırıldığı belirtildi. Doğan'ın bir kaleci, bir stoper, bir santrfor, bir de ofansif orta saha oyuncusu istediği, ancak yönetim kurulunun bunu fazla bulduğu ve öncelikle kaleci konusuna yeşil ışık yaktığı ifade edildi.
                      LİG TV'nin haberine göre Doğan'ın özellikle istediği Sakaryaspor kalecisi Martinez için bir kez daha girişimde bulunan, ancak beklediği yanıtı alamayan Bordo - Mavililer'in bu kez de Arjantin'in Boca Juniors takımında oynayan Paraguaylı Bobadilla'yı listesine aldığı bildirildi. Bobadilla için yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği ve Doğan'ın onayının beklendiği belirtildi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak da "Yönetim olarak bugüne kadar üzerimize ne düşerse yaptık, yine yapacağız" diyerek gerçekleştirilecek transferin mesajını verdi. Albayrak Trabzonspor Kulübü'nün aylık dergisinde yer alan yazısında, "Geride kalan sezonda bir çok sıkıntıyı ve problemi camia olarak birlikte yaşadık. Ardından bir çıkış başlarken, üst üste gelen hakem hataları ve sakatlıklar bizi engelledi. Her başarıya giden yolda bazı sıkıntılar ve engeller olur. Biz, camiamızdan aldığımız güçle, önümüzdeki sezon bütün bu sıkıntıları el ele vererek ortadan kaldıracağız. Bunun için de önümüzdeki sezon kuracağımız kadroyla 7'den 77'ye bütün camiamıza büyük görevler düşüyor. İki yıldır takımımızın ve şehrimizin üstünde kara bulutlar dolaşıyor. Bu havayı büyük Trabzonspor camiasının aydınlık yarınlara çevirmesi de yine kenetlenerek olacaktır. Biz yönetim olarak, üzerimize maddi-manevi bugüne kadar ne düşüyorsa yaptık ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Başarıya giden yolda en büyük anahtar birlik olmak ve iletişim ağını güçlendirmekten geçiyor. İşte bu sebeple, şanlı ve başarılarla dolu 40 yılımıza daha nice zaferleri eklemek için bu sezon tek bir vücut ve tek bir yürek olalım" ifadelerini kullandı.
                      Trabzonspor, Gerede kampındaki hazırlıklarını kondisyon antrenmanıyla sürdürdü. 29 Haziran'da Trabzon'a dönecek olan Bordo - Mavililer, iki günlük izinin ardından bu kez Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplanacaklar.
                      #50 Jackson Avelino Coelho
                      #7Miroslaw Szymkowiak
                      #61 İbrahima Yattara

Yorum

• "TRABZON'U REDDETTİM!.."
                        22 Haziran 2007 12:24

Kaleci arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un Liverpool'un Polonyalı kalecisi Jerzy Dudek'e teklif götürdüğü tecrübeli kaleci tarafından da doğrulandı. İngiltere'den ayrılması kesinleşen kaleci, çok karlı olarak nitelendirdiği bu teklifi reddettiğini açıkladı.

Kendi internet sitesine açıklamalar yapan Dudek, Türkiye, Yunanistan ve İspanya'dan teklifler aldığını ayrıca Benfica'nın da kendisine reddedemeyeceği bir teklifle geldiğini söyledi. Kesin kararını pazartesiye kadar açıklayacağı belirten başarılı kaleci, "İspanya'dan iki takımdan da önemli teklifler var. Kısa sürede kararımı vereceğim. Daha önce de Trabzonspor'dan çok kazançlı çıkacağım br teklif aldım ama reddettim" şeklinde konuştu.

ligtv.com.tr
                        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Sergen Yalçın Artık Ç.Rizesporlu 22/06/2007

Ç.Rizespor'un başkanlığına getirilen Beşiktaşlı eski yönetici Hakan Kalkavan kolları sıvadı. Gelecek sezon zirve mücadlesi vermeye hazırlanan Ç.Rizespor'da Rıza Çalımbay'la yollar ayrıldı ve göreve Samet Aybaba getirildi. Kalkavan, bugün de Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcusu Sergen Yalçın'la görüştü ve yıldız oyuncuyla prensip anlaşmasına vardı. Kalkavan'ın önümüzdeki günlerde Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'le görüşerek Beşiktaş'tan birkaç ismi daha Ç.Rizespor isteyeceği öğrenild

Yorum

• Umut şampiyonluk yaşamak istiyor
                            23 Haziran 2007 12:15

Trabzonspor'da ilk sezonunda istenileni veremeyen golcü futbolcu Umut Bulut, yeni sezonda Bordo-Mavili ekipte şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi...

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, Bordo-mavili takıma geldiği için hiç pişmanlık duymadığını belirterek, "En büyük arzum Bordo-mavili forma altında şampiyonluk yaşamak. Yeni sezonda şampiyonluğa giden yolda atacağım gollerle takıma katkıda bulunmak istiyorum" dedi.

Geldiğim için pişman değilim
                            Ankaragücü'nden büyük umutlarla Trabzonspor'a gelen ve ilk sezonunda ligde attığı 15 golle takımın en golcü oyuncusu olan golcü futbolcu Umut Bulut, Trabzonspor dergisine verdiği ropörtajda, gelecek sezonu iple çektiğini belirterek, takım olarak her sezona şampiyonluk parolasıyla başladıklarını ifade etti.

Ankaragücü'nde oynarken yerli ve yabancı birçok takımdan transfer teklifi aldığını ifade eden Umut Bulut, "Ancak ben küçük yaştan beri büyük sevgi duyduğum, hayalini kurduğum Trabzonspor'a gelmeyi tercih ettim. Bordo-mavili formayı giydiğimde kendimi inanılmaz mutlu hissettim. Trabzonspor'a geldiğim için şu ana kadar hiçbir pişmanlık duymadım" diye konuştu.

"Sezon başı hem takım için hem de benim için kötü başladı" diyen golcü oyuncu, "Her zaman sahada olmak isteyen bir futbolcuyum. Dönemin teknik direktörü Lazaroni beni yedek bıraktı. Mecburen hocanın kararına saygı duydum ve sıranın bana gelmesini bekledim. Ziya hocanın gelmesiyle birlikte müsabakalarda daha çok süre almaya başladım. İlk zamanlar takıma adapte olmam biraz zaman aldı. Bu da performansımı etkiledi. Ancak ilerleyen süreçte takım beni kabullendi. Kendimi daha rahat hissettim. Böylelikle takıma katkım daha da arttı. İlk yarı bizim için şanssız geçti. İkinci yarıda takıma yeni katılan oyuncu arkadaşlarımızla toparlandık. Ligi 4. sırada tamamladık" dedi.

Fatih Tekke'nin çok kaliteli bir oyuncu olduğunu söyleyen Umut Bulut, "Trabzonspor'da onun yerini doldurmak kolay değil. Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İnşallah ben de onun kadar başarılı olurum. En büyük arzum onun kalitesinde bir futbolcu olmak" ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk yaşamak istiyorum
                            Trabzonspor'un her sezona şampiyonluk parolasıyla başladığını hatırlatan Umut Bulut, "Gelecek sezona da şampiyonluk parolasıyla başlayacağız. İyi bir kadromuz var. Şampiyonluğa giden yolda ben de takımıma atacağım gollerle katkıda bulunmak istiyorum. En büyük arzum da Bordo-mavili forma altında şampiyonluk yaşamak. Trabzonspor, başarıya alışık büyük bir takım. Doğal olarak taraftarların da beklentileri büyük oluyor. Eğer böyle bir takımda forma giyiyorsak, hakkını vermek zorundayız. Biz işimizi iyi yaparsak hiçbir sorun olmaz" diye konuştu.

Milli Takım'da kalıcı olmak istiyorum
                            A Milli Takım'da kalıcı olmayı istediğini dile getiren golcü futbolcu Umut Bulut, "Milli Takım'a çağrılmak her zaman önümde duran büyük bir hedefti. Bu hedefi Brezilya karşısında forma giyerek pekiştirdim. Futbol hayatımın en özel maçıydı. Fatih hocam ilk 11'de olduğumu söyleyince dünyalar benim oldu. Tek üzüntüm bu maçta gol atamamak. Yaşım genç ve önümde uzun yıllar var. Amacım milli formayı bir daha çıkartmamak. Bunun için elimden geleni yapacağım. Kaliteli bir kadromuz var. Bosna Hersek maçını şanssız bir şekilde kaybettik. Bu maçı telafi edebilecek güçteyiz. Ben şimdiden kendimizi finallerde görüyorum. Hatta orada forma giyecek olmanın düşüncesi bile beni bir hayli heyecanlandırmakta" dedi.
                            Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Serkan Balcı'ya ek idman.

Özellikle Serkan�ı hazırlamak için yoğun çaba sarf eden Teknik Direktör Ziya Doğan, akşam idmanları sonrası bu oyuncuya ekstra çalışma yaptırıyor. Serkan ise çalışmadan memnun ve istekli olarak tek başına programı uyguluyor.
                              En son Semih Kırsüleymanoğlu tarafından düzenlendi; 23.06.2007, 17:17.

Yorum

• Taraftar İdmanı Bastı

Trabzonspor’un Gerede kampında akşam idmanında gergin dakikalar yaşandı.Ayrıntılar için tıklayınız. Piknik yapmak ve Trabzonspor’un Gerede kampını ziyaret etmek için gelen taraftarlar idman öncesi takımla birlikte Fotoğraf çektirmek istedi. Bir internet sitesinin taraftar grubu olan topluluk, afişleri ile birlikte çektirmek istedikleri fotoğrafa teknik Direktör Ziya Doğan izin vermedi.

Antrenman başladığı sırada taraftar grubu kapıdaki güvenlikle tartışarak sahaya girmek istedi. İzin alamayınca bu kez itiş kalkış başladı. Sözlü sataşmalardan sonra taraftarların yanına giden Ziya Doğan, düz koşuyu yarıda keserek takımı bir araya topladı, fotoğraf çektirmelerine izin verdi.

Trabzonspor’un tarihinde ilk kez bir taraftar topluluğu idmanı yarıda kestirerek fotoğraf çektirdi. Antrenmanı yarıda kesen Ziya Doğan ise basın mensuplarına dönerek “arkadaşlar dağınık durmayalım, bir yerde toplu olalım ”sözleri ise herkesin tepkisine neden oldu.Basın mensupları ise ”Hocam siz bu cümleyi bize değil idmanınızı yarıda kesen taraftara söyleyin ”dediler.

Akşam idmanına sabah idmanına çıkmayan Ersen de katıldı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X