Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• DIREK www.KARADENIZFIRTINASI.tk 'den kopyalanmistir.

Trabzonspor Bobadilla ile her konuda anlaşmaya vardı.

TS Kalecisini Buldu
    Bordo Mavili yöneticiler Paraguay Milli Takım kalecisi Aldo Antinio Bobadilla ile prensipte anlaşmaya vardı.
    Dünya kupasında iyi performans sergileyen Bobadilla 31 yaşında ve 1,90 boya sahip.
    Teknik Direktör Ziya Doğan'ın Sakaryaspor'un kalecisi Martinez'i ısrarla istemesi yüzünden Trabzonspor yönetiminin Bobadilla transferini beklemeye aldığı öğrenlidi.Martinezle son kez görüşecek olan Trabzonspor yönetimi bu transferin gerçekleşmemesi durumda, Bobadilla'yı yarın ve en Pazar günü Türkiye'ye getirecek.

Yorum

Trabzonspor Gerede'de lige bileniyor

TS'de Tempo Arttı

Trabzonspor Gerede'de hazırlık çalışlarını sürdürüyor.Bordo mavililer Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde kamp yapılan otelin sahasında teknik taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Bordo mavililerin akşamki çalışmasında kampa bugün katılan Mustafa Keçeli. Stepanov ve Ayman düz koşu yaptı.Diğer futbolcularda düz koşunun ardından yarı alanda çift kale maç gerçekleştirdiler.

Öte yandan,Trabzonspor'un genç oyuncusu Emre Kahraman kampta küçük bir kaza atlattı.Kafasını otelin merdivenlerindeki demire vuran Emre'nin kafasına dikiş atıldı.

Bu arada Trabzonspor yönetimin Pazartesi günü Ankara'da Federasyon'un toplantısında katıldıktan sonra tam kadro Trabzonspor'un kampını Ziyaret edeceği öğrenildi.

Trabzonspor'un genç futbolcusu Ufukhan'a teklif yağıyor.Başta Denizlispor olmak üzere Bursaspor ve Ç.Rizespor Ufukhan'ı renklerine bağlamak istiyor.

Bordo mavililerin akşamki çalışmasında kampa bugün katılan Mustafa Keçeli. Stepanov ve Ayman düz koşu yaptı.Diğer futbolcularda düz koşunun ardından yarı alanda çift kale maç gerçekleştirdiler.

Öte yandan,Trabzonspor'un genç oyuncusu Emre Kahraman kampta küçük bir kaza atlattı.Kafasını otelin merdivenlerindeki demire vuran Emre'nin kafasına dikiş atıldı.

Bu arada Trabzonspor yönetimin Pazartesi günü Ankara'da Federasyon'un toplantısında katıldıktan sonra tam kadro Trabzonspor'un kampını Ziyaret edeceği öğrenildi.

Trabzonspor'un genç futbolcusu Ufukhan'a teklif yağıyor.Başta Denizlispor olmak üzere Bursaspor ve Ç.Rizespor Ufukhan'ı renklerine bağlamak istiyor.

Yorum

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, Bordo-mavili takıma geldiği için hiç pişmanlık duymadığını belirtti.

TS'li Umut'tan Açıklama
        Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, Bordo-mavili takıma geldiği için hiç pişmanlık duymadığını belirterek, "En büyük arzum Bordo-mavili forma altında şampiyonluk yaşamak. Yeni sezonda şampiyonluğa giden yolda atacağım gollerle takıma katkıda bulunmak istiyorum" dedi.

Ankaragücü'nden büyük umutlarla Trabzonspor'a gelen ve ilk sezonunda ligde attığı 15 golle takımın en golcü oyuncusu olan golcü futbolcu Umut Bulut, Trabzonspor dergisine verdiği ropörtajda, gelecek sezonu iple çektiğini belirterek, takım olarak her sezona şampiyonluk parolasıyla başladıklarını ifade etti. Ankaragücü'nde oynarken yerli ve yabancı birçok takımdan transfer teklifi aldığını ifade eden Umut Bulut, "Ancak ben küçük yaştan beri büyük sevgi duyduğum, hayalini kurduğum Trabzonspor'a gelmeyi
        tercih ettim.

Bordo-mavili formayı giydiğimde kendimi inanılmaz mutlu hissettim. Trabzonspor'a geldiğim için şu ana kadar hiçbir pişmanlık duymadım" diye konuştu.

"Sezon başı hem takım için hem de benim için kötü başladı" diyen golcü oyuncu, "Her zaman sahada olmak isteyen bir futbolcuyum. Dönemin teknik direktörü Lazaroni beni yedek bıraktı. Mecburen hocanın kararına saygı duydum ve sıranın bana gelmesini bekledim.
        Ziya hocanın gelmesiyle birlikte müsabakalarda daha çok süre almaya başladım. İlk zamanlar takıma adapte olmam biraz zaman aldı. Bu da performansımı etkiledi. Ancak ilerleyen süreçte takım beni kabullendi. Kendimi daha rahat hissettim. Böylelikle takıma katkım daha da arttı.
        İlk yarı bizim için şanssız geçti. İkinci yarıda takıma yeni katılan oyuncu arkadaşlarımızla toparlandık. Ligi 4. sırada tamamladık" dedi.

Fatih Tekke'nin çok kaliteli bir oyuncu olduğunu söyleyen Umut Bulut, "Trabzonspor'da onun yerini doldurmak kolay değil. Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İnşallah ben de onun kadar başarılı olurum. En büyük arzum onun kalitesinde bir futbolcu olmak" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un her sezona şampiyonluk parolasıyla başladığını hatırlatan Umut Bulut, "Gelecek sezona da şampiyonluk parolasıyla başlayacağız.
        İyi bir kadromuz var. Şampiyonluğa giden yolda ben de takımıma atacağım gollerle katkıda bulunmak istiyorum. En büyük arzum da Bordo-mavili forma altında şampiyonluk yaşamak.
        Trabzonspor, başarıya alışık büyük bir takım. Doğal olarak taraftarların da beklentileri büyük oluyor. Eğer böyle bir takımda forma giyiyorsak, hakkını vermek zorundayız.
        Biz işimizi iyi yaparsak hiçbir sorun olmaz" diye konuştu. A Milli Takım'da kalıcı olmayı istediğini dile getiren golcü futbolcu Umut Bulut, "Milli Takım'a çağrılmak her zaman önümde duran büyük bir hedefti. Bu hedefi Brezilya karşısında forma giyerek pekiştirdim.
        Futbol hayatımın en özel maçıydı. Fatih hocam ilk 11'de olduğumu söyleyince dünyalar benim oldu. Tek üzüntüm bu maçta gol atamamak. Yaşım genç ve önümde uzun yıllar var.
        Amacım milli formayı bir daha çıkartmamak. Bunun için elimden geleni yapacağım. Kaliteli bir kadromuz var. Bosna Hersek maçını
        şanssız bir şekilde kaybettik.

Bu maçı telafi edebilecek güçteyiz. Ben şimdiden kendimizi finallerde görüyorum. Hatta orada forma giyecek olmanın düşüncesi bile beni bir hayli heyecanlandırmakta" dedi.

Yorum

Trabzonspor yönetimi çelişkili açıklamalarla gündeme damgasını vuruyor.

TS Yönetimi Tam Skandal
          Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı ve Transfer Komitesi Üyesi İbrahim Baturoğlu' nun, Bobadilla ile prensip anlaşmasına varıldığı ve bu oyuncunun yarın İstanbul' a geleceğini söylemesine rağmen, Transfer Komitesi' nin diğer üyesi Abdullah Başer' in akşam saatlerinde bu transferi yalanlaması dikkat çekti. Başer, Bobadilla' nın ülkesinin milli takımında olduğu için İstanbul' a gelemeyeceğini söyledi.

Trabzonspor' da transfer bilmecesi sürüyor. Daha önce Avustralyalı futbolcu Nick Carle' nin transferinde karmaşa yaşayan Trabzonspor' da yönetim kurulu şimdi de Paraguaylı Milli kaleci Bobadilla' nın transferinde karışıklık yaşadı.

Sabah Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Bobadilla ile prensip anlaşmasına varıldığını ve yarın İstanbul' a gelmesinin beklendiğini ifade ederken, Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Başer, böyle bir görüşmelerinin olmadığını ve Bobadilla' nın ülkesinin Milli takımında olduğu için Türkiye' ye gelemeyeceğini söyledi.

Başer, Bobadilla ile menajeri aracılığı ile bir görüşme yaptıklarını ifade ederek, "Anlaşma yok ancak, görüşmemiz oldu. Kaleci konusunda son kararı Teknik Direktör Ziya Doğan verecek" diye konuştu.

Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu ise, sabah yaptığı açıklamanın aksine, Bobadilla' nın transferi ile ilgili görüşmelerin Abdullah Başer tarafından gerçekleştirildiğini ifade ederek, "Şu anda netleşmiş bir şey yok. Ancak görüşmeler oldu.

Milli takım kampında olduğunu öğrendik, o yüzden gelme ihtimali düşükmüş. Ancak transferini de kapatmadık. Hocamız isterse bu transfer gerçekleşebilir" dedi. İki yöneticinin verdiği bu iki açıklama, transfer konusunda yaşanan kopukluğu gözler önüne serdi.

Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ise transfer konusunda tamamen Teknik Direktör Ziya Doğan' ın istekleri doğrultusunda hareket edeceklerini söyledi.

Yorum

• İlk raund NK Zagreb'in
            Takımımızın İntertoto Kupası'ndaki muhtemel rakiplerinin buluşmasının ilk raundunda gülen taraf NK Zagreb oldu. Hırvat ekibi kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Arnavutluk temsilcisi KS Vllaznia'yı 2-1 mağlup etti.

Konuk ekip karşılaşmada 3.dakikada Arlind Nora'nın golüyle öne geçti. NK Zagreb bu gole 16.dakikada Safet Nadarević'le karşılık verdi. Ardından Tomislav Labudović 64. dakikada maçın skorunu belirledi. Müsabakada Vllaznia'dan Franc Ahi, NK Zagreb'ten de Krunslav Lovrek kırmızı kart görerek takımlarını 10 kişi bıraktılar.

Takımlar sahada şu onbirleriyle yer aldılar:

Zagreb: Bašić, Čutura, Labudović, Lajtman (87. Jurendić), Pejić, Ibričić (59. Grgić), Nadarević, Mandžukić, Lovrek, Parlov, Mujdža

Vllaznia: Grima, Kotrri, Lici, Lika, Osja, Nora (od 90. Tafili), Kaci (od 76. Hoti), Dalipi (od 71. Cani), Ahi, Simotanko
            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Fanatik gazetesi

Dünkü akşam idmanında kısa süreli bir gerilim yaşandı...
              24.06.2007

Gerede’ye gelen bordomavi.net üyeleri takımla resim çektirmek isterken, talepleri teknik heyet tarafından reddedildi. 70 kadar taraftar, önce Ziya Doğan sonra da Necmi Perekli ile tartıştı. Gerginliğin önüne geçmek isteyen Doğan, daha sonra başlattığı idmanı durdurup fotoğraf izni verdi
              .
              BMN|KOCAELİ

Yorum

• aynı tas aynı hamam

Trabzonspor'umuzun her sene başına gelen yanlış transfer politikası tekrar gündemde.dün gerede kampındaydık bir ara bana akşam idmanından önce futbolcularla foto çekilebilirmiyiz diye gidip Ziya hocadan izin almam söylendi.bende hemen hocanın yanına vardım fakat o sırada telefonla görüşüyordu.bu olaydan yarım saat öncede bahçede Ziya hocayla sohpet ederken hocamızın önüne kargoyla transfer dosyası gelmişti.ve ben hocadan izin almak için telefon görüşmesinin bitmesini bekliyordum peşinde dolanarak.gayri ihtiyari olarak hocanın konuşmalarının bir bölümünü işittim.Ziya hoca,koltuk altında o transfer dosyası,başkanla görüşüyordu telefonda.ve benim duyduklarımdan en önemlisi;bu trnsferleri yaparsak bomba bizde patlar başkanım oldu.biz her sene yanlış transferlerle kadromuzu neden zayıflatırız anlamam helede her sene aynı hata nasıl yapılır onu hiç anlamam.varın şimdi siz anlayın arkadaşlar.

Yorum

• yalan haber

söylemeyi unuttum akadaşlar.gastelerde yazanlara artık hiç inanmayın.gerede kampında bizzat ziya hocaya sordum;bobadilla yalan haber yok öle bişi...

Yorum

• Trabzonspor'a Risp şoku!
                    Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’a transfer olduktan kısa bir süre sonra sağ diz yan çapraz bağları kopan Risp’in futbol oynayamama riskiyle karşı karşıya olduğu belirtildi. Tedavisi İsveç’te süren tecrübeli futbolcunun, ayağının enfeksiyon kaptığı ve yine ameliyat olacağı öğrenildi.

İkinci operasyonun büyük risk taşıdığı, işlerin yolunda gitmesi durumunda bile Risp’in ligin ikinci yarısına yetişeceği ifade edildi. Öte yandan Trabzonspor, Gerede’de yeni sezon hazırlıklarına devam ederken yeni transferler, Ziya Doğan’ın gazabına uğradı.

Doğan, idmanda Serkan Balcı’ya “Senin nabzın kaç? Kendini ayarla öyle koş. Hani gol? Yapma be Serkan” derken, Adnan’a da “Vücudunu düz tut. Topu arkadaşının 5-6 metre önüne at, topla buluştur” uyarısında bulundu. Bu arada Trabzonspor’un İntertoto Kupası’ndaki muhtemel rakipleri Zagrep ile Valleznia Zagrep’te karşı karşıya geldi. Kuddusi Müftüoğlu’nun yönettiği mücadeleyi ev sahibi Zagrep 2-1 kazandı.
                    “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                    Sizler var ya .....

Yorum

• Trabzonspor TFF'yi bekliyor
                      Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanı ile ilgili kesin kararını vermesini bekliyor. Bobadilla, Hasagic, Uğur Boral ve Mehmet Çakır ile temaslarını sürdüren bordo-mavililerde Ziya Doğan stopere, yönetim ise sol kanada futbolcu alınması konusunda ısrarını sürdürüyor.

Trabzonspor' da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürürken gözler Futbol Federasyonu'na çevrildi. Federasyonun yabancı kontenjanı konusunda kesin kararını vermesini bekleyen bordo - mavililer, buradan çıkacak karara göre elindeki yabancı futbolcuları satacak ve transfer yapacak.

Jabi, Yattara, Risp, Stepanov, Jefferson, Musampa, Tomas Jun ve Freiburg ile resmi sözleşme imzalamayan Djokaj ile birlikte toplam 8 yabancısı bulunan Trabzonspor, bu yüzden yabancı transferi konusunda önemli bir aşama kaydedemiyor. Federasyonun yabancı kontenjanını artırmama kararı alması durumunda bordo - mavililer, Tomas Jun, Djokaj, Musampa, Risp ve Jefferson' u satmayı düşünüyor.

Teknik Direktör Ziya Doğan' ın yönetimden yabancı bir oyun kurucu ve bir forvet istediği öğrenildi. Futbol Federasyonunun 6 artı 2' yi kabul etmesi durumunda ise Risp ve Jefferson' un takımda kalma ihtimalinin oldukça yüksek olduğu belirtildi. Yönetim satış listesine koymadığı Milan Stepanov' a da ciddi bir teklif gelmesi durumunda bu futbolcuyu da satmayı düşünüyor.

Transferde Teknik Direktör Ziya Doğan bir stoper alınması konusunda ısrarlı davranırken, yönetim bir sol kanat oyuncusunun kadroya katılması gerektiğini savunuyor. Doğan' ın Celaleddin ve Mustafa Keçeli' yi alternatifsiz bırakmasına bir anlam veremeyen yönetimin, bu bölge için Fenerbahçeli Uğur Boral ile bir görüşme yapması bekleniyor.

Boral' a daha önce dolaylı yollardan teklif yapılmış ancak olumlu cevap alınamamıştı. Doğan' ın ısrarla stoper mevkisine transfer yapmak istemesi kampta da gerginliğe yol açıyor. Asıl mevkisi stoper olan Ufukhan ile genç futbolcular Muhammed, Selim ve Mustafa Yumlu' nın morallerinin oldukça bozuk olduğu öğrenildi. Doğan' ın kendilerine şans vermeyeceğini düşünen gençler, gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Ufukhan' a Süper Lig' den Çaykur Rizespor, Konyaspor ve Kayserispor talip oldu. Genç futbolcunun bu üç kulüpten düşünmek için süre istediği ve kesin kararını bir kaç gün içerisinde açıklayacağı belirtildi. Selim, Muhammet ve Mustafa Yumlu' ya ise Süper lig ve Türk Telekom Lig A' dan bir çok teklif geldiği bu futbolcularından takımdan ayrılmayı düşündüğü öğrenildi.

KALEYE EN YAKIN HASAGİC

Kaleci tranfseri konusunda karar veremeyen, Trabzonspor bu tercihini Federasyonun vereceği kararla belirleyecek. Federasyonun yabancı kontenjanını artırması durumunda bonservisi elinde olan Bobadilla Türkiye' ye davet edilecek ve Teknik Direktör Ziya Doğan ile bir araya getirilecek.

Türk statüsünde oynamısı muhtemel Hasagic' in ise fiyatının düşük olması nedeniyle alınma ihtimali oldukça yüksek. Kaleci konusunda kesin kararını vermeyen Trabzonspor' da Teknik Direktör Ziya Doğan' dan elini sıkı tutmasını isteyen Albayrak' ın hata yapmak istemediği öğrenildi. Mesaisinin büyük bir bölümünü tesis projesinin hayata geçirilmesi için harcayan Albayrak' ın, yöneticilerini tek sesli olmaya davet ettiği, Ziya Doğan' dan ise gençlere şans vermesini istediği öğrenildi. Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor yönetimi, Gençlerbirliği' nden Mehmet Çakır' ı da listeye aldı. Bu futbolcunun da Trabzonspor' a gelmeye sıcak baktığı öğrenilirken, futbolcunun transferi ile ilgili son kararı Teknik Direktör Ziya Doğan verecek.

24.06.2007

Kaynak : DHA
                      “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                      Sizler var ya .....

Yorum

• Trabzonspor'da Bobadilla bilmecesi
                        Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı ve Transfer Komitesi Üyesi İbrahim Baturoğlu' nun, Bobadilla ile prensip anlaşmasına varıldığı ve bu oyuncunun yarın İstanbul' a geleceğini söylemesine rağmen, Transfer Komitesi' nin diğer üyesi Abdullah Başer' in akşam saatlerinde bu transferi yalanlaması dikkat çekti. Başer, Bobadilla' nın ülkesinin milli takımında olduğu için İstanbul' a gelemeyeceğini söyledi.

Trabzonspor' da transfer bilmecesi sürüyor. Daha önce Avustralyalı futbolcu Nick Carle' nin transferinde karmaşa yaşayan Trabzonspor' da yönetim kurulu şimdi de Paraguaylı Milli kaleci Bobadilla' nın transferinde karışıklık yaşadı. Sabah Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Bobadilla ile prensip anlaşmasına varıldığını ve yarın İstanbul' a gelmesinin beklendiğini ifade ederken, Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Başer, böyle bir görüşmelerinin olmadığını ve Bobadilla' nın ülkesinin Milli takımında olduğu için Türkiye' ye gelemeyeceğini söyledi.

Başer, Bobadilla ile menajeri aracılığı ile bir görüşme yaptıklarını ifade ederek, "Anlaşma yok ancak, görüşmemiz oldu. Kaleci konusunda son kararı Teknik Direktör Ziya Doğan verecek" diye konuştu. Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu ise, sabah yaptığı açıklamanın aksine, Bobadilla' nın transferi ile ilgili görüşmelerin Abdullah Başer tarafından gerçekleştirildiğini ifade ederek, "Şu anda netleşmiş bir şey yok. Ancak görüşmeler oldu.

Milli takım kampında olduğunu öğrendik, o yüzden gelme ihtimali düşükmüş. Ancak transferini de kapatmadık. Hocamız isterse bu transfer gerçekleşebilir" dedi. İki yöneticinin verdiği bu iki açıklama, transfer konusunda yaşanan kopukluğu gözler önüne serdi. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ise transfer konusunda tamamen Teknik Direktör Ziya Doğan' ın istekleri doğrultusunda hareket edeceklerini söyledi.

HASAGİC'E TÜRK KONTENJANI KOLAYLIĞI

Kaleci arayışlarını sürdüren ve Bobadilla' da karışıklık yaşayan Trabzonspor yönetimi rotayı yeniden Gaziantepsporlu Hasagic' e çevirdi. Boşnak kaleci Hasagic' in Türk vatandaşlığına geçme ihtimalinin oldukça yüksek olması üzerine harekete geçen bordo - mavili yöneticilerin bu futbolcuyu kadrosuna katmasının an meselesi olduğu belirtildi.

Teknik Direktör Ziya Doğan' ın Martinez' in transferinin gerçekleşmesini çok istemiş, ancak bu futbolcunun olmaması durumunda, Cordoba veya Hasagic ikilisinden birinin kadroya katılabileceğini söylemişti. Tranfser komitesi üyelerinin Doğan' ın listesinde olmamasına rağmen yabancı kaleci için görüşmeler yapmasına tecrübeli çalıştırıcının el koyduğu ve Hasagic' in alınabileceğini belirttiği öğrenildi. Yabancı futbolcu transferi konusunda sıkıntılar yaşayan Trabzonspor' da yönetimin futbolcunun menajeri ile bir görüşme yaptığı ve bu görüşmenin oldukça ılımlı geçtiği belirtildi.
                        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Zafer bordomavi.net’in

Dünkü akşam idmanında kısa süreli bir gerilim yaşandı...
                          24.06.2007

Gerede’ye gelen bordomavi.net üyeleri takımla resim çektirmek isterken, talepleri teknik heyet tarafından reddedildi. 70 kadar taraftar, önce Ziya Doğan sonra da Necmi Perekli ile tartıştı. Gerginliğin önüne geçmek isteyen Doğan, daha sonra başlattığı idmanı durdurup fotoğraf izni verdi.

Gerede notları
                          Bunlar PAF mı?

Gerede’nin bordomavi.net dışında da konukları vardı. As oyunculardan yoksun çalışan takımı gören gurbetçi taraftarlar, ilk başta PAF takım antrenmanına geldiklerini sandılar, ardından Yattara ve Gökdeniz’i sordular. Ancak istedikleri yanıtı alamayınca bir süre daha idmanı izleyip bölgeden ayrıldılar.

İlk fire Ersen Martin
                          Hazırlık çalışmaları sırasında ilk sakatlığı Ersen Martin yaşadı. Dünkü çalışmada bir anda acılar içinde yerde kalan golcü futbolcu, idmanı yarım bırakırken, Ayman ve Muhammet düz koşuyla günü tamamlayan isimler oldu. Bu arada öğle idmanından sonra izinli olan futbolcular hamamda stres attı.

Zagrep-Vllaznia: 2-1
                          Trabzonspor’un İntertoto Kupası’ndaki rakibinin belli olacağı karşılaşmada NK Zagrep-Vllaznia’yı 2-1 mağlup etti. Nora 3. dakika Vllaznia’yı öne geçirirken Zagrep, Labudovic’in 19 ile 64. dakikalarda attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı ve rövanş için avantaj sağladı. Zorlu mücadeleyi Trabzonspor teknik ekibinden Fatih Kavlak da takip etti ve notlar tuttu.

Doğan konuşuyor
                          Karadeniz ekibinin teknik direktörü Ziya Doğan, bugün saat 13.00’te bir basın toplantısı yapacak. Gündemdeki gelişmeler hakkında medyayı bilgilendirecek olan tecrübeli çalıştırıcının, transferdeki son durumu da açıklaması bekleniyor.

Yönetim geliyor
                          Trabzonspor’un kurmaylarının önümüzdeki hafta başında Gerede kampına gelerek takıma moral vermesi bekleniyor. Başkan Nuri Albayrak’ın da çalışmaları izleyeceği ve teknik direktör Ziya Doğan ile bir görüşme yapacağı öğrenildi.
                          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• 1 türlü bitmiyor

Trabzonspor, Sakaryaspor'un oyuncu artı para teklifi üzerine Martinez defterini resmen kapadı. Bobadilla transferi ise Copa America engeline takıldı.
                            24.06.2007

3 milyon Euro’yu buluyor

Trabzonspor’da kaleci konusunda günlerdir beklenen somut adımlar bir türlü atılamıyor. Teknik direktör Ziya Doğan’ın listesinde ilk sırada yer alan Martinez transferinin resmen kapandığı, yönetim tarafından açıklanırken, gerekçe olarak Sakaryaspor Kulübü’nün astronomik diye nitelendirilebilecek istekleri gösterildi. Yeşil-Siyahlılar’ın, Trabzonspor’dan 4 oyuncu, artı para istediği, tüm bu paketin yaklaşık 3 milyon Euro’yu bulduğu ileri sürüldü.

5 Temmuz’da bitiyor
                            Yönetimin Martinez’e alternatif olarak belirlediği Bobadilla’da ise daha farklı bir pürüz çıktı. Paraguay’ın kalesini koruyan deneyimli file bekçisinin Copa Amerika kadrosunda olduğu ve bu nedenle yapılması beklenen görüşmenin neredeyse imkansız hale geldiği kaydedildi. 26 Haziran’da başlayıp en erken 5 Temmuz’da bitecek olan şampiyonada boy gösterecek olan Bobadilla ile menacerler aracılığıyla temas kurulacağı belirtildi. Bu durum Bordo-Mavililer’i yeni arayışlara itiyor...
                            Kaynak: www.fanatik.com.tr

Yorum

• ‘Problem yok’

Kaleci arayışlarına rağmen özgüvenini koruyan ve rekabete hazır olan Tolga Zengin, iddialı konuştu.
                              24.06.2007

Kaleci arayışlarına rağmen özgüvenini koruyan ve rekabete hazır olan Tolga Zengin, iddialı konuştu. “Trabzonspor için problem yok; çünkü ben varım. Benim için de transferde kaleci adaylarının olmasının bir önemi yok; kendime güveniyorum” diyen genç file bekçisi, “Adaletli bir forma dağıtımı olacağına inanıyorum. Bunun için de savaşmaktan, takıma girmek için mücadeleden asla vazgeçmem. Daha önce de benzer dönemler geçirdim. Bugünlere kolay gelmedim, elimden geleni yapmaya devam edeceğim” ifadesini kullandı.

Yorum

• Her şey kontenjana bağlı

Yönetim, birçok mevkiye takviye için federasyondan çıkacak karara kilitlenmiş durumda.
                                24.06.2007

Teknik heyetin istekleri doğrultusunda çalışmalarını yürüten Trabzonspor Yönetimi’nin elini kolunu bağlayan kontenjan sorunu için gözler federasyona çevrilmiş durumda. Kadrosunda transfere izin vermeyecek sayıda yabancı bulunduran Bordo-Mavililer, eğer beklenen karar çıkarsa elindeki futbolcuların satışından da zarar etmekten kurtulacak. Gelişmeler hakkında bilgi veren başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu, takımdan gitmesine kesin gözüyle bakılan Tomas Jun ve Musampa konularında ise şunları söyledi: “Kiki’nin bonservisine 300 bin Euro verdik. O seviyede teklifler var ama sol kanada bir takviye yapamadığımız için satmayı düşünmüyoruz. Kararı yine de hocamıza bırakacağız. Jun’a ise ülkesinin takımı Sparta Prag talip. O da büyük ihtimalle orada kalacak.”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X