Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Doğan: Heyecanım biterse bırakırım
    Karadeniz ekibinin teknik direktörü Ziya Doğan, geleceğiyle ilgili konuştu.
    23.05.2007

Yaptığı işi çok sevdiğini belirten Doğan, “Ne zaman heyecanımı yitirirsem o zaman bu işi bırakırım. Futbolculuk ve antrenörlük yaşantımda çok haksızlıklara uğradım. O yüzden formayı hak edene veriyorum” dedi.

Son hafta programı
    Bordo-Mavililer’in ligin son haftasında Ankaraspor ile oynayacağı maçın seyahat programı belli oldu. Cuma günü oynanacak maç için yarın saat 08.50’de Başkent’e geçecek olan Trabzonspor kafilesi, Yenikent ASAŞ Stadı’ndaki karşılaşmadan bir gün sonra şehre dönecek.

Ayın golü Gökdeniz’den
    Gökdeniz’in ligin 23. haftasında oynanan Konyaspor maçında attığı gol Cola Turka Mart Ayı’nın Golü yarışmasında zirveye çıktı. 836 kişinin oyuyla birinci seçilen Gökdeniz’i, 363’le Umut Bulut’un Türkiye Kupası’nda Gaziantepspor’a attığı golü takip etti.
    Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• şampiyon ligi kupası milanın....

Yorum

• GİNELİ PASCAL TARTIŞMASI

Fransa’nın Etienne kulübünde oynayan süper Gineli, yönetimde görüş
        ayrılıklarına neden oldu.. Bu oyuncunun Yattara’nın arkadaşı olması “Yarar mı getirir zarar mı?” tartışması yarattı

YATTARA’NIN ARKADAŞI
        Trabzonspor Fransa’nın Etienne kulübünde sağ kenar olarak oynayan Pascal Feindouno’ya olan ilgisini sürdürüyor. Teknik Direktör Ziya Doğan’ın 9 kişilik trans fer listesinden biri olan Pascal olayı yönetimde tartışma yarattı. Bazı yöneticiler bu oyuncunun Yattara’nın arkadaşı olması nedeniyle sorun olabileceği düşüncesini ileri sürerken bazıları ise Yattara ile sağ kenarda süper ikili olabileceğini savunuyor.

ÖZELLİKLE KUZEY AVRUPA
        Trabzonspor yabancı transferinde özellikle kuzey Avrupa ülkelerine ağırlık veriyor. İsveç başta olmak üzere Danimarka ve Norveç ligi sürekli takip edildi. Doğan’ın bu ülkedeki oyunculara ağırlık vermesinin nedeni, “Fizik güçleri ve mücadele yapıları” gösterildi. Bordo-Mavili takım listesinde yer alan yabancılardan kaleci ile birlikte 3 futbolcu almak istiyor.Ancak bu oyuncuların dolu olan yabancı kontenjanın boşaltılmasıyla mümkün olacak.
        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• EMRE SÜRPRİZİ

Ziya Doğan, PAF takımının liberosu Emre Kahraman’ı Ankaraspor maçında ilk 11 de oynatacak

Ligde son maçını Cuma günü başkentte Ankaraspor’a karşı oynayacak olan Trabzonspor da Teknik Direktör Ziya Doğan sürpriz bir kararla PAF takımının liberosu Emre Kahramanh’ı dünkü çalışmaya çıkartarak denedi. Doğan’ın Emre ile ilgili düşüncelerinin olumlu olduğu ve Ankaraspor karşısında genç futbolcuya ilk 11’de forma şansı vereceği öğrenildi. 1987 doğumlu olan Emre 1.86 boyunda ve defans oynuyor. Doğan’ın Emre’ye sağ kenarda görev vereceği öğrenildi.

Yorum

• Gidiyor mu?

Bursaspor başkanlığına adaylığını açıklayan Mesut Mestan ilk olarak Ceyhun’a teklif yaptı

Trabzonspor’a büyük umutlarla devre arasında Ankaragücü takımından transfer edilen Ceyhun Eriş’e Bursaspor kulübü başkanlığına adaylığını açıklayan Mesut Mestan transfer teklifinde bulundu. Bursa da yer alan yerel gezetelere yapacağı icraatları anlatan Yeşil-Beyazlıların başkan adayı transferini düşündüğü isimler arasında Ceyhun Eriş’e de yer verdi. Ceyhun ile görüştüğünü de açıklayan Mestan bu oyuncudan olumlu cevap aldığını da belirtti. Ceyhun’un son haftalardaki durgunluğu ve mutsuz bir görüntü vermesi de kafalarda soru işareti bıraktı. Ceyhun profesyonel liglerde 10. takımına mı gidiyor?

Yorum

• ZAKRZEWSKİ

İşte Trabzonspor?un yabancı transferindeki 1 numuralı isim...
              26 yaşındaki Polonyalı orta saha oyuncusu Zbigniev Zakrzewski için teknik direktör Doğan, yardımcılarından olumlu rapor aldı. Yabancı kontenjanının boşaltılmasından sonra transfer için düğmeye basılma kararı alındı

DOĞAN?IN GÖZDESİ
              Gelecek sezon için şampiyonluk için mücadele edecek bir kadro oluşturmanın planlarını yapan Trabzonspor, yabancı transferinde aceleci davranmıyor. Öncelikli olarak kadrosunda bulunan yabancı oyuncu fazlalığından kurtulmanın planlarını yapan Bordo-Mavililer, kontenjanın açılmasından sonra tesbit edilen oycular için atağa kalkacak. Teknik Direktör Ziya Doğan?ın isimlerini sır gibi sakladığı yabancı oyuncular için araştırmalar sürerken, tecrübeli teknik adamın öncelik verdiği isimin Polanlya?nın Lech Pozan takımında forma giyen Zbigniew Zakrzevski olduğu öğrenildi.

POZAN?IN BEL KEMİĞİ
              Lech Pozan takımının adeta bel kemiği olan ve orta sahada görev yapmasına rağmen 27 maçta tam 10 gol atan Zbigniew Zakrzevski?nin de Trabzonspor?da oynamaya sıcak baktığı belirtildi. Doğan?ın Lech Pozan takımında ki diğer gözdesi ise Rafal Murawski. Doğan, yabancı kontenjanının açılmaması halinde ise yerli Mehmet Çakır, Wederson, Mehmet Topuz, Volkan Yaman, Uğur Kavruk?un transferlerinin bitirilmesini isteyeceği öğrenildi. Doğan, Martinez?in transferinin gerçekleşmemesi halinde Hasagiç?in alınmasını da istedi.

Yorum

• Trabzon, Serkan Balcı'yı bitirdi

Bordo-mavililer, Serkan Balcı ile her konuda anlaştı

Serkan tamam

F.Bahçe'nin orta saha oyuncusunu yıllık 1.3 milyon euro'ya ikna eden Trabzonspor, kaleci Rüştü'yü de istiyor.

Resmi imzaya kaldı
                Trabzonspor transfer harekâtına hız verdi. Bordo-mavili yönetimin, sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan kaleci Serkan Balcı ile her konuda anlaştığı ve işin resmi imzaya kaldığı bildirildi. A Milli Takım formasını da 20 kez giymiş olan orta saha oyuncusunun Trabzonspor'dan 1.3 milyon euro alacağı öğrenildi.

Hasagiç beklemede
                Bordo- Mavili takım, F.Bahçe'de yine serkan gibi sözleşmesi bitecek olan kaleci Rüştü'ye de teklif götürdü. Zico'nun yeni sezon için milli kaleciyi kadrosunda düşünmediği belirtilirken, Trabzonspor yönetimi Rüştü'ye senelik 2 milyon euro'luk bir öneri sundu. Rüştü'den olumsuz cevap alınırsa, Hasagiç'i devreye sokulacak.
                fotomaç

Yorum

• Trabzonspor transfer harekâtına hız verdi. Bordo-mavili yönetimin, sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan /////kaleci \\\\Serkan Balcı ile her konuda anlaştığı ve işin resmi imzaya kaldığı bildirildi. A Milli Takım formasını da 20 kez giymiş olan orta saha oyuncusunun Trabzonspor'dan 1.3 milyon euro alacağı öğrenildi

fotomac ancak bukadar haber yapar saaten
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ‘Şampiyon olmalıyız`

Trabzon'un hocası Ziya Doğan, önümüzdeki sezonun hedeflerini şimdiden açıkladı.
                    24.05.2007

‘4.’lük başarıdır’
                    Trabzonspor’un teknik patronu Ziya Doğan, önümüzdeki sene için hazırlıklara şimdiden başladıklarını ifade ederek, “Başarılı olmak için şampiyon olmak zorundayız” dedi. İkinci yarının en fazla puan toplayan takımı olduklarını belirten Doğan, “Dördüncülük başarı değil ama yaşadığımız sakatlıklar bizi çok etkiledi. Dolayısıyla bu bizim için başarıdır” diye konuştu. Taraftarın ve yönetim kurulunun kendisini sahiplendiğini söyleyen Doğan, istikrarın bu şekilde sağlanacağının altını çizdi.

Transfer harekâtı

İnter-Toto Kupası’nda 15-20’ye yakın kiralık olarak top koşturan oyunculardan yararlanacaklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, bu oyuncuların yanı sıra sakat oldukları için forma şansı bulamayan futbolculara da şans tanıyacağını söyledi. Kendisinin de sezon içinde bazı eleştirelere yanlış tepkiler verdiğin belirten Doğan, nokta transferler yapacaklarını vurgulayarak, “Avrupa’da da çalışmalarımız sürüyor. 3 veya 4 oyuncuyu kadromuza katmanın hesaplarını yapıyoruz” dedi.

Hazırlıklar sürüyor

Turkcell Süper Ligi’nin 34. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Ankaraspor maçı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, çalışmalarını dün akşam yaptığı idmanla sürdürdü. Sakatlıkları bulunan Risp, Erdinç ve Stepanov’un katılmadığı idmanda, Ufukhan düz koşu yaparken diğer futbolcuların ise moralli olduğu gözlendi. Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde sürdürülen antrenmanı Bordo-Mavililer, taktik çalışmasının ardından çift kale maç yaparak tamamladı.

Program netlik kazandı

Ülkemizi İnter-Toto Kupası’nda temsil edecek olan Trabzonspor’da ilk grup, 20 Haziran’da Gerede’de toplanacak, 30 Haziran’da Trabzon’a dönerek antrenmanlara burada devam edecek. Diğer grup ise, 29 Haziran’da kamp için Gerede’ye geçecek. Bu sürede Trabzon’da çalışacak olan grup ise 8 ve 15 Temmuz’da İnter-Toto 2. tur müsabakalarını oynayacak. 18 Temmuz-1 Ağustos’ta yurt dışında ikinci etap hazırlıklarını tamamlayacak olan Karadeniz ekibi, 4 Ağustos’ta tekrar Trabzon’a dönecek.

Trabzon’da yaz okulu

Bordo-Mavili Takım’ın Amatör Branşlar Koordinatörlüğü’nce açılacak olan Basketbol Yaz Okulu’nun 25 Haziran 2007 tarihinde başlayacağı açıklandı. Bu amaçla bu faaliyetlere kayıt yaptıracak olan genç sporcuların dönem sonunda başarılı bulunanlarının, ardından Trabzonspor Basketbol Şubesi Altyapı Takımı’na alınacakları vurgulandı. Trabzonsporlu futbolseverlerin bilgi için 0462 223 72 74 no’lu numarayı arayabilecekleri öğrenildi.
                    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Stepanov'a çifte talip

Milli takımda sakatlandıktan sonra sezonu kapatan Trabzon'un önemli savunmacısı Stepanov'a 2 İspanyol kulüp talip oldu. Sırp futbolcuyu, Mallorca'dan sonra Getafe de almak için harekete geçti. Bordo-mavililer, bu 2 İspanyol kulübün savaşından yüksek bedel elde etmeyi planlıyor

Yorum

• Kaba kuvvetle gelen başarı anlamsızdır“

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, futbolun birleştirici, bütünleştirici özelliğinin her geçen günkü süreçte daha da kan kaybettiğini üzülerek müşahede ettiklerini söyledi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde, Türkiye'de futbolun geldiği son aşama üzerine başkan Nuri Albayrak'ın bu anlamda sorumluluk sahibi olan herkesi bir açıklama yaparak göreve çağırdığı bildirildi.

Albayrak, açıklamasında, Türkiye'de mücadelenin sportif sınırları zorlama aşamasına geldiğini ifade ederek, şöyle devam etti:
                        ''Futbolun birleştirici, bütünleştirici özelliğinin her geçen süreçte daha da kan kaybettiğini üzülerek müşahede etmekteyiz. Trabzonspor gibi geçmişte tribün olaylarının haklı haksız sıkıntısını çekmiş, üzüntülerini yaşamış bir kulübün başkanı olarak, kendi içimizdeki sorunların büyük bölümünü aşmamıza rağmen ülkede karşılaştığımız gündem maddeleri beni ve arkadaşlarımı derinden yaralamaktadır. Sportif sınırlar içerisindeki rekabetin tüm unsurlarının oluşması halinde elde edilecek başarıların daha anlamlı olacağı açıktır. Kaba kuvvete yönelik üstünlük kurma gayreti bu koşullar altında gelecek başarıyı da anlamsız kılar.''
                        Trabzonspor'un gerçekleştirilecek her türlü iyi niyetli ve sonuca götürecek çabanın yanında yer alacağını kaydeden Albayrak, ''Türkiye'de futbolu sükunete kavuşturacak ve mücadeleyi fair-play çerçevesinde yönlendirecek tüm girişimlerin içinde ve önünde olmaya hazırız. Bizler bu zorlu mücadelede başarıya ulaşmanın yolunun önce samimiyetten geçeceğine inanan insanlarız. Eğer bizler sorumluluk sahibi kişiler olarak tavır ve davranışlarımıza azami özeni gösterirsek, toplum da mutlaka gerekli mesajı alacaktır'' diye konuştu.
                        Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği'ne kısa sürede toplanıp çözüm önerilerini masaya yatırmaları çağrısında da bulunan Albayrak, ''Ligin son haftasının oynanacağı bu süreçte alınacak radikal kararlar ve birliktelikle çözüm yolunda son derece ciddi adımlar atılacaktır'' diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum

• Trabzonspor'da 8 eksik

Turkcell Süper Lig'in son haftasında yarın Ankaraspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Başkente gitti. THY'ye ait tarifeli uçakla başkente giden bordo-mavili takımda, 15 futbolcu bulunuyor.

Bordo-mavililerde, sakatlığı nedeniyle daha önce sezonu kapadıkları açıklanan Musa, Risp, Stepanov, Erdinç, Jefferson, dün ameliyat olan Mustafa ve Ayman ile kart cezalısı Ceyhun olmak üzere 8 futbolcu Ankaraspor maçında forma giyemeyecek.
                          Sezonu kapattığı açıklanan Ufukhan'ın ise kafileyle birlikte Ankara'ya götürüldüğü ve maçta oynayabileceği bildirildi. Teknik direktör Doğan'ın ayrıca, PAF takımından orta saha oyuncusu Gökhan'ı da kadroya aldığı bildirildi.
                          Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Tolga, Ferhat, Çağdaş, Ufukhan, Celaleddin, Hüseyin, Hasan, Gökdeniz, Ömer Rıza, Umut ve Yattara muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

6. RANDEVU
                          Trabzonspor ile Ankaraspor, ligde 6. kez karşı karşıya gelecekler. Bordo-mavili takım, bugüne dek 2 takım arasında yapılan 5 maçta, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ligin ilk yarısında Trabzonspor, sahasında Ankaraspor'u 3-0 yenmişti.

Yorum

• MURAT SABIRSIZ

Trabzonspora sezon başında İstanbul Büyükşehir Belediyespordan büyük umutlarla transfer...

Trabzonspora sezon başında İstanbul Büyükşehir Belediyespordan büyük umutlarla transfer edilen fakat ara transferde Ceyhuna karşılık Ankaragücüne kiralık olarak verilen Murat Ocak, yeniden Bordo-Mavili formayı gimek için sabırsız. Murat, Bordo-Mavili takımda kalıcı olacağını belirtirken, "Ankaragücünde kötü günler geçirdim. Ancak Murat Ocakın nasıl bir futbolcu olduğunu herkes görecek" diye konuştu.

Yorum

• KONGREYE GİDİLMELİ

Trabzonspor Yönetiminden istifa eden Sağlam, sessizliğini bozdu...

SAĞLAM: "Yapılan transferlerin hiçbiri yönetime sorularak ya da danışılarak yapılmadı. Başkan Albayrakın herkesten istifasını istemesine bir anlam veremedim. Bu ne demektir, herkesin bir onuru ve gururu var"

SAĞLAM: "Trabzonsporun kongreye gitmesi gerekiyor. Nuri Albayrakı severim, sayarım, büyüğümüzdür, beraber görev aldık ama yanlış içerisinde. Çünkü güvendiği insanlar onu yanlışa sürüklüyor"

Trabzonsporda ki Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılmasının ardından istifa eden Cemal Sağlam, sessizliğini bozdu. İstifa nedenleri ve Trabzonsporda yaşanan gelişmeler üzerine çarpıcı açıklamalar yapan Sağlam, Başkan Albayrakı eleştirdi. İşte Sağlamın açıklamaları:

TOPLANTILAR FUZULİ

"Başkan Nuri Albayrak, Trabzonsporu danışmanlarıyla yönetmek istemesiyle kopmalar yönetimde kopmalar başladı. Yönetim kurulu toplantılarımız "incik boncuk" olayların konuşulduğu sıradan toplantılar haline geldi. Yönetim kurulu toplantılarımızda, transfer edilecek oyuncular, gelecek olan teknik direktör, kulübün şu kadar borcu var gibi konular benim görevde olduğum dönemde hiç konuşulmadı. Böyle bir yönetim oluşturuldu. Bunlara o dönemde itiraz etmek gerekiyordu ama bir kişinin itiraz etmesi bir şey değiştirmezdi."

TRANSFERLER DANIŞILMADI

"Yapılan transferlerin hiçbiri yönetime sorularak ya da danışılarak yapılmadı. Haşim Sayitoğlunun Musampa transferinden komisyon aldığı şeklindeki söylentilere itibar etmiyorum ama öyle şeyler bizim kulağımızı da geldi. Yıllardır futbolun içinde azimli bir insan. Ben Haşim Sayitoğlunun böyle bir olayın içinde olacağını tahmin etmiyorum. Böyle bir şeye ihtiyacı olan birisi değil o çok büyük bir zan. Ben onun hakkında yorum yapmak istemiyorum."

KONGREYE GİDİLMELİ

"Nuri Albayraka sevgim ve saygım sonsuzdur ve yanlış bir düşünceye kapılmayacağını tahmin etmediğim için istifamı istemesinin nedenini sormadım. Sonradan öğreniyorum ki yönetim kurulu toplantısında Haşim Sayitoğlunun istifasını geri veriyor. Bu ne demektir, herkesin bir onuru ve gururu var. Bir şey değişmiyor ki niçin istifaları istedi. Bu istifaları istemesinin amacı neydi hala anlamış değilim. Trabzonsporun şu anda kongreye gitmesi gerekiyor. Nuri Albayrakı severim, sayarım, büyüğümüzdür, beraber görev aldık ama hala yanlış içerisinde çünkü inanıp güvendiği insanlar onu yanlışa sürüklüyor."

SÜMER İSTENMİYORDU

"Özkan Sümeri alt yapıdaki görevine gelirken, Trabzonspor içinde istemeyen yöneticiler var. Şu konuyu da sizinle paylaşayım; sayın Nuri Albayrak beni aradı. Bana "yönetim içinde pek çok kişi Özkan Sümeri istemiyor ama ben Özkan Sümeri göreve getirmek istiyorum. Yönetimde sözünün geçtiği kişilere söyle bana karşı gelmesinler" dedi. Lazım olduğumuz zaman arardı bizi.Eğer siz böyle bir şeyi uygun görüyorsanız bizim için de uygundur" dedim. O zaman Özkan Sümer göreve gelirse biz görevden ayrılırız diyen arkadaşlarımız vardı."

LAZARONİ HANGİ AKLA HİZMETTİ.

Cemal Sağlam, teknik direktör konularında da yönetim içerisinde fikir ayrılıkları olduğunun altını çizdi. Sağlam, sezon başında İbrahim Hacıosmanoğlunun Ersun Yanal ile anlaştığını belirtirken, "Ancak başkan, asbaşkan ve gurubu bu Yanalı istemedi" dedi. Sağlam, Lazaroninun gelişinin de muamma olduğunu ifade ederken, "Hangi akla hizmet olarak Trabzonspoun başına getirildi hala anlamış değilim" dedi. Başarısızlıklar ortaya çıkmaya başlayınca önce faturanın hocaya kesilmeye başladığını da belirtir Sağlam, "Fatura sonra yönetime kesilir. Lazaroniyi getiren Başkan ve yanındakiler bu olayda İbrahim Hacıosmanoğlunu hariç tutuyorum, bu durum karşısında sonradan onu göndermenin planlarını yaptılar çünkü Lazaroni gitmeseydi yönetim gidecekti.
                              En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 24.05.2007, 11:53.

Yorum

• Yabancı kaldılar
                                Tam 8 yabancı oyuncu ile sözleşmesi bulunan bordo mavililer sıkıntılı döneme girdi Bu futbolculardan verim alamayan yöneticilerin eli kolu bağlanmış durumda Kiki Musampa, Jefferson Tomas, Djokaj'ın zararına gönderilmesi düşünülüyor.

Trabzon yabancı transferinde tarihinin en kötü dönemini yaşıyor. Yönetimin, elinde şimdi 8 yabancısı var. Bu isimlere milyon dolarlar veren bordomavililer, zararına 3-4 oyuncuyu göndermeyi planlıyor. İşte baş ağrısı yabancıların dosyası:

Jefferson
                                2005 yılında gelen Brezilyalı kaleci, 700 bin euro'ya mal oldu. 2009'a kadar yılda en az 400 bin dolar alacak. Yönetim, 700 bin euro karşılığında hemen elinden çıkartmak istiyor.

Fredrik Risp

1.1 milyon euro'ya imza attırılan İsveçli oyuncu yıllık 900 bin YTL'yi cebine koyacak. 5 maç oynayan ve sakatlanan Risp, tam olarak iyileşirse yeni sezonda devam edilecek.

Szymkowiak
                                Yıllık 540 bin euro alıyordu. Özel nedenlerini gerekçe göstererek, ülkesi Polonya'ya kaçtı ve futbolu bıraktığını açıkladı. Olay, FİFA'ya taşındı. Şu andaki zarar 2 milyon euro.

Stepanov
                                Trabzonspor'a yıllık 1 milyon euroya maliyet oluşturdu. Sırp oyuncu 1 sezonda 460 bin euroyu cebine koyuyor. İyi bir teklif gelirse yönetim bu ismi elinden çıkartmayı planlıyor.

Musampa
                                Yönetimin en büyük hatası oldu. Bordo-mavililerin kasasından bu oyuncu için 1 milyon euro çıktı. Sezon boyunca sadece 372 dakika oynadı ve kadro dışı bırakıldı. Zararına satılacak.

Djokaj

2006 sezonunda 3.5 yıllık sözleşme imzalandı. Büyük hayal kırıklığı yaşattı ve Ankaraspor'a kiralandı. Orada da kadro dışı bırakılırken, 900 bin euro tam anlamıyla buhar olup uçtu.

Tomas Jun
                                5 Yıllık sözleşme ile renklere bağlandı. Sadece tek gol atabildi. Beşiktaş'a bedava verildi, sonra Sparta Prag'a kiralandı. 4 milyon euro'ya alındı ancak 500 bin euro'ya bile satılabilir.

Yattara
                                Fiyatında indirim yapılan Gineli oyuncu yıllık 800 bin dolar alıyor. İyi bir seçim olmasına rağmen istikrarsızlığı ile dikkat çekti. Yattara ile yeni sezonda devam edilecek.
                                Yılmaz ŞENOL
                                En son Travelair tarafından düzenlendi; 24.05.2007, 11:55.
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X