Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BAK ŞUNLARIN YAPTIĞINA!

M.Keçeli ve Ö.Rıza kararsızlığı...FORMLARI YÜKSELİNCE..
    Trabzonspor'da gönderilecek oyuncular arasında yer alan Ömer Rıza ve Mustafa Keçeli'nin son haftalardaki formu, Teknik Patron Ziya Doğan'ı kararsızlığa itiyor. Yabancılardan Musampa ve Jefferson'u göndermeyi planlayan Doğan'ın yerlilerden yana gençler Ufukhan ve Cem'in kiralanmasını isterken, bunun dışındaki isimler konusunda transferlere göre son kararını vereceği belirtildi.
    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Restleşme

Antep'in, Boşnak futbolcuya gizlice sözleşme uzattığı iddiası transferi zora soktu. Krizi menajer Boliç çözdü

Restleşme

Antep'in, Boşnak futbolcuyla gizlice sözleşme uzattığı iddiası transferi zora soktu. Krizi menajer Boliç çözdü.

Trabzonspor, sezon sonu için el sıkıştığı kaleci Kenan Hasagiç'in transferi Gaziantep'in sözleşmeyi uzattığı iddiası yüzünden az kalsın bozuluyordu. Gaziantep'in, Hasagiç'le ocak ayında sözleşme imzalamak istediği ancak federasyona bildirmediği ve bonservisinde hak sahibi olacağını öğrenen bordo-mavili yönetim hemen harekete geçti. Yönetim, Boşnak oyuncuya "Bonservis parası çıkarsa bu iş yatar" restini çekti. z

GARANTİ VERDİ
      Futbolcunun menajeri Elvir Boliç devreye girdi. Hasagiç ile görüşen Boliç'in, Trabzon yönetimine "Bu konuda biz sözümüzdeyiz. Her şey konuştuğumuz gibi" şeklinde garanti vermesiyle kriz aşıldı. 20 kez Bosna Milli Takımı'nın kalesini koruyan Hasagiç'in Türk olmak için başvuru yapması Trabzon'un tercih sebebi oldu. Boşnak kaleci ile sezon sonu sözleşme yapılacak.
      fotomaç

Yorum

• FEDERASYONUN ARTIK AFFI YOK!..

Cezalı yönetici stada girerse kulübün puanı silinecek. Saha kapatma cezalarında hasılat ev sahibine değil federasyona kalacak

Bu sezon yaşanan olaylar çok tartışılmış ve yaptırımı olmayan cezaların verilmesi eleştirilmişti. Futbol Federasyonu kökten bir değişime giderek Disiplin Talimatı’nın içeriği ve uygulamada yapılacak yenilikler için Hukuk Kurulu’nu harekete geçirdi. 2007-2008 sezonunda uygulamaya konulması düşünülen yeni Disiplin Talimatı’ndaki en önemli değişiklikler şöyle:

1- Hak mahrumiyeti alan kulüp yöneticileri, kesinlikle statlara giremeyecekler. Bu yöneticiler kendi localarından dahi maçı izleyemeyecekler. Aksi durumda yöneticinin bağlı bulunduğu kulübe ağır paranın yanı sıra, puan silme cezası verilebilecek. Şu an yürürlükte olan kurala göre hak mahrumiyeti alan yönetici maçlara gidebiliyor ancak bir tek kulüp adına resmi imza atamıyordu.

2- Saha kapatma cezası alan kulüpler maçlarını bu sezon olduğu gibi sadece İzmir’de değil Anadolu’daki kentlerde ve özellikle Turkcell Süper Ligi’nde takımı bulunmayan şehirlerde oynayacaklar. Ayrıca bu maçlarda elde edilen gelir ev sahibi durumundaki cezalı takıma verilmeyecek. Paralar federasyon bünyesinde oluşturulacak bir fona aktarılacak. Şu anki sisteme göre hasılatı ev sahibi takımlar alıyordu.

3- Kulüplere çeşitli nedenlerle verilen ve şu anda en yüksek rakamı 200 bin YTL olan para cezaları da 500 bin YTL’ye kadar çıkarılacak.

4- Saha ve seyirci olaylarını 4 kez tekrarlayan kulüplere puan silme cezası verilecek. Bir sezon içinde aynı olaylar 4 kez yaşanırsa kulüplerin 3 puanı silinecek.

Yorum

• GOL VE ASİST KRALLIĞI

Gol Krallığı-----------------------Asist Krallığı

Alex (Fenerbahçe)......................16 Asist
          19 Gol.......................................Gökdeniz(Trabzon)

18 Gol.......................................15 Asist
          Ümit Karan (Galatasaray)...............Ceyhun (Trabzon)

15 Gol........................................9 Asist
          Gökhan Ünal (Kayseri)...................Alex (Fenerbahçe)
          Umut Bulut (Trabzon)

12 Gol.......................................8 Asist
          Isaac Promise (G.Birliği)...............Arda (Galatasaray)

11 Gol........................................7 Asist
          Okan Öztürk (G.Birliği)...................Sinan Kaloğlu (Bursaspor)
          Bobo (Beşiktaş)

10 Gol
          Sasa Iliç (Galatasaray)
          Ersen Martin (Trabzon)

KART CEZALILARI

Kırmızı Kart

Adem (Ankara),
          Erman Özgür, Sabin (Konya),
          Petkoviç (Sivas)

Sarı Kart

Batak (Ankara),
          Ricardinho (Beşiktaş),
          Fresineanu (Bursa),
          Lugano (Fenerbahçe),
          Krita, De Nigris (Gaziantep),
          İvankov (Kayser),
          Emre (K.Erciyes),
          Erman Ergin, Erkan (Konya),
          Kalabane (V.Manisa),
          Capurro (Sakarya),
          Ceyhun (Trabzon)

fanatik panorama
          En son sbay tarafından düzenlendi; 22.05.2007, 10:56.

Yorum

• Albayrak'tan önemli açıklamalar!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, gelecek sezon ilk hedeflerinin lig şampiyonluğu olduğunu söylerken, ''İntertoto Kupası'nı da ciddiye alıyoruz'' dedi.

Albayrak, Trabzon'da yerel bir kanalda dün akşam katıldığı programda, gelecek sezon İntertoto Kupası'nda mücadele edeceklerini belirterek, ''Bu kupaya sıradan bakmıyoruz. Normal bir kupa mücadelesi gibi bakıyoruz. Bu konuda hocamızla görüşüp 2 turu geçmek için ne gerekiyorsa onu yapacağız'' dedi.

Gelecek sezon için geniş bir kadroya ihtiyaçlarının bulunduğunu ifade eden Albayrak, ''Kiralık sporcularla birlikte 35 tane futbolcu elimizde bulunuyor. Hocamızla konuştuk. Gelecek sezon Trabzonspor'un ilk hedefi Türkiye ligi şampiyonluğu, ikinci olarak Türkiye kupası ve üçüncü olarak UEFA Kupası'nda mücadele etmektir'' diye konuştu.

STAT PROJESİ
            Albayrak, Trabzonspor'a maddi anlamda gelir getirecek projeler yürüttüklerini de kaydederek, şöyle devam etti:
            ''Trabzonspor'un Kartal'daki benzin istasyonunu bitirdik. Buradan Trabzonspor'a büyük bir gelir bekliyoruz. Bunun dışında stat projemiz var. Stat projesi benim için alınacak olan saha sonuçlarından çok daha önemli bir proje. Trabzonspor'da şu ana kadar hep günübirlik düşünüldü. Bu sorunu aşmak istiyoruz.''

MUSAMPA KONUSU
            Albayrak, takımda kadro dışı bırakılan Musampa ile ilgili olarak ise ''25 sporcusu bulunan takım içinde bir tane, iki tane fire verebiliyorsun. Musampa'ya verilen para o günde, o şartlarda büyük bir para değil. Musampa'ya verdiğimizden çok alacağımıza eminim. Piyasası ve isteyenleri var. Tomas Jun'a 4 milyon dolar para verildiğinde abartılacak kadar büyük paralar vermedik Musampa'ya'' diye konuştu.

Transferde futbolcuların daha çok İstanbul takımlarını tercih ettiğini ifade eden Albayrak, ''Siz ne kadar kapışırsanız kapışın futbolcuların yüzde 80'i İstanbul'u tercih ediyor. Yurt dışından gelen futbolcular Trabzon'da sosyal şartlar konusunda sıkıntı çekiyor. Trabzonspor'a buradaki şartları kaldırabilecek futbolcu alacağız. Takımdan gönderilecek futbolcuların isimlerinin belirlenmesi için erken. Biz geçen yıl sattığımız oyuncuların hepsinden kar ettik. Bu sezon da satacağımız futbolculardan zarar etmeyeceğiz'' diye konuştu.
            En son sbay tarafından düzenlendi; 22.05.2007, 11:16.

Yorum

• “Gökhan Ünal gidici“

Bulgaristan'ın Levski Sofya ekibinden Kayserispor'a geldiğinde Türkiye'den kimse onun nasıl bir kaleci olduğunu bilmiyordu. Geçen sezonun ilk yarısında İnönü Stadı'ndaki Beşiktaş maçıyla herkesin dikkatini çekmeye başlayan Dimitar Ivankov, bu sezon Türk futbolseverlere yeni bir maharetini daha gösterdi.

Denizlispor maçıyla Türkiye'deki ilk penaltısını atan Ivankov, şu anda kaydettiği 29 golle dünyanın en golcü 5. kalecisi. Ivankov, penaltı atmanın püf noktasından, takım arkadaşı Gökhan Ünal'ın tranfserine kadar birçok konuda herşeyi Ligtv.com.tr Haber Müdürü Erdem Erol'a anlattı. İvankov, "Galatasaray'da Ümit Karan, Necati, Fenerbahçe'de Tuncay, Kezman, Trabzon'da Gökdeniz, Yattara, bizde Gökhan Ünal çok iyi forvetler. Bence kalsın ama Gökhan büyük takımlara lazım, bence gidiyor" dedi

Yorum

• Cem Papila CHP'den Adaymışşşş!!

NTV Gece Görüşü programında hakem eskilerinden tv yorumcusu yenilerinden Cen Papila’nın CHP’den milletvekili aday adayı olacağı haberi verildi.
                İktidar olmak için seçime giren bir partinin, Cem Papila gibi sürekli tartışılan ve uğruna reddiyeler yazılan bir ismi milletvekili adayı olarak öne süreceğine ihtimal vermiyorum.
                Cem Papila bu kararı verirken, Türk halkının bildik hafıza zayıflığına güveniyor olabilir, hatta kendisini pek! seven Beşiktaş camiası katledilişlerini çoktan unutmuş olabilir, ama Trabzonlu unutmaz. Ağlamaz sızlamaz Trabzonlu, ama Cem Papila’nın yaptığını asla unutmaz ve unutmayacaktır. Siyasete gireceği için olsa gerek ısınma ve gaz alma turlarına da başlayan Papila bakın ne demiş:

''Ben Trabzonluyum. Bırakın annemin ve eşimin Trabzonlu olmasını, ben Zonguldak'ta Trabzon kültürüyle büyümüş biriyim. Ben o yörenin insanıyım, benim memleketim orası, kendimi Trabzonlu olarak görüyorum. Babam Hopalı.”

Babası Hopalı kendisi Trabzonluymuş.! Bu bir hissediştir buna dair söyleyecek sözümüz olamaz. Ama Cem Papila madem Trabzonludur şunu iyi bilmelidir: Orta zeka ürünü siyasi manevralarla bu zeki insanları kandıramazsınzı sayın Papila! Başka kapıya!

Gaz almaya devam ediyor ve üzüntüsünü yaşadığı maçları sıralıyor:

“Yine Fenerbahçe-Trabzonspor maçında yardımcının yanlış tespit edip ofsayttan gol verdiğimiz bir pozisyon var. Keşke yaşanmasaydı dediğim kararlardı bunlar''

Bak şu konuşana! Yani minicik bir hata yapmış, eh Trabzonlular da saf, yediler!
                Yemezler!
                Trabzon’da herkes Cem Papila’nın o yıl yönettiği her maçta Trabzonspor’u “biçtiğini” bilir. Şükrü Saraçoğlu’ndaki son Papila darbesi, pisliğe dikilen tüydü sadece.
                Bizler O Fenerbahçe maçından önceki Gaziantep deplasmanında Trabzon takımını nasıl “ezdirdiğini” ve futbolun efendilerini memnun etmek için tarihe nasıl bir leke düşürdüğünü unutmadık Papila! Simkovyak’ın ayağını kırdılar gözünün önünde, faul bile vermedin, Trabzon takımı sıra dayağı yedi sesini çıkarmadın? Ne adınaydı bu sessizlikler? Tüm bu katkılarınıza rağmen Trabzon takımını durduramayacağını anlayanlar acaba sizi bir tesadüf eseri mi Şükrü Saraçoğlu’na gönderdiler!?. Şekip Mosturoğlu ile olan samimiyetiniz ve Zonguldak’tan Ankara’ya “atanmanızın” bu olaylarla hiçbir ilgisi yoktur. Millet kötü niyetli, siz tertemizsiniz aslında.

Sahi biz Trabzonlular sizin oralardan bu kadar saf mı görünüyoruz??

Cem Papila CHP’den, ya da herhangi bir partiden aday olarak listelere girdiği an; CHP veya söz konusu partiye oy verecek olan Trabzonluların en az yüzde 50 si bu partiye bir çizgi çekeceklerdir.

Parti yönetimlerine duyurulur.

Son olarak da hazretin lig tahminini hatırlayalım
                “Bu sene şampiyonluğun Fenerbahçe, Galatasaray ve Vestel Manisaspor arasında geçeceğini, Beşiktaş ve Trabzonspor'un şansı olmadığını belirten Papila, ''Çünkü Beşiktaş takım olamadı. Bu konuda çok önemli zaafları var. Kayseri Erciyesspor maçı sonrası yaşananları televizyondan izledim, arkadaşlığın olmadığı yerde başarı olmaz. Galatasaray'ı geçen sezon şampiyon yapan en önemli faktör takım olmaktı. Ama Beşiktaş takım olamadı''

Bildiğiniz gibi BJK ayağına gelen şampiyonluğu İnönü’de teslim etti Fenerbahçe’ye. Trabzon’un elinden hakemlerce bir kez daha “alınan” Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu tahmin etmek çok büyük bir öngörü, saygı duyar eğiliriz. Galatasaray çok önceden el salladı güzelgeline, Manisa ise hala ligde kalamadı. İster gül ister ağla. Papila’nın BJK ve Trabzon’la harbi bir sorunu mu var nedir? Şaka şaka..Ama bişe var)

İnternetspor.

Yorum

• Yeni sezon öncesi takımlar eksiklerini gidermek için hazırlanıyor... Profesyonel futbol liglerinde 2007–2008 sezonu transfer ve tescil dönemleri belirlendi.
                  Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, birinci transfer ve tescil dönemi 11 Haziran 2007 Pazartesi günü başlayıp, 3 Eylül 2007 Pazartesi günü sona erecek. İkinci transfer ve tescil dönemi ise 2 Ocak 2008 Çarşamba günü başlayıp, 1 Şubat 2008 Cuma günü mesai saati bitiminde tamamlanacak.

Değerli yöneticilerimiz haftalar öncesinden bitirdikleri! transferleri ne yazık ki 1 hafta sonra açıklamak durumunda kalacaklar Üzgünüz!

Yorum

• SİNAN KALOĞLU

SÜPER GOL ATTI

Trabzonspor’un transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Bursaspor’un başarılı forvet oyuncusu Sinan Kaloğlu, Bordo-Mavili takımdan teklif almadığını ancak böyle büyük bir takımda oynamanın onur verici olduğunu söyledi.

50 metre taşıyıp Trabzonspor’a attığı golün benzerini daha öncede attığını ifade eden Sinan Kaloğlu, Hüseyin ve Çağdaş’ın centilmenliğine teşekkür etti.

Taka
                    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• SICAK GELİŞMELER

Teknik Direktör Ziya Doğan yönetime verdiği alternatifli listede en çok Gineli oyuncunun alınmasını istiyor. Yattara’nın milli takımdan arkadaşı olan Pascal için harekat başlıyor.

HAREKAT BAŞLIYOR

Transferde nokta atışlar yapmak isteyen Trabzonspor’da Teknik Direktör Ziya Doğan’ın yönetime verdiği alternatifli listede yer alan Gineli Pascal Feindouno için çalışmalar başladı. Yattara’nın Gine milli takımından arkadaşı olan yıldız futbolcu Fransa’nın Etiende kulübünde forma giyiyor. Ziya Doğan’ın özellikle sol kenara alınmasını istediği bu futbolcu için başkan Albayrak’ın gerekli programın yapılmasını istediği öğrenildi.

HASAGİÇ BEKLENİYOR

Trabzonspor’da Jefferson’un gönderilecek olması nedeniyle kale arayışlarını özellikle Martinez ve Hasagiçte yoğunlaştıran Bordo-Mavililerde Hasagiç gündemdeki sıcaklığını koruyor. Boşnak kaleci için bu hafta oynayacakları Konya maçının beklenildiği ifade edildi. Teknik Direktör Ziya Doğan yönetime, kaleci, sağ kenar, sol açık, orta saha ve santrfor mevkileri için alternatifli isimler vermişti.

Yahya KARABİNA

Yorum

• Mehmet Çakır için atak

Beşiktaş, Gençlerbirliği’ndeki performansıyla göz dolduran Mehmet Çakır’ı renklerine bağlamak için girişimlere başladı.
                        22.05.2007

Transferde genellikle bonservisi elinde olan futbolculara yönelen Siyah-Beyazlılar, genç yıldız için takas yolunu deniyor. Kara Kartal’ın talip olduğu diğer futbolcular Gaziantepsporlu Bekir İrtegün ve Antalyasporlu Ali Bilgin ile Volkan için ise sezon bitiminde harekete geçilecek. Bu arada Beşiktaşlı yetkililerin bonservisi elinde olan Bursasporlu Ömer Aysan ve Kayseri Erciyesspor’un kaptanı Emre Toraman ile görüştükleri ifade edildi.

Beşiktaş şu adamı alacak biz alamayacağız ona yanarım........

Yorum

• Ziya Doğan kalacak

22 Mayıs 2007
                          Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, "Teknik direktörümüz Ziya Doğan’a güveniyoruz ve onunla gelecek yıl da devam etme kararı aldık" dedi.

Göreve başladıkları günden itibaren yaptıkları hata ve sevapların kendilerine ait olduğunu belirten Albayrak, "Sıkıntıları çözmeye çalıştık, yeniden yapılanmaya girdik. İkinci yarı yaptığımız ataklarla iyi bir çıkış yakaladık. Trabzonspor’da her yıl kongre yapılıyordu. Biz mali genel kurulda bile takımı kongreye götürmedik. Ligi de 4’üncü sırada bitirdik. İyi gittiği zaman Trabzonspor’a kimse talip olmuyor. Çünkü kötü gittiği zaman yıkıp yerine yönetimler kurmaya çalışanlar var. Kulüpten maddi, siyasi ve ticari beklentileri olanlar da olabilir. Ancak bizim tek bir beklentimiz var o da başarı" dedi.

Güven önemli

Teknik direktörleri Ziya Doğan’ı Trabzon halkının benimsediğini de belirten başkan Albayrak, bu konuda şöyle konuştu: "Bizim için her şeyden önce birinci planda güven gelir. Ziya Doğan’ın kalitesine ve her şeyine güvendik. Kötü süreçte de onun bir etkisi olmadığını düşündük. Ancak yarın ne olacağını asla kimse bilemez." Albayrak, İntertoto Kupası’na katılacakları için de sezona daha erken başlayacaklarını belirtti.

Yorum

• Hacıosmanoğlu'nun tepkisi sürüyor

Trabzonspor Eski Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, bugüne kadar sadece Trabzonspor' un çıkarlarını savunduğunu ifade ederek, "Bu kulübü rant için kullanan insanlar benim ismimi ağızlarına almasınlar" diye konuştu. Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ise, stat projesinin hayata geçmemesi durumunda yeniden aday olmayı düşünmediğini ifade ederek, "Bana göre stat projesi, tüm saha sonuçlarından daha önemli" diye konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan da Trabzon' da mutlu olduğunu ifade ederek, "Ben işimi çok seviyorum. Ne zaman heyecanımı yitirirsem o zaman antrenörlüğü bırakırım. Trabzonspor' u başarıya taşımak için camiayı bütünleştirmemiz lazım" dedi.

HEP TRABZONSPOR' A HİZMET EDECEĞİM

Yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden İbrahim Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor' a hizmet etmeye başlayalı iki sene oldu. 40 yaşındayım Trabzonspor' a iki seneden beri hizmet ediyorum. Bugüne kadar ortada olmamamın nedeni yaşımım verdiği dezavantajdı. Trabzonspor' un yönetim kurulu koltuklarından güç alıp da Trabzonspor' a hizmet edenlerin değil, Trabzonspor' un başkanlık ve yönetim kurulu koltuklarına güç veren insanların o koltuklarda oturması gerektiğini söyledim.

Koltuğun hiç bir gücü yoktur, o koltuğun kutsallığı vardır. Ben kendimi yeterli hissettiğim zaman ortaya çıktım. Önümde çok uzun yıllar var. Bu camiaya hizmet etmeyi kendine ilke edinen bir insan olarak, gördüğüm teveccüh sürdüğü takdirde ömrüm boyunca hizmet etmeye devam edeceğim. İnşallah bizi tanımayan insanlar yapacağımız hizmetlerle tanır" diye konuştu.

RANT PEŞİNDE KOŞUYORLAR

Hacıosmanoğlu, Trabzonspor' un menfaatlerini korumaya her zaman devam edeceğini ifade ederek, "Trabzonspor üzerinden, kendime ne siyasi, ne de ticari rant sağladım. Bugünden sonrada aynı tarzda karşılıksız sadece Trabzonspor' un menfaatlerini koruma adına hizmet edeceğimi herkesin bilmesini isterim. Trabzonspor' un üzerinden rant sağlayanlar, benim gibi bu takıma gönülden bağlı olan birinin adını ağızlarına almasınlar. Bu kamuoyu Trabzonspor' a kimlerin hangi noktada hizmet ettiğini ve karşılığında ne aldığını çok iyi bilmektedir. Seçim atmosferinin yaşandığı bu günlerde Trabzonspor' un siyaset üstü bir güç olduğunu herkesin bilmesini istiyorum" dedi.

KONGRELER ZAMANINDA YAPILMALI

Hacıosmanoğlu, mevcut yönetimin başarılı olmasının en çok kendisini sevindireceğini ifade ederek, "Beni yükselen bir değer olarak görüp de değişik şekilde adlandırmaya çalışmasınlar. Trabzonspor' a hizmet etmek için, bu takıma gönül verenlerin istediği dik duruşu sergilemeye devam edeceğim. Trabzonspor' u başarıya taşıyacak plan ve projeleri hazırlamak için profesyonel ekiplerle çalışmalara başladım. Trabzonspor' un kongreye olağan şekilde gitmesini hepimiz istiyoruz. Trabzonspor kongreye hep hazırlıksız yakalanmıştır ama bu artık böyle olmayacak" diye konuştu.

TRİBÜNLERDEKİ TEPKİLER TEK GRUP ODAKLI

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Trabzon' da katıldığı bir yerel televizyon programında taraftarların sorularını yanıtladı. Albayrak, futboldan ailesinin itirazlarına rağmen uzaklaşamadığını ifade ederek, "Biz mücadeleci bir aileyiz. Annem ve babam 'top işini bırak' demişlerdi. Trabzonspor zor bir dönemdeydi. Trabzonspor' u zor dönemde bırakmak Albayrak soyadına yakışmazdı. Bırakıp kaçmayı hiç düşünmedim" diye konuştu. Tribündeki tepkilerin belli bir grup odaklı olduğunu söyleyen Başkan Albayrak, "Bu tepkiler Trabzonspor camiasının tamamını temsil etmiyor. Tamamında tepkiler hakim olmuş olsa, o zaman görevi başkasına teslim ederiz. Bu bir bayrak yarışıdır" dedi.

Albayrak, bu yıl ligin kalitesinin arttığını ifade ederek, "Anadolu takımlarının teknik kapasitesi arttı. Bizde İnter Toto' ya gideceğiz ve bu olaya sıradan bakmıyoruz. Normal bir kupa mücadelesi gibi bakıyoruz. Bu konuda hocamızla görüşüp turu geçmek için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Kiralık sporcularla birlikte 35 tane futbolcu var elimizde. Hocamızla konuştuk. Gelecek sezon Trabzonspor' un ilk hedefi Türkiye ligi şampiyonluğu, ikinci olarak Türkiye kupası ve üçüncü olarak UEFA Kupasında mücadele etmek" dedi.

FUTBOLCULAR İSTANBUL' A KAÇIYOR

Albayrak, transferde futbolcuların yüzde 80' inin İstanbul' u tercih ettiğini ifade ederek, "Siz ne kadar kapışırsanız kapışın futbolcuların yüzde 80' i İstanbul' u tercih ediyor. Yurt dışından gelen futbolcular Trabzon' da sosyal şartlar konusunda sıkıntı çekiyor. Trabzonspor' a buradaki şartları kaldırabilecek futbolcu alacağız" dedi.

Albayrak, takımdan gönderilecek futbolcuların isimlerinin belirlenmesi için erken olduğunu ifade ederek, "Biz geçen yıl sattığımız oyuncuların hepsinden kar ettik. Bu sezonda satacağımız futbolculardan zarar etmeyeceğiz" dedi. Albayrak, takımda kadro dışı bırakılan Musampa ile ilgili olarak ise, "25 kişilik takım içinde bir iki tane fire verebiliyorsunuz. Musampa' ya verilen para o günde, o şartlarda büyük bir para değil.

Musampa' ya verdiğimizden çok alacağımıza eminim. Piyasası ve isteyenleri var. Tomas Jun' a 4 milyon dolar verildiği düşünülürse, Musampa' nın kalitesine bakarak öyle çok abartılacak bir fiyat vermediğimizi görebiliriz" şeklinde konuştu. Albayrak, Marcelinho' nun satışından elde edilen paranın da kulübün kasasına girdiğini söyledi.

STAT OLMAZSA BEN DE YOKUM

Albayrak, stat projesinin hayata geçmesi durumunda yeniden başkanlığa aday olacağını belirterek, "Trabzonspor' un Kartal' da ki benzin istasyonunu bitirdik. Buradan Trabzonspor' a 15 yıllık süre içerisinde 16 milyon dolarlık bir gelir bekliyoruz.

Bunun dışında stat projemiz var. Stat projesi benim için alınacak olan saha sonuçlarından çok daha önemli bir proje. Eğer stat projesi konusunda aşama kaydedersek yeniden başkanlığa adaylığımı açıklarım. Bu konuda görüştüğümüz Başbakan Recep Tayyip Erdoğan' da projenin arkasında olduğunu vurguladı. Trabzonspor' da şu ana kadar hep günü birlik düşünüldü. Bu sorunu aşmak istiyoruz" diye konuştu.

HEYECANIMI YİTİRİRSEM BIRAKIRIM

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise yerel bir televizyon kanalında katıldığı programda, kendisini birilerini sevdirmek için özel bir çaba harcamadığını ifade ederek, "Benim futbola olan aşkım bambaşka. Antrenörlük yapmayı da çok seviyorum. Ne zaman heyecanımı yitirirsem o zaman bu işi bırakırım. Futbolculuk ve antrenörlük yaşantımda çok haksızlıklara uğradım. O yüzden formayı hak edene veriyorum. Futbolcuları kaybetmek çok kolay ancak ben kazanmak için çok çalışıyorum. Yıldız futbolcularla uyuşamadığım söyleniyor.

Hangi yıldız futbolcuya sorarsanız sorun hepsi benden övgüyle bahseder. Herkesten çok takımı başarıya taşıyacak futbolcuları ben oynatırım. Çünkü onların başarılı olması benim başarılı olmam, takımımın başarılı olması demektir. Trabzon halkı gibi herkesin futboldan anladığı başka bir şehir yok. Burada 7' den 70' e herkes futbolu biliyor. Böyle bir camiayı birleştirdiğimiz takdirde nasıl başarılara imza atacağımızı düşünemiyorum" diye konuştu.

22.05.2007
                            Kaynak : DHA

Yorum

• ATAN ÇAĞDAŞ AFFETMEZ

Bursaspor karşısında takımının ilk golünü atanTrabzonspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Çağdaş Atan, İLKHABER'e özel açıklamalarda bulundu. Bu sezonun ilk yarısında yeterince şans bulamayan ve sık sık yedek kalan Bordo-Mavili ekibin tecrübeli oyuncusu Çağdaş Atan, UEFA Kupası'na gidemedikleri için çok üzgün olduğunu belirterek, "Bu sezon Avrupa Kupaları'na katılmayı çok istiyorduk. Ancak istediğimiz şeyler yolunda gitmedi. En azından Bursaspor'u yenerek taraftarımıza galibiyetle veda ettik. Bu maçta gol atmam da benim için ayrı bir mutluluk" diye konuştu.

SİSTEM OTURDU

Bu sezon zaman zaman kritik maçlarda attığı gollerle dikkat çeken tecrübeli savunma oyuncusu, ikinci yarıda çok iyi oynadıklarını ve diğer takımlara oranla topladıkları puanlarla dördüncülüğe kadar yükseldiklerini belirterek, "İkinci yarıda toparlanma sürecine girdik. Takımda sistem oturmaya başladı ve iyi sonuçlar almaya başladık. Bizim için ikinci yarıda ki en üzücü olay Fortis Türkiye Kupası'nda Erciyesspor'a elenmekti" şeklinde konuştu.

HEVESİMİ KAYBETMEDİM

İlk yarıda zaman zaman yedek kalmasına rağmen bu durumun her futbolcu gibi kendisini de üzdüğünü belirten tecrübeli oyuncu, "Evet yedek kaldım ama hiç yılmadım. formayı aldığımda bir daha bırakmayacağımı biliyordum. Onun için aynı hevesle çalışmalarıma devam ettim. Şimdi ise oynuyorum ve çok mutluyum. Başarılı olduğuma da inanıyorum. Savunmada yaşanan sakatlıklara rağmen oynayan hiçbir arkadaşımız onları aratmadı" dedi.

DAHA İYİ OLURUZ

Önümüzdeki sezon ile ilgili hedeflerini de açıklayan Çağdaş Atan, "Trabzonspor büyük bir takım ve her sezon şampiyonluk parolası ile lige başlıyor. Önümüzdeki sezon için daha başarılı olacağımızı düşünüyorum. Takım olarak belirli bir iskeleti zaten yakaladık. Yapılacak takviyelerle çok daha iyi bir takım olabiliriz. Çünkü kadromuz çok kuvvetli oyunculardan kurulu. Tek eksiğimiz sistemsizlikti. İkinci yarıda bunu da zaten aşmıştık" diye konuştu.

Yorum

• FODE MANSARE

Bu sezon sol açıkta oldukça sıkıntı yaşayan Trabzonspor'un, Fransa'nın Toulouse takımında top koşturan 25 yaşındaki Gineli oyuncu Mansare ile ilgilendiği ortaya çıktı
                                Dış transfer çalışmalarına ağırlık veren Trabzonspor’un izleme komitesinin, Fransa'nın Toulouse takımında forma giyen 25 yaşındaki Gineli oyuncu Fode Mansare'yi izlediği ve bu oyuncunun transferi için yönetime olumlu rapor verildiği belirlendi. Teknik Direktör Ziya Doğan'ın yardımcılarına bu oyuncuyu iki kez izlettiği ve gelen olumlu rapor üzerine durumu yönetime ilettiği öğrenildi. Bu oyuncunun transferi için pazarlıkların önümüzdeki hafta başlayacağı belirlendi.

YATTARA ARABULUCU

Öte yandan Yattara'nın da vatandaşı olan Mansare için yıldız oyuncunun da olumlu görüş belirttiği ve Trabzonspor'a faydalı olur fikrini söylediği belirlendi. Bu gelişme üzerine harekete geçen Trabzonspor yönetiminin Mansare ve kulübüyle görüşmelere başlayacağı belirlendi. Yattara'nın bu oyuncu için arabuluculuk görevi üstleneceği ve transfere yardımcı olacağı öğrenildi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X